Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere aannemers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde aannemers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende aannemer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw renovatie staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

donderdag 9 juli 2020

Kelder onder bestaande woning uitbreiden en verdiepen

Woning uitbreiden door kelder te vergroten en te verdiepen. Advies geven over wat mogelijk is.
woensdag 8 juli 2020

Betonnen terras uitbreken

Betonnen terras van ong. 40m² uitbreken.
woensdag 8 juli 2020

Afwerken van een ruwbouwproject

Afwerken van een ruwbouwproject. Het gaat om een huis met 3 gevels (casco woning)
dinsdag 7 juli 2020

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Deuropening maken van slaapkamer naar badkamer. Geen gedacht of die muur een steunmuur is. Indien steunmuur moet er een draagbalk geplaatst worden.
dinsdag 7 juli 2020

Aanbouw zetten

Aanbouw nieuwe master slaapkamer met aansluitend badkamer. Serre en garage opnieuw bouwen. Metselwerk. Oppervlakte aanbouw: 100 m². Geen architect nodig.
dinsdag 7 juli 2020

Ramen uitbreken en gat vergroten

Een bestaand dubbel raam van 2m20 op 2m moet uitgehaald worden het gat moet iets hoger gemaakt worden ongeveer 15 cm om een nieuw raam in te plaatsen. Het nieuwe raam moet uitgeplijsterd worden. Bij een keukenraam van 1.5m op 1.1m wordt door de ramenplaatser een bestaand rolluikbak verwijderd daar zou het ook moeten uitgeplijsterd worden.
maandag 6 juli 2020

Kelder verdiepen

Wij willen onze kelder verdiepen en graag weten wat de opties zijn. Hij is ongeveer 22 vierkante meter en 1,95 m hoog. We willen zo diep mogelijk gaan om er zo een hobbyruimte van te kunnen maken. Er ligt geen betonplaat in het deel dat we dieper willen maken. Diepte afhankelijk van de fundering en plannen. Dus 30 cm a 50 cm dieper.
maandag 6 juli 2020

Bijbouw metsen

Bijbouw maken met 2 buitenmuren met isolatie en een binnenmuur van 4m.
maandag 6 juli 2020

Garage verbouwen

Vrijstaande garage van ong. 7m x 3-4m verbouwen. Electriciteit aanpassen. Watertoevoer aanpassen. Dak vervangen en isoleren. Vloer aanleggen. Muren isoleren. 3 Houten enkel glas ramen van 1.2m x 0.7m vervangen door PVC dubbel glas ramen.
zondag 5 juli 2020

Huis renoveren

Huis renoveren. Badkamer maken. 2 toiletten maken. Nieuwe plafonds plaatsen. Muren stuccen.