Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere aannemers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde aannemers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende aannemer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

maandag 22 juli 2019

Poutrel plaatsen op kolommen

Wij zoeken iemand voor het plaatsen van 2 kolommen (UPN100) op een krimpvrije betonslof. En dan dient hier vervolgens de IPE200 op geplaatst worden met een koppelplaat. En dit zodat er een muur kan verwijderd worden.
maandag 22 juli 2019

Schouwen in een oud herenhuis afbreken en gaten dichtmaken

Wij hebben per verdieping 2 schouwen. Gelijkvloers, 1e verdiep, 2e verdiep. Deze willen wij allemaal laten afbreken en de gaten mooi dichtmaken.
vrijdag 19 juli 2019

Vernieuwen huis

- trap te recht en aan vernieuwing toe - voorgevel : fissures herstellen, voegen en terug schilderen - kluswerken in het huis
donderdag 18 juli 2019

Poutrel plaatsen

Beneden zou er bijgebouwd worden het terras wordt een keuken. Hiervoor is er al een achtergevel deels uitgebroken en hier moet een poutrel worden gestoken. Gevelbreedte is 6,40 meter.
donderdag 18 juli 2019

Veranda herstellen

Vochtprobleem aan de buitenmuur van de veranda. Aanpakken van probleem.
donderdag 18 juli 2019

Renovatiewerken na waterschade

Opmaken bestek voor een waterschade in keuken en living . bestek voor verzekering. Schade veroorzaakt door waterlek in bovengelegen appartement. Plafond in Keuken en living moet opnieuw geschilderd worden. Muren in living moeten gedroogd en misschien wat pleisterwerk herstellen. Behangen met glasvlies + moeten geverfd worden. Ook zijn de plinten in 1 hoek rot, opgezwollen en is het laminaat opgezwollen. Dit laminaat verbind 2 ruimtes en ik heb geen reserve planken hiervan.
woensdag 17 juli 2019

Steunmuur afbreken en steunbalk plaatsen

Steunmuur moet worden afgebroken en steunbalk geplaatst worden. Muurafval moet niet weg. 3m50 breed en 3m hoogte.
maandag 15 juli 2019

Venster doortrekken tot op de grond

Ik wil graag een bestaand venster van +- 230cm breed tot op de grond laten komen. De voorkeur gaat uit naar een pvc profiel en een kiepraam. De bestaande keuken zullen we zelf op voorhand verwijderen.
maandag 15 juli 2019

Poutrel plaatsen

Wij zoeken dringend iemand die een kleine poutrel kan steken. Het gaat over de muur tussen de keuken en de woonkamer. De breedte die er moet komen is 2m80. Wij hadden iemand maar deze persoon is niet meer bereikbaar. Helaas voor de werken die erna wel doorgaan, moeten wij dringend vervanging zoeken die deze week of volgende week dit kan komen doen.
maandag 15 juli 2019

Bijgebouw plaatsen

Op zoek naar een aannemer voor bijgebouwtjes af te smijten en een nieuwe bijbouw te plaatsen. Het nieuwe stuk zou een keuken met patio zijn, een wasplaats, garage en op de 1ste verdieping een badkamer. Ook zou er een grondplaat gegoten moeten worden en de rioleringbuizen moeten allemaal opnieuw gelegd worden.