Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Heverlee

Beregeningsinstallatie tuin - Heverlee

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Heverlee?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Heverlee die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Heverlee

dinsdag 05 april 2022

Plaatsen van draadpanelen

We zijn op zoek naar iemand die onze omheining (draadpanelen) in de tuin zou kunnen plaatsen. We hebben al het materiaal reeds voorhanden maar een gebrek aan tijd voor de feitelijke installatie. Tuin is zo'n 21m lang en zou langs de 2 lange zijdes omheind moeten worden. Langs de ene kant is dit redelijk eenvoudig (uitgraven en plaatsen van hekken), langs de andere kant wordt het hek voor zo'n 15 meter op een muurtje geplaatst en moeten de hekken nog op juiste afstand afgesneden worden (hekken van 2m telkens en het muurtje heeft verschillende niveaus en telkens zo'n 3m lang).


Tuinaanleg en -onderhoud Heverlee
zondag 26 december 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van omheining aan de zijkant van het huis (19 meter) en op de scheiding met de buren (19m). Palen: H-multipaal 95mm x 45mm x 2m75 lang. Kleuren palen: RAL 9005 structuur (zwart)_RAL 7016 structuur (antraciet) Plaatsing: alle palen worden ter plaatse ingebetonneerd. Plaat: betonnen plaat 40cm hoog x 2m00 lang Hoogte hout ong. 1m80


Tuinaanleg en -onderhoud Heverlee
donderdag 25 november 2021

Garagepoort plaatsen en eveneens tuinpoort in hetzelfde hout

Garagepoort bekleden met hout en tevens dit laten doortrekken op de gevel. Eventueel vernieuwen poort. Ook hadden we graag een tuinpoortje geplaatst in hetzelfde hout.


Tuinaanleg en -onderhoud Heverlee
dinsdag 05 oktober 2021

Steenkorven plaatsen met lavasteen in tuin

Wij willen graag een naturel roestkleurige mandwand gevuld met lavasteen. De muur wordt 20 m lang en 2 m hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Heverlee
dinsdag 23 maart 2021

Betonnen schutting plaatsen

Een gezamenlijke tuinruimte. De oude betonplaten moeten weg en er moeten nieuwe komen. Er moeten betonnen platen komen en dit is +/- 10 meter lang en 2 meter hoog. Dit zijn 2 dunne balken verticaal van 2 meter hoog . En tussen de verticale palen horizontale betonnen platen.


Tuinaanleg en -onderhoud Heverlee
donderdag 29 oktober 2020

Draadpanelen plaatsen

Het gaat om een afsluiting van de voortuin, met een poort erin. Lengte voortuin : ongeveer25 m, hoogte afsluiting :180cm, en 2-delig poort van 3m breed, met betonplaat. Ev. Automatisatie, parlefoon en code clavier.


Tuinaanleg en -onderhoud Heverlee

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Heverlee

Offertes aanvragen