Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Geraardsbergen

Beregeningsinstallatie tuin - Geraardsbergen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Geraardsbergen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Geraardsbergen die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Appelterre-Eichem, Bever, Bievene, Deftinge, Denderwindeke, Galmaarden, Grimminge, Hemelveerdegem, Idegem, Lierde, Moerbeke, Nieuwenhove, Onkerzele, Ophasselt, Overboelare, Pollare, Schendelbeke, Sint-Maria-Lierde, Sint-Martens-lierde, Sint-Pieters-Kapelle (Vl-Br), Smeerebbe-Vloerzegem, Tollembeek, Viane, Vollezele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Geraardsbergen

zondag 29 mei 2022

Verwijderen boom

Ik heb een dennenboom die moet verwijderd worden met stronk.


Tuinaanleg en -onderhoud Lierde
maandag 23 mei 2022

Zwembadafdekking plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die solarlamellen kan plaatsen voor het afdekken van mijn zwembad. De afmetingen zijn 945cm op 400cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Idegem
zondag 01 mei 2022

Plaatsing tuinhuis.

Graag willen we ons tuinhuis Tuinhuis Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm laten plaatsen. Ondervloer is reeds voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Appelterre-Eichem
dinsdag 19 april 2022

Maaien met bosmaaier

Tuin van ong 300 vierkante meter maaien met bosmaaier


Tuinaanleg en -onderhoud Lierde
dinsdag 05 april 2022

Steenkorven

Steenkorven plaatsen (hoogte:120cm/140cm, lengte 9m50 en nog eens steenkorf van 1,5m/ 2m lengte om hoek af te schermen voor zithoek) als afsluiting tussen buur, steenkorven moeten geplaatst worden op reeds aanwezige betonblokken. (Breedte van 19cm) Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke opvulling(en) overweeg je voor de steenkorf?: breuksteen Welke kleur(en) overweeg je voor de steenkorf constructie?: metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en -onderhoud Denderwindeke
donderdag 31 maart 2022

Regelmatig tuinonderhoud uitvoeren

Ik zoek een tuinman voor de regelmatige onderhoud van mijn tuin. Het is een tuin van ongeveer 6 are grind, die dient ongeveer om de 6 x per jaar onkruidvrij gemaakt te worden. Borders en voortuintje: lage struiken, rozen en lavendel onkruidvrij, lage struiken en sparren snoeien, taxushaag 1 x/jaar snoeien. Ik ben op zoek naar iemand voor een jaarlijks contract die ik eventueel maandelijks kan betalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Moerbeke

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Geraardsbergen

Offertes aanvragen