Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Waregem

Beregeningsinstallatie tuin - Waregem

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Waregem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Waregem die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anzegem, Beveren (Leie), Deerlijk, Dentergem, Desselgem, Kruishoutem, Nokere, Oeselgem, Ooigem, Oostrozebeke, Sint-Eloois-Vijve, Tiegem, Vichte, Wakken, Wielsbeke, Zulte of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Waregem

woensdag 11 mei 2022

Petanquebaan aanleggen.

We willen graag in onze bedrijfstuin of bedrijfsparking een petanquebaan aanleggen. Het moet gewoon een petanquebaan zijn met de normale afmetingen (3x12).


Tuinaanleg en -onderhoud Beveren (Leie)
zondag 01 mei 2022

Grote sparreboom weghalen + kleinere achteraan de tuin

Wij zijn op zoek naar een tuinman om een héél grote spar boom uit te halen en ook wat kleinere. Sparreboom is intussen metershoog geworden.


Tuinaanleg en -onderhoud Waregem
maandag 11 april 2022

Schorswand of steenkorven plaatsen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waarvoor ik graag ongeveer 20 lopende meter schorswand of steenkorven met schors in. Dit is 1 x 12m en 1 x 7.5m langs de beide kanten van ons huis.


Tuinaanleg en -onderhoud Beveren (Leie)
zondag 27 maart 2022

Gazon onderhouden

Ik ben op zoek naar een vakman voor de onderhoud van mijn gazon. Het gazon bevat veel onkruid en mos en moet terug onder handen genomen worden. Ik heb geen idee van de oppervlakte, maar het is een groot stuk.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostrozebeke
zondag 13 maart 2022

Tuinhuis plaatsen

Graag zou ik een tuinhuis laten plaatsen, de betonnen vloer ligt er al. Er zou iets moeten komen tegen het vocht want het tuinhuis is kleiner dan de betonvloer. 5m10x2m95 - edelweis


Tuinaanleg en -onderhoud Zulte
maandag 07 maart 2022

herstellen van een oprit weggereden kiezels

We zijn op zoek naar een duurzame oplossing voor de hun oprit. De kiezels aan het begin van de oprit zijn weggereden en de worteldoeken stuk gereden, met een modderpoel als gevolg.


Tuinaanleg en -onderhoud Zulte

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Waregem

Offertes aanvragen