Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Merelbeke

Beregeningsinstallatie tuin - Merelbeke

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Merelbeke?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Merelbeke die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Balegem, Bottelare, Gijzenzele, Lemberge, Melsen, Moortsele, Oosterzele, Scheldewindeke, Vurste, Zevergem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Merelbeke

vrijdag 21 januari 2022

Steenkorven of bloembakken plaatsen

Ik zoek een afscheiding tussen 2 appartementen op het 1ste verdiep. De korven moeten geplaatst worden op een zwevend terras en kunnen niet verankerd worden. 2x 8tal meter moet er geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Oosterzele
dinsdag 04 januari 2022

Draadafsluiting plaatsen

De haag op de grens met de buren zouden we willen vervangen door een afsluiting met een doek erop gespannen. Ongeveer een 30 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Zevergem
maandag 11 oktober 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

De huidige afsluiting is 125 en geeft onvoldoende privacy ondanks een groene doek. Ik ben opzoek om die tot min. 1m80 te brengen en liefst van de 125 tot 1m90 de lengte is ongeveer 20 meter .


Tuinaanleg en -onderhoud Bottelare
donderdag 16 september 2021

Herstellen van oprit en vervangen beplanting na overstroming

Opkuis en heraanleg van ondergelopen voortuin (150 m²)na overstroming beek. Betreft vervanging van beplanting (buxus) die helemaal beschadigd is. Ook tiert het onkruid nu welig, dus graag een voorstel dit te beperken/tegen te gaan. In de voortuin hebbbenw e ook een tuinhuis, maar gezien een deel van de fundering is afgebrokkeld en weggespoeld (dit is 2e maal dat de beek is overspoeld), staat dit op instorten, dus graag te vernieuwen. Wat betreft de oprit in klinkerwerken, deze dient schoongemaakt te worden (modder ed residu van beekwater), verder dient onkruid te worden verwijderd en zou de oprit moeten worden behandeld tegen onkruidgroei. De verzekering betwist de aansprakelijkheid niet, maar willen eerst een concreet voorstel om te kunnen laten goedkeuren door de expert


Tuinaanleg en -onderhoud Balegem
donderdag 16 september 2021

Berken vellen in voortuin

Twee dode bomen afzagen en vellen. Betreft 2 dunne afgestorven berken in de voortuin, er komen geen bladeren meer aan. Er dienen geen bijkomende werken uitgevoerd te worden, de bomen zouden enkel moeten worden platgelegd.


Tuinaanleg en -onderhoud Oosterzele
maandag 13 september 2021

Petanquebaan laten aanleggen

Ik zoek een vakman om op een professionele manier een petanquebaan aan te leggen. Ik zou graag 1 hebben van 4x15m Nu ligt er gewoon gras


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
zaterdag 11 september 2021

Tweewekelijks onderhoud grasterreinen 6500 m²

We zijn op zoek naar een betrouwbare vakman die in de periode van april - oktober, ongeveer tweewekelijks het gras kan kortmaaien. Betreft grasterreinen van een hondenschool - 6500 m²


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
maandag 23 augustus 2021

Voortuin afbakenen in draadomheining

Graag willen we de voortuin laten afbakenen met een draadafsluiting ( hoogte 1.40 à 1.60), in totaal een 25 lopende meter, te plaatsen in graszoden. Er zou ook een poortje voorzien moeten worden langs de zijkant van de woning om de doorgang van voor- naar achtertuin minder laagdrempelig te maken. De breedte van de 'paadje' daar is 1.20 m, dus ofwel een breed draai-element te voorzien, ofwel een deur/poort met standaardafmeting, aansluitend op een vast paneel.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
maandag 09 augustus 2021

Keerwanden plaatsen

Ik wil keerwanden plaatsen naast een toegangsweg die varieert van hoogte van 40cm naar 120cm terug naar 40cm onder onze vloerpas. Om de zijtuin op te hogen zouden we hier voor keerwanden kiezen. Dit gaat over een lengte van +- 35m, het diepste punt bevindt zich ongeveer na 20m. Het gaat om een nieuwbouw.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
dinsdag 13 juli 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een omheining laten plaatsen Dit voor 3 meter in zijtuin, schapenhek, inclusief poortje. Liefst een houten afsluiting. Qua hoogte 1m of 1,20m.


Tuinaanleg en -onderhoud Gijzenzele
vrijdag 07 mei 2021

Betonomheining plaatsen

Mijn grond ligt iets hoger dan bij mijn buren. Hierdoor is de bestaande omheining (betonpalen met draad ertussen) niet goed. Ik zou graag een omheining willen zetten aan mijn kant van mijn oprit. Het moet een keermuur zijn van beton. De lengte ervan +/- 11 meter en de hoogte mag 1 meter hoog zijn. Het moet een beetje uitgegraven worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
donderdag 29 april 2021

Tuin heraanleggen met graszoden en deels nivelleren

Her aanleggen van bestaand gras omdat het huidige gras plat gereden. Dit moet hernieuwd worden. Het moet een klein beetje opgehoogd worden zodat alles gelijk is. Tuin graszoden plaatsen oppervlakte 120m2; moet op sommige plaatsen opgehoogd worden (max 20cm, helft van de oppervlakte); nivelleren. Bestaande gras verwijderen voor ophoging.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
maandag 08 maart 2021

Betonen tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van tuinafsluiting. Tuinomheining van betonen palen en oude houten van omheining vervangen. Met de hoogte van 1m80 en de lengte 14 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
woensdag 24 februari 2021

Aanleggen petanquebaan

Ik zou graag een petanquebaan aanleggen. Deze zou komen op gras, de plaats voor de petanquebaan is perfect bereikbaar voor allerhande transport. De grootte zou een normaal formaat moeten zijn. +- 10m


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
dinsdag 23 februari 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een draadafsluiting willen plaatsen met heidematten. De totaallengte die geplaatst moet worden is 120 lopende meter met een hoogte van 1.80m De tuin is tevens makkelijk te bereiken.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
woensdag 12 augustus 2020

Gieten van betonplaat tuinhuis

Vakman nodig voor het gieten van een betonplaat voor een tuinhuis. Afmetingen zijn 550 x 300cm. De plaat komt op +/- 30m van de straat .


Tuinaanleg en -onderhoud Melsen
zondag 21 juni 2020

Tuinafsluiting plaatsen

Kastanje tuinafsluiting van ong. 40m x 0.9m plaatsen. Ook 2 bijpassende poorten plaatsen van samen 3m x 0.9m.


Tuinaanleg en -onderhoud Vurste
zaterdag 23 mei 2020

Houten tuinafsluiting vervangen

Ik zoek iemand om de huidige hek tussen mijn woning en mijn buurman (ongeveer 7 meter) te vervangen Huidige houten tuinafsluiting van 7m x 2m uitbreken. Nieuwe houten tuinafsluiting plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
zaterdag 21 maart 2020

Houten tuinschermen plaatsen

Er moeten 6 houten tuinschermen (+-11m) geplaatst worden. Maw beton gieten met spies erin op de correcte afstand voor de palen. Daarna de schermen tussen de palen bevestigen. Tuinschermen zijn reeds aanwezig. Palen idem. Spies en bevestigingen nog niet.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
dinsdag 25 februari 2020

Plaatsen tuinafscheiding

Ik wil een tuinschutting laten plaatsen aan de zijkant van mijn tuin in één lijn in houten panelen van ca 1m80 hoog over een lengte van ca 10m. Daarboven ook op een andere plaats ook een paneel van ca 2m lengte ook ca1m80 hoog. In dit geval als windscherm en hechting voor klimplanten. In dit geval geen dicht paneel, maar estetische panelen (bv Japanse stijl) met lamellen.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
vrijdag 07 februari 2020

Voortuin heraanleggen

De voortuin moet praktisch ingericht worden. 2 auto’s moeten er kunnen staan. Benodigd een ontwerp en uitvoering. Tuin breed ongeveer 20 meter en 10 diep tot de gevel en loopt nog 4 meter door naast het huis.


Tuinaanleg en -onderhoud Oosterzele
zondag 19 januari 2020

Fundering leggen tuinhuis

Betonfundering voor tuinhuis plaatsen 2.5 m × 2.5 m × 10cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
woensdag 15 januari 2020

Tuinafsluiting in composiet plaatsen

Ik wil graag tuinschermen van 180 hoog en 180 breedt laten plaatsen over een lengte van 30m in rechte lijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
donderdag 09 januari 2020

Betonplaat tuinhuis gieten

Ik wil een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis. oppervlak 4x3 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
woensdag 13 november 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen. Betonpalen zonder structuur. Hoogte 1,80m lengte 25m . Oude afsluiting zal afgebroken zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
vrijdag 18 oktober 2019

Weideafsluiting plaatsen

Het gaat over een 410 lopende meter verdeeld over 3 aaneenpalende weides. Hoogte 1,20 of 1,40 cm ( Schapen en Alpaca's ) Ursus draad halfzwaar met kastanje of Acacia palen.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
dinsdag 03 september 2019

Nieuwe draadafsluiting zetten

Afbreken bestaande afsluiting,plaatsen van beton L panelen over een lengte van 20m en plaatsen van draadafsluiting. Hoogte 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
woensdag 24 juli 2019

Haag scheren

Ik zoek een persoon die een haag van 1,20m wil snoeien,vooral de bovenkant mooi plat gelijk snoeien. Haag van 13 m


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
dinsdag 30 april 2019

Betonplaat gieten

Voor tuinhuis op te monteren wil ik een betonplaat laten gieten. Plaat van 3 op 6 plaat in beton.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
zaterdag 06 april 2019

Verwijderen van sparren

We willen graag een rij sparren van een kleine 20 meter laten verwijderen. Ze zijn ongeveer 4 meter hoog (en staan redelijk breed). We zouden een beukenhaag in de plaats willen zetten. Eventueel zouden we in de voortuin heide of lavendel laten aanplanten (afhankelijk van de mogelijkheden/voorstellen).


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Merelbeke

Offertes aanvragen