Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Moeskroen

Beregeningsinstallatie tuin - Moeskroen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Moeskroen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Moeskroen die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bizet, Comines-Warneton, Dottenijs, Dottignies, Herinnes-lez-Pecq, Herseaux, Houthem (Comines), Komen, Leers-Nord, Luingne, Mouscron, Pottes, Waasten, Warneton of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Moeskroen

donderdag 09 december 2021

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting met draad plaatsen voor een hoogte van 2 meter. Hierbij een 30 cm betonplaat en ook 1 beginpaal en 1 hoekpaal. Hierop aansluitend zouden we graag een lagere omheining koppelen : 25 lopende meter draad met bovenbuis van ca. 125 cm hoogte + betonplaat waarvan 1 paneel aan die hogere hoekpaal komt te hangen. Dan hebben we hiervoor verder nog 2 beginpalen en 1 eindpaal nodig .


Tuinaanleg en -onderhoud Houthem (Comines)
maandag 21 juni 2021

Plaatsen draadafsluiting

Graag laten we voor onze rijwoning een draadafsluiting van een 15-tal meter latenplaatsen. Tuin is toegankelijk via de achterzijde en de omheining zou in aardegrond geplaatst moeten worden, liefst op korte termijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Luingne
dinsdag 20 april 2021

Toegangspoort plaatsen

Metalen schuifpoort met houten bekleding, geautomatiseerd. Doorgang +/- 8 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Dottenijs
vrijdag 24 juni 2016

Tuinmuur plaatsen

Het is voor een muur van ongeveer 30 lopende meter. Hoogte 1, 5 m hoog ongeveer 15 cm breed. Ik kan wel zorgen voor metalen staven in de grond te betonneren om de 1,5 m of 2 m om steun te kunnen geven aan het geheel.


Tuinaanleg en -onderhoud Waasten

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Moeskroen

Offertes aanvragen