Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de aannemers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een aannemer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor nieuwbouw, verbouwing renovatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

donderdag 4 januari 2018

Onderkelderen van woning

Onderkeldering maken. Ik wil graag meer ruimte door onder de woning een kelder te maken. Graag hoge muren hoogte 3m50 diepte 10 br.
woensdag 3 januari 2018

Buitenmuur bekleden met platen of crepi

Gevelspecialist: Ik wil een buitenmuur bekleden met platen of afwerken in crepi. Het is een scheidingsmuur. Afmetingen 3 op 4 meter.
woensdag 3 januari 2018

Betonrot te herstellen

Betonrot aan balkon zou moeten hersteld worden . Balkon : Br 2 m en 1 ,5 diep.
dinsdag 2 januari 2018

Bouw van garage en lichtkoepl plat dak vernieuwen

Bouwen van een garage tussen 2 muren , is een half open bewouwing. Ook lichtkoepel in plat dak van keuken vernieuwen alsook dak isoleren
dinsdag 2 januari 2018

Volledige bovenverdieping renoveren

Wij willen onze bovenverdieping verbouwen. Dit houdt in dat we een nieuw dak van ongeveer 250 vierkante meter met 3 dakvensters moeten plaatsen en 2 slaapkamers, 1 dressing en 1 badkamer gaan bijmaken. Er moet ook een nieuwe trap (en nieuw trapgat) geplaatst worden. Ook electriciteit, sanitair en verwarming moet daar nog komen. Daarnaast hebben wij in onze oude boerderij verschillende stallen die afgebroken moeten worden. Aan de overblijvende stal moet dan een nieuwe muur en dak geplaatst worden. Ook willen we graag een nieuwe carport maken.
dinsdag 2 januari 2018

Garagebox uit betonplaten vergroten

Ik heb een bestaande garagebox uit betonplaten. Nu wil ik die voor een gedeelte afbreken en vergroten. De garage is nu momenteel 6,40 m op 3,25 m en ik zou ze graag vergroten tot 7.50 m op 4.25 m.
dinsdag 2 januari 2018

Kelder bouwen

Kelder gieten voor nieuwbouw woning L vorming 13*9 en 5*5 hoog grondwater. Plannen kunnen opgevraagd worden.
dinsdag 2 januari 2018

Plaatsen van drie dakkapellen prefab

Dakkapel bouwen in prefab. Afmetingen: 4 meter breedte. Het zou voor drie dakkapellen zijn.
dinsdag 2 januari 2018

Plaatsen van balken en uitbreken muren

Wij willen onze woonkamer vergroten door onze achtergevel uit te slaan en de keuken te integreren in de woonkamer. Hiervoor zouden verschillende steunbalken gestoken moeten worden. In bijlage enkel ideeën die we reeds zelf aan dachten.
dinsdag 2 januari 2018

Houten steunbalk vervangen door poutrel

Sinds zeer kort lijkt het of de houten steunbalk tussen de keuken / veranda een beetje verzakt is. Omdat ik niet meer zeker ben van de stabiliteit hiervan, zou ik dit graag zeer dringend aanpakken. De buitenmuur van de badkamer erboven rust erop. Het betreft een steunbalk van om en bij de 2 meter.
maandag 1 januari 2018

Losstaande garage bouwen 80 m²

Ik wil een losstaande garage bouwen 8m breed 10m lang en zeker 3m hoog. Met 1 zijdeur en 1 garage deur . Er moet kleine hefbrug binnen komen dus hij moet hoog genoeg zijn .
zondag 31 december 2017

Parkeerplaatsen vernieuwen

Ik wil parkeerplaatsen op openbaar domein laten herinrichten. De vergunning om dit te doen is uitgereikt. De huidige klinkers moeten worden uitgebroken en vervangen worden door nieuwe. Het gaat om een lengte van een 40 tal meter.
zondag 31 december 2017

Afvoerleiding en natte muren herstellen

We zouden graag de breuk in de afvoerleiding (buis) herstellen en de natte muren herstellen van veranda tot garage beneden.
zondag 31 december 2017

Aanbouw plaatsen

Wij zouden een aanbouw willen achteraan ons huis aansluitend aan onze achtergevel. Dit kan zowel in hout of of steen worden gedaan. We willen geen plat dak maar wel een dak met pannen voor deze bijbouw. De afmetingen van deze aanbouw zijn 4 op 10 m. We willen graag de mogelijkheden bespreken met de vakman.
zaterdag 30 december 2017

Herstel barsten binnenmuur en plafond

Deze week merkte ik een barst in mijn plafond van ca 2m vanaf de voorgevel parallel lopend met de zijgevel met het aanpalend pand. Na verdere controle blijkt er achter het behangpapier ook een de zijmuur in de hoek van de voorgevel helemaal doorgebarsten. Er komt zelfs koude door.
zaterdag 30 december 2017

Gewapend beton uitbreken in binnenruimte

De betonvloer in een bijgebouw komt te hoog en moet minimaal 10 cm uitgebroken worden. Het afval mag blijven liggen, die kan ik ter plaatse verwerken. De afmetingen zijn bij benadering 4,5 x 3,7 m.
zaterdag 30 december 2017

Herstellen na waterschade Oostende Appartement 3 kamers

Zware waterschade appartement met aantasting keuken, living, berghok en WC. Plafondschade 25m², muren 20m². Keuken volledig vervormd door water, apparaten beschadigd, 3 deuren vervormd, 1 chauffage, 2 ramen en 2 gordijnen en gordijnkasten. Bijna alle keukenapparaten en apparaten in berghok en living vernield.
zaterdag 30 december 2017

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wij willen graag een draagmuur uitbreken en een poutrel laten plaatsen. Deze muur die we willen uitbreken is 4. 5 meter lang, momenteel bevindt zich ook de dampkap van de keuken in deze muur.
donderdag 28 december 2017

Renoveren elektriciteit

Keuringsklaar maken van installatie van 1980 , nieuwe kasten hangen alsook 300 m amp zekering voorzien.
donderdag 28 december 2017

Totaalrenovatie uitvoeren van bijgebouw

Het gaat over een bijbouw , deze bijbouw van ong 4 M bij 10M met plat dak staat gebouwd tegen een woning van 200 jaar oud die valt onder beschermd dorpszicht . De achterbouw valt niet onder deze regel en is van ergens jaren eind 80 /begin 90 neergezet en door de jaren door verschillende hier en daar wat opgelapt . Wij willen deze achterbouw niet afbreken maar volledig strippen en voorzien van een degelijke isolatie nieuwe chape en vloeren nieuwe ramen (stalen ramen ,moeten niet in de prijs maak ik zelf en plaats ikzelf wel alle voorbereidingen en afwerking nadien voor aannemer) nieuwe gevelsteen , nieuw dak in epdm , nieuwe leidingen en afvoeren toilet badkamer en derg. ,nieuwe septische put naar buiten trekken zit nu onder aanbouw. Nieuwe verwarmingsketel voor mazout.
donderdag 28 december 2017

Garage bouwen

Ik wil een afzonderlijke garage laten bouwen van 3,5 x 9 meter met secionale poort, raam en deur, plat dak.
woensdag 27 december 2017

Totaalrenovatie uitvoeren

Plat dak leggen: 100 -120 m² Schuifraamin aluminium plaatsen: 8 m lengte op 2m20 hoogte. Vloerisolatie aanleggen. Vernieuwen van verwarming er moet gasverwarming komen.Vernieuwen van alle sanitair en electriciteit.
dinsdag 26 december 2017

Renovatie houten chalet

Het gaat om een renovatie van een houten chalet van 60 m2. Er dient een nieuwe houten vloer gelegd te worden, plafond hernieuwen, nieuwe badkamer en keuken en een 3 tal nieuwe vensters, installeren van een nieuwe houtkachel.
dinsdag 26 december 2017

Verwijderen van asbestcementplaten

100m² vernagelde menuiserite platen op 2 kamers en nachthal. Goed bereikbaar (dus geen zoldertrap) Enkel voor vaklui met attest (voor te leggen) - maw professionele verwijdering volgens de regels van de kunst
dinsdag 26 december 2017

Kelder storten nieuwbouwwoning

Wij starten met het opbouwen van onze nieuwbouwwoning. We zouden graag de fundering, de muren en platen van de kelder laten storten in beton.
dinsdag 26 december 2017

Draagmuren uitbreken en poutrels plaatsen

Ik wil 2 a 3 steunmuren afbreken en poutrels plaatsen. In het plan kan je zien wat er moet gebeuren
zondag 24 december 2017

Nieuwe woning bouwen

Aannemer voor ruwbouw met een oppervlakte rond 200 m². Dit zou zijn voor een alleenstaande woning. Ruwbouw woning winddicht bouwen.
zaterdag 23 december 2017

Heropbouw van veranda

Afbreken van oude houten veranda. Ik zou graag veranda laten metselen met plat dak van 24 m². Afwerking met gyproc + vloeren met aangekochte tegels
vrijdag 22 december 2017

Poutrellen steken

Mijn achtergevel van mijn alleenstaande woning moet er uit omdat ik een stuk wil bijbouwen. Gevelbreedte, 9. 18m, Poutrelle +- 7m, Steunpunt in het midden. Het zou voor begin maart, eind februari zijn.
vrijdag 22 december 2017

Zolder renoveren en isoleren

Volgende zaken moeten uitgevoerd worden: - gat maken in betonnen vloer voor een trap te kunnen plaatsen (trap zelf wordt door schrijnwerker gemaakt) - 2 veluxen plaatsen - dak isoleren - regenafvoerbuis die door zolder loopt, langs de voorgevel plaatsen
vrijdag 22 december 2017

Vergroten van bestaand balkon

Wij willen graag ons bestaand balkon van onze woning uitbreiden zodat we dit als terras kunnen gebruiken. Er is momenteel een smal balkon aanwezig met doorgang naar de keuken op het verdiep alsook een trap die naar de tuin onderaan gaat. Het balkon zou groot genoeg moeten worden om er comfortabel op te zitten. Het aanwezige balkon en trap zijn nog in zeer goede staat en hoeven dan waarschijnlijk ook niet afgebroken te worden. het zou met ongeveer 1.5 m moeten worden uitgebreid.
donderdag 21 december 2017

Renovatiewerken

Ik wil enkele ramen laten vernieuwen, mijn dak laten isoleren, herstelling aan de dakgoot, zonnepanelen en gevelisolatie. Ramen : 5 tal Dak : 5 m op 7 m
donderdag 21 december 2017

Trapgat op zolder uitbreken en poutrellen plaatsen volgens plan

Er moet een trapgat gemaakt worden naar zolder toe. De stabiliteit moet gegarandeerd en uitgevoerd worden zoals op het plan van de ingenieur. Hiernaast moeten er ook nog poutrellen worden geplaatst. De afmetingen van het trapgat zijn bij benadering 2.5 x 1 m.
donderdag 21 december 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Polycarbonaat platen in mijn woning te vervangen door iets waar de regen minder lawaai op maakt. Het betreft een schuin dak van ongeveer 4,1 m op 2,2 m.
donderdag 21 december 2017

Reinigen en herstellen regenwaterput, en binnen muur herstellen door vocht

Ik ben een nieuwe eigenaar van een huis in lot (1651) en er is een regenwaterput maar die is niet bruikbaar. Er is wel een vocht vlek op een muur dat zou door die waterput komen. Ik zou op lange termijn deze waterput ook gebruiken als het mogelijk is. Er is geen toegang tot de waterput dus er zal moeten gegraven worden, en ik weet ook niet waar.
woensdag 20 december 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Tijdens de sneeuwval van vorige week hebben 4 van de 6 Polycarbonaat kanaalplaten (opaalkleurig) van mijn veranda het begeven. De grootte van de platen bedraagt 3200 mm x 1050 mm. De dikte van de platen bedraagt 16 mm.
woensdag 20 december 2017

Meerdere erkers plaatsen

Voor een nieuwe project willen wij een 40-tal erkers plaatsen. Deze, liefst in prefab, erkers zouden zo akoestisch mogelijk moeten zijn om de geluidsoverlast van de vliegtuigen tegen te gaan. We zoeken iemand die zowel de levering en totale installatie van de erkers kan uitvoeren.
dinsdag 19 december 2017

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Voor een renovatie moet een nieuwe vloerplaat in beton gegoten worden. Het gaat om ongeveer 60 m², dikte vloerplaat 15 cm. Graag ook prijs voor chape in een latere fase.
dinsdag 19 december 2017

Kelder plafond herstellen door betonrot

We zitten met betonrot in de kelder bij ons beneden. Dit komt waarschijnlijk door het terras boven ons. Het zou gaan om een oppervlakte van 1.80 m op 6-7 m.
dinsdag 19 december 2017

Trapgat maken vaste trap naar zolder en afwerken chape en elektriciteitswerken

Wij hebben momenteel een luik met een uitschuifbare trap naar de zolder. Op een andere plaats wensen wij een trapgat te laten maken + een vaste trap naar zolder te plaatsen. Het luik met uitschuifbare trap zal moeten gedicht worden. Met voorkeur met beton toe gieten. Na elektriciteitswerken zal de vloer op de zolder ook moeten gechapt worden, ongeveer +-5 cm dik voor een oppervlakte van 50 vierkante meter.
maandag 18 december 2017

Gang bezetten en houten deuren plaatsen

Ik ben bezig met een renovatie en schik enkele werken te laten uitvoeren. Ik wil graag mijn gang laten bezetten, spotjes in het plafond plaatsen. Hiernaast wil ik ook graag drie houten binnendeuren plaatsen.
maandag 18 december 2017

Verplaatsen van steunbalken en zolderwerken met isolatie

Graag een aannemer voor steunbalken te verplaatsen: We zouden graag de zolder isoleren en de steunbalken verplaatsen zodat we eronder kunnen lopen (momenteel zijn die +-1,4 m hoog). Graag hadden we ze toch 0,4 m hoger gehad. Bijkomend graag ook een prijs voor een zoldergat / vaste trap naar de zolder. Oppervlakte ongeveer :129 m²
maandag 18 december 2017

Erker bouwen ter uitbreiding keuken

We willen onze keuken graag uitbreiden met een erker. Deze erker moet aan de zijkant van de woning komen. De gewenste afmetingen van de erker zijn 2 m breed en 1 m diep. We zouden graag zo veel mogelijk glas en hout (composiet) gebruiken, zo natuurlijk mogelijk.
maandag 18 december 2017

Veranda plaatsen

Ik wil graag een grote veranda plaatsen. Qua materiaal had ik gedacht aan aluminium, maar dit is nog allemaal te bespreken met de vakman. De oppervlakte is ongeveer 20 m².
maandag 18 december 2017

Huis renoveren

Ik wil ons huis laten renoveren. Het gaat om een totaalrenovatie waarbij dus het dak, de elektriciteit, de badkamer, vloeren, isolatie en dergelijke aan bod komen.
zondag 17 december 2017

Steken van poutrel

Ik zou graag een poutrel plaatsen van 3 meter lang. Dit zou moeten gebeuren op een draagmuur van 30 cm breed. Deze zou ook liefst zo hoog mogelijk moeten worden geplaatst.
zondag 17 december 2017

Schouw uitbreken en gyproc plaatsen

Wij hadden graag onze schouw laten uitbreken en hierna ook het puin verwijderen. De muur waar deze bevestigd is willen we vlak laten maken met gyproc. Dit gaat om een muur van 30 vierkante meter. Het gat in de schouw moet ook dicht gemaakt worden en geïsoleerd. De gasleiding zal ook hier afgesloten moeten worden.
zondag 17 december 2017

Betonrot herstellen

Ik zit met betonrot dat ik wil laten herstellen. Het gaat om de onderkant van een balkon tussen de garage en de living. De afmetingen van het balkon zijn bij benadering 1.16 m op 5.5 m.
zaterdag 16 december 2017

Zolder volledig opknappen en dak garage afwerken

Ik zou graag mijn zolder volledig laten afwerken om om te vormen tot een volwaardige kamer. Er zou afwerking plafond en zijwanden in een lichte en houten structuur moeten gebeuren. De isolatie is het enige dat reeds gedaan is. Hiernaast moet er ook een plat dak van een garage afgewerkt worden. De afmetingen van deze garage zijn 8 x 3.5 m. Hier komt mogelijks nog wat nieuw metselwerk en dergelijke bij kijken.
donderdag 14 december 2017

Fundering herstellen woning

Een bestaande woning heeft verzakking van 3 cm aan een kant van het huis. We zouden graag de fundering van de woning laten herstellen.

Partners

Partners van Casius