Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

946 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw, garage aan huis bouwen in betonsteen, nieuwbouw ruwbouw werken en dakwerken, nieuwe woning, uitbreiding in ruwbouw, afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht, totaalverbouwing rijwoning, renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen, renovatie achterbouw en optrekken garage, totale renovatie huis, renovatie rijhuis, uibreiding van de woning - badkamer en living, huis onderkelderen, renovatie woning, aanbouw te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

dinsdag 17 januari 2017

Douche herstellen plafond en tegels door waterschade

Door een waterschade (afkomstig van het dak) in mijn douche wil ik deze laten herstellen . Er is schade aan plafond en tegels.
dinsdag 17 januari 2017

Renovatie in appartement

Ik moet mijn keuken veranderen en ook mijn badkamer alsook wc. Moet zo snel mogelijk.
dinsdag 17 januari 2017

Toilet verplaatsen naar andere zijde van het appartement

Ik woon op de dak verdieping van een nieuwbouwappartement. Het toilet was echter totaal verkeerd ingetekend nl naast de keuken. Ik zou deze graag willen verplaatsen. Is dit mogelijk ? Ter plaatse komen kijken door een vakman. Indien mogelijk het toilet tussen de 2 slaapkamers.
dinsdag 17 januari 2017

Verzekering herstellen muur die werd beschadigd ten gevolge van een waterlek

Graag had ik een offerte gekregen van het herstellen van een muur: gedeeltelijk herbezetten en schilderen. De schade aan de muur is beperkt tot ongeveer: 3 m breed op 1 meter hoogte. De schade is tengevolge van een lek. De oorzaak werd gevonden en gerepareerd. Dit is voor een verzekering.
dinsdag 17 januari 2017

Renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen

Grondwerken, strippen en uitslijpen muur voor elektriciteit/CV wordt door ons gedaan. Wij zoeken nog een aannemer voor volgende werken: Schouw keuken verwijderen Buizen riolering vernieuwen Vochtprobleem aanpakken: - impregneren (vocht uit de grond) - kelder volledig bezetten met waterdichte cement Leggen van buizen/afvoeren keuken, badkamer en washok, verwarming Betegelen keuken, gang en badkamer (totaal +/-50m²) Plaatsen 3 binnendeuren Trap vernieuwen + bergingsysteem onder trap maken Elektriciteit: standaard aanleggen CV: aanleggen van condensatieketel + 5 radiatoren (standaard) = thermostaat Sanitair: kleine badkamer. Plaatsen van dad, wc, lavabo = afvoeren. Plafonds: plaatsen thermogyproc 25m² bezetten van de 2 verdiepingen
dinsdag 17 januari 2017

Waterdicht maken renovatie balkon appartement

Betreft 6 balkons van een appartement die moeten waterdicht gemaakt worden: moet een prijsofferte hebben om voor te leggen algemeen vergaderin: Wij sukkelen al jaren met water insijpeling aan de voegen op onze buitenbalkons. Het betreft 6 balkons van een klein appartementsblok. Om dit eindelijk eens definitief op te lossen (zonder eigen oplapwerk) moet het m.i. professioneel aangepakt worden. In bijlage enkele foto’s van de te kitten voegen. IMG_0690 toont het dak van het terras van het appartement van onze buurman.
dinsdag 17 januari 2017

Nieuwbouw

Ruwbouw 10m op 8m twee verdiepen plus zolder
dinsdag 17 januari 2017

Nieuw dak plaatsen op achterbouw

Een dak van ongeveer 4 op 5 m Vervangen van een dak. Nieuw dak leggen op achterbouw. Dit betreft een zadeldak. Liefs zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
maandag 16 januari 2017

Renovatie achterbouw en optrekken garage

We zijn bezig met een grondige renovatie. Een deel van de renovatie betreft de vernieuwing van de achterbouw (35m²) en het optrekken van een garage (24m²). In bijlage de plannen met huidige en toekomstige situatie. De bouwaanvraag voor deze werken is rond op 1/02/2017. Opleverdatum indien mogelijk 01/05/2017. Afwerking: wind en waterdicht. Binneninrichting (bezetting, schilderen, electriciteit, vloeren, installatie keuken) zouden we zelf doen. De meetstaat zoals opgesteld door de architect. In het groen aangeduid als werken die uitbesteed worden aan de aannemer. In het geel werken die zelf uitgevoerd zullen worden. Hieronder een overzicht; Uitbesteed aan aannemer: - Uitgraven regenwaterput - Funderingsstroken keuken + carport
maandag 16 januari 2017

Renovatie benedenverdieping

Vloerverwarming, muren uitbreken badkamer op andere plaats en keuken op andere plaats. Leidingen vernieuwen. Plafonds vernieuwen.
maandag 16 januari 2017

Poutrel plaatsen

Ik zou graag een poutrel laten plaatsen op de gelijkvloers voor een muur te vervangen van +/-3. 5m. Muur afbreken zou ik graag zelf doen + eventuele afwerking kan ook zelf met gyproc.
maandag 16 januari 2017

Plan architect Houtskeletbouw gelijkvloerse aanbouw woonkamer

Gelijkvloerse aanbouw met plat dak van maximum 7,5 m bij 4 meter. Dit aan de achterzijde van het huis. Dit betreft een uitbreiding van woonkamer , baksteen of hout nog niet zeker van graag advies. Met veel glas, openklappende deuren.
maandag 16 januari 2017

Herstellen van betonrot aan balkon

Met garantie repareren van betonrot. Op de tweede verdieping aan het balkon jaren 50 gebouwd. Graag ter plaatse komen kijken, ook veel vochtschade en schimmel. Liefst zo snel mogelijk.
zondag 15 januari 2017

Vergroten van keuken met aanbouw

Bestaande keuken vergroten met een nieuwe aanbouw van ongeveer 3 x 5 m.Gelijkaardig aan veranda.
zondag 15 januari 2017

Garage bouwen met plat dak in beton

Bouwen van twee aan elkaar garages van 6 op 3 en dit maal 2 met plat dak van betonnen welfsels. Graag in het voorjaar de werken kunnen starten.
zondag 15 januari 2017

Afwerking van een zolder aanbrengen constructie mezzanine

Aanbrengen van constructie voor mezzanine zolder en afwerken met vloerplaten bovenaan en gyproc wanden. Later ook ingemaakte kasten, kasten op maat. Oppervlakte moet nog worden opgemeten.
zaterdag 14 januari 2017

Scheur herstellen van binnen naar buiten toe

Scheurvorming herstellen aan de gevel van binnen naar buiten toe. Probleem met scheurvorming. Liefst zo spoedig mogelijk.
zaterdag 14 januari 2017

Woning terug verhuurklaar maken

Een woning met drie slaapkamers (en twee zolderruimten) , een garage , veranda en tuin (zie plan in bijlage). De uit te voeren werken van groot naar klein, zie ook offerte lijst in bijlage: keuken, badkamer, opkuisen tuin, schilderwerken/behangen, pleisterwerken, wc maken, kuisen alles en schouw met open haard, herstellingen vloertegels, plinten , scharnieren, stopcontacten, lichtarmaturen, sloten vervangen, ...
zaterdag 14 januari 2017

Aanbouw terras op eerste verdieping

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning. Eventueel willen wij een terras aan deze bel etage laten leggen op de eerste verdieping. Dit zou dan een terras zijn van ongeveer 6 op 2 meter. Met zijwanden (geen inkijk buren) en een trap naar de tuin toe. Ik ga ervanuit dat de prijzen verschillen per gekozen materiaal. Maar is het toch mogelijk om al een schatting te geven op wat wij ons mogen verwachten?
zaterdag 14 januari 2017

Totale renovatie huis

Wij zijn bezig met een totale renovatie van ons huis en zijn op een zoek naar een aannemer die alle werken willen doen. In bijlage heb ik de plannen gestoken zodoende u reeds een idee heeft van de omvang van het project. Uiteraard lijkt het me onmogelijk op basis daarvan een offerte op te maken dus indien u interesse heeft in dit project geef gerust een seintje dan kunnen we samen eens bekijken.
zaterdag 14 januari 2017

Balkon herstellen

Terras op eerste verdiep is lek op 2 plaatsen en moet structureel veranderd worden en balustrades renoveren. 6m x 1m ongeveer.
vrijdag 13 januari 2017

Uitbreiding keuken - aanbouw 7x3m

Wij willen onze keuken vergroten. Het gaat om uitbreiding van 7m op 3m. Met 1 deur naar terras. Onze voorkeur gaat uit naar plat (groen) dak. Er moet 1 muur deels uitgebroken worden en bestaand raam keuken ook.
vrijdag 13 januari 2017

Nieuwe woning

Nu zijn de ruwbouwwerken en dakwerken uitgevoerd. Prijsbestek voor ramen en deuren in aluminium: 20 stuks in totaal. Betegeling en vloerwerk. Voorzien van sanitaire leidingen over gans de woning.
vrijdag 13 januari 2017

Gevelreiniging

Minder dan 15 m ² gevel reiniging.
woensdag 11 januari 2017

Aanbouw te plaatsen

Ik wil een aanbouw van 3. 6m x 6. 7m. Gelieve me te weten de prijs en hoe lang het duurt.
woensdag 11 januari 2017

Carport aluminium met plat dak voor 1 wagen

Antraciet carport plaatsen met een plat dak. Voor 1 wagen.
dinsdag 10 januari 2017

Deurgat groter maken door behulp van steunbalk

De doorgang van kamer naar een andere kamer. Groter maken ik weet niet of steunbalk nodig is of niet.
dinsdag 10 januari 2017

Afbreken schouw

Schouw in living afbreken .Boven mag de schouw blijven (ondersteuning)
dinsdag 10 januari 2017

Poutrel steken

Ik wil een poutrel laten steken in een draagmuur. Het betreft een muur in een appartement met nog 2 verdiepingen boven. Het appartement zelf bevindt zich op de eerste verdieping. De overspanning is 4 meter.
dinsdag 10 januari 2017

Garage bouwen

Ik wil een garage laten bouwen van 5 m op 8 m en 3 meter hoog een elektrische poort en aan de zijgevel twee ramen en ook een deur. Oppervlakte 5 op 8 meter. Met een plat dak.
dinsdag 10 januari 2017

Betonrot garage herstellen

Dak van garage in gewapend beton. Is verzakt er rot. Oplossing gewenst. Oppervlakte garage is ongeveer een 30 m². Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 10 januari 2017

Asbest verwijdering golfplaten dak

Afbraak van het dak van een schuur met hoogte in de nok 5, 4m en grondoppervlak van +-110m². Het dak heeft bij benadering een oppervlak van 150m² en bestaat uit asbest Eternit-platen vastgeschroefd met bouten. 1 plaat weegt ongeveer 18kg en is om en bij 1m op 1, 4m. We zoeken afbreker om het dak af te breken en de golfplaten mee te nemen voor verwerking (storten). Adres is Puinstr aat 36, Gent, de schuur is zichtbaar via Google Maps (3D), er kan tot aan de schuur gereden worden via de oprit (met een wagen of camionette).
maandag 9 januari 2017

Hestellen gevolgschade en waterlek

Door waterlek is er zichtbare schade aan de vloer en plafond onderliggende verdieping. Voor de verzekering dien ik een bestek binnen te doen voor de kosten van de herstellingen en uiteraard dienen de herstelling ook uitgevoerd te worden.Voor verzekering.
maandag 9 januari 2017

Uitbreken muren en poutrellen plaatsen

De 2 garages groter maken : uitbreken muren en poutrellen plaatsen , binnen muur en buiten muur. Woning van de jaren 70.
maandag 9 januari 2017

Zolderrenovatie

Zolderrenovatie, gyproc, electriciteit, badkamer, eventueel ingemaakte kasten
maandag 9 januari 2017

Aanbouw 1e verdieping rijwoning

Aanbouw 1e verdieping rijwoning, bouwtoelating bekomen, onder toezicht van architect.Uitbouw op dak = 24 m².uitbouw diende voor kamer geen leidingwerk buiten chauffage.
maandag 9 januari 2017

Renovatie kleine zolderkamer

Kleine zolderkamer van 4 op 5 meter waar geen verwarming is ombouwen tot kamer die als bureau kan dienen. Werken uit te voeren zijn: verwarming doortrekken en plaatsen, onder dak extra isoleren, mogelijk lek in dak detecteren en herstellen, tussen houten vloer isoleren, gyproc tegen muren plaatsen, nieuwe laminaat leggen... (eventueel extra raam plaatsen).
maandag 9 januari 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen ter vervanging van velux

Plaatsen van een dakkapel door vervanging van velux. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 9 januari 2017

Dakkapel kunststof

Dakkapel plaatsen. Ter plaatse komen kijken door de vakman voor prijsofferte en advies.
maandag 9 januari 2017

Garage aan huis bijbouwen

Wil garage bij bouwen aan huis.Garage 40 m². Metselwerken ruwbouwerken. 2 garagepoorten en opening voor schuifdeur.
maandag 9 januari 2017

Betonrot herstellen

Ik zou graag een offerte hebben van een magazijn waarin de bewapening door het beton komt en op sommige plaatsen al zwaar aangetast is.. je kan er overal zeer makkelijk aan. Graag ter plaatse komen kijken.
zondag 8 januari 2017

Uitbreken muren poutrellen plaatsen

Ik wil muren laten uitbreken en de juiste poutrellen laten steken om open ruimtes te krijgen in mijn woning.
zondag 8 januari 2017

Hersteling fundering

Scheur in binnenmuur living/garage en vloer in garage. Volgens expert moet fundering nagekeken worden.
zaterdag 7 januari 2017

Kelder vol water

Kelder vol water door rioolbuis en verzakking van grond. Herstelling buizen , grondverzakking en gevolgschade; bestek voor de verzekering.
zaterdag 7 januari 2017

Lichte verbouwing / klussen in huis

Reorganiseren van badkamer-Instapdouche plaatsen Reorganiseren deel keuken en vloer egaliseren voor pur vloer Wand tussen twee ruimten verwijderen
zaterdag 7 januari 2017

Renovatie rijhuis

Totaal renovatie : platdak vervangen + isoleren+ koepels, nieuwe vloeren, nieuwe keuken, nieuwe verwarmingsinstallatie, nieuwe badkamer op 1ste verdiep. Nog geen plannen opgemaakt in beginfase.
vrijdag 6 januari 2017

Uibreiding van de woning - badkamer en living

Badkamer op gelijkvloers aanbouwen en living op plat dak bouwen met alle nutsvoorziening. Bouwvergunning hangt uit.
vrijdag 6 januari 2017

Renovatie appartement

Voor ons appartement hebben we een aannemer nodig om enkele renovatiewerken uit te voeren. De badkamer dient volledig vernieuwd te worden. Een muur tussen WC e badkamer dient uitgebroken te worden om een grotere ruimte te maken. Een van de binnendeuren dichtmetselen. Laminaat in de woonkamer op de bestaande tegelvloer plaatsen. Muren die op glasvezel is, eerst bepleisteren met een gladmakend materiaal en daarna schilderen. De werken dienen in april te gebeuren.
vrijdag 6 januari 2017

Uitbreiding in ruwbouw

Plaatsing van een aanbouw (ruwbouw) met volgende afmetingen. 3M diep / 3M hoog / 6M breed (in deze 6M dient een schuifraam geplaatst te worden van 2M op 3,5M). Geen structurele wijzigingen dienen aan de woning te gebeuren.. doorgang naar de te realiseren aanbouw is reeds aanwezig.
vrijdag 6 januari 2017

Betonrot herstellen oorzaak weten

Ik wil iets laten doen tegen het afbrokkelen van mijn potwelfsels ingevolge roest in de ijzerbewapening in mijn welfsels. In het plafond van de kelder. Graag de oorzaak er van kunnen achterhalen. Best ter plaatse komen kijken , waar de oorzaak zich bevind.

Partners

Partners van Casius