Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

1012 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, aannemer nodig voor nieuwbouwwoning, totaal renovatie meerdere hotelkamers, renoveren van vierkantshoeve uit 1755, woning verbouwen, afwerken nieuwbouwwoning, opbouw verdieping, aanbouwen in hout, renovatie rijwoning, 3 Ruimtes renoveren, verbouwen van de woning, woonkamer en keuken renoveren, renoveren kruipkelder, aanbouw in metselwerk, renoveren rijwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

donderdag 27 april 2017

Appartement bouwen op bestand gebouw

Het gaat over een appartement van 70 m2 Moet potten en balken geplaatst worden (Rector). Muren metselen Dak isolatie + roofing.
donderdag 27 april 2017

Kamer renoveren

Ik zoek een vakman voor het volledig renoveren van een kamer. Gyproc plaatsen en schilderklaar worden gemaakt. Er moet ook een vals plafond in komen. Wegens vernieuwing van elektriciteit moeten er 'gaten' worden voorzien voor de nieuwe prises. De oude parket dient ook volledig opgeschuurd te worden. De houten kozijnen van de ramen moeten ook herschilderd worden. De afmetingen bedragen 4,37 op 3,72 meter en 2,30 meter hoogte (+18 cm tussen de balken).
woensdag 26 april 2017

Beton gieten gelijkvloers

Aannemer om beton te gieten ongeveer 65 vierkante meter, en 10 cm dik. Voor gelijkvloers.
woensdag 26 april 2017

Rioleringswerken binnen en buitenshuis

Rioleringswerken binnenshuis voor vuilwater (afvoer wasmachine, keuken, 2 wc's, en voorziening voor de badkamer) alsook buitenshuis voor regenwater en klaarleggen gescheiden stelsel, ook het steken van een septische put 2500 liter.
woensdag 26 april 2017

Woonkamer en keuken renoveren

Muur keuken uitbreken nieuwe keuken plaatsen + toog maken +nieuwe vloer aangepast aan de woonkamer hier schouw afbreken nieuwe deur woonkamer tv wand installeren
woensdag 26 april 2017

Houtskeletbouw aanbouw

Er dient een houtskelet opbouw gedaan te worden op een bestaand plat dak , breedte +/-4m tegen het huis en lengte +/- 6m hoogte +/- 2m voor extra slaapkamer.
woensdag 26 april 2017

Renoveren van vierkantshoeve uit 1755

Het betreft een vierkantshoeven vloeroppervlakte verdeeld over 3 stallingen en 1 woonhuis ). In eerste instantie wensen we het woonhuis te renoveren. Grootste werken woonhuis : renovatie dak ( sarkindak met behoud van het oude gebinte - in zeer goede staat ) met behoud van de boomse pannen ; volledige renovatie zolderruimte ( te voorzien : 2 slaapkamers, ontspanningsruimte, dressing, slaapkamer ) ; op gelijkvloers moeten er 2 ruimtes omgebouwd worden ( muur verwijderen ) tot 1 keuken + groot raam is ook te voorzien ; renovotie van de gevels.
woensdag 26 april 2017

Betonrot verwijderen

Verwijderen van betonrotheid onder de terrassen en achtergevel van appartementsgebouw van 8 appartementen.
dinsdag 25 april 2017

Polycarbonaat platen te vervangen van veranda

Ik heb een plaat dat verschoven is in dak van een veranda. Daardoor regent het binnen. De veranda bouwer 'EVERWOOD' bestaat niet meer. Dringend plaat vervangen of volledig dak vernieuwen volgens advies vakman. Bouwjaar (2002) houten struktuur. Hierbij foto afmetingen van de veranda gemaakt door 'EVERWOOD'. (op de foto het paneel uiterst rechts is doorgezakt)
dinsdag 25 april 2017

Herstellen gevel, binnenmuren en tegelvloer

Na een recente nieuwbouw die tegen mijn woning werd geplaatst vertonen mijn gevel, binnenmuren en tegelvloer op verschillende plaatsen scheuren en barsten. De bedoeling is deze schade volledig te herstellen.
dinsdag 25 april 2017

Fundering te leggen op gelijkvloers en achterbouw

Wij zijn ons huis aan het renoveren en kwamen erachter dat ons huis nog op de zavel ligt. In totaal is er een goede 65m² waar er beton gestort moet worden, isolatie leggen en chape gestort moet worden. Voor de werken willen we de zavel zelf afgraven. Maar de rest willen we door een bedrijf laten doen.
dinsdag 25 april 2017

Garage bouwen

Dubbele garage met 1 plat dak en 1 met puntdak achteraan in de tuin. Met een enkele poort. Ongeveer 80 vierkante meters.
maandag 24 april 2017

Renovatie veranda

Graag willen wij onze veranda renoveren. Nieuwe ramen , deur en vloer. oppervlakte ongeveer 40m².
maandag 24 april 2017

Woning verbouwen

Nieuw dak (verhoging van de nok nodig, dus nieuwe draagstructuur), aanpalende garage ombouwen tot keuken en verbinden met de woning, nieuwe badkamer, nieuwe ramen, vergroten woonruimte door uitbreken muur, nieuwe inrichting bovenverdieping. Bouwaanvraag is ingediend.
maandag 24 april 2017

Afwerken zolder

Het gaat om een nieuwbouwwoning waar de zolder wel afgewerkt is met isolering maar niet meer dan dat. Een zadelvormig dak en afmetingen van 750 cm op ongeveer 1000 cm. De bedoeling is dat er mits gyproc of iets dergelijks een opdeling gemaakt wordt met een berging die ongeveer 40% van de oppervlakte bedraagt en een slaapkamer/leefkamer voor de resterende 60%. Op deze kamer moet naast de afwerking van de wanden er ook nog vloer gelegd worden. Nu beton. Verwarming en elektriciteit zijn aanwezig maar elektriciteit moet nog verder uitgebreid worden.
maandag 24 april 2017

Scheur herstellen

Minder dan 15 m² scheurherstel.
maandag 24 april 2017

Gietvloer in garage plaatsen

Vloer in de garage is versleten, plekken, verkleurd,is gewoon niet meer mooi. De vloer ligt wel zeer effen en stabiel,, zijn een soort van rode betonstenen ? Daarmee dacht ik van deze te vervangen (overgieten)door een gietvloer. Ongeveer een 30 m².
maandag 24 april 2017

Deels afbreken schouwen

Ik wil 3 stukken schouw afbreken, 1 schouw op gelijksvloer, 2 stukken schouw op de eerste verdieping. De schouwen op de tweede verdieping en daarboven blijven behouden. Ik ben op zoek naar een aannemer die voor mij de schouwen op de tweede verdieping deftig kan vastmaken / stabiliseren zodat ik de rest van de schouwen zelf kan afbreken zonder instortings gevaar. Dus twee schouwen vastmaken aan de vloer van het tweede verdiep / plafond eerste verdiep, zodat de schouwen daaronder zonder problemen kunnen afgebroken worden.
zondag 23 april 2017

Asbest verwijderen rond buizen

Asbest is aanwezig in kelder rond buizen van de verwarming. De lengte ervan bedraagt ongeveer 10 meter.
zondag 23 april 2017

Balkon renoveren

Balkon een meter verlengen het is nu 40 cm breed. 3.5m lengte. En een trap naar beneden naar de tuin.
zondag 23 april 2017

Betonvloer plaatsen

Ik wil graag houten balken vervangen door betonvloer. Ongeveer 30 m².
zondag 23 april 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen op maat. Afgewerkt in zwarte bouwplaten. Traditioneel dakkapel.
zondag 23 april 2017

Kamer bijbouwen

Ik wil op ons huis een kamer bijbouwen, maar waar ik het wil opbouwen is er een schuin dak. Oppervlakte niet echt bekend.
zaterdag 22 april 2017

Aanbouw in metselwerk

Gemetselde aanbouw met veel glas 30 m²
vrijdag 21 april 2017

Vaste trap plaatsen en zolder afwerken

Ik wil een vaste trap laten installeren naar de zolder. Het huidige gat moet terug opgevuld worden en een nieuw gat moet gemaakt worden. Vermoedelijk moet er een poutrel gestoken worden. Verder moet de vloer van de zolder (ongeveer 35m²) gechaped worden, enkele wanden geplaatst, plafond gestoken (met gyproc?).
vrijdag 21 april 2017

Renoveren rijwoning

Totaal renovatie van gas, water, elektriciteit. Riolering in halfopenbebouwing
vrijdag 21 april 2017

Aanbouw in hout plaatsen

Houten aanbouw met veel glas plaatsen, +/- 15 m².
donderdag 20 april 2017

Renovatie hall en houten vloeren

De traphal van gelijkvloers tot en met de tweede verdieping moet gerenoveerd worden. Op de trap hangen verschillende lagen verf die gedeeltelijk er af zijn, al de verf moet er af en het hout moet vernist worden. De onderkant van de trap moet bijgewerkt worden en de muren moeten geschilderd worden. De houten vloeren op gelijkvloers, eerste en tweede moeten wat bijgewerkt worden, opgeschuurd en opnieuw vernist worden.
donderdag 20 april 2017

Kamer volledig renoveren

Ik zoek een vakman voor het volledig renoveren van een kamer. Deze moet bepleisterd en schilderklaar worden gemaakt. Er moet ook een vals plafond in komen. Wegens vernieuwing van elektriciteit moeten er 'gaten' worden voorzien voor de nieuwe prises. Er moet een nieuwe vloer in komen, hier dacht ik aan een klikvinyl. De houten kozijnen van de ramen moeten ook herschilderd worden. De afmetingen bedragen 4,37 op 3,72 meter en 2,30 meter hoogte (+18 cm tussen de balken).
donderdag 20 april 2017

Garage met sectionele poort bouwen

Ik wil een garage van 3 x 6 bouwen met een zadeldak + afdak (ca 3x6) waaronder eventueel een 2e auto kan staan, of kan dienen als terras. Verder met sectionele poort.
woensdag 19 april 2017

Afwerken nieuwbouwwoning

Open House at groundfirst floor and unfinished attic not Exceeding total 550m². Vloer vernieuwen van gelijkvloers en eerste verdieping + renoveren van de zolder - 550 m².
woensdag 19 april 2017

Scheurherstel in voorgevel

Minder dan 15 m² scheurherstel aan de voorgevel. Boven het raam en onder.
woensdag 19 april 2017

Reparatie van lek van verandadak

Veranda staat 4 jaar. Plaatser is failliet. Er is een lek waar het verandadak op de muur aansluit. Hierdoor komt de bezetting binnen in de veranda los. Afdichting moet worden nagekeken en gerepareerd.
woensdag 19 april 2017

Architect nodig voor nazicht verzakking

Ik heb een veranda van 15 jaar oud. Inzakking van de veranda aan de voorkant en daardoor gevelscheuring. Nazicht van veranda en gevel en tevens oplossing.
woensdag 19 april 2017

Poutrel te plaatsen

Ik wil een terras bouwen op het dak van mijn garage. Ik denk dat ik mijn dak hiervoor moet verstevigen.
woensdag 19 april 2017

Betonrot kruipkelder te herstellen

De vloergewelven hebben hier en daar last van betonrot. Deze zijn te bereiken vanuit de kruipruimte. Het betreft een tiental plaatsen van telkens gemiddeld 20cm op 50cm.
woensdag 19 april 2017

Balkons herstellen van betonrot

Herstelling van alle balkons achter appartementsgebouw. Gelijkvloers tem 4de verdieping. Betonrot en bezetting.
woensdag 19 april 2017

Opbouw verdieping

Ik zou een verdieping willen bijbouwen op een bestaande woning van 14m op 9. 5m met plat dak.
woensdag 19 april 2017

Garage aan te bouwen

Ik wil een garage aan het huis laten bouwen Afmeting 12m x 4m. Geïsoleerd met plat dak met lichtkoepels. Betonplaat ong. 46m² Metselwerken en snelbouwbaksteen met spouwen.
woensdag 19 april 2017

Aanbouw in hout

Voor een achterbouw van 6 op 3 meter met een houtconstructie.
dinsdag 18 april 2017

Terras in beton gieten

Onze verbouwingen zijn zo ver gevorderd dat we aan het terras kunnen beginnen. We zouden graag een terras van ongeveer 60m² willen laten spuiten, 15 cm dik lijkt me een goede dikte. Voor de bekisting zorgen we zelf.
dinsdag 18 april 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor tuinhuis. Het gaat om ongeveer 50m².
dinsdag 18 april 2017

Aangekochte poutrellen plaatsen

Plaatsen van 2 poutrellen in een bestaande muur op een hoogte van ±2,6m. Het gaat hier over 2 poutrellen van het type IPE330 met telkens een lengte van 7,9m. De poutrellen zelf hebben we al laten leveren, het betreft dus het plaatsen en extra ondersteunen waar nodig.
dinsdag 18 april 2017

Storten keerwanden en vloerplaat tegen grondwater op kelderniveau

Wij hebben onder onze woning een kelder met de opening naar de tuin. Er dreigt grondwater binnen te komen en wij gaan graag met een aannemer in gesprek over de maatregelen die hier tegen genomen moeten worden.
dinsdag 18 april 2017

Betonrot behandelen

Aan voor en achterzijde van de gezinswoning zijn op een beperkt aantal plaatsen lichte vormen van betonrot te zien. Deze zouden moeten behandeld worden om verder schade te voorkomen en te herstellen.
maandag 17 april 2017

Uitbreken dragende binnenmuur

Het uitbreken van een dragende binnenmuur. Mijn huis is een rijhuis in Leuven. De afmetingen van de muur zijn: breedte 4m - hoogte 4m - dikte 34 cm.
maandag 17 april 2017

Plafond in gyproc leggen en egaliseren van de vloer

2 klussen : 1 plafond van +/- 45 groot in Gyproc en schilder klaarmaken en de vloer gelijk maken zodoende dat ik laminaat kan leggen.
zondag 16 april 2017

Vergroten en of verkleinen ramen

Het schuifraam van de keuken vergroten van 2m20 naar 4 meter. Hoogte 2m10. ( stabiliteit woning? Is dit mogelijk) Balk plaatsen.
zondag 16 april 2017

Steunmuur weghalen

Wij willen onze keuken uitbreiden door veranda erbij te nemen daar moet een steunmuur worden weggehaald /bestaande schouw. Vloer veranda ligt 12 cm dieper of keuken en verluchting rooster ligt erin van de kelder.
zaterdag 15 april 2017

Beton gieten in keuken

Gieten van betonplaat van 6. 7 x 8. 4 dikte 20 cm voorzien met wapeningnetten.

Partners

Partners van Casius