Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Ieper

Beregeningsinstallatie tuin - Ieper

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Ieper?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Ieper die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beselare, Bikschote, Brielen, Dikkebus, Elverdinge, Geluwe, Passendale, Poelkapelle, Poperinge, Vlamertinge, Vleteren, Watou, Westouter, Woesten, Zonnebeke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Ieper

vrijdag 04 maart 2022

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij willen een tuinafsluiting van ongeveer 20 meter. We overwegen verschillende opties, lichte voorkeur voor betonnen omheining


Tuinaanleg en -onderhoud Poperinge
vrijdag 18 februari 2022

Plaatsen van toeganspoort in aluminium

Ik ben opzoek naar een vakman voor het plaatsen van een aluminium draaipoort met 2 vleugels met lamellen die een beetje schuinstaan voor minder inkijk. De breedte moet 3 m zijn en de hoogt 2m. Er zijn reeds houten palen aanwezig die in beton steken en met zwarte teer zijn behandeld. We zouden deze palen willen laten staan en kijken of er een mogelijkheid is deze ook in aluminium te behandelen.


Tuinaanleg en -onderhoud Zonnebeke
zaterdag 28 augustus 2021

Tuin geregeld onderhouden

zoek een tuinman die onze struiken planten en bomen kan snoeien, en eventueel dingen uitdoen


Tuinaanleg en -onderhoud Geluwe
maandag 05 juli 2021

Vernieuwen omheining betonpanelen

WE hebben een omheining in betonpanelen staan, maar die is aan vervanging toe. Graag bekijken we met de vakman wie de bestaande omheining zou verwijderen. Het gaat om een 15 à 20-tal meter, liefst willen we een egale uitvoering.


Tuinaanleg en -onderhoud Watou
zaterdag 22 mei 2021

Tuin en terras vernieuwen

Wij zouden graag onze tuin en terras laten vernieuwen 500m² is de opp van de tuin ongeveer. Nu hebben wij een betonterras, dit is ongeveer een 150/200m². Wij hadden qua materiaal blauwe steen in gedachten.


Tuinaanleg en -onderhoud Geluwe
zaterdag 01 mei 2021

Blokhut plaatsen

Wij zouden graag onze blokhut laten plaatsen + Lara 2 van 3.5x 2.5 zijn. Rekening houdende dat de betonnen plaat al gegoten is.


Tuinaanleg en -onderhoud Brielen

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Ieper

Offertes aanvragen