Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Oostakker

Beregeningsinstallatie tuin - Oostakker

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Oostakker?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Oostakker die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Desteldonk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Oostakker

vrijdag 24 september 2021

Fundering plaat plaatsen

Wij zouden graag een fundering plaat laten plaatsen voor het tuinhuis. Het zou 2,5x2,5m moeten zijn. De ondergrond nu is gewone grond Liefst ook met een pomp.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
zaterdag 18 september 2021

Sparrenhaag snoeien

Ik zou graag het laten snoeien van de haag (perseelopp 429 m²) Het is een 60 lopende meter, met 3 hoeken


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
dinsdag 24 augustus 2021

Draadomheining uitbreiden

De ren van de kippen moet uitgebreid worden = palen en draad, hoogte ca 1.80 m, lengte ca 16 m.( in grasveld ) Graag ook twee houten poortjes maken en integreren, groot genoeg om doorgang voor kruiwagen te waarborgen. Liefst op korte termijn, zodat ik aansluitend nog een paar aanplantingen kan doen.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
zondag 15 augustus 2021

Bamboe verwijderen

Verwijderen bamboewortels met respect voor de omliggende bomen en boomwortels. Oppervlakte naar schatting 40m².


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
maandag 19 juli 2021

Moderne automatische aluminium draaipoort

Wij hebben momenteel een simpele poort aan de ingang van onze tuin. Graag laten we deze vervangen door een geautomatiseerde draaipoort in metaal of aluminium met 2 vleugels, liefst een moderne look in antraciet of grijs. De totale beschikbare breedte is een 4-tal meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
maandag 28 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een terras afscheiding laten plaatsen. 4 m lang , 1.80 m hoog. Liefst betonplaten zonder structuur (egale betonlook)


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
maandag 21 juni 2021

Steenkorven plaatsen

Ik wil een afsluiting van 8 m lang en 1,20 m hoog laten plaatsen van steenkorven. Deze moeten, een metaalkleur hebben op opgevuld zijn met keien.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
zondag 23 mei 2021

Plaatsen blokhut Lounge

Ik zou graag het blokhutje Lounge laten plaatsen. Afmetingen van 385x295cm. Er zou ook een betonplaat moeten komen.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
maandag 17 mei 2021

Dak van het tuinhuis vernieuwen - golfplaten

Ik zoek een klusjesman om de dakplaten van mijn tuinhuis te vernieuwen. Het gaat om een viertal golfplaten per zijde van het dak. De totale oppervlakte ken ik niet vanbuiten. Graag opnieuw niet-doorzichtige platen. Type materiaal doet er niet toe, het moet stevig genoeg zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
donderdag 13 mei 2021

Gras in tuin opnieuw aanleggen

Oude gras verwijderen en nieuw gras leggen. Het grasgedeelte van de tuin is ongeveer 25m². Momenteel ligt er ook gras, maar niet goed.


Tuinaanleg en -onderhoud Desteldonk
donderdag 04 februari 2021

Tuinhuis plaatsen

Ik zou graag mijn tuinhuis Modern van de Makro willen plaatsen met de afmetingen 3.55 x 2.95m. Alsook zou een houtenvloer+ een betonplaat aangelegd moet worden. De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
maandag 12 oktober 2020

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Nieuwbouwwoning voorzien van een tuinafsluiting over ca. 30m met een hoogte van anderhalve meter, exclusief betonplaat. Specificaties: - Plasitor 150cm/3mm, antraciet - betonplaat 250cm x 40cm met betonplaathouders - ronde palen diam 48mm, H = ca. 250cm, antraciet, verankeren in beton - bovenbuis antraciet - 1x enkel poortje B 1m x H 1m45, Betafence Fortinet antraciet - 1x dubbele poort B 2m x H 1m65: metalen kader met houtbekleding (Afzelia) - beide poorten zelfde cilinderslot.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
dinsdag 01 september 2020

Composiet afsluiting plaatsen

Plaatsen van composiet afsluiting + verwijderen sparren en draad. 32 lopende meter hoogte 1.03 meter en verstevigen met grondplaat.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
woensdag 15 juli 2020

Tuinafsluiting met houten panelen plaatsen

2 Leylandy-Sparren tuinafsluiting verwijderen. 2 Houten tuinafsluitingen plaatsen met betonnen palen en betonnen onderplaat.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
maandag 22 juni 2020

Aanleggen tuin en terras

Terras van ong. 20m² aanleggen in klinkers. Kunstgras van ong. 30m² aanleggen dat geschikt is voor intensief gebruik. Dubbel putdeksel plaatsen op de septische put. Putdeksel plaatsen. Rooster aan buitenkraan plaatsen. Afwatering rondom terras voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
zondag 31 mei 2020

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 35m x 1.8-2m met betonpalen en betonplaat onderaan. Bestaande draad tussen betonpalen verwijderen. Boomstam ook verwijderen.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
maandag 04 mei 2020

Tuinafsluiting plaatsen en grasmatten leggen

Graag een 45 meter tuinafsluiting met houten schermen. Of een 45 meter Bekaert afsluiting. Er moeten ook grasmatten gelegd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
zondag 15 maart 2020

Beton gieten voor tuinhuis

Eind augustus komen ze een tuinhuis met overkapping plaatsen. Ikzelf breek het bestaande tuinhuis af, maar zoek iemand om de beton te gieten voor het nieuw tuinhuis. Betonsokkel voor tuinhuis : opp 6 x 3.3 m. Moet beton zijn, waterpas & haaks, onderaan vel plastiek + betonnet. Overdekt deel: juist 3 x 3.3 m maar +/- 4cm lager. Er komt ook nog een vloer op.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
zaterdag 29 februari 2020

Aanleg voortuin, pad en terras

Van onze nieuwbouwwoning willen wij de voortuin aanleggen. We willen een deel verharden (oprit zelf) en een deel aanleggen zodat er nog gras kan groeien maar er ook een auto op kan staan indien nodig. Alsook willen we een pad naar achter, een ondergrond voor een tuinhuis en een terras achteraan. Wij hebben zelf enkele plannen uitgetekend maar hebben nog geen keuze van materialen gemaakt.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
donderdag 07 november 2019

Afsluiting plaatsen

In de toekomst ben ik van plan om een nieuwe afsluiting te laten plaatsen. Momenteel is er een afsluiting met groene bekaert draad. Mijn wensen: graag een stevige afsluiting met draadpanelen (zwart), met aan de onderzijde betonnen platen die een stuk in de grond zitten en er een stuk uitsteken + een deel van de afsluiting gecombineerd met kunststof platen (of iets dergelijks) om aan dat stuk meer prive te zitten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m².


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
dinsdag 29 oktober 2019

Plaatsen tuinafsluiting

Ik wil graag tuinschermen laten plaatsen plaatsen. Dit met een afmetingen van 20m breed en 1.5 m hoog. Graag verschillende mogelijkheden aan houten materiaal (hardhout/tropisch hout).


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
maandag 21 oktober 2019

Volledige tuinaanleg

Naar aanleiding van het uittekenen van een tuinplan door onze tuinarchitect zullen volgende zaken moeten uitgevoerd worden door een tuinaannemer aangesteld door ons :Voortuin : Verdelgen van bestaande gazon Uitbreken bestaand terras 30m² uitgraven van fundering (hondenhok) 6,5 m² uitgraving voor alle verhardingen 180 m² Fundering nieuw hondenhok 6m² + plaatsen betonklinker 6m² Pad :Fundering en chappe 20 cm zandcement 19m² + plaatsen tegen 100x100x4 19m² Terras : leggen van hout (es) op bestaand terras 28m² Waterdoorlatende verharding 105 m² : fundering van gebroken beton 0/20, ecogravelplaten op een legbed van kalksteensleg 2/4 en markies 4/8 Pad voordeur : Fundering en chappe 20 cm zandcement 22 m² + plaatsen tegen 100x100x4 22 m² Betonboordsteen 80 LM 5X20X100 incl. funder


Tuinaanleg en -onderhoud Desteldonk
zaterdag 29 juni 2019

Windscherm plaatsen

Ik woon op de 1ste verdieping van een appartement met terras - veel wind - oprolbaar windscherm Afmeting - grote zijde 3 m 50 - kleine zijde 1. m 75 Afsluiting plaatsen in doorschijnen materiaal.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
zaterdag 04 mei 2019

Plaatsing van omheining voor nieuwbouw appartementsgebouw

Ik wil een zwarte afsluiting in metalen palen met bovenbuis, betonplaat en tennisdraad laten plaatsen. Dit rondom het perceel van het appartementsgebouw. Hoogte 2 meter. Tussen 100 à 200 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
dinsdag 23 april 2019

Draadafsluiting plaatsen

8meter stevig draadafsluting met betonplaat, omwille van honden retriever, en privacy via pvc schermen, stormbestendig alsook.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
zondag 27 januari 2019

Draadpanelen plaatsen

Lengte is 16 lopende meter en ik zou liefst een afsluiting hebben met betonpalen onderaan een betonplaat met houten panelen ertussen hoogte 180-200


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
vrijdag 10 augustus 2018

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen in houten platen met houten tussenpilaren 35 meter; Nu staat er nog niks.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
dinsdag 24 juli 2018

Egaliseren van een tuin en grasmatten leggen

We hebben de oprit en terras laten renoveren in gepolierd beton. Graag zouden we nu onze tuin egaliseren en voorzien van grasmatten. Ongeveer een 60 vierkante meter aan te leggen.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
woensdag 25 april 2018

Aanleg van een voortuin met verlichting

Momenteel is er een simpel grasperk van ongeveer 9x5m. De bedoeling is volgende: 1. Boom en struiken om zicht van straat in huis te belemmeren 2. Dat ook groen blijft in de winter 3. Met weinig onderhoud 4. Zonder teveel bloemen (wegens pollen) 5. Ook te voorzien beplanting langs het voetpad van straat naar deur 6. Met verlichting langs het pad (stroomkabel is al voorzien) Zie foto's bijgevoegd


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
zondag 15 april 2018

Betonnen afsluiting met composietplaten plaatsen

7 betonnen tuinschermen met hout-look structuur van 1m80 breed en eentje van 90 cm breed. Plaatsing door een vakman. Is tussen 2 oprijlanen, scheiding tss mij en buren.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Oostakker

Offertes aanvragen