Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Diksmuide

Beregeningsinstallatie tuin - Diksmuide

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Diksmuide?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Diksmuide die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alveringem, Avekapelle, Beveren-aan-den-IJzer, Bovekerke, Houthulst, Koekelare, Lo-Reninge, Nieuwkapelle, Werken, Zarren of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Diksmuide

maandag 26 juli 2021

Voortuin afzetten met steenkorven

We willen in de voortuin graag een afsluiting laten plaatsen in steenkorven, langs het klinkerpad. er zal misschien (ifv gewicht) nog een verharding voorzien moeten worden? Het gaat over een 20-tal meters in totaal en liefst zou ik een beige kei willen hebben, want het is bij een huis in Spaanse stijl.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
donderdag 21 januari 2021

Tuinpoort plaatsen

We zijn op zoek naar een tuinpoortje van 100 cm breed excl. Pilaster en 150 cm hoog in hardhout met verticale planchetten (voorkeur voor iroko). De poort wordt tussen de muur en een pilaster geplaatst. Met gewone klink en cilinderslot.


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
zaterdag 02 januari 2021

Vrijstaande poort plaatsen

Wij zouden graag een houten schuifpoort laten plaatsen. 6m en 1,8m hoog. Het zou ook elektrisch moeten zijn .


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
dinsdag 10 november 2020

Blokhut plaatsen

Wij willen een blokhut laten plaatsen (Modern 415x295 - 2.049.99 ofwel Edelweiss 415x295 - 1375,-) met alles wat daar voor nodig is (betonnen vloer), dakgoten,... Dit gaat over een levering en plaatsing.


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
donderdag 01 oktober 2020

Steenkorven plaatsen

De schanskorf lengte 6,20 m ,breedte 30 cm, hoogte 50 cm + lengte 1m ,breed 30cm ,hoogte 50 cm + lengte 1m, breed 30cm hoogte 35cm,+lengte 1m, breed 30, hoogte 20cm. Zodat er een trap gevoel gecreëerd wordt. De totale lengte is dus 9.20m.


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
woensdag 03 juni 2020

Latina tuinhuis plaatsen

Graag wil ik het Latina tuinhuis laten plaatsen met houten vloer. Het tuinhuisje is al besteld.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
dinsdag 26 mei 2020

Metalen tuinafsluiting 35m plaatsen

Metalen tuinafsluiting plaatsen van 35m x 1.5m plaatsen. Momenteel betonpalen met draad aan. Liever geen betonpalen en betonplaat.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
woensdag 06 mei 2020

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 27m x 2m plaatsen met betonnen onderplaat en betonpalen plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Bovekerke
zondag 05 april 2020

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Graag zou ik een houten afsluiting laten plaatsen met betonpalen en betonplaat aan de onderkant met een degelijk (soort vijzen en soort hout) houten paneel erop. En dit voor 27meter ver.


Tuinaanleg en -onderhoud Bovekerke
maandag 16 maart 2020

Plaatsen leibomen

Ik wil 29 meter leibomen laten aanplanten. In 1 rechte lijn. Kan gemakkelijk gebeuren met kleine kraan. Hoogte onderste lijn 2meter hoogte bovenste lijn 4,3 meter. Bomen moeten blijvend groen zijn. Bladhoudend dus. De bomen mogen al vrij volle kruin hebben. De werken moeten kwalitatief gebeuren.


Tuinaanleg en -onderhoud Koekelare
zondag 01 maart 2020

Tuinomheining plaatsen

Plaatsing van aluminium tuin afsluiting totale lengte 60.6 meter en hoogte 1.80 meter. Momenteel houden treinbiels met planken die vervangen moet worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
maandag 10 februari 2020

Afsluiting met lamellen plaatsen

Afsluiting in metaal met lamellen. Dit voor 30 lopende meter en 1m80 hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Koekelare
dinsdag 21 januari 2020

Plaatsen draadafsluiting

Ik zou graag het uiteinde van de oprit afsluiten. Iedereen kan hier langs achter binnen dus enige afsluiting zou welkom zijn. Het zicht moet niet weg dus draad is prima denk ik. Ook zou er een poortje in moeten zodat er gemakkelijk kan afgesloten worden maar ik ook gemakkelijk buiten kan. 4tal lopende meter. Er moet geen oude afsluiting weggehaald worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
dinsdag 17 september 2019

Carport plaatsen

Wij willen de aluminium rechte carport van 300x500 cm laten installeren.


Tuinaanleg en -onderhoud Zarren
zaterdag 08 juni 2019

Steenkorven afsluiting plaatsen

Afsluiting 2 meter hoog ten opzichte van terrasniveau, afstand 11.25 meter naar achterkant tuin, afscheiding met buren, Niveauverschil terras-achterkant tuin 65cm maar bij buren werd tuin genivelleerd. moet zeker wind en water bestendig zijn. Huidige houten afsluiting doorgerot en omgewaaid. Afsluiting moet ondoorzichtig zijn. Composiet vlechtwerk panelen kan ook.


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
maandag 29 april 2019

Weideafsluiting zetten

Streek heuvelland een perceel van 90 op 22 meter rechthoekig


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
maandag 18 maart 2019

Oude afsluiting vervangen door een nieuwe omheining

Door hevige wind dient de bestaande afsluiting vervangen te worden. Afsluiting met tennisdraad 180 cm hoog met bovenbuis 10 meter lang. Alternatief voor de tennisdraad is een afsluiting met betonpalen en houten panelen.


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
zondag 25 november 2018

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van 48,2 m houtpanelen met betonplaat langs onder en aluminium palen -- eerste zijde 10,2 meter -- achterzijde 17,5 meter en andere zijde 20,5 meter. Nu staat er niks. Grond is vrij.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
vrijdag 16 november 2018

Plaatsen houten tuinafsluiting

Plaatsen houten schutten hoogte 1500mm ,betonnen platen .Lengte te plaatsen schutten ongeveer 30 lmp Gemakkelijk bereikbaar vanaf straatzijde . Nu gaan de bomen uitgedaan worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
woensdag 08 augustus 2018

Houten afsluiting met betonpalen plus poortje plaatsen

Tuinomheining plaatsen: Dit is voor 24 meter met een poortje, er is een recht stuk van 12.5 meter en een stuk van 6 en een stuk van 5 meter met een poortje van 1 meter. 10 x Betonpalen 2 x betonnen eindpalen 2 x betonnen hoekpalen 13 x betonplaten 13 x houten schermen ( gedrenkt ) 1 x poortje + slag lat ( 1 m breed )


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
dinsdag 24 juli 2018

Composieten- of draadafsluiting met poort plaatsen

Draad afsluiting met betonplaat of composiete afsluiting plaatsen. Deze komt aan de straatkant. Lengte is ongeveer 22 m recht met dan haaks dubbele poort + deur. Momenteel staat er een afscheiding van 1 m hoog maar deze is te laag voor de honden. De huidige afsluiting moet ook verwijderd worden uiteraard.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
vrijdag 20 juli 2018

Draadafsluiting met betonnen plaat plaatsen

Ongeveer 90 meter rechtdoor met betonnen plaat in de grond , draad van ongeveer 1m50 hoog of 1m60 of 1m70 , En 3 hekkentjes plaatsen


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
maandag 25 juni 2018

Houten afsluiting met betonplaat tussen buren plaatsen

Houten afsluiting met beton onderaan plaatsen. Tussen de buren. Ongeveer 12 meter af te sluiten en andere zijde is 18 meter met een standaardhoogte 1.80 meter maar die zou enkele maanden later moeten worden geplaatst.


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
maandag 16 april 2018

Draadpanelen plaatsen

Graag een afsluiting met platen en draadpanelen (Type Nylofor 3D of iets anders) voor een lengte van 20 meter met de achterbuur. We zitten wel met een hoogte verschil van 30 à 40 cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Koekelare
maandag 02 april 2018

Draadafsluiting plaatsen

Het is voor een 40m lengte 2 meter hoog draad van 1,80 en plaat van 0,30 centimeter. Er moet ook groen doek op gespannen worden ,dus zullen er ook buizen bovenaan moeten gemonteerd worden. 1 lang deel.


Tuinaanleg en -onderhoud Koekelare
vrijdag 05 januari 2018

Bestaande omheining herstellen

Beschadiging van de omheining van 40 meter lengte. Herstelling van de omheining ongeveer 6 meter te herstellen. Totale lengte te herstellen :2 Betonnen palen met 3 platen van 2 meter: is voor 6 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
woensdag 27 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

We hebben een nieuwbouwproject die opgeleverd is op een verkaveling van 7 loten. Wij hebben ondertussen als tweede onze intrek genomen in ons huis en zijn op zoek naar een leverancier voor het plaatsen van een omheining. Ik heb vorig jaar dit ook gedaan maar toen was de timing te vroeg. Nu wonen we erin en hebben we contacten met de buren (eventueel opportuniteit om meerdere plaatsingen te hebben) dus nu is de timing wel ok! We zijn op zoek naar leveranciers voor verschillende opties van omheiningen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 40m


Tuinaanleg en -onderhoud Diksmuide
donderdag 26 oktober 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik heb eigenlijk een deel keermuren nodig achteraan (niveauverschil met de buren) en aan de zijkant zou ik graag een kunststof afsluiting plaatsen Dit ongeveer over een lengte van 45 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
zaterdag 15 april 2017

Tuinafsluiting met betonpalen en houten schermen

Wij willen een tuinafsluiting in houtschermen beton palen +beton plaat een deel 50cmH en een deel 30cmH Over een afstand -+-35m Liefst zo vlug mogelijk Om dan gras te kunnen zaaien.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
maandag 20 maart 2017

Tuinafsluiting in zwarte draad met betonplaat en bovenbuis

Wij willen onze tuin omheinen met zwarte draad. Hoogte 1 m 50 of 1 m 80. Met betonplaat en met bovenbuis. Ongeveer 50 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Diksmuide

Offertes aanvragen