Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de aannemers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een aannemer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor nieuwbouw, renovatie verbouwing staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

woensdag 14 november 2018

Nieuwbouw

Klein huisje sleutel op deur in bihain
woensdag 14 november 2018

Renoveren van hall en toilet

Wij willen onze hall renoveren. Het gaat om uitbreken van een vloertje van 3 m², nieuwe vloer, nieuwe ingebouwde kast van 1,5 m breed, en een nieuw toilet ( uitbreken wand en vloertegels, nieuwe tegels en sanitair.
woensdag 14 november 2018

Opening in dragende muur uitbreiden

Momenteel bevat de muur een deur een raam. Ik zou deze willen vervangen door een toog/boog ofwel één heel grote deuropening
dinsdag 13 november 2018

Uitbreken steunmuur en plaatsen steunbalk

Uitbreken van vroegere buitenmuur en het plaatsen van een steunbalk.Tussen living en keuken. Lengte = meer als 4 meter.
dinsdag 13 november 2018

Steken van draagbalk HEB 160

Door betonrot en aantasting van de bewapening dient een draagbalk HEB 160 van ca 3m gestoken te worden, nadat de dakplaat met luchtdichte mortel is hersteld (ca 5m²);
dinsdag 13 november 2018

Renovatiewerken van 3 appartementen

Ik zoek een aannemer voor een volledige renovatie. Appartemensgebouw met 3 appartementen. Alles moet vernieuwd worden : betegeling, elektriciteit, strippen en leegmaken, bezetting, bevloering, pleisterwerken.
maandag 12 november 2018

Draagmuur verwijderen en draagbalk voorzien

Ik wil een draagmuur laten verwijderen van 3 meter breed. En de draagmuur op laten vangen door een stalen balk. Graag berekenen en plaatsen van de balk. Afval kan ik evt. Zelf afvoeren.
maandag 12 november 2018

Gat zoldertrap toemaken en nieuwe plaatsen + vaste trap en nieuwe zoldervloer leggen

Ik wil het gat van de zoldertrap op een andere plaats steken, de zoldervloer moet vernieuwd worden + de vaste zoldertrap moet gestoken worden. Huidige zoldervloer is hout, een nieuwe vloer plaatsen. De vloer is ongeveer 16 m². Houten trap , recht naar boven tegen de muur plaatsen. Armleuning met de vakman te bespreken.
maandag 12 november 2018

Fundering aanbouw+fundering achterzijde woning

Een fundering voor een aanbouw met een oppervlakte van 40 m². Tegelijkertijd de fundering van de achterzijde van het huis verstevigen indien nodig. Puin moet terug meegenomen worden.
maandag 12 november 2018

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het uitbreken van een muur en het plaatsen van een poutrel. Te overbruggen ruimte = +/- 3m , uit te breken muur = 2,25 x 2,52 Geen afwerking nodig Volgens ons zouden er geen stabiliteitsproblemen mogen zijn maar graag uw expertise/bevestiging.
zondag 11 november 2018

Alleenstaande garage bouwen

Wij willen een garage laten zetten in traditionele houtskeletbouw. Hiervoor een epdm dakbezetting met standaard isolatiedikte.
zondag 11 november 2018

Herstellen van fundering veranda

Veranda zakt weg is intussen 5 cm van gevel. Ofwel afbreken van de veranda of wel herstellen van de fundering. Het is een gesloten bebouwing. De veranda is gemakkelijk toegankelijk via de gang.
zondag 11 november 2018

Oorzaak verzakking slaapkamer (aangebouwd aan tuinkant)

Ik wil een analyse van de oorzaak van de verzakking en een prijsofferte om de problemen op te lossen.
zondag 11 november 2018

Trapgat maken in beton

Ik wil graag een vakman voor het maken van een trapgat in beton. Grootte van het gat: 80x150cm Op die manier is het gat af voordat we verhuizen.
zaterdag 10 november 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Plaatsen van een poutrel HEA 180 3. 80meter in een bestaande dragende muur. Het uitbreken van de opening volgende de opgegeven maten. Ongeveer 2 meter afbraak van bestaande muur.
zaterdag 10 november 2018

Achtergevel vernieuwen

Het gaat om een verbouwde schuur waar we een raam en deuropening willen vergroten. Renoveren van achtergevel plus nieuwe keuken plaatsen in het bestaande volume. Schuifdeuren te plaatsen in huidige raamopening.
vrijdag 9 november 2018

Herstellingswerken na wateroverlast

Mijn buren zijn aan het verbouwen en hebben in mijn dak liggen slijpen,kappen en lood verwijderd waardoor er regenwater is binnen gedrongen al mijn balken zijn nat in mijn dak . Het water is doorgedrongen naar de keuken waar het plafond gans nat is . Muren waar er vocht doorkomt de kasten van de keuken aan het zwellen zijn door het water .
vrijdag 9 november 2018

2 doorgangen toemaken met gyproc

2 doorgangen van pand A naar pand B toemaken. Gelijksvloers in winkel (1. 56m breed 76. 5cm diep 2,37m hoog)+ 1ste verdiep in stockruimte (79. 5cm breed 51 cm diep 2. 5m hoog) Gyprocplaten en isolatie plaatsen. Zo snel mogelijk starten!
woensdag 7 november 2018

Overkapping balkon plaatsen + balkon herstellen

Ik woon op de 3 de verdieping en laatste verdieping van een klein gebouw. Nu is mijn terras overkapping dringend aan vervanging toe en ook herstellen van het balkon. Het terras is 2 meter op 2 meter 10. Dit bestaat uit een hout structuur en golfplaat. Adertje onder het gras is het moeilijk bereiken van het dak en de weinige plaats van uitvoering. Oppervlakte is +- 2 meter op 1 m 20.
woensdag 7 november 2018

Plaatsen van binnendeuren, herstellen pleister- en schilderwerken

Diverse werken ui te voeren: Binnendeuren vervangen (7 tal in totaal). Bovenverdieping met Theysdeuren en voor de keuken een andere soort deur. Op sommige plaatsen zijn er uitzettingsbarsten in het pleisterwerk en deze dienen hersteld te worden( eerdder retocuhes). Aantal ruimtes die herschilderd moeten worden zoals inkomhall en nachthall.
dinsdag 6 november 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Onze verbouwingen zijn net begonnen. Verwijderen van 1 draagmuur van 5.21 meter en een poutrel plaatsen. De draagmuur bevindt zich achteraan het huis , dit is een achterbouw.
dinsdag 6 november 2018

Terras aanbouwen bel etage 35 m² met schuifraam

Ik zou graag een terras aanbouwen aan mijn bel-etage op het eerste verdieping. Afmetingen 7 m breed en 5 meter diep. Momenteel staat er een glazen veranda op het gelijkvloers maar deze zal afgebroken worden dan. Het betreft een gesloten bebouwing waarbij er scheidingswanden tussen de huizen staan.
dinsdag 6 november 2018

Trapgat en muuropening maken voor plaatsing nieuwe vaste trap

We willen een vaste trap van de 1e verdieping naar de zolder. Hiervoor moet er een trapgat op zolder gemaakt worden en een muuropening op de 1e verdieping.
maandag 5 november 2018

Moderne nieuwbouwwoning plaatsen

Een moderen nieuwbouwwoning voor volgend jaar te beginnen. Plannen zijn in orde. En er kan zeker begonnen worden volgend jaar.
maandag 5 november 2018

Achtergevel uitbreken om schuifraam en poutrel te plaatsen

Achteraan onze woning zouden wij graag een groot schuifraam op bijna de gehele breedte willen installeren. Over de gehele lengte van de huidige ramen en deuren moeten we dan een steunbalk voorzien. De breedte van de achtergevel is 6 m en de schuifraam zouden we toch zeker 5 m breed willen maken. De hoogte van de huidige ramen en deur is 2,28 meter.
maandag 5 november 2018

Kruipkelder renoveren

Wij hebben al verschillende jaren last van water in de kruipkelder, en gingen er van uit dat het om grondwater ging. De kruipkelder is ongeveer 100 m² die zou volledig moeten gerenoveerd worden. Stuccen, vloeren,.. Hoogte kruipkelder ongeveer 80 cm.
vrijdag 2 november 2018

Opening maken in muur

Wij zouden een opening willen maken in een steunmuur. (grote van een dubbele deur) en steunbalk plaatsen. Naast de keuken naar berging openen.
vrijdag 2 november 2018

Living renoveren

Renoveren living van 40 m² met een plafond van gelijkaardige oppervlakte. Uitbreken steunmuur die nu in boogvorm is. Nieuwe elektriciteit, pleisteren muren, volledige installatie van inbouwcassette op gas dus een nieuwe schouw. 2 nieuwe binnen deuren en nieuw venster van 1 op 3 meter tussen living en veranda. Verplaatsen van elektriciteitskast en vernieuwing van plafond geen zweefplafond.
donderdag 1 november 2018

Complete renovatie appartement 85 m²

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 85 m² : Ruwbouw werken. Uitbreken muur tussen  keuken en living Uitbreken tegels en vloer in WC, badkamer, inkomgang uitbreken linoleum vloer in living en slaapkamers leggen. Plaatsen schuifraam tussen living en terras. Elektriciteit vernieuwen. Nieuwe verwarmingsinstallatie en radiatoren plaatsen. Verbeteren loodgieterij waar nodig . Nieuwe bepleistering - stuccen van het appartement. Nieuwe vloer leggen in gans het appartement ( laminaat  en  tegel  )  Nieuwe badkamer nieuwe WC. Nieuwe keuken plaatsen. Schilderen van het appartement inclusief schilderen deuren. Plaatsen van een branddeur. Diverse ( keuring, enz...
woensdag 31 oktober 2018

Betonrot herstellen aan appartementsgebouw

Aan ons appartementsgebouw is op sommige plaatsen het beton aangetast. Dit is betonrot. Zowel aan de terrassen, als aan de uitstekende ramen.
woensdag 31 oktober 2018

Aanbouw plaatsen 36 m² op GLV en 1e verdieping

Aanbouw plaatsen van 9 m op 4 m op gelijkvloers en aanbouw op eerste verdiep met plat dak. Plaatsen van ruwbouw inclusief funderingen, plat dak, plaatsen regenwaterput, afwerking gevel. Plaatsen van ruwbouw inclusief plat dak, afwerking gevel. Plaatsen van trap tussen 1e en 2e verdiep.
dinsdag 30 oktober 2018

Steunbalk zoldervloer vervangen

Voor de zoldervloer moet er 1 van de houten steunbalken herplaatst worden. Oude is er al uit, enkel dus voor de installatie. Afmetingen nieuwe balk, nog te voorzien, is ongeveer 5 meter lang op 6 cm breed en 13 cm hoog. Naast de plaatsing van 1 steunbalk, had ik graag het systeem verder verstevigd door loodrechte verbindingen tussen de steunbalken.
maandag 29 oktober 2018

Restauratie houten balken

Renovatie van oude hoeve, hier moeten enkele moerbalken vervangen worden. aantal te vervangen balken = 2
maandag 29 oktober 2018

Zolder renoveren

WIj willen onze zolder renoveren. Een eerste stap is het plaatsen van een aantal scheidingsmuren, deur, en electriciteit. Zolder van 120 m². Zolderluik van 2 m.
maandag 29 oktober 2018

Totaal renovatie villa

Een totaal renovatie uit te voeren van een alleenstaande villa dateert van het jaar 1955. Enkel het dak, en de trappen zijn nog goed, de rest moet allemaal gerenoveerd worden. Oppervlakte is 11.85 m op 11.85 meter met een verdieping. Bijbouw verbinding tussen kleine living en grote living van 5.30 meter op 3.50 meter.
zondag 28 oktober 2018

Aannemer schilderwerken en herstellingen

Serieuze waterlekkage in ons kinderdagverblijf.Herstellignen nodig en bestek voor verzekering. Muren beschadigd, schilderwerken. Grote ruimte.
zondag 28 oktober 2018

Afwerken van veranda

Wij lieten vorige winter onze veranda vervangen, de afwerking aan de buitenkant dient echter nog te gebeuren. Nog geen materiaal aangekocht. Was oorspronkelijk een houten veranda op steen. Nu hebben ze de nieuwe veranda op dezelfde fundering gezet, maar er is nu een spleet dus.... Ook een trapje verwijderen.
zondag 28 oktober 2018

Totaalrenovatie rijwoning 350 m²

Totaal renovatie van een woning van A tot Z. Dit is een rijwoning, met ongeveer 350 m² totaal dat moet worden gerenoveerd. Een rijwoning die volledig moet gerenoveerd worden, vloeren , uitbreken, wanden, keuken...
zaterdag 27 oktober 2018

Verstevigen houten roostering tussen verdieping en zoldervloer

Verstevigen van houten roostering tussen verdieping en zolder voor gebruik als woonruimte. De houten vloer moet verstevigd worden, oppervlakte is ongeveer 80 m².
vrijdag 26 oktober 2018

Living renoveren

We wensen onze living grondig en kwalitatief te renoveren: Ontmantelen en afdichten oude schouw met gietijzeren kuip. 3 nieuwe radiatoren installeren en inwerken van de buizen in de muur. Schuifraam naar het terras plaatsen en nieuwe vloer leggen. Plafond en muren afwerken in pleister, ook achtermuur afwerken in crepi of dergelijke. Bijplaatsen extra elektrische punten.
vrijdag 26 oktober 2018

Plafond en muur herstellen na waterschade

Door een water infiltratie is er een waterschade ontstaan aan het plafond, hierdoor zijn er bruine kringen ontstaan op de plafondplaten. Op 1 muur is er een vochtplek ontstaan. De tussendeur is door de waterschade aan de onderkant afgebrokkeld . Op de koof boven de tussendeur is blaasvorming ontstaan. De vloer is beschadigd door waterschade.
donderdag 25 oktober 2018

Vergroten van raam en poutrel plaatsen

We zoeken een aannemer voor het vergroten van vijf raamopeningen tot de grond, waarbij twee ramen tot één grote opening moeten worden aangepast (en dus inclusief plaatsen van linten). De blauwe stenen moeten uiteraard ook worden voorzien.
donderdag 25 oktober 2018

Aannemers voor ruwbouwwerken uit te voeren

Nieuwbouw laag energie rijwoning te bouwen op reeds uitgevoerde betonkelder. Plannen, Bestek en meetstaat beschikbaar.
donderdag 25 oktober 2018

Steken van poutrel in draagmuur

Verbouwing waarbij een poutrel moet worden gestoken in een draagmuur. Atelier met garage ernaast en achteraan 3à 4 m een opening maken.
woensdag 24 oktober 2018

Herstellingen na waterschade in appartement

Mijn appartement heeft waterschade door een lek van de bovenbuur. Er is schade in de badkamer: een bruine plek op het plafond waar de lek plaatsvond, misschien ook niet uit te wassen plekken op de vloer. De lek bevond zich op de plaats waar elektriciteit/lamp liep in de badkamer dus misschien ook daaraan schade. Er is schade in de woonkamer: een volledige muur is vochtig en moet behandeld en herschilderd worden, een houten ingebouwde kast is volledig nat en vol vochtplekken dus moet vervangen worden, de parketvloer is beschadigd door vochtplekken en moet behandeld of volledig vervangen worden.
dinsdag 23 oktober 2018

Werken aan ondergrondse garage

Ik wil mijn garage verhogen, de werken die moeten gebeuren is het ondergrondse garage uitgraven en tot een bepaalde hoogte brengen. Nog verder uitgraven van verdieping en versteviging van de muren om garage verder uit te bouwen.
maandag 22 oktober 2018

Woning laten renoveren

Vernieuwing, verbouwing van woning. Architect heeft plannen opgemaakt. Er dient een betonlaag te komen op 1 ste verdieping. Muur uitbrieden aan de kant van de tuin. Ook trap steken en andere werken. Ik wil beton leggen op de eerste verdieping,de muur van de kant van tuin,dieper maken,nieuwe trapen maken.
maandag 22 oktober 2018

Herstelling hoek betonnen dakrand van villa

Herstelling schade aan hoek betonnen uitstekend dakrand 1,5 m op voorgevel en 1 m op zijgevel. De schade is vooraan en zijdelings. Is ongeveer 20 à 25 cm dik. Uitstekend onder een schuin dak met pannen.
maandag 22 oktober 2018

Afbreken van schouw in living

De oude schouw moet worden afgebroken in de living en vervangen worden door schouwbuizen. We willen in plaats van de kachel aan te sluiten op de schouw, deze aansluiten via een schouwbuis (buizen)
maandag 22 oktober 2018

Bijbouw met veel glas bouwen

Bijbouw aan bestaande woning van 51 m² met veel glas bouwen. Er is reeds een bouwvergunning volgens plan architect. Oplevering wind & water dicht.

Partners

Partners van Casius