Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

1045 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, afwerking van 5 ruwbouwen reeds winddicht, renoveren bijgebouw, meergezinswoning bouwen, gemetselde aanbouw plaatsen, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe, afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw, renovatie halfopenbebouwing, verbouwing uitvoeren, ruwbouwwerken uit te voeren, bijgebouw ombouwen naar Poolhouse, renoveren huis, gemetste bijbouw plaatsen, garage in L-vorm bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 26 mei 2017

Muur afbreken en muur herstellen

Ik zoek een vakman voor een muur af te breken en een muur binnen te herstellen.
donderdag 25 mei 2017

Betonplaat gieten in tuin

Beton gieten : * wachtbuizen leggen voor water en elektriciteit * betonijzer leggen * betonplaat gieten * plaat 5 op 9 meter
donderdag 25 mei 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil een tuinhuis plaatsen van 9 m². Er moet beton gegoten worden.
woensdag 24 mei 2017

Dak reinigen

Dak reiniging er is groene aanslag. Spaanse stijl dak, zonder veluxen.
dinsdag 23 mei 2017

Barst in muur herstellen

Wij hebben een grote barst in de muur van de keuken.
dinsdag 23 mei 2017

Beton gieten garagebox

Beton gieten voor garagebox Ongeveer 8 m³.
dinsdag 23 mei 2017

Aanbouwen leefvaranda

Aanbouw leef veranda te Hasselt uitvoeren van de volgende 2 werken. 1e: Metselen van een muur 6. 5 x 2. 4 M (inclusief materiaal) Metselen van een muur 6. 4 x 0. 8 M (inclusief materiaal) 2e: Het gieten van de fundering van 55,4 M² (enkel beton)
dinsdag 23 mei 2017

Aannemer voor aanbouw nodig

We gaan 40m² aanbouwen en we zijn op zoek naar een aannemer. Dit aan de achterzijde van het huis.
dinsdag 23 mei 2017

Stukken van plafonds na waterschade

Opnieuw stukken na een waterschade plafonds van de slaapkamer en de gang.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen van poutrel

Afbraak van een aantal muren en steken van poutrel bij de renovatie van een woning.
maandag 22 mei 2017

Toilet venieuwen

Nieuw hangtoilet, vloer en betegelen van de muur.
maandag 22 mei 2017

Bijbouwen carport/garage

Naast ons huis zouden wij graag een garage of carport bijbouwen. We zouden dit willen met een zwarte, stenen muur en houten dak. Achteraan is er voldoende ruimte om een extra berging te voorzien.
maandag 22 mei 2017

Renoveren bijgebouw

Een bestaande woning die gerenoveerd moet worden. Dit betreft een totaal renovatie en nieuwbouw achter huis van ongeveer 18 meter.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen van regenwaterput

We willen graag een grote waterput laten plaatsen, onder 2 parkeerplaatsen (met dolomiet) voor ons huis aan de straatkant.
maandag 22 mei 2017

Betonrot herstellen

De onderkant van ons terrasje heeft betonrot en is 6 m lang op 60 cm breed.
maandag 22 mei 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen. Oppervlakte 233 meter. Graag advies en mogelijkheden over de soorten dakkapellen.
maandag 22 mei 2017

Gemetselde aanbouw plaatsen

Aanbouw aan uw huis. Ongeveer een 40 m² aanbouw. Gemetselde aanbouw met schuifraam en deur.
zondag 21 mei 2017

Poutrel steken

Wij zouden graag een dubbele deur in onze living willen laten plaatsen. Hiervoor zou een gat in een binnen steunmuur moeten gemaakt worden en ondersteund door een poutrel.
zondag 21 mei 2017

Keuken en veranda verbouwen

We hebben pas een huis gekocht (bouwjaar 1976) waarvan we eventueel de veranda (13m²) willen omvormen om als één ruimte toe te voegen in de keuken (16,5m²). Dit wil zeggen dat we één oorspronkelijke buitenmuur van de keuken willen openbreken en de nu glazen randen van de veranda willen vervangen door volwaardige muren. Daarboven zou dan een plat dak komen wat de volledige ruimte van 29,5m² moet bedekken. De veranda bevindt zich in een hoek tussen de living en de keuken waar vermoedelijk geen fundering onder is.
zondag 21 mei 2017

Mantelzorgwoning in de tuin plaatsen

Mantelzorgwoning voor ouders zicht naar tuin verlenging van de veranda met eigen badkamer en keuken, living en 2 kleine slaapkamers zodat ze zelfstandig kunnen blijven als ze willen. Oppervlakte nog niet echt geweten, nog geen plannen.
zondag 21 mei 2017

Gemetselde aanbouw plaatsen

Gemetselde aanbouw met veel glas laten bouwen. Achter het huis.
zondag 21 mei 2017

Betonrot herstellen stapelplaats

Onder de terras in de overdekte stapelplaats komen kleine barsten in de beton en op verschillende plaatsen is het betonijzer zichtbaar en is geroest.
zondag 21 mei 2017

Garage bouwen

Afbraak garage en bouwen van nieuwe losstaande garage 38 m². Met een sectionaal poort.
zaterdag 20 mei 2017

Afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe

Beschik over een houten chalet met een kleine veranda aanbouw. Deze dient afgebroken (verrot) en een nieuwe geplaatst. Oppervlakte is 12 à 15 m². Zou ook in hout moeten zijn in de stijl van de chalet.
zaterdag 20 mei 2017

Tuinhuis aan de woning - tuinhuis op maat

Graag hadden we een afgesloten ruimte, op maat, in hout laten opbouwen. Deze ruimte (met dak) zou zowel een tuinhuis als fietsstalling omvatten. Totale opp. : ca. 25 m² (6. 5 op 4), en een hoogte tussen 2m en 2. 5 m. In deze ruimte zouden we ook 2 deuren willen laten steken.
zaterdag 20 mei 2017

Woning renoveren

Vervangen van oude leidingen. Aflopen sanitair, electrische, gasleiding leggen enz...
zaterdag 20 mei 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen graag te bespreken met de vakman. Het is een klassiek zadeldak.
vrijdag 19 mei 2017

Vergroten raamopeningen in voorgevel

Ik wil in de voorgevel van een appartement op de 3e (bovenste) verdieping van een herenhuis 2 ramen laten vergroten. Momenteel is er 1 raam van 1. 80m hoog en 1m breed met aan weerszijden ronde ramen met diameter 30cm. Deze 2 ronde ramen zou ik graag laten verwijderen, de raamopeningen vergroten en nieuwe ramen laten plaatsen met dezelfde afmetingen als het middelste raam.
vrijdag 19 mei 2017

Renovatiewerken uitvoeren

Vervangen +/- 30 m² roofing plat dak; herstellen afloop toiletten gelijkvloers en kelder; enkel glas plaatsen in een 12-tal ramen in kelder (geeft uit op parking); stabiliseren helling naar parking (+/- 10 m), herstellen +/- 15 m² plafonds met gyproc.
vrijdag 19 mei 2017

Maken van nieuw trapgat en dichtmaken oud trapgat

Wij kochten een vrijstaande bungalow uit '69 en willen deze moderniseren voor verhuur. Geen dure verbouwing dus. We willen een aantal deurgaten bijmaken en dichtmaken, nieuwe raamopening, nieuw trapgat en het oude dichtmaken.
vrijdag 19 mei 2017

Kleine verbouwing uit te voeren

Ik wil de kamer van mijn zoon ruimer maken. De ingebouwde kasten vormen een muur. Ze moeten eruit en in de plaats wil ik een gyproc muur met een deur. In de badkamer en de keuken moet een plafond nieuw bepleisterd. In de living, een ingebouwde kast die ik er uit wil.
vrijdag 19 mei 2017

Beton storten voor fundering muurtjes

Ik wil beton laten storten voor de funderingen van de muurtjes in de tuin. Betonijzers zijn reeds voorzien. Dimensie: 2X 4m lang, 40 cm breed en 50 diep De tuin is gemakkelijk toegankelijk.
donderdag 18 mei 2017

Uitbreken muur en andere kleine klussen uit te voeren

Potentiële aannemer: Iemand kandidaat voor uitbreken muur + kleine klusjes? Gegevens: appartement, verdieping +1, blok van 3 appartementen, bouwjaar 1951, betonconstructie (vermoedelijk holle brikken). Uit te voeren werken: (1)uitbreken binnenmuur, 11 cm dik, vermoedelijk geen steunmuur (wordt berekend door ingenieur), bovenbuur plaatste op die plek een keukeneiland; (2)indien ondersteuning nodig blijkt na berekeningen ingenieur, dan is poutrel plaatsen deel van de opdracht; (3)afwerking pleister van plek waar muur uitgebroken wordt; (4)muren van nieuwe keuken vlak maken (pleister? Vliesbehang? Keuken wordt in najaar 2017 geïnstalleerd); (4)dichtmaken binnendeur (metsen? Gyproc? ). Timing: JUNI / JULI 2017.
donderdag 18 mei 2017

Verbouwen garage

Garage aan het huis ombouwen naar woonruimte -garagepoort weg -Terug opbouwen en ander raam -voorste zijde schuifdeur en glas -afwerken met crepie. 25m².
donderdag 18 mei 2017

Renoveren van appartement

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in een apartement in Brussel: o.a. plaatsen van isolatie, plafond platen, bouwen van wanden, herstellen van traprelingen enz.
donderdag 18 mei 2017

Afwerking van 5 ruwbouwen reeds winddicht

Zoek 1 aannemer om 5 nieuwbouw woningen af te werken, electriciteit, cv, chappen, vloeren, alle leidingen, plakwerk enz..
donderdag 18 mei 2017

Rijhuisje renoveren

Ik zoek een vakman voor volgende verbouwingswerken: vernieuwing electriciteit, muren uitbreken, sanitair vervangen, zolderisolatie... in een klein rijhuisje dat ik net gekocht heb.
woensdag 17 mei 2017

Afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw

Bestaande woning, nieuwe betonplaat gieten en vloerverwarming plaatsen. Achterbouw afbreken (4 x 3 ) en heropbouwen (4 x 7) In heel de woning sanitair en aflopen vernieuwen.
woensdag 17 mei 2017

Aanbouw uitvoeren

Gemetselde aanbouw met veel glas. Uitbouw achteraan is een uitbreiding van living en keuken. Er bestaan al plannen. Oppervlakte 4 op 8 m. Materiaalkeuze te bespreken.
woensdag 17 mei 2017

Houten aanbouw zetten

Houten aanbouw met veel glas. Verandastijl afgesloten met schuifraam. Afmeting van 3op 3,5 m
dinsdag 16 mei 2017

Renovatie halfopenbebouwing

Installatie van nieuwe keuken en badkamer. Inclusief leidingen elektriciteit en tegels. Plaatsen van gepolijste beton/ tegels en parket. Plaatsen van een vaste zoldertrap. Tuinterras. Plaatsen van een niet dragende binnenmuur. Nieuwe deuropening in muur. Plannen en bezoek aan het huis zijn mogelijk.
dinsdag 16 mei 2017

Bouwkundige keuring nodig

Ik heb interesse in dit huis, doch weet niet of het bewoonbaar is. Ik zou, bewoonbaar of niet bewoonbaar, willen renoveren verspreid over onbepaalde duur... Kan ik hier intussen op een geïmproviseerde manier wonen? Bouwkundige keuring nodig?
dinsdag 16 mei 2017

Boerderij renoveren

Wij willen onze boerderij volledig laten renoveren. Volledige renovatie.
dinsdag 16 mei 2017

Poutrel plaatsen

Ik zou een vernieuwing en uitbreiding willen doen van de bestaande living en dak daarvoor moet een steunmuur weg en een poutrel geplaatst worden.
maandag 15 mei 2017

Zolder renoveren

- trapleuning plaatsen - ommuren trapopening - plaatsen dakvenster 2x - afwerken met gyproc - valse plafond steken - muur in gyproc of snelbouwsteen - radiator plaatsen - afmetingen 6m op 8,4m
maandag 15 mei 2017

Scheidingswanden maken in kantoorruimte

Het gaat om een open kantoorruimte van 150 m ², waar we wellicht twee scheidingswanden in willen aanbrengen.
maandag 15 mei 2017

Gevel reinigen

Meer dan 100 m² gevel te reinigen.
zondag 14 mei 2017

Aanbouw gesloten achterkoer

Wij wensen onze achterkoer van +- 20m² te gebruiken als gesloten ruimte met deur, raam en dak. 3 Muren zijn reeds aanwezig: zijkant van huis + 2 betonnen muren. Elektriciteit is reeds aanwezig. Momenteel is er nog een open houten constructie aanwezig. Deze ruimte zou ook geïsoleerd moeten worden.
zondag 14 mei 2017

Serre plaatsen

Serre plaatsen op een plat dak.
zondag 14 mei 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Mijn polycarbonaatplaten zijn op verschillende plaatsen gekraakt en water doorlatend. Ze zijn ongeveer 20 jaar oud. De houten structuur waar ze op liggen is nog in goede staat. Het zijn 10 platen van ongeveer 1 meter breed en 3 meter lang. Het regent binnen liefst zo snel mogelijk de werken uitvoeren.

Partners

Partners van Casius