Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de aannemers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een aannemer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 20 juli 2018

Badkamers en keuken renoveren alsook de toiletruimtes herbetegelen

Huis net aangekocht en we gaan er 1 oktober in. Zowel badkamer als keuken te renoveren. 2 Badkamers: 1 badkamer van 2,30 m op 2 m met bad, voetbadje en wasbak dateert van 1970 = moet helemaal vernieuwd worden met doucheruimte. Toilet hiernaast moet ook vernieuwd worden, met dezelfde tegels. Badkamer aan slaapkamer = 3,37 m op 1,91 m , deze is onlangs vernieuwd maar is onze stijl niet. Daar moet een douche en dubbele wasbak komen. Moet ook een toilet vernieuwd worden in aparte ruimte. Ook nog een kleine doucheruimte in andere kamer die moet verwijderd worden. Keuken: Helemaal vernieuwen, vloer laten we liggen want is een mooie natuursteen. Leidingen liggen er en zijn in orde. 3 m op 4,52 m. Keuken is een L vorm.
donderdag 19 juli 2018

Houten balk door betonnen balk vervangen

In de kelder een houten balk van 17 x 90 cm vervangen door betonnen balk. Houten balk bevindt zich boven opening in bakstenen muur. In het midden ondersteunt de balk links en rechts een stalen ligger met gemetseld gewelf. Balk zakt momenteel een cm door.
woensdag 18 juli 2018

Wasplaats renoveren

De wasplaats verder afwerken de muren zijn nog bloot dit is een oppervlakte van 18 a 20 m². Een deur plaatsen. Het plafond verder afwerken, is nog beton. Leidingen nakijken om een douche en toilet te installeren. De muren zouden dus nog mooi afgewerkt moeten worden. Elektriciteit zou ook moeten nagezien worden in gans het huis.
woensdag 18 juli 2018

Zolder ombouwen tot ouderlijke suite

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een zolder van 40m² te verbouwen tot eenouderlijke suite . er moet er een badkamer ,slaapkamer en dressing komen . Voor de badkamer op zolder moeten de leidingen getrokken worden . De electriciteit moet ook gebeuren, isolatie, schilderwerken, bevloering,.......... Op de eerste verdieping moet er een tweede badkamer ook vernieuwd worden met inloopdouche , bad, en badkamermeubel met dubbel lavabo .
woensdag 18 juli 2018

Buitenmuur afbreken & schuifraam plaatsen

Ik zou graag een schuifraam plaatsen alvorens dat kan gebeuren moet er nog een op de maat gat gemaakt worden in de buitenmuur. De schuifraam heb ik al en de afmetingen zijn H210&B178. Het project (een opening) in de buitenmuur maken & schuifraam plaatsen.
dinsdag 17 juli 2018

Gieten van chape in appartement

Appartement 100 m². Op 3 de verdiep living, keuken, gang, wc, badkamer, 3 slaapkamers. Oude vloer is uitgebroken, chappe plaatsen en plaatsen laminaat.
dinsdag 17 juli 2018

Metselen gelijkvloers alleenstaande woning

Wij zijn op zoek naar een ervaren en correcte metser (geen onderaannemer) voor het metsen van fase 2, namelijk de gelijkvloers. Dit omvat 13,7 m³ snel bouwsteen van 14 cm en 6 m³ van 9 cm. Dit volgens de regels op basis van een dragend tussengevoegd isolerend element en dipa doek. Betonvloer is gegoten.
maandag 16 juli 2018

Garage ombouwen tot atelier

Ik zou graag de garage van een woning gelegen laten ombouwen tot een atelier waar ik mijn bijberoep in kan uitoefenen (verjaardagsfeestjes, workshops en creastages voor kinderen, naaiatelier,..). De oppervlakte van de garage 40m² Momenteel is het een typische garage , er moet een nieuwe vloer in komen de muren ook , en de volledige inrichting De voorkeur gaat naar het volgende : Duurzaam en stevig materiaal De ruimte zal worden gebruikt voor kinderen De veiligheid is dus ook een vereiste
maandag 16 juli 2018

Muren uitbreken en poutrels plaatsen

Achterkant van huis bestaat uit een keuken en veranda dit is een oppervlakte van 4 op 4.50 ongeveer 18 a 20 m². Dit zou ik graag in een salon omzetten die zicht geeft op de tuin. Er zouden 2 muren moeten worden uitgebroken en poutrels plaatsen. Plannen al ter beschikking.
maandag 16 juli 2018

Osb platen leggen op zoldervloer en afwerken met plinten en trap plaatsen

Ik zou graag een zolderruimte laten voorzien van OSB vloerbedekking. Momenteel ligt er reeds OSB en er zou een tweede laag op moeten komen. Ook zou deze moeten vernist worden en afgewerkt worden met plinten. De oppervlakte van de zolder is ongeveer 50 m². Ook een trap die naar de zolder loopt, trapgat is aanwezig.
maandag 16 juli 2018

Afbraak veranda 1e verdiep Bel-Etage woning

Afbraak bestaande veranda 32m² - schuiframen - dak - vloer
maandag 16 juli 2018

Raamopening maken en poutrel plaatsen

We zouden graag in onze buitenmuur een raamopening maken van ongeveer 2 m breed , 2,20 m hoog. Vermits er nog twee verdiepingen rusten op deze muur (en het een zeer oud huis is) hadden we graag iemand gevonden die de keuze van de poutrel kan berekenen en ook plaatsen.
maandag 16 juli 2018

Schouw afbreken

Ik wil graag een lelijke schouwmantel afbreken. Op de zolder zie je een eenvoudige schouw van ik schat 25 à 30 cm in het vierkant. Beneden echter staat een lelijk "monument" dat veel plaats inneemt. Eind augustus wordt er nieuwe vloer gelegd dus daarvoor moet deze schouw weg.
zondag 15 juli 2018

Renovatie van rijhuis

De volledige badkamer renoveren, betegelen, badkamermeubel en douche plaatsen. Keuken plaatsen , volledige keuken plaatsen met inbouwtoestellen. Dak leggen. Laminaat leggen op de gelijkvloers en bovenverdieping. Elektriciteit vervangen. Ramen plaatsen op gelijkvloers en eerste verdieping. Een vaste trap naar zolder plaatsen , graag een houten trap , komt tegen een muur te staan.
zondag 15 juli 2018

Ruwbouwwerken uitvoeren

Nieuwbouw eengezinswoning Met gedeeltelijke onderkeldering Plat dak 50 m² kelder 150m² gelijksvloer 80 m² verdiep Plannen zijn begin juli ingediend Heb de meetstaat ook laten opmaken van de ruwbouw en dak. Stabiliteitsstudie en grond onderzoek sondering moet nog gedaan worden Ik zoek een aannemer die nog in 2018 kan starten.
zaterdag 14 juli 2018

Verbouwingen gelijkvloers

Uitbreken deuropening in draagmuur. Keukendeur uithalen en dichtmetselen. Grotere opening maken voor doorgaan van leefruimte naar keuken in draagmuur. Twee verwarmingen uitbreken en nieuwe plaatsen op andere plaats. Lichtschakelaar en stopcontact verplaatsen. Bijleggen elektriciteit. Plaatsen scheidingswand in de woonruimte.
zaterdag 14 juli 2018

Verbouwing van benedenverdieping

Volledig renoveren van beneden verdieping.Badkamer opschuiven naar achteren en dan uitbreiden naar keuken toe. Living en eetplaats één geheel te maken door muren aan de zijkanten weg te halen. Bevloering aanpassen , stukadoorwerken, elektricteit aanpassen ook sanitair.
vrijdag 13 juli 2018

Renovatie na waterschade

Ik heb waterschade gehad en moet nu een offerte indienen bij de verzekering om alles te herstellen. De schade situeert zich in de badkamer en loopt uit naar hal, kelder, tuinkamer, sas en toilet. Het betreft werken aan het sanitair, bepleistering, deuren, meubels, verfwerk, e.d. Tegels opgebroken, pleisterwerken uit te voeren.
donderdag 12 juli 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die de renovatie van ons huis (180m²) kan organiseren en aansturen. Het gaat in het bijzonder om het conform maken van de elektriciteit (inclusief de renovatie van de muren en behangen of stuken), de aanleg van nieuwe waterleidingen en de aanleg van een nieuwe badkamer. Graag zouden wij afspraak inplannen voor een bezichtiging.
donderdag 12 juli 2018

Constructiewerken uit te voeren

Graag zou ik vakman aanvragen voor het steken van 3 poutrellen. Het zou nu gaan over : P1 : HEB 220 1570mm P2 : HEB 220 4120mm P3 : HEB 220 5400mm + K1 & K2 zoals op schets in bijlage plafondhoogte 250cm DAKAPPARTEMENT 5e verdiep Poutrellen en kolommen blijven in ’t zicht. Afbraakwerken en afvoer puin worden volledig door ons gedaan.
woensdag 11 juli 2018

Aannemer voor ruwbouwwerken

Nieuwbouw, rechthoekig huis met 1 verdiep en aansluitend garage. Plan van architect kan doorgezonden worden.
woensdag 11 juli 2018

Draagmuur living uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil mijn woning renoveren en er is geen fundering geplaatst in der tijd. De draagmuur van in de living staat willen wij afbreken om meer een open gevoel te krijgen. Dit kan gemakkelijk gesteund worden met een opleg van 20-30 cm langs beide kanten en de overspanning is 4 m 70. Er zijn nog 2 verdiepingen erboven inclusief zolder.
woensdag 11 juli 2018

Ruwbouwwerken uitvoeren voor moderne woning met veel glas

Wij hebben een vrij perceel waar we een huis op willen bouwen van ongeveer 400 m². Het is de bedoeling dat er modern gebouwd wordt dus gewoon rechthoek en twee verdiepen met veel glas.
dinsdag 10 juli 2018

Studio renoveren

Wij zouden onze studio volledig willen laten renoveren. Staat leeg en kan direct gerenoveerd worden. Valse muur van 4 m plaatsen Vloeren bekleden met laminaat. 68m² Elektriciteit vernieuwen. Sanitair vernieuwen in de badkamer, en leidingen leggen. De keuken is al besteld en moet enkel geplaatst worden. De badkamer eventueel via de vakman aankomen. Muren moeten schilder klaar gemaakt worden.
dinsdag 10 juli 2018

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Draagmuur verwijderen en een poutrel steken.Draagmuur tss keuken en woonkamer. Max 2 m , 1m60.
maandag 9 juli 2018

Poutrel steken en andere renovatiewerken uitvoeren

Momenteel bezig met renovaties. Ik zoek iemand om een poutrel te steken van 3m, een extra raam uit te breken, een breed raam naar onderen uit te breken en om een dorpel te leggen. Ook moet een WC afvoer verplaatst moeten worden. Graag iemand die op korte termijn tijd heeft.
maandag 9 juli 2018

Overzet buiten vensterbanken plaatsen

Het gaat om 12 overzet vensterbanken voor buiten te palatsen.
maandag 9 juli 2018

Renovatie en deel ruwbouw uitvoeren

Deel renovatie, deel nieuwbouw voor pand. Plaatsen van deel nieuwbouw 2 verdiepingen, ophogen en verbeteringswerken uitvoeren bij bestaande bebouwing. Volledige ruwbouw + winddicht maken. Bouwplannen en meetstaat reeds beschikbaar.
zondag 8 juli 2018

Beton gieten voor zwembad

Beton storten voor opbouw zwembad van 11 x 6 meter op te zetten.
zaterdag 7 juli 2018

Binnenmuren uitbreken

Wij hebben juist een huis gekocht, En moeten dringende verbouwingen doen, Er zouden 3 binnenmuren uit moeten,1 van 3 meter, 1 van 2,5 meter en 1 van 6 meter,evenals een poutrel steken. Architect aangesproken voor de werken.
zaterdag 7 juli 2018

Verbouwing van appartement

Verbouwing van een appartement van 100m² : muren egaliseren (=/- 188 m2) en verven , nieuwe vloer bovenop bestaande vloer, nieuwe verwarming, electriciteit conform maken, 2 badkamertjes vernieuwen, verfrissen keuken Werken liefst starten zodra akte verleden is.
vrijdag 6 juli 2018

Verbouwingen aan appartement uitvoeren

Rechttrekken van houten vloer en uitbreken van muur om een groot raam te plaatsen. Uitbreken van badkamer en nieuwe plaatsen. Appartement op eerste verdieping
vrijdag 6 juli 2018

Herstellen van betonrot aan twee terassen

We hebben 2 terrassen voor en achter op 1° verdiep waar er waterinfiltratie is door betonrot. We wensen deze grondig te laten herstellen. Lengte vooraan is +/- 6 op 60 cm en achteraan 3 op 150 cm. Woning met vrij gemakkelijke toegang. 1 ste verdiep voor en 1ste verdiep achter.
vrijdag 6 juli 2018

Muuropeningen maken en poutrels steken

In een muur moet er een opening gemaakt worden van twee meter op twee meter. Ook poutrel plaatsen. Wellicht moet er verder ook een poutrel gestoken worden om een open keuken te maken.
vrijdag 6 juli 2018

Ruwbouwwerken van nieuwbouw uitvoeren

Nieuwbouwwoning bouwen 11m x 12m; vierkanten huis in witte baksteen met zwarte ramen, veel openheid, veel glas, moderne strakke bouw. Aannemer voor ruwbouwwerken.
vrijdag 6 juli 2018

Oplossen van verzakking van woning

Barsten en scheuren in woning. Verschillende deuren draaien moeilijk. Verzakking van woning.
vrijdag 6 juli 2018

Zolder afwerken en isoleren

Onze zolder is nu geïsoleerd met 8 cm rotswol (vermoeden we) we zouden daar nog8 cm bij willen doen om correct te isoleren. Er zit nog een schouw in het dak en die zouden we weg willen zodat er op zolder plaats komt voor een tweetal slaapkamers. Uiteindelijk zouden we een offerte uitgesplitst in verschillende delen willen, afhankelijk van ons budget kan het zijn dat we niet alles ineens kunnen doen. Wegnemen schouw/extra isolatie, afwerken isolatie/ plaatsen tussenwanden met deuren met plaatsen van 2 radiatoren (hebben we liggen) en enkele stopcontacten.
donderdag 5 juli 2018

Glas vervangen van veranda dak

Afmetingen ongeveer 90 bij 300 cm ligt onder een hoek van 55°. De veranda is gebouwd in alu en bestaat uit 4 schuine glazen . Eén er van moet vervangen worden wegens scheur in de gelaagde kant.
donderdag 5 juli 2018

Schouw afbreken

Graag vakman voor het stutten van een schouw (1 verdiep, net onder zolder). De onderkant (2 verdiepen daaronder) van de schouw werd reeds in het verleden weggenomen. Het stuk boven de zolder en het dak moeten blijven staan (gezamenlijke schouw met buren), dit is ongeveer 1,5 meter lang. De verdere afbraak van de schouw wil ik, indien mogelijk, zelf doen, maar ik zoek in de eerste plaats iemand die de bovenkant van de schouw kan stutten.
donderdag 5 juli 2018

Plaatsen van stalen profielen

Begin september moet op het gelijkvloers 2 draagmuren (in totaal 10m) uitgebroken worden. Ik zoek iemand voor de ondersteuning van het verdiep erboven, en voor de plaatsing van de profielen. Het gaat over 2 balken, een met overspanning 6. 20m en een met overspanning 4. 16m. Ik zal voor de balken zorgen, de overige materialen komen van de vakman.
donderdag 5 juli 2018

Steunmuur verwijderen en poutrel steken plus plafond uitbreken en nieuwe steken

Voor een buitenste steunmuur op gelijkvloers uit te breken, op die plaats een poutrel te steken, en aanpalend zou er een plafond moeten uitgebroken worden en een nieuwe plafond steken. Steunmuur 4 meter op 3 meter hoog. Oppervlakte van het plafond is 4 meter op 4 meter, dit is de plafond van benedenverdieping. Draagbalken in de poutrels schuiven.
woensdag 4 juli 2018

Beton gieten voor tuinhuis en lounge

Er zouden in mijn tuin 2 betonnen platformen moeten gegoten worden. Één van 3 m x 3 m en ene van 3 m x 5 m. Beide van 15 cm dik. Het gaat vooral om het plaatsen van bekisting, doek, wapening,... Er kan met een betonmolen tot op 2 meter van de locatie gereden worden.
woensdag 4 juli 2018

Binnenmuren verwijderen en poutrels plaatsen

2 Binnenmuren verwijderen, zijn draagmuren. Verwijderen en poutrels plaatsen.
woensdag 4 juli 2018

Uitbreiding terras appartement

Uitbreiding terras: Appartement op 2 de verdiep. Door de living een terras maken van 2,70 m breed en 1,70 m diep en dit op een soort steunbalken in de muur aan de achterkant van het gebouw. Geen straatkant. 1 kant is muur aan de zijkant en de andere kant is open. Leuning ongeveer 1 m hoogte.
woensdag 4 juli 2018

Totaal renovatie van een alleenstaande woning

Wij hebben een huis gekocht en wensen een totaal renovatie. Dit is een open bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 200 m². Alles van A tot Z vernieuwen.
woensdag 4 juli 2018

Totaalrenovatie uitvoeren

Leveren en plaatsen nieuw dakconstuktie +onderdak met nieuwe pannen en 2 Velux ramen. Plaatsen van nieuwe rioleringsbuizen en afvoerbuizen. Plaatsen van nieuw elektriciteit en waterinstallatie. Reeds eigenaar van de woning.
dinsdag 3 juli 2018

Nieuwbouw plaatsen

Wij willen een nieuwbouwwoning plaatsen. Van A tot Z, niet enkel de ruw bouwwerken. Dit is een alleenstaande woning. De bewoonbare oppervlakte is ongeveer 200 m².
dinsdag 3 juli 2018

Beton gieten voor tuinhuis

In mijn tuin wil ik een tuinhuis zetten van 295 X 295 cm + extensie van 200 cm. Hiervoor moet een beton gegoten worden van 15 m² en 10 cm dik. Een betonmixer kan tot aan de voorziene plaats rijden.
dinsdag 3 juli 2018

Steile trap vervangen door houten eenvoudige trap met hoek

We zouden een steile trap richting bovenverdieping willen vervangen voor een andere trap die gemakkelijker is en eenvoudiger is. Voorkeur gaat naar een houten trap. Dit zou een hoektrap worden, met een zijde tegen de muur.
maandag 2 juli 2018

Hangende balkons plaatsen

Wij (eigenaars van herenhuis) zijn op zoek naar hangend balkon met brandladder gecombineerd voor achterbouw voor 1e 2e en 3e verdieping. Bedoeling is om 3 terrassen te hebben van +- 80cm x 200cm per terras (schatting, in functie van uw mogelijkheden), waarbij de functie van brandladder aan de terrassen gekoppeld is. Op dit ogenblik is er niets voorzien. Op die manier willen we veiligheid koppelen aan de optie van een terrasje per niveau.

Partners

Partners van Casius