Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Zelzate

Beregeningsinstallatie tuin - Zelzate

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Zelzate?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zelzate die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Assenede, Bassevelde, Boekhoute, Oosteeklo, Sint-Kruis-Winkel, Wachtebeke, Zaffelare of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zelzate

zondag 24 juli 2022

Tuin aanleggen

Aanleg terras 5,2x4m met tegels van 40x40cm. Voorzien van een betonplaat 5,2x3m om een tuinhuis op te zetten. 8m omheining plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Zelzate
dinsdag 19 juli 2022

Schuifpoort of vleugelpoort plaatsen

Installeren en automatiseren van een poort om de carport/perceelsgrens af te schermen. Gewenste hoogte 1m80. Niet duidelijk wat de beste optie hier is daarom zowel opties voor schuifpoort als poort met 2 vleugels. Vrijstaande woning, dus verankering in de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Wachtebeke
dinsdag 03 mei 2022

Herstellen betonnen tuinafsluiting.

Wij hebben een betonnen afsluiting, maar die zakt weg. We zoeken iemand die dit kan herstellen. Er zijn 3 platen die zijn weggezakt.


Tuinaanleg en -onderhoud Zelzate
maandag 11 april 2022

Onderhoud van de tuin.

Voor de onderhoud van mijn tuin ben ik op zoek naar een vakman. De Buxus moet geschoren worden, de borders opkuisen, een beetje bijplanten, schors bijvullen,... Het is een kleine tuin met aan elke kant een bordes van 5 à 6 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Zelzate
vrijdag 25 maart 2022

Plaatsen van betonafsluiting

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een betonafsluiting met structuur. Het zou gaan over ongeveer 26 lopende meter en een hoogte van 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Zelzate
donderdag 10 februari 2022

Geautomatiseerde schuifpoort plaatsen

Plaatsen van een automatische schuifpoort (sowieso niet in hout) voor onze oprit. Doorkijk mag, het is om de hond binnen te houden. Ongeveer 3 meter breedte, verankering in de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Bassevelde

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Zelzate

Offertes aanvragen