Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

1092 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: houtskeletbouw plaatsen, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, verbouwing van garage en maken badkamer, gelijkvloersappartement volledig renoveren, garage met puntdak bijbouwen, garage ombouwen naar leefruimte, mantelzorgwoning aanbouwen, glazen aanbouw plaatsen, studentenwoning renoveren, gevel kaleien van nieuwbouw, muur en dak verkleinen en muur stuccen, dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen, achterbouw afbreken en opnieuw opbouwen, renovatie, renovatiewerken uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

woensdag 26 juli 2017

Houten gevelbekleding plaatsen

Het is de blote zijmuur van een halfopen bebouwing. Het stuk grond ernaast is ook bouwgrond Dus in de toekomst wordt er tegen die muur aangebouwd. Halfopen woning of rijhuis. Oppervlakte ongeveer 120.
woensdag 26 juli 2017

Trapgat verplaatsen en oude dichten

Ik wil een trapgat op een andere plaats steken en het oude dichten. Eventueel met trap afgewerkt. Zoldertrap in de garage met luik dicht te maken.
woensdag 26 juli 2017

Kelder renoveren na gebroken riolering

Kelder is ondergelopen door problemen met riolering. Vocht zit in de muren dus we moeten de muren en dergelijke herstellen. Riolering is reeds hersteld.
woensdag 26 juli 2017

Renovatie

Ramen, verwarmingen, isolatie binnenhuis kamers indeling, vloer muren etc
woensdag 26 juli 2017

Betonrot herstellen aan draagbalk

Betonrot aan draagbalk boven keukenraam (gelijkvloers).
woensdag 26 juli 2017

Herstellen van betonrot aan balkon

Het balkon op de tweede verdieping begint onderaan af te brokkelen. We weten niet of de constructie op zich ook in gevaar is of enkel de bovenlaag. Deze resten vallen op het terras van het gelijkvloers waardoor er snel gehandeld zou moeten worden.
woensdag 26 juli 2017

Aanbouw

Houten aanbouw met veel glas
dinsdag 25 juli 2017

Aanbouw plaatsen

Aanbouw met veel glas. Oppervlakte 3 m op 4 m. Verlenging van eetkamer en keuken.
dinsdag 25 juli 2017

Vervanging rupsbandgeleider van elektrisch verandadak

Veranda met elektrisch schuifdak van zonneranda (failliet) geïnstalleerd 2000. Rupsbandgeleiders (5) zijn blijkbaar aan vervanging toe.
dinsdag 25 juli 2017

Bouwen slaapkamer/ badkamer

Ik wil bovenop onze platform van de keuken /garage, bijbouwen om daar een slaapkamer en badkamer te maken.
dinsdag 25 juli 2017

Waterschade laminaatvloer en pleisterwerk herstellen

Waterschade na lek wasmachine, in de slaapkamer, hall en living is de vloer beschadigd. Laminaatvloer en pleisterwerk herstellen.
dinsdag 25 juli 2017

Gemetseld tuinhuis bouwen in de achtertuin

Wij willen graag een gemetseld tuinhuis laten bouwen in onze achtertuin. Het gaat om een tuinhuis van 6 x 9 meter en een goothoogte van 250 cm. We willen graag in gesprek met een aannemer om de klus hier met ons te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte. We willen de bouw laten uitvoeren in het voorjaar van 2018.
dinsdag 25 juli 2017

Verandadak herstellen

Wij hebben een licht hellend plastieken verandadak van 4 meter breed en drie diep. De onderbouw is in hout. De plastieken platen zijn verbonden door rubberbanden. Deze banden zijn nu volledig aan het verbrokkelen zodat wij ze, vooraleer het binnen regent, wensen te laten vervangen.
dinsdag 25 juli 2017

Polycarbonaat platen op veranda vervangen

Vorige week woedde er een zwaar onweer boven onze wijk. Hagelbollen hebben de bovenste laag van de 2-lagige polycarbonaat doorboord. Beschadiging van 3 platen van 1 m breed.
dinsdag 25 juli 2017

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Woonst verder renoveren, waarvoor een tussenmuur (ik vermoed niet dragend) verwijderd dient te worden, poutrel plaatsen, vloer afwerken en eventueel nog enkele klussen zoals afwerking binnenmuren. Ik zoek iemand die kwalitatief werk kan leveren.
dinsdag 25 juli 2017

Balkon van woning restaureren

Het restaureren van het balkon aan onze voorgevel.
maandag 24 juli 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel met plat dak. 6 - 6,5 meter ongeveer.
maandag 24 juli 2017

Stacaravan aan de onderzijde dicht te maken

Mijn nieuwe stacaravan word in september geleverd en wil die laten onderaan afwerken. Stacaravan meet 10m x3m70 en hoogte is ongv 50cm. Afdichten met PVC planchetten of houtwerk.
maandag 24 juli 2017

Herstelling na waterschade

Liggende boiler op zolder tijdens reis defect gegaan en water zocht weg langs badkamer (1e verdiep ) naar garage! Houtskeletbouw! Plafond badkamer , laminaat boven ( oppervlakte 10m²), plafond garage beschadigd, schilderwerken.
zondag 23 juli 2017

Mantelzorgwoning in de tuin plaatsen

Ik zou graag de droom van mijn broer verwezenlijken. Die zou graag bij mij willen wonen in een soort eigen woning. En we daarvoor dachten we een mantelzorg plaats te creëren in de tuin, met zijn eigen zithoek, slaapplaats en sanitair gedeelte.
zondag 23 juli 2017

Balkons renoveren

Ik zou graag 3 balkons (ca. 7 meter breed) willen laten controleren en renoveren. De balkons op de voorgevel vertonen tekenen van ouderdom (betonrot).
zondag 23 juli 2017

Renovatiewerken uitvoeren

gang 3e verdiep + appt 2e verdiep: herstellen van bezetting plafond dat deels naar beneden gekomen is door vochtinsijpeling (1 m² op 3e verdiep, 9 m² op 2e verdiep) Volledig nieuw plafond moet geplaatst worden. appartement 3e verdiep: - herstel lekkende douchekraan - wit schilderen badkamerdeur - plaatsen van een afloop voor wasmachine appartement 1e verdiep: - plaatsen van een afloop voor wasmachine - lek aan sifond in keuken gang gelijkvloers: - schilderen in originele kleur van voordeur (mag eventueel ook enkel retoucheren) - vervangen van lamp in de gang, beschadigd door waterinsijpeling
zondag 23 juli 2017

Betonrot aan dakgoten herstellen

Ik wil iets laten doen aan het afbrokkelen van de betonnen dakgoot. Er komt bewapening zichtbaar op een paar plaatsen. Op de zijkant van het huis gemakkelijk bereikbaar via onderliggend terras. Aan de voorkant hoger (tweede verdiep) via voorgevel. Ongeveer 5 meter.
zondag 23 juli 2017

Garage met puntdak bijbouwen

Een garage voor 2 auto achter elkaar bijbouwen met puntdak, geen isolatie, wel elevtriciteit voorzien, geen water.
zaterdag 22 juli 2017

Garage ombouwen naar leefruimte

Verbouwing van garage naar leefruimte. Vloer moet gelegd worden Plafond proper gemaakt worden. Meer electriciteit leggen.
zaterdag 22 juli 2017

Houten aanbouw plaatsen met veel glas

Houten aanbouw met veel glas Er is nu een bestaande aanbouw van 2 meter. Deze moet gestript worden. Er moet dan een aanbouw komen van 3.5 m op 8.5 m.
vrijdag 21 juli 2017

Riolering herstellen en regenwater scheiden

Een afvoerbuis (11 meter lang) naar de septische put is onder een terrasje gelegen en is lek. Gevolg: vochtige garagemuur. Dit herstellen en meteen afwegen of van deze gelegenheid gebruik kan gemaakt worden om het hemelwater en het andere water van elkaar te scheiden via een te plaatsen regenwaterput met mogelijkheid tot het beter benutten van het hemelwater.
vrijdag 21 juli 2017

Mantelzorgwoning aanbouwen

Nieuwe aanbouw op de plaats waar de garage nu staat voor mijn schoonmoeder. De plaats is 36 vierkante meter. Bouwen van mantelzorgwoning. Mogelijkheden en materialen te bespreken met vakman. Binnen twee a drie maanden moeten de werken starten wegens verkoop van vorige woning.
vrijdag 21 juli 2017

Vloerrenovatie uitvoeren houten vloer

Ik wil mijn houten vloer laten vervangen door een nieuwe. De huidige houten vloer is rot. +/- 30 m².
vrijdag 21 juli 2017

Renoveren van een leefruimte

Gyprocwerk uit te voeren, metselen van een kleine muur van 9 m² , pleisterwerk, plaatsen van 2 buitendeuren ( pvc) en binnendeuren( 5) en tegelwerk (marmer) Graag zo snel mogelijk beginnen.
donderdag 20 juli 2017

Toilet renoveren

Wij willen graag een staand toilet vervangen door een hangtoilet. Een bestaand fonteintje vervangen door een nieuw exemplaar. De bestaande muurbetegeling vervangen. (+/- 10 m²) De bestaande vloerbetegeling blijft behouden.
donderdag 20 juli 2017

Polycarbonaatplaten van verandadak vernieuwen

Ik zou graag een vakman hebben voor het plaatsen van ongeveer 18 vierkante meter dak in carbonaat platten 16 mm.
donderdag 20 juli 2017

Vervangen van één polycarbonaatplaat op veranda

Één plaat op de veranda is stuk en moet vervangen worden afmeting 105 cm op 340 cm
donderdag 20 juli 2017

Betonrot herstellen in kelder

Herstellen van de betonrot in onze kelder.
woensdag 19 juli 2017

Beton storten voor tuinhuis

Ik zou graag een ondergrond hebben voor mijn tuinhuis op te bouwen. Het tuinhuis is +- 12 m² groot.
woensdag 19 juli 2017

Muur en dak verkleinen en muur stuccen

Muur en dak aanpassen, die moeten verkleind worden. Stuccen van muur die is aangepast.
woensdag 19 juli 2017

Muur uitbreken en poutrels steken

Ik zou graag een muur laten uitbreken tussen living en keuken en poutrels ( 2 stuks) te plaatsen.
dinsdag 18 juli 2017

Uitbreiden inpandige garage met aanbouw

Uitbreiding inpandige garage met aanbouw. In achtergevel opening maken en poutrel steken, nieuwe betonvloer met vloerverwarming in garage leggen die doorloopt tot de oppervlakte van de aanbouw.
dinsdag 18 juli 2017

Maken van deuropening en binnendeur plaatsen

Plaatsen van een deur opening en binnendeur.
dinsdag 18 juli 2017

Kelder bouwen in bestaande woning

Architect: Ik wil een kelder bouwen in onze bestaande woning. Afmetingen ongeveer 4 op 4 meter of andere afmetingen indien mogelijk .
maandag 17 juli 2017

Oorzaak waterschade en herstellen plafond

Wij hebben een grote plek op ons plafond in de slaapkamer op het eerste verdiep van nieuwbouwwoning. Huis heeft een plat dak. We zouden graag de oorzaak weten van de infiltratie en een bestek voor herstelling ontvangen.
zondag 16 juli 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil beton laten gieten voor een tuinhuis van 6m op 3m80 ongeveer - uitgravingen zijn gedaan je kan er met een pomp bij moet gewoon over een omheining - is 1m40 van de omheining
zondag 16 juli 2017

Glazen dak van de keuken vervangen

Ik wil graag het huidige glazen dak (nu vermoed ik 3 a 4 platen plexiglas) van onze keuken vervangen door een goed isolerend glazen dak. Nu vooral last van lawaaihinder bij hevige regens en af en toe lekt het druppelsgewijs binnen bij zeer hevige regens. De afmetingen zijn ongeveer 2 op 5 meter.
zaterdag 15 juli 2017

Afbraak bijbouw

Bijbouw (nu gebruikt als keuken) afbreken. Interieur doen we zelf, enkel afbraak en afvoer. Betreft 16m² ongeveer. Afbraak begin volgend jaar 2018.
vrijdag 14 juli 2017

Draagmuur vervangen door steunbalk

We hebben net een bel-etage gekocht graag willen we de scheiding tussen de keuken en de living verwijderen.
vrijdag 14 juli 2017

Betonrot herstellen aan onderkant van terras

Aan de achterkant van het gebouw twee terrassen op de eerste verdieping die dringend moet aangepakt worden.
donderdag 13 juli 2017

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Achtergevel (ongeveer 7 m breed, 3 m hoog) en binnenmuur (ongeveer 4 m breed op 3 m hoog) uitbreken en voorzien van poutrel(len) op basis van plan ingenieur. Achtergevel wordt nadien voorzien van een grote glaspartij. Werken te starten tijdens de maand augustus.
donderdag 13 juli 2017

Balkon renoveren

Bel-etage woning. Balkon ongeveer 6 m x 0.6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken via oprit. Uitbreken oude tegels, waterdicht maken + nieuwe tegels + herstellen onderkant en voorkant.
donderdag 13 juli 2017

Overkapping terras plaatsen met zonnepanelen

Overkapping terras 3. 5 op 5 m met zonnepanelen. Ofwel Zonnepanelen bovenaan overkapping / andere voorstellen zijn eveneens welkom
woensdag 12 juli 2017

Kelder omvormen tot geventileerde en droge slaapkamer

Graag hadden wij onze kelder te isoleren (muren en vloer) en te conditioneren tss 40 - 60%RV (vooral nodig in zomer). De uitdaging is dit te doen met een aanvaardbaar geluidsniveau dat het slapen nog toelaat. (we zijn er ons van bewust dat enkel de beste firma's daarin kunnen lukken. De kelder heeft 29 m² vloeroppervlakte. Muuroppervlakte naar schatting 45 m². (in bijgevoegde pdf ingekleurd als groen)

Partners

Partners van Casius