Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Tongeren

Beregeningsinstallatie tuin - Tongeren

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Tongeren?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Tongeren die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berg (Limburg), Bitsingen, Eben-Emael, Genoelselderen, Grote-Spouwen, Guigoven, Heks, Henis, Herstappe, Hoeselt, Membruggen, Moelingen, Riemst, Rutten, Sluizen, Val-Meer, Vliermaal, Vlijtingen, Widooie, Wintershoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Tongeren

zondag 23 januari 2022

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen lengte 6 meter en hoogte in verschillen 2meter 200hoog, 2meter 180hoog en 2meter 160 hoog. Als afsluiting in de tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeselt
maandag 10 januari 2022

Composieten omheining plaatsen langs rijhuis

25m aan composiet platen 1m80 hoog kleur donker grijs


Tuinaanleg en -onderhoud Riemst
donderdag 23 december 2021

Composieten afsluiting plaatsen

Wij hebben een klein stadstuintje van 30m2. Wij zouden een composieten afsluiting van rond de 24,05 meter willen plaatsen + 1,60 m hoogte.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
maandag 20 december 2021

Lage betonnen omheining plaatsen

Momenteel staat er een lage betonnen afsluiting. We hadden dit graag aangepast naar hogere betonplaten met structuur. De lengte is ongeveer een 50 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
donderdag 16 december 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zou graag mijn oprit dichtmaken met een schuifpoort. Ongeveer 4 meter lengte, en ongeveer 1m/ 1m20 hoog. Aluminium bij voorkeur.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
woensdag 20 oktober 2021

Herstellen van betonnen gevel van garage

Garage uit beton waar ze tegen zijn gereden op de hoek van het gebouw. Schade: steunpilaar uit beton is geraakt, inclusief twee betonplaten. De breedte van de platen bedraagt 2 meter. Foto's kunnen worden opgestuurd.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
dinsdag 21 september 2021

Draadafsluiting plaatsen

30 meter draadafsluiting van 1.80 m hoog met betonplaat onderaan. Oude afsluiting halen we zelf weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
dinsdag 14 september 2021

Draadafsluiting zetten

Afbraak bestaande haag, plaatsen nieuwe draadafsluiting met anti-doorkijk afwerking, afwerken met anti-onkruid doek(?) en boomschors. 40 tal lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Riemst
maandag 23 augustus 2021

betonpanelen plaatsen met gradueel hoogteverschil

Wij zouden graag een afscheiding in betonplaten willen zetten, in te plannen aan de rand van een aflopende inrit. Er komen keerwanden te staan die 4m breed zijn en trapsgewijs naar beneden gaan. Hierachter zouden we betonplaten willen bevestigen, en deze zouden dus dezelfde 'trap' moeten volgen. Is dat mogelijk indien de aannemer van de keerwanden tijdig het hoogteniveau-verloop communiceert? We zouden ongeveer een afstand van 35 lm willen afwerken op deze manier- Graag panelen met een relief of houtstructuur in, met paneelhoogte +/- 2 m n


Tuinaanleg en -onderhoud Vliermaal
maandag 23 augustus 2021

Afschutting in betonpanelen plaatsen

Graag willen we een betonnen afsluiting met éénzijdig motief laten plaatsen. Dit t er vervanging van de haag die er nu nog staat en die we zelf voorafgaand aan de plaatsing zullen uitdoen. Deze volgt een rechte lijn van ongeveer 44m. Het is een open bebouwing en de vakman kan langs 2 zijden aan de afschutting. Qua hoogte hadden we graag 2.00 m


Tuinaanleg en -onderhoud Guigoven
maandag 19 juli 2021

Vervangen van betonnen afsluiting

Graag een voorstel om de bestaande tuinafsluiting (betonpanelen , hoogte 1 m) te verwijderen en een nieuwe omheining (egale betonpanelen) te voorzien met hoogte 2m. Plaatsing tussen 2 percelen in één rechte lijn van 23 meter. De materialen zullen via de woning moeten worden aangeleverd en afgevoerd


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
donderdag 08 juli 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen Ongeveer een 22 lopende meter Qua hoogte 180cm Graag betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) De huidige zal al weg zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
maandag 14 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag de huidige draadafsluiting tussen geburen vervangen door betonnen afsluiting. Dat gaat over een 11 meter lengte zonder bochten of hoeken. De draadafsluiting staat niet in de beton.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
dinsdag 08 juni 2021

Houten toegangspoort op rail plaatsen

Wij zouden graag een toegangspoort laten plaatsen. We zijn op zoek naar een schuifpoort op rail van 4 meter lang en 1m20 hoogte. Afwerking met houten latten


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
maandag 07 juni 2021

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en 2 poorten

Wij zouden graag een omheining laten plaatsen. Het gaat om 70 lopende meter aan afsluiting (Plasitor) met een hoogte van 1m80. Graag omheining met bovenbuis, betonplaat en zichtremmer(Fensoband). Daarnaast ook 2 poorten installeren met een breedte van 1m50 en hoogte van 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Eben-Emael
maandag 07 juni 2021

Tuin opnieuw heraanleggen

Wij zouden graag onze tuin laten heraanleggen. De tuin is ongeveer een 25x10m en er is nog een extra stuk van 10x10m. We zoeken iemand die de tuinontwerpen kan opmaken voor onze voor- en achtertuin en de werken ook kan uitvoeren


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeselt
maandag 10 mei 2021

Maandelijks onderhoud van de tuin

Ik zoek iemand die wekelijks/maandelijks onderhoud van de tuin kan komen doen. Bv 2u per week (onze vorige vakman deed dat) Onkruid, bladeren, terras en koer, kleine haagjes bijwerken, klimop bijknippen op een lange muur,... De tuin is ongeveer 18are. Op termijn komt daar ook nog bij dat de tuin volledig opnieuw zal moeten worden aangelegd.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
maandag 15 februari 2021

Tuin opnieuw aanleggen

Ik heb 2 stukken gras die door de hitte totaal vernield zijn. stuk 1: 5m x 7m= 35m² stuk 2: 17m x 4,5m = 76,50m² Wat wil ik graag laten doen? 1. Gras laten wegnemen en afvoeren 2. Gronddoek leggen 3. Boorden ( de simpelste) plaatsen voor bloemenperken die ik later zelf ga beplanten of....) in stuk 1: een bloemenperk van 4 op 2m in stuk 2: 2 bloemenperken van 4 op 2m 1 bloemenperk van 2 op 2m ( in het midden) 4. Kiezels of grind of keien ( de eenvoudigste) op het overblijvend gedeelte is +/- 75 vierkante meter


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
vrijdag 05 februari 2021

Plaatsen van tuinschermen

Ik zou graag tuinschermen willen plaaten met grenenhout of met zwarte metalen palen met een betonnen onderplaat. De totaallengte die geplaatst moet worden is 12 lopende meter. De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
woensdag 16 december 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Het verwijderen van een bestaande Bekaert tuinafsluiting met bovenbuis over een afstand van 16m. Het leveren en plaatsen van een afsluiting bestaande uit betonnen platen met steenstructuur aan beide zijden in de kleur zandsteen en dit over een afstand van 16m.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeselt
donderdag 19 november 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsing voor kunststof en betonuitvoering met steenstructuur voor een lengte van 25,5 meter met een hoogte 1,80 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeselt
zondag 08 november 2020

Draadafsluiting plaatsen

Draad afsluiting met betonnen plaat onderaan. Dit zou ong 50lm en 30lm moeten zijn - aan 2 verschillende kanten


Tuinaanleg en -onderhoud Vliermaal
vrijdag 02 oktober 2020

Steenkorven plaatsen

Huidige situatie: beklinkerde inrit. De steenkorven zijn bedoeld als afscheiding tussen ons en de buren en ik zou er een overkapping over willen maken, dat ik ineens een carport heb. De opvulling zou ik graag bespreken met de vakman. In totaal zou er ongeveer 30 meter geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeselt
vrijdag 04 september 2020

Vervangen/plaatsen kunststofhaag

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat onze kunststofhaag wil vernieuwen. Het gaat om ca. 90 lopende meter kunsthaag die door een fabricagefout zijn groen verliest. We hebben van de fabrikant een nieuwe haag gekregen. De nieuwe kunsthaag mag OFWEL tegen de bestaande worden geplaatst OFWEL mag de oude verwijderd worden en dan de nieuwe haag geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Genoelselderen
zaterdag 01 augustus 2020

Blokhut Cube plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cube 200 x 300 laten plaatsen. Fundering ligt er.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeselt
woensdag 22 juli 2020

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting van ong. 22m x 2m en 4m x 2m plaatsen. Momenteel metalen tuinafsluiting die verwijderd moet worden. Twijfelt nog tussen steenkorven en betonnen tuinafsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeselt
donderdag 09 juli 2020

Metalen draadafsluiting plaatsen

Er staat een oude omheining. Indien mogelijk zou een metalen ursusdraad een optie zijn voor het achterste stuk van onze tuin (125m diep op 17m breed). De draad moet stevig en hoog genoeg zijn om zo de honden uit de omliggende koeienweien te houden. -In het voorste gedeelte zouden we graag werken met een draadafsluiting (Zwarte kleur met onderaan een betonplaat). Hierbij moet er ongeveer 50m geplaatst worden. Metalen tuinafsluiting plaatsen. Ursusdraad van 125m x 1.5m en 17m x 1.5m plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeselt
woensdag 24 juni 2020

Bestaande houten tuinafsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen

Bestaande houten tuinafsluiting van ong. 20m verwijderen. Nieuwe houten tuinafsluiting van ong. 30m x 1.8m plaatsen. Liefst hardhout of composiet.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
woensdag 17 juni 2020

Betonnen afsluiting zonder structuur plaatsen

Betonplaten omheining ongeveer 30 meter, hoogte 2 meter plaatsen Liefst betonplaten zonder structuur dus een egale betonlook.


Tuinaanleg en -onderhoud Riemst
vrijdag 17 april 2020

Plaatsen bekaert afsluiting

Scheidingsdraad plaatsen ,tussen 2 perselen gesloten bebouwing , harmonica draad , groen , met betonnen boordsteen en bovenbuis over de hele lengte hoogte 1.50 m lengte ongeveer 30 m,


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Tongeren

Offertes aanvragen