Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere aannemers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde aannemers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende aannemer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

dinsdag 7 april 2020

Draagmuren uitbreken en poutrels plaatsen

Buitenmuur garage uitbreken en poutrel plaatsen van 5m breed voor plaatsing ramen.
maandag 6 april 2020

Steken van poutrel in draagmuur

Ik wil de deuropening in mijn achtergevel verbreden van 1,40 tot 2.00m. Daarvoor moet er een poutrel gestoken worden.
maandag 6 april 2020

Put maken in garage voor lift

het maken, in vrijstaande garage met betonnen vloer op volle grond, van : een afgewerkte water dichte en put van 300cm bij 150 cm en 90 cm diep, met daarin - een opbouwcontactdoos 230V, - elektrabuis voorzien voor bedieningschakelaar. - 3 stevige afdekplaten van 100 op 150 cm
maandag 6 april 2020

Fundering herstellen

In de kelder zijn vooraan de houten ondersteuningen van de voorgevel doorgerot waardoor stilaan wegzakking optreed, dit zou dringend hersteld moeten worden. De woning is een oude herenwoning met gewelfde plafonds in de kelder.
maandag 6 april 2020

Herstellen balkons uit beton

We hebben 8 studio's gekocht. Een 4 à 5 tal ervan hebben een lek op het balkon. 1 ervan brengt vocht in het plafond van de living eronder. Ik hoop dat het met een nieuwe bedekking kan opgelost worden?
zondag 5 april 2020

Betonplaat gieten

Vakman voor het storten/gieten van een betonplaat van 85m² en tweede stuk 36m² achter in de tuin. Dikte 20-25cm. Afstand vanop straat ongeveer 40 m.
zondag 5 april 2020

Gieten van een betonplaat

Ik wil een betonplaat laten gieten ongeveer 5,5m op 9m 15cm dik om een hok voor machines in te stallen. De werken omvatten bekisten, bewapenen, gieten en vlak strijken. De plaat ligt 14 meter van de straat verwijderd.
zaterdag 4 april 2020

Steunmuur openbreken

Ik wil een steunmuur van het dak openbreken om 1 gehele ruimte te creëren tussen het oorspronkelijke huis en de bijbouw. +-3,5m breed en +-2,3m hoog.
zaterdag 4 april 2020

Appartement verbouwen

Het gaat over een appartement van 1 slaapkamer van 70 vierkante meter. Ik wil hier al mijn muren laten afbreken en opnieuw inrichten. Keuken renovatie met open keuken en badkamer renovatie met inloopdouche i.p.v een bad. Ik vraag mij wel af of ik de muur in de badkamer mag afbreken. Ik weet niet of het een draagmuur is.
donderdag 2 april 2020

Muur laten verwijderen

Ik wil een muur tussen keuken en living laten verwijderen. Het gaat om een niet draagmuur met ongeveer 360 cm lengte en 270 cm hoogte, met een deur ertussen. De dikte van de muur is 9 cm.