Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Waver

Beregeningsinstallatie tuin - Waver

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Waver?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Waver die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Archennes, Bierges, Bierghes, Bonlez, Ceroux-Mousty, Chaumont-Gistoux, Corbais, Corroy-le-Grand, Dion-Valmont, Genval, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Limal, Limelette, Louvain-la-Neuve, Mont-Saint-Guibert, Nethen, Ottignies, Rixensart, Wavre of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Waver

zondag 08 mei 2022

Beton tuinafsluiting plaatsen.

We zouden graag een tuinafsluiting in beton of composiet willen laten plaatsen over een lengte van ongeveer 6 meter. Er moet ook een deurtje komen in de afsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Hamme-Mille
vrijdag 06 mei 2022

Petanquebaan aanleggen.

Op zoek naar iemand die een petanquebaan van 3mx11m kan aanleggen met simpele boarding. Bovenste laag grind graag wit of beige/zandkleur. Moet op plaats waar schuifaf staat op de foto. Deze is ondertussen al verwijderd.


Tuinaanleg en -onderhoud Bierghes
dinsdag 02 november 2021

Plaatsen draadafsluiting op bosachtige terrein

Graag wil ik op korte termijn een stevige stabiele draadomheining laten plaatsen voor een grote berghond die graag op wandel gaat. Moeilijkheid is wel de ondergrond: plaatsing is te voorzien op een heuvelend bosachtig terrein. Een bovenbuis lijkt me niet aan de orde, het terrein grenst aan een natuurgebied. Wel zal de draad wel moeten worden bevestigd in de grond (door betonpaneel of dergelijke) zodat deze niet naar boven kan worden geduwd. Betreft in totaal +/- 200-tal lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Nethen
zaterdag 27 februari 2021

Aluminium toegangspoort plaatsen (elektrisch)

Installeren van een elektrische schuifpoort aan de voorkant van onze oprit. Graag een aluminium poort van 8 meter breed en een standaardhoogte van 1m80, inclusief steunpalen. Voorlopig geen poort, dus er moet niets worden weggehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Wavre
donderdag 23 juli 2020

Tuinhuis plaatsen

Op zoek naar een vakman om een tuinhuis in cottage stijl van 3 op 4 meter te plaatsen. Hardhout met Zweedse potdeksel planken en een zadeldak met shingles. Dubbele deur met kleine vensters. Er ligt een bestaande chape maar er moet waarschijnlijk een nieuwe laag op.


Tuinaanleg en -onderhoud Grez-Doiceau
zondag 10 mei 2020

Plaatsen blokhut Cottage 295X385

Blokhut Cottage 2.95m x 3.85m plaatsen op chape die we zelf gaan leggen. Blokhut is nog niet besteld.


Tuinaanleg en -onderhoud Grez-Doiceau

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Waver

Offertes aanvragen