Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Oudenaarde

Beregeningsinstallatie tuin - Oudenaarde

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Oudenaarde?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Oudenaarde die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Asper, Beerlegem, Bevere, Brakel, Dikkelvenne, Eine, Elsegem, Etikhove, Horebeke, Huise, Kluisbergen, Maarkedal, Moregem, Munkzwalm, Nukerke, Opbrakel, Ouwegem, Renaix, Ronse, Russeignies, Schorisse, Wannegem-Lede, Wortegem-Petegem, Zegelsem, Zingem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Oudenaarde

zaterdag 09 oktober 2021

Tuinaanleg

tuin omheining in L- elementen lengte van de tuin is 25m hoogt van 150m tot 300m


Tuinaanleg en -onderhoud Ronse
maandag 20 september 2021

Tuinonderhoud + haag scheren

Ik zou graag een algemeen onderhoud van mijn tuin laten uitvoeren + haag scheren (taklaurieren) De tuin is 1000m²


Tuinaanleg en -onderhoud Nukerke
dinsdag 31 augustus 2021

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een tuinafsluiting plaatsen: 5m betonnen afsluiting en aansluitend 15m afwerken met draad. Ik had graag betonplaten met structuur voor een hoogte van ongeveer 2m. Hierin wil ik graag een poortje verwerkt zien.


Tuinaanleg en -onderhoud Brakel
maandag 16 augustus 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Over een lengte van ca 250 meter zou ik een afsluiting willen plaatsen. Onderaan 2 betonplaten op mekaar ) in totaal 1 meter hoog en daarbovenop een Bekaert draad van ook ca 1 meter. Ik woon hier sinds 20 jaar, deel van de grond ligt in overstromingsgebied. Naast ons perceel ligt er een beek. Om de vijf jaar trad die uit haar oevers. We willen dus de platen rondom de beek vernieuwen én verhogen.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
dinsdag 20 juli 2021

Installeren toegangshek oprit

Graag laat ik aan de oprit een geautomatiseerd toegangshek plaatsen. Type draaihek, met 2 aparte draaidelen: hoogte ongeveer 1,20m en breedte ongeveer 3,80m. Kwalitatieve afwerking in RAL-kleur (zelfde als de garagepoort (Belisol) - kleur nog te bevestigen) Aan de ene zijde van de oprit is een muur waartegen eventueel geplaatst kan worden, aan de andere zijde moet nog een montagekolom voorzien worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Ronse
woensdag 30 juni 2021

Elektrische schuifpoort in aluminium plaatsen

Ik zou graag een elektrische schuifpoort (zwart aluminium) willen plaatsen op mijn oprit (met afstandbediening). Er moet niets worden afgebroken. In 2 delen met een lengte van ongeveer 3 meter en een hekje er naast.


Tuinaanleg en -onderhoud Maarkedal
maandag 24 mei 2021

Houten tuinafsluiting zetten

De oude afsluiting in beton en gaas zou verwijdert moeten worden. Er zou een nieuwe omheining in hout (gevlochten latten) geplaatst moeten worden. De lengte bedraagt 10 m en de hoogte bedraagt 1,80 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Maarkedal
vrijdag 21 mei 2021

Bomen snoeien

Wij zouden graag onze fruitbomen laten snoeien. Halfstammen van een 15 jaar oud. Snoeien van fruitbomen zijnde appels (renet en cox), pruim (reine claude), kers en vijgenboom.


Tuinaanleg en -onderhoud Brakel
woensdag 12 mei 2021

Verwijderen terrastegels 120 m² + keerwanden voorzien thv beek

Verwijderen van het bestaande terras (tegels) - oppervlakte bedraagt een 120m². Gezien we op een 'berg' wonen, graag keerwanden te voorzien aan de zijde die 'afloopt' naar een beekje, over een lengte van ongeveer een 12 à 14 lm, want het terras nu is verzakt.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
dinsdag 04 mei 2021

Toegangspoort plaatsen

We dachten aan 4m breed en 2m hoog. We zouden graag de verschillende opties eens zien. Graag een draaipoort met 2 vleugels. Ook elektrisch .


Tuinaanleg en -onderhoud Brakel
zaterdag 01 mei 2021

Aanleggen bloemperk rond de woning

Aanleggen van boorden en bloemperken rond onze woning. Ik heb voor die boorden ongeveer 60lm uitgerekend. Er moet rondom rond 30cm gras wel en daar moet boomschors komen.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
dinsdag 27 april 2021

Toegangspoort plaatsen

Vakman voor een elektrische draaipoort met 2 vleugels of schuifpoort. De poort heeft een breedte van ongeveer 15-20 Meter. De poort moet 1m80 hoog zijn. Ik ben op zoek naar een budgetvriendelijke basispoort. Graag een elektrische poort met schakelaar, klavier, afstandsbediening Ik heb interesse in het materiaal aluminium etc maar liefst geen hout. Ik word binnen de 3 maanden eigenaar.


Tuinaanleg en -onderhoud Brakel
donderdag 08 april 2021

Plaatsen Telluria tuinhuis

Graag willen we een vakman voor de plaatsing van een tuinhuis Telluria Eleganto 33 - (3 m X 3.30m). De betonplaat is reeds aanwezig.


Tuinaanleg en -onderhoud Asper
woensdag 27 januari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Voor onze tuin hadden wij graag houten afsluiting en dachten aan wilgen / kastanje afsluiting (alle mogelijkheden staan nog open) Afmeting lengte ± 28 meter en hoogte 2 meter. De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
vrijdag 22 januari 2021

Blokhut plaatsen

Ik wil graag de blokhut COTTAGE 295x385 van Makro laten plaatsen (afbeelding zie bijlage). Er dient nog een betonnen ondergrond te worden voorzien op de plaats van de blokhut (niet op plaats van overkapping).


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
woensdag 20 januari 2021

Betonnen afsluiting plaatsen

Er moet 47 lopende meter een betonnen afsluiting geplaatst worden. Momenteel staat er nog geen tuinafsluiting, deze kan gewoon geplaatst worden. De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman


Tuinaanleg en -onderhoud Ronse
zondag 17 januari 2021

Planten van bomen op stuk bos

Wij hebben een kapvergunning voor een suk van 77a. In de kapvergunning staat: Herbebossing is verplicht met bosplantsoen van standaardgeschikte streekeigen inheems loofhout in een plantverband niet wijder dan 2*2,5 meter zoals zomereik, haagbeuk, boskers,… ofwel met een aangepaste cultuurvariëteit van populier of grauwe abeel in wijd plantverband maximaal 10*10m – bij voorkeur 8* 8m eventueel met een onderetage bestaande uit hogergenoemde soorten. Onze vragen zijn: • Kunt u voor de beplanting zorgen? • Kunt u ons informatie bezorgen over subsidies die we zouden kunnen ontvangen? Indien u het wenst kunnen we altijd eens ter plaatse afspreken.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
woensdag 13 januari 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wat wij zouden willen zetten: 3D draadpanelen. Vierkante tussenpalen Geen betonplaat Hoogte: (maximaal 2m volgens verkavelingsvoorschriften): Kleur zwart, de totaallengte die geplaatst moet worden is – ± 65m, alsook zou hier in 1 enkele poort in moeten komen


Tuinaanleg en -onderhoud Kluisbergen
woensdag 13 januari 2021

Kunststof afsluiting plaatsen

Op het einde van onze tuin hadden wij een afsluiting willen laten plaatsen met kunststof of composiet, iets duurzaam in elk geval en betaalbaar. Afmetingen 180 à 185cm hoog ongeveer en over 16,7 lopende meter. De tuin is makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Ronse
maandag 28 december 2020

Garage Makro plaatsen

Modern garage in hout met geisoleerd staal (RM 1716325) met de afmetingen 535 x 325 plaatsen. Graag met afvoer van water. De tuin is makkelijk te bereiken.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
maandag 28 december 2020

Garage modern plaatsen

Het leveren en plaatsen van modern garage in hout met geisoleerd staal (RM 1716325) 535 x325 De tuin is makkelijk te bereiken.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
maandag 02 november 2020

Plaatsen tuinhuis Edelweiss

Graag willen wij een Tuinhuis Edelweis 415x295 cm van Makro laten plaatsen. + betonnen ondergrond - we nemen 10cm extra namelijk 425x305. Wij zouden het graag laten installeren. Zonder vloer en zonder dakgoten.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
dinsdag 20 oktober 2020

Composieten tuinafsluiting plaatsen

50 lm composiet of andere sterke omheining plaatsen - oude afsluiting doen we zelf weg. 1m80 hoogte.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
vrijdag 09 oktober 2020

Composieten afsluiting plaatsen

Systeem W.P.C. antracietgrijs classic plaatsen In totaal moet er 20 meter geplaatst worden. Momenteel staat er nog een draadafsluiting, deze zal ik zelf weghalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Ronse
zaterdag 26 september 2020

Afsluiting plaatsen

gelijkvloers van een appartement met tuintje van 50m². Afsluiting van 15 m tussen buur enerzijds en parking achteraan het tuintje met een hoogte van 180 cm (poezen in de tuin houden). oplevering appartement wellicht half november 2020 Liefst met poortje ook. De vakman mag ons zeker wat laten zien qua materialen.


Tuinaanleg en -onderhoud Ronse
woensdag 19 augustus 2020

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een nieuwe afsluiting laten plaatsen. - 2 x50 lopende meter + 20 lopende meter + poortje Er staat een versleten betonafsluiting, die moet ook afgebroken worden. Deze is 2 x 50 lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Wortegem-Petegem
maandag 17 augustus 2020

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een zijde van mijn tuin laten omheinen. De zijde is 25 lopende meter. Liefst een draadafsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
dinsdag 14 juli 2020

Herstellen van betonplaten omheining

Ik heb door grondwerken enkele betonplaten van de omheining geschonden / gebarsten / gebroken en zou deze willen laten herstellen. Het betreft 2 lage platen en nog enkele grote platen.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudenaarde
maandag 15 juni 2020

Tuinhuis Lara installeren

Volledige installatie tuinhuis Lara 1 250 x 250 cm. Dit zou op blokken moeten komen plus een vloer.


Tuinaanleg en -onderhoud Ronse
maandag 25 mei 2020

Afsluiting plaatsen

Afsluiting type tennisdraad, 30m lang, 180 cm hoog. De pvc lamellen verwijderen. Terug aanspannen en opbinden vd draad.


Tuinaanleg en -onderhoud Wortegem-Petegem

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Oudenaarde

Offertes aanvragen