Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de aannemers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een aannemer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aan-, uit en opbouw nieuwbouw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

donderdag 22 maart 2018

Renovatie achterkant woning

Ik wil de achterkant van mijn woning laten vernieuwen en er een plat dak op hebben. De oppervlakte is ongeveer 76m2, momenteel liggen er schuine daken op, waar de keuken is willen we meer licht hebben dus daar best een combinatie met lichtkoepels. Ook zou ik van de gelegenheid gebruik maken om een nieuwe vloer te leggen op ongeveer 44m2 . Omdat het huis van 1936 is zal de afvoer onder de huidige keuken ook vervangen moeten worden. Ook zullen er enkele afbraak en metselwerken zijn.
donderdag 22 maart 2018

Muur verwijderen poutrel steken

Ik wil graag onze woning verbouwen. En we willen graag beginnen met een muur van de keuken naar de eetkamer uit te breken en daar dan een poutrel steken. De muur die uitgebroken moet worden is 3 m breed en 2 m hoog. Ook graag de afwerking ervan.
woensdag 21 maart 2018

Poutrels plaatsen

Graag een aannemer : 2 x dubbele poutrel plaatsen van een lengte +/- 3 m 50. Sterkteberekening is in orde, de poutrels ophalen kan ook.
woensdag 21 maart 2018

Woning afbreken

Wil kleine woning afbreken voor nieuw huis te bouwen. Betreffende een alleenstaande woning. Graag spoedig, want in de maand juli-augustus begint de nieuwbouw.
dinsdag 20 maart 2018

Uitbouw zetten

Uitbreken achtergevel en plaatsen van potrel, slopen van betonnen binnenmuur voor het maken van een deurgat, dichtmetsen van drie deuropeningen, metsen van twee wanden in snelbouwsteen, verwijderen van een klein deel betonnen chape.
dinsdag 20 maart 2018

Schouw afbreken

Schouw binnen in slaapkamer afbreken 1 verdiepje en schouw afbreken van dak tot 1e verdiep en bezetten dus zolder 2e en 1e.
maandag 19 maart 2018

Ruwbouw zetten

Betreft nieuwbouw woning (plannen in bijlage)
maandag 19 maart 2018

Renovatie kantoorruimte

De ruimte is momenteel open , en wat er moet gebeuren is het volgende: - Bouwen gyproc wanden zoals aangegeven op het plan + ingebouwde vensters waar nodig - Afwerking en verven van de gyproc wanden - Glazen wanden & deur + installeren aan de meeting rooms - Houten partities, te maken en installeren - Electriciteitsplannen installeren - Installatie lichtplan Het is een ruimte van 192 m².
maandag 19 maart 2018

Lek veranda herstellen

Graag herstellen van een veranda waar er meerdere lekken aanwezig zijn.
maandag 19 maart 2018

Onderkappen van de woning

Folie plaatsen tegen opstijgend vocht voor totale woning.
maandag 19 maart 2018

Zolder isoleren en inrichten alsook plaatsen van trap

Wij willen onze zolder laten inrichten tot slaapkamer. Een vaste trap moet gemaakt worden. Plaatsen van een dakkapel van +/- 3m. Plaatsen Gyproc, inbouwkasten,...
zondag 18 maart 2018

Houten balken boven ramen en poort vervangen

Vervangen van eiken balken boven ramen door natuursteen. Het gaat om 7 stuks van ongeveer 160 cm en ook nog 2 stuks van 60 cm. Hiernaast zijn er nog 3 andere balken te vervangen.
zaterdag 17 maart 2018

Beton storten voor terras

Ik zou graag beton willen storten voor mijn terras + living waarvoor ongeveer (33 m² x 15 cm dikte) 5 m³ nodig zal zijn.
vrijdag 16 maart 2018

Uitbreiding burelen bedrijf

Uitbreiding van huidig bureel en het plaatsen van een nieuw bureel in de hoogte in ons magazijn. Bureel in de hoogte = modeles waarbij men erodner kan rijden met een transpalet. Uitbreiding van 40 m² en uitbreiding van 60 m².
donderdag 15 maart 2018

Dak veranda vervangen

Mijn dak van de veranda is door de storm in januari vernield, betreft een 30 m² graag te herstellen. Liefst zo spoedig mogelijk de herstelling kunnen uitvoeren.
donderdag 15 maart 2018

Binnenschouw verwijderen en de buis voor centrale verwarming omleiden

Ik wil de binneschouw afbreken maar de buis voor de centrale verwarming loopt erdoor. Op zoek naar vakman die dit correct kan afhandelen.
donderdag 15 maart 2018

Herstellen veranda

We hebben een veranda die zeker 30 jaar oud is destijds door "Zonneranda" gezet .(maar bestaat niet meer ) Het probleem is dat het openschuivend dak niet meer gaat ,het rubber of draad is door en nu krijgen we het dak niet meer open .
donderdag 15 maart 2018

Aanbouw aan bestaand bijgebouw voltooien

Uitbreiding van bestaand bijgebouw (ong. 40m2). In L-vorm ligt er reeds een beton (ong. 20m2). Gebetonneerd stuk wind- en waterdicht maken met houtstructuur (eventueel gedeelte in baksteen) en buitenwand met 2 nieuwe deuren/poorten. Gebetonneerd stuk betegelen. Bestaand raam overbrengen in nieuwe wand, 2 koepels voorzien in nieuw plat dak en deze laten aflopen op bestaand roofingdak.
donderdag 15 maart 2018

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Ik wil graag enkele poutrellen laten steken volgens de studie die werd gemaakt door de stabiliteitsingenieur. We zouden dit graag zo snel mogelijk willen uitvoeren omdat een aannemer deze taak op het laatste moment niet meer wenst op zich te nemen. Ik kan eventueel al de poutrellen laten bestellen en leveren indien gewenst.
donderdag 15 maart 2018

Renoveren van 6 balkons v/e appartementsgebouw

Terrasherstelling van onze gemeenschappelijk terrassen. Betreft een appartementsgebouw. Betreffen 3 verdiepingen (+ gelijkvloers ), waarvan de terrassen last hebben van betonrot. Deze zouden vernieuwd moeten worden en mogelijks ook voorzien dienen te worden van een nieuwe afsluiting.
woensdag 14 maart 2018

Nieuwbouw betonkelder te gieten

-Vloerplaat dikte 30 cm – dubbel gewapend met net 10x10x150xm² - 18. 49 m³. Polieren vloerplaatPE folie onder vloerplaatBetonbuitenmuren dikte 35 cm – dubbel gewapend met net 8x8x150x,80 m³ - totale lengte 31,42 m – hoogte 235 cmOnderaan voorzien van stalen kimplaatOptie bovenaan stalen kimplaatOptie energiedoorvoeren 5 stuks. Optie Verluchtingen dia. Optie Stabox voor aansluitingen vloerplaat volle grond. Optie pompputje Plannen kunnen opgevraagd worden.Start bouw deze zomer.
woensdag 14 maart 2018

Achterbouw afwerken en zolder inrichten

Er moet een hele achterbouw worden afgewerkt. Staat in ruwbouw. Afgewerkt worden om later te vrehuren als studio. badkamer, keuken, sanitaair, elektriciteit, verwarming. Ook de kamers onder de zolder moeten worden afgewerkt.Alles is geisoleerd en kinderkamer af te werken. Nieuwe ijzeren trap en nog enkele klussen in de badkamer.
woensdag 14 maart 2018

Draagmuur uitbreken + plaatsen poutrelle

We zijn op zoek naar iemand die de draagmuur tussen onze living en keuken kan afbreken en vervangen door 2 poutrelles. Onze architect heeft hier een stabiliteit studie voor gemaakt. De plannen van ons huis, de stabiliteitstudie en een foto van de muur kan je in bijlage terugvinden.
woensdag 14 maart 2018

Dakverhoging uitvoeren

We willen onze dak verhogen zodat de zolder bewoonbaar wordt. Hoogste punt is nu 1. 90 m. Het gaat om totaal 100 m2 vloeroppervlakte.
dinsdag 13 maart 2018

Verbouwing achterbouw

Wij verbouwen onze huidige woning door te keuken over de gehele breedte te trekken, de achterbouw te suprimeren. Er moet een poutrel worden geplaatst, sanitair en elektriciteit moet worden aangepast. In de gang komt een nachttoilet en de badkamer wordt heringericht. Bouwplannen zijn al ingediend voor goedkeuring.
dinsdag 13 maart 2018

Rijhuis renoveren

Wij willen een nieuwe badkamer plaatsen, beneden nieuwe toiletruimte. Wasruimte aanmaken. Onderstuk trap repareren en onder de trap ingebouwde kasten laten maken. 1 muur herplamuren. Voorgevel isoleren en renoveren.
dinsdag 13 maart 2018

Ruwbouw woning

Plaatsen ruwbouwwoning. Grond is reeds aangekocht. Vergunningen zo goed als in orde. Plannen beschikbaar
maandag 12 maart 2018

Bijgebouw plaatsen aan villa

Ik wil graag een aanbouw aan de bestaande woning waar we een keuken zouden voorzien aanbouw met plat dak met lichtkoepel 10m breed OP 2m diep volle muren met 1 raam van 60 hoog , 1m breed
maandag 12 maart 2018

Beton storten en polieren

Ik wil beton leggen en polieren in een landbouwloods van volgende afmetingen van 10m x en van 20m en buiten voor de loods nog 10m x 5m. Ik had gedacht aan 20mm dik met betonnet. Eveneens het zagen van uitzetvoegen.
maandag 12 maart 2018

Verbouwing eetplaats en keuken

Eetplaats en keuken verbouwen alsook een deel koer daarvan 1 geheel maken. Uitbreken muren en poutrels plaatsen.
maandag 12 maart 2018

Afbraakwerken renovatie appartement

Op zoek naar een vakman om de complete afbraakwerken van de huidige bezetting te doen in een renovatieproject van een appartement. Appartement van 126 m².
zondag 11 maart 2018

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw plaatsen aan de achterkant van de woning afm: 6 meter breed en 3 meter diep. Afwerking met betondak.
zondag 11 maart 2018

Balkons appartementsgebouw renoveren

Voor een appartementsgebouw te Wilrijk met 2 verdiepen, 4 balkons voor 8 appartementen (+- 3 m2 per terras * 8) zijn wij op zoek naar een renovatie van onze terrassen met op heden tegelvloer. De randen van de terrassen lossen en de beton eronder is aan herstelling toe.
zondag 11 maart 2018

Muur uitbreken en schuifdeur installeren

Er moet een stenen muur worden uitgebroken van 2 meter, in de plaats moet er een steunbalk komen. Ook moet men dan de reeds aangekochte schuifdeur in deze muur installeren.
zondag 11 maart 2018

Totalerenovatie uitvoeren

Elektriciteit plaatsen ,bezetten ,ramen en deuren met rolluik verneiuwen, verwarming en ketel wervangen dus in het algemeen volledige renovatie nodig. Vervanging op gas. Ramen en deuren in PVC met dubbel glas.
zondag 11 maart 2018

Travee verzakking oplossen

Het gaat om een kapel waarvan de laatste travee verzakkingen vertoont. Deze zouden moeten worden opgelost.
zaterdag 10 maart 2018

Steunmuur weghalen en poutrel steken

Ik wil een steunmuur laten weghalen en een poutrel laten steken. De muur is ongeveer 2 meter x 2.50 meter hoog.
vrijdag 9 maart 2018

Verbouwing bijgebouw tot keuken

Bijgebouw dient verbouwd te worden tot open keuken. Raam vergroten,deur uitbreken tot brede opening,vloer uitbreken, isoleren, vloerverwarming, en gepolierde beton leggen. Electriciteit en water klaarleggen voor keuken.Fundering uitbreken, schuin dak isoleren en afwerken.Muren vochtvrij maken, afwerken.
vrijdag 9 maart 2018

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Ik wil graag een achterbouw te laten verhogen zodat er 1 badkamer kan in gebouwd worden en de houten barak in het midden van de keuken weg kan. Deze badkamer mag dan 4 x 4 m zijn met een trap die vertrekt uit de keuken. Graag indien mogelijk ook een schuifraam in de keuken nadien en nieuwe vloer leggen terug in de keuken.
vrijdag 9 maart 2018

Deurgaten maken in steunmuur

Ik zoek een vakman om 2 deurgaten te maken in een steunmuur van 10 meter. Het moeten standaardopeningen zijn van 83 x 200 cm.
vrijdag 9 maart 2018

Polycarbonaten platen vervangen op veranda

De bestaande polycarbonaatplaten op de veranda zijn versleten en moeten worden vervangen door nieuwe platen. Het gaat om 6 platen van ongeveer 84-88 cm breed, ongeveer 2 m lang en met een dikte van 1,5 cm.
vrijdag 9 maart 2018

Veranda dakplaten vervangen

Platen liggen op houten balken. De maten zijn ongeveer 2 platen van 70 cm breed en 3 platen van 1. 05 m en lengte is ongeveer 3. 20 m.
donderdag 8 maart 2018

Kruipkelder uitgraven tot kelder

Ik wil een kruipkelder van ca 5 x 7 m verbouwen tot kelder. De kelder is nu ca 80 cm diep en moet ca 210 cm worden.
donderdag 8 maart 2018

Zolder afwerken en trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder + afwerken zolder (gyproc wanden/iets van vloer zoals laminaat) en eventueel inbouwkasten. Betreft een nieuwbouw van 5jaar oud.
donderdag 8 maart 2018

Erker in zijkant huis maken

Ik wil een erker aan de zijkant van mijn huis 2m. Breed bij1m. Diep kunststof en zoveel mogelijk glas ook het bovenste gedeelte.
donderdag 8 maart 2018

Muur uitbreken

Muur uitbreken tussen living en gang en poutrel plaatsen.
donderdag 8 maart 2018

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Voor binnenhuis renovatiewerken zoek ik een vakman die 1 dragende binnenmuur op gelijkvloers, keuken, kan wegnemen en steunbalk in de plaats kan zetten. Lengte van de balk moet ongeveer 3.5 meter zjin. Alsook kleine gyproc werken voor afwerking en omkastingen.
woensdag 7 maart 2018

Diverse herstellingen uitvoeren

Wij willen het hekwerk en mogelijk betonrot laten herstellen op de eerste verdieping van een hotel. Ook moet men nog diverse beschadigingen aan het hotel herstellen. AkkerhageGent Tel: +32(0)Fax: +32(0)E-mail: Website: Free Wifi & Free Parking!
woensdag 7 maart 2018

Betonnen vloerplaat gieten + isoleren + chape in renovatieproject

Voor een oppervlakte van ca 70/75m² zoeken wij een aannemer om een betonnen vloerplaat te gieten op ons gelijkvloers en hierna een isolatielaag + chape te leggen. Ons huis uit 1920 is momenteel gestript. Later zouden we ook het dak vernieuwen en de zijgevel na-isoleren en afwerken met crepi.
woensdag 7 maart 2018

Poutrel vervangen

Vervangen van bestaande steunbalk die niet diep genoeg geplaatst is. Nieuwe balk dachten we aan IPE 160 om en beide 3 m + 25 cm overslag qua afmetingen.

Partners

Partners van Casius