Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de aannemers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een aannemer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw aan-, uit en opbouw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 22 september 2017

Renoveren

15 beschadigde stenen laten vervangen Zie de foto's
donderdag 21 september 2017

Aannemer

Extra kamer maken, buitenmuren met dak. 3m op 4m plus plaatsen radiator met pleisterwerk
donderdag 21 september 2017

Lek in veranda herstellen

Het water sijpelt langs het dak via de muur binnen. Graag zoek ik een vakman om dit te komen herstellen.
woensdag 20 september 2017

Bijbouw plaatsen en regenput boren

Plaatsen van een bijbouw 30 m² (enkel de ruwbouw) Dit is een HOB en komt achter het huis. Plaatsen van een nieuwe septische put en regenput.
woensdag 20 september 2017

Maken van een raamopening

Het plaatsen van een extra raam met afmetingen: 760 x 1650 mm op de bovenverdieping van de woning. 1/ Het maken van opening in snelbouw 14cm + plaatsen stalton balkje. Tijdelijk stutten aangezien de muur welfsels draagt. 2/ Het wegsnijden van 10cm PUR isolatie 3/ Het maken van een opening in gevelsteen M50 + kops herinmetselen. 4/ Plaatsen van dorpel (blauwsteen) 5/ Tijdelijk plaatsen van een plastic en houtenplaat tot ramenplaatser afwerkt
woensdag 20 september 2017

Optrekken achtergevel en dakhelling wijzigen bijgevolg

Momenteel hebben wij een dakhelling van 45% op woning van 9 op 7, achter achterzijde, gevelbreedte 7 m. Willen we graag de gevel optrekken met houtskelet en bijgevolg wordt dan ook de dakhelling aangepast zodat het wel een schuin dak blijft, de helling wordt dan wel minder. We verkiezen deze optie omdat we voor het aanpassen van de helling de materialen va de huidige constructie ook willen recuperen wat het dak betreft. Kan het houtskelet mee uitgewerkt worden door dakwerker of dient dit apart te gebeuren, dat weten we niet.
woensdag 20 september 2017

Nazicht van de balkons

Ik zou 2 balkons moeten renoveren aan een appartement op de 6e verdieping in Tienen. Vooral belangrijk is de waterdichtheid. Balkon 1: halve meter op 1 meter. Balkon 2: 1 meter op 6 meter (ruwe schatting). Waterinsijping naar de onderburen
woensdag 20 september 2017

Dakkapel huis

Plat dak. 2 meter
woensdag 20 september 2017

Nokverhoging van de woning

Wij willen een nok verhoging laten plaatsen op onze woning. De verhoging moet geplaatst worden op een muur van 11 meter lang. We zijn inmiddels de vergunning gaan aanvragen.
woensdag 20 september 2017

Renovatie van zolderkamer

Ik zou graag mijn zolder verbouwen: - Het steken van 3 veluxen. - Het steken van wat stopcontacten. (en aansluiten op reeds gekeurde installatie) - Het afbreken van wat houten structuren op zolder. - En het koppelen van sanitaire kranen alsook het plaatsen en koppelen van 3 chauffages.
dinsdag 19 september 2017

Betonen fundering storten om garage te bouwen

Ik ga een nieuwe garage bouwen naast mijn huis. En zou een betonnen fundering plaatsen en daarvoor heb ik 7 m³ beton nodig. Dus zou graag willen hoeveel het zou kosten.
dinsdag 19 september 2017

Trapgat maken voor plaatsen trap

Wij willen een trapgat laten maken naar de zolder toe.Nakijken als het constructief wel mogelijk is.
dinsdag 19 september 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Wij zoeken een aannemer voor het gieten van een grondplaat voor ons tuinhuis. Het gaat om een standaard of polybeton plaat 15 cm dikte met beton net. Afmetingen zijn 400 x 250 cm. De grondplaat moet achteraan de tuin in braakliggend terrein komen (geen uitbraakwerken vereist). Uiterste opleverdatum: januari 2018.
dinsdag 19 september 2017

Waterdicht maken en renovatie balkon eerste verdieping

Balkon op de eerste verdieping van een woning uit 1926. Gerenoveerd in 2002. Ten gevolge van waterinsijpeling / condensatie is er een vochtplek aan de binnenkant van de aangrenzende kamer. En de bezetting aan de onderzijde van het balkon is naar beneden gekomen. Bedoeling is om het balkon zo maximaal mogelijk vochtvrij te maken en het opnieuw te bezetten aan de onderzijde.
dinsdag 19 september 2017

Buitentoegang tot kelder maken

Ik wil een buitentoegang (bv voor fietsen) laten aanleggen tot onze kelder langs de voorgevel van het huis. De toegang moet ca. 1. 2m breed zijn met een helling van 4. 5m lang en 2m hoog. De Zijmuren moeten stevig zijn (naast een oprit). Er moet ook een waterafvoersysteem voor regenwater voorzien worden. Er is al een bestaande opening in de kelder langs voorgevel (raam, 1m breed). Deze moet tot een deuropening uitgebreid worden.
dinsdag 19 september 2017

Veranda onderkelderen

Ik wil onze veranda laten onderkelderen om warmteverlies tegen te gaan. De bestaande kelder (die stopt aan de buitenmuur) zou 2,5m langer gemaakt moeten worden over een breedte van 5,5m. Grondwater is hier geen probleem.
dinsdag 19 september 2017

Poutrel plaatsen

Plaatsen van een poutrel. Afmetingen zijn 26 cm hoog , 25 cm breed en 6 m lang.
maandag 18 september 2017

Plaatsen van brandwerende deur en raam uitbreken

Ik wil de voordeur laten vervangen door een brandwerende deur. Naast de deur is een raam dat moet worden uitgebroken (+/-50 cm breed), deze zou vervangen moeten worden door muur.
maandag 18 september 2017

Afbreken van schouw in woonkamer en afwerken

Afbreken schouw en terug bepleisteren.
maandag 18 september 2017

Renovatie van balkons

Mijn 2 huidige balkons (gelijkvloers en 1 ste verdieping ) zouden dringend gerenoveerd moeten worden. Ballustrades zijn volledig rot en zouden ook vernieuwd moeten worden .
maandag 18 september 2017

Speelkamer van garage maken

Poort vervangen door een raam. Plafond vervangen met spots. Laminaat vloer leggen. Kelder onder woning bouwen
maandag 18 september 2017

Plaatsen gyprocwand

We willen een gyprocwand laten plaatsen in bestaande opening van 140 cm breed op 247 cm hoog met een deuropening en deur in deze wand.
maandag 18 september 2017

Draagbalk steken

Ik wil een draagbalk laten steken die het woon en keuken gedeelte met elkaar verbindt. De architect zal een plan laten tekenen met de juiste berekeningen. Maandag tot donderdag buiten kantooruren telefonisch te bereiken.
zondag 17 september 2017

Betonnen muren gieten

Ik wil in mijn living nieuwe muren plaatsen. Afmetingen muren : 7 meter H: 3 meter. Wat is de prijs van vierkante meter voor een bonnen muur gieten.
zondag 17 september 2017

Herstellen of vervangen van een inkomdeur appartement

Na inbraak in appartement, dient deur hersteld of vervangen te worden.
zondag 17 september 2017

Dakkapel huis kunststof

Dakkapel met plat dak te plaatsen. Ongeveer 3,5 meter. In kunststof.
zondag 17 september 2017

Renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder

Materiaal hebben we niet: laminaat leggen in de keuken, living, hal en 3 slaapkamers. Zolder: isolatie + afwerking Kelder: volledig metsen Badkamer: nieuwe wc plaatsen, radiator verplaatsen + afwerken Hele huis metsen + verven
zaterdag 16 september 2017

Beton gieten

Achter het huis loopt de kruipkelder door met daarop gewelfsels, en voor een stuk al beton voor een terras. De beton is niet afwaterend waardoor er in de kruipkelder ook vochtproblemen zijn. (Helaas al 20 jaar) Er zou een nieuwe beton op moeten komen die afwatert richting tuin. De oppervlakte is zo'n 32 m².
zaterdag 16 september 2017

Herstellen regenwaterput

Herstellen van regenwaterput. In mijn regenwaterput (beton) van 5000 Liter. Is er een lek, de put staat zelfs nu met het dagelijks regenweer praktisch volledig leeg.
zaterdag 16 september 2017

Gevelrenovatie uit te voeren

Gevelrenovatie uit te voeren in parochiezaal en jeugdlokalen. Scheurherstel.
zaterdag 16 september 2017

Algemene kluswerken uit te voeren

Ik heb een (ouder) huis gekocht, en heb her en der kleinere kluswerken die gedaan moeten te worden. Liefst door iemand die op alle vlakken wat thuis is (badkamer (tegelen)/keuken (bvb vaatwas plaatsen), etc. Electriciteit werd reeds door een erkende firma op orde gezet en gekeurd, dus minder van toepassing. Voornamelijk schrijn/kluswerk & isolatie.
zaterdag 16 september 2017

Garage aanbouwen met zadeldak en zolder

Ik wil een garage van 10x4 mtr met zadeldak en zolder willen bouwen aan mijn huis. Aan voor en achterkant een garagedeur en aan een zijde een inloop deur. Ook overweeg ik zonnepanelen te intergreren in het dak. De garage moet aan het huis aangebouwd worden.
vrijdag 15 september 2017

Herstelling na wateroverlast (muur en laminaatvloer)

Heb waterschade gehad afkomstig door mijn bovenbuur. Er moet opnieuw geschilderd worden (muur van 16 vierkante meter) wit schilderen + nieuw laminaat van 6 vierkante meter ( donkere laminaat). Ik had graag een officiele offerte gehad met vervoer, materiaal en gewerkte uren.
vrijdag 15 september 2017

Bouwen van kleedkamer

Ik wil in een bestaande fitnesszaal (onder tribunes) een kleedkamer bouwen van 6m lang en 5m breed met plafond. Plafond + 3 vrijstaande muren aangebouwd op 1 buitenmuur. Vloeren liggen er reeds.
vrijdag 15 september 2017

Betonrot aan terras herstellen

Ons terras heeft last van betonrot op beide hoeken. De totale opp met betonrot zal ongeveer 1,5 tot 2m² zijn. Het terras is goed bereikbaar via de onderkant.
vrijdag 15 september 2017

Open haard afbreken en opening dichten

We zouden onze openhaard willen laten afbreken deze loopt door op het eerste verdiep en de zolder. Schoorsteen verwijderen en het dak dichten. Ook zou het roet moeten worden opgekuisd.
vrijdag 15 september 2017

Funderingspalen plaatsen

Wij willen bouwen maar zouden eerst funderingspalen moeten laten plaatsen.
vrijdag 15 september 2017

Kelder bouwen

Ik zou een kelder onder mijn woonkamer van ongeveer 8m x 7m willen verwezelijken. Graag zou ik samen met de vakman de mogelijkheden bekijken. Hiervoor zal ik dus een architect nodig hebben.
donderdag 14 september 2017

Aanbouw renoveren

Ik heb een aanbouw die volgens mij dateert uit de jaren 70 en is aan vervanging toe. Het is een oppervlakte van 2,5 meter bij 2,3 meter. Het dak lekt en de schuifdeur is aan het wegrotten. Verder wil ik de aanbouw ook iets verhogen en wat meer licht toelaten. De aanbouw bevindt zich op de zuidkant en kijkt uit op op mijn tuintje. Goede isolatie voor de warme zomermaanden en koude winter is belangrijk.
donderdag 14 september 2017

Poutrels steken

Ecologisch gebouwd spanwijdte. Balk 7 M x 3,5cm dik x 20 cm hoogte en gelegd op een afstand van 60 cm . Slaapkamer boven is ongeveer 12 m2 en als men over de vloer loopt voelen we de vloer bewegen. Nochtans beneden in de living reeds eiken balk gestoken omwille van beweging.
woensdag 13 september 2017

Uitbreiding in houtskeletbouw

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een bijbouw op de +1 boven onze keuken/badkamer (plat dak). Uitbreiding voor extra slaapkamer en badkamer (+/- 27,5 m²). Alsook isolatie bestaande gevels + vervanging 3 ramen en voordeur en plaatsing nieuw raam in zijgevel. Bestaand raam achteraan wordt nieuwe opening naar uitbreiding toe. Bouwaanvraag werd reeds volledig en ontvankelijk verklaard. Bouwvergunning verwacht voorPlannen architect en foto's beschikbaar op aanvraag (te veel om hier als bijlage toe te voegen). Veiligheidscoördinator en EPB-verslaggever werden reeds aangesteld. Nog geen stabiliteitsingenieur.
woensdag 13 september 2017

Plaatsen van 5 binnendeuren

Deuren en deur kassementen kit gamma reeds aanwezig. Betreft 5 deuren te plaatsen. Plaatsen van 5 deuren.
woensdag 13 september 2017

Schouw herstellen

Schoorsteen herstellen na schouwbrand.
dinsdag 12 september 2017

Herstellen kleine schade in keuken en verven

Er moeten wat kleine putjes gevuld worden in de keuken. Er moet ook geverfd worden. Een muur van 3. 5 m² en plafond van 20 m² geverfd worden .
dinsdag 12 september 2017

Terrassen aanleggen in gepolierd beton

Ik wil 2 terrassen aanleggen in gepolierd beton. deel 1 : +/- 17 m² deel 2 : +/- 15 m² 1 van de 2 terrassen moet ook gepolierd worden (tweede mag zo blijven)
dinsdag 12 september 2017

Aanbouw met grote glazen schuifraam

Gemetselde aanbouw met veel glas werk. Dit is achteraan het huis . Staat een muur aan de linkerzijde, tegen achtergevel aan willen bouwen, nog een muur bijbouwen en er komt een groot schuifraam. En met een plat dak. Ongeveer 5 a 6 meter verder in de lengte uitbouwen en de breedte ongeveer 5 meter.
dinsdag 12 september 2017

Tussenstuk in keuken op maat maken

Wij zijn sinds kort verhuisd naar een handelspand in het centrum. Achter onze microgolfoven schuilt echter een lek. Dit komt bijna tegen de elektriciteitskabels terecht. Daarom zou er een tussenstuk geplaatst moeten worden indien mogelijk.
maandag 11 september 2017

Nieuw sanitair, elektriciteit en verwarming aanleggen in appartementen

Het betreft 2 appartementen(geen nieuwbouw) alle sanitair, verwarming en elektriciteit moet vanaf 0 terug opnieuw worden gedaan. Alle werken kunnen uitvoeren en opleveren met keuring is een pluspunt.
maandag 11 september 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik wil beton laten gieten in de tuin, egaal en waterpas. Om een tuinhuis op te zetten. Drie op drie meter
maandag 11 september 2017

Binnenmuur weghalen en balken plaatsen

We zijn op zoek naar werknemers om een binnenmuur (1ste verdieping, ongeveer 4,5 m lang) tussen twee kamers te laten verdwijnen en metalen balken (3*HEA 180) in plaats van het muur te zetten om de bovenste vloerbalk en twee zijmuren te ondersteunen. We hebben het plan en berekening van een stabiliteitsingenieur. We willen graag zo snel mogelijk beginnen. Het huis is gelegen te Zemst

Partners

Partners van Casius