Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

956 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness, houtskeletbouw, renoveren en verbouwen woning, bouwen houtskeletbouw, renovatie woning tot 2 wooneenheden, totaal renovatie van een bestaande woning, renovatie appartement, terrassen van een appartementsgebouw renoveren, renoveren van een oude schuur, creeren duplex ruimte in dakappartement, garage te metsen, grondig opfrissen van appartement, aanleg van kaderment voor dakterras, kelder onder bestaande woning maken, bouwen geïsoleerde garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

dinsdag 21 februari 2017

Terras in gepolierd beton

Wij laten een zwevend terras bouwen, met hieronder graag een tweede terras van 50m2 in gepolierd beton. De voorbereidende graafwerken zullen dus reeds uitgevoerd zijn. Het volstaat om de beton te storten en het terras verder af te werken.
dinsdag 21 februari 2017

Grondig opfrissen van appartement

Er zou moeten geschilderd worden (muren), de oude keuken moet uitgebroken worden en een nieuwe (van Ikea) geplaatst, inclusief aansluiten kranen, enz, faiencen plaatsen boven aanrecht van de keuken, eventueel enkele stopcontacten bijzetten. Eventueel ook vinyl vloerbekleding leggen in de 2 slaapkamers.
maandag 20 februari 2017

Renovatie woning tot 2 wooneenheden

Huis uit de jaren '50 te renoveren tot 1 appartement + zolder (ongeveer 100 m²) en 1 dokterspraktijk. Uit te voeren werken: nieuwe verwarmingsinstallatie, nieuwe vloer (tegels voor praktijk), nieuwe keuken in appartement, nieuw sanitair in beide, nieuwe verlichting, extra Gyproc scheidingswanden, dakisolatie, nieuwe ramen en dubbel glas (ongeveer 40 m²)
maandag 20 februari 2017

Totaal renovatie van een bestaande woning

Het betreft een totaal renovatie. Badkamer naar boven, nieuwe vloerplaat en aanverwanten , nieuwe verwarming, nieuwe electriciteit, bepleistering, isolatie gevels, nieuwe riolering, zit nu met een beerput.
maandag 20 februari 2017

Verbouwing van woning en steken van poutrel

Wij willen graag een stuk steunmuur uitbreken (+/- 3m) en hier een poutrel steken. Wij zijn dus op zoek naar een vakman die ons hiermee zou kunnen helpen. Het zou voor de periode eind maart zijn.
maandag 20 februari 2017

Poutrel plaatsen

Achterste gedeelte van de woning bestaat uit overdekte gang (koer - veranda) en keuken. We zouden hier 1 ruimte van willen maken.
maandag 20 februari 2017

Plaatsing lichtstraat

Plaatsing lichtstraat. Lengte 4m en breedte 3m. Op het einde van de lichtstraat moet een schuifraam van 3m voorzien zijn in drie dubbel gelaagd glas.
maandag 20 februari 2017

Weghalen van een muur tussen keuken en living

Om een open keuken te creëren moet de muur tussen de keuken en de living eruit. Er is een stabiliteitsstudie gedaan en aan een kant komt de steunbalk IPE270 op een muur te liggen waarop eerst een betonnen slof van 60cm is gelegd. De overspanning is ongeveer 3 meter breed. Aan de andere kant komt de balk op een stalen kolom van 100 mm *100 mm * 5 mm (breedte *diepte*wanddikte). Deze komt op een vloerplaat te staan van die wordt vastgezet met 4*M16 op de gewelven. De gewelven eronder worden eerst opengemaakt en volgegoten.
maandag 20 februari 2017

Terras in gepolierde beton aanmaken

Ons terras heeft een oppervlakte van +/- 3m op 5 m. In beton, ingewerkt in de achtergevel en ligt er een jaar. Dus volledig stabiel. In plaats van te betegelen of te bekleden met hardhout of composietmateriaal, denken we dat gepolierde beton op de beton de meest duurzame oplossing is om tot een mooie afgewerkt terras te komen. Bovendien moeten de randen ook afgewerkt worden.
maandag 20 februari 2017

Hangterras plaatsen

Ik woon in Wommelgem in een appartement op het 2de verdiep. Graag zou ik mijn huidig terras (in beton) laten afbreken en een nieuw terras (stalen) plaatsen.
maandag 20 februari 2017

Voorbereidende werken nodig voor het plaatsen van veranda

Voor een veranda van +/- 40m² zijn wij op zoek om te helpen met grondwerken, gieten van fundering, betonplaat plaatsen, voorbereiding vloeren en terras (nog bijkomende 50 m²) aanleggen, plaatsen van arduin, afwatering. Ik zou graag meewerken en helpen waar kan.
zondag 19 februari 2017

Woonkamerrenovatie

In woonkamer moet de open haard en TV-meubel van natuursteen en schouw (in de schouw zit geen asbestpijp!) uitgebroken worden. Muren moeten worden gestuct. Plafond moet worden gerepareerd en sierlijstplafond moet gerepareerd worden.6 binnendeuren ophangen en woonkamerrenovatie
zondag 19 februari 2017

Kamer maken met gyproc

Ik wil graag een kamer oprichten met gyproc.Garage gelijkvloers opsplitsen tot kamer door plaatsen van gyproc wanden. Ongeveer van 25 - 30 m².
zondag 19 februari 2017

Betonnen vloer voor garage gieten

Ik wil een gepolierde beton vloer als basis voor opbouw houten garage. 40m². (3.2 m x 12.5 m) In achtertuin, korte zijde paalt onmiddellijk aan rijweg. Dus gemakkelijk bereikbaar.
zaterdag 18 februari 2017

Zoldertrap maken en opening aanpassen

Voor de veiligheid van onze kinderen hebben we een dichte vaste trap naar de zolder nodig. Nieuw gat maken en ander gat dichtmaken, zal een stuk muur moeten afgebroken worden waar de trap zou moeten starten.
zaterdag 18 februari 2017

Schuifpui plaatsen

Ik wil een schuifpui tussen de keuken en de tuin. Afmetingen zijn 2.03 meter breed en 2.23m hoog.
zaterdag 18 februari 2017

Nieuwe woning bouwen

Hulp bij vergunningsaanvraag, tekenwerk.
zaterdag 18 februari 2017

Gewelven van de kelder vervangen / renoveren

Stalen balken van de gewelven dienen vervangen te worden. Terug opvoegen van gewelven . Isoleren van deze vloer erboven, die nu verzakkingen vertoont.
zaterdag 18 februari 2017

Opfrissen van bestaande woning

Opknappen en op frissen van woning voor verkoop, muren bij pleisteren, timmerwerkzaamheden, dakgoot vervangen, schilderen, laminaatvloer leggen.
vrijdag 17 februari 2017

Rubbers van veranda vervangen

Mijn rubbers van het dak van de veranda zijn versleten en laten dikwijls regen door. Ik zou ze graag vervangen.
vrijdag 17 februari 2017

Herinrichten van een kantoorverdieping

In ons kantoor willen we een verdieping opnieuw inrichten. Het gaat over vloerbekleding (van tapijt naar laminaat), schilderen, verlichting moderniseren en airconditioning toevoegen. Het kantoor is ongeveer 200 m².
vrijdag 17 februari 2017

Betonrot herstellen aan balkons

Herstellen van betonrot aan de 4 balkons voorzijde gebouw. Vervangen betegeling van de balkons.
vrijdag 17 februari 2017

Plat dak isoleren langs buitenzijde

Appartement met koepel en twee schouwen waarvan een wordt afgebroken. Dak isoleren , soort dak is een plat dak. Langs de buitenzijde isoleren.
vrijdag 17 februari 2017

Bouwvallige tuinmuur afbreken

De scheidingsmuur met de buren is bouwvallig en (dus gevaarlijk) omdat hij weggeduwd wordt door een boom naast de muur. Afbraak is noodzakelijk. Hoogte muur: 2 meter, lengte +/- 10 meter. Dikte muur: 1,5 steen.
vrijdag 17 februari 2017

Achtergevel openbreken en vervangen door een ligger

Wij zijn momenteel een verbouwing aan het plannen. In een eerste fase moet een groot deel van de achtergevel opengebroken worden en vervangen door een ligger. De benedenverdieping moet ook uitgegraven worden.
donderdag 16 februari 2017

Herstelling gevolgschade waterschade

Vanwege 2 lekken (onder lavabo en wasmachine) in pijpleidingen in badkamer waterschade opgelopen. Schade muren in traphal (26m²) (schade is erger geworden dan op foto te zien is) ,living (8m²)en slaapkamermuur. Plintjes in living ook losgekomen. Vloer (6,5m²) badkamer (en stukje muur) moet opnieuw worden betegeld.
woensdag 15 februari 2017

Benedenverdieping renoveren

Vernieuwing pleisterwerk hal en aansluitende wasplaats. Vervangen huidige tegelvloer door nieuwe over heel de lengte. Kleine sanitaire aanpassingen. Plaatsing verlaagd plafond wasplaats. Vervanging 3 binnendeuren en omkasting door nieuwe.
woensdag 15 februari 2017

Beton gieten voor garage

Ik wil in garage van 7 m op ongeveer 4 meter betonnen laten gieten.
woensdag 15 februari 2017

Herstellen van houtrot aan onderkant paal

Herstelling van houtrot bij steunpaal van dak (paal is 30 op 30 cm). Paal is 30 jaar geleden rechtstreeks in de grond geplaatst, dus onderste 20 cm is rot. Ideaal gezien vervangen we enkel het onderste deel van de paal (bijvoorbeeld paal doorzagen en een stenen voet eronder?), zodat de rest van de paal kan blijven staan.
woensdag 15 februari 2017

Renovatie appartement

Mijn appartement moet volledig gerenoveerd worden (elektriciteit, sanitair, bezettingswerken, tegels, badkamer,...)appartement van ongeveer 110 m². Alles is eruit gehaald , leeg appartement enkel nog de bakstenen.
woensdag 15 februari 2017

Uitbreken zijgevelmuur en plaatsen petrels

Ik wens een zijgevelmuur uit te breken. Het werk omvat dus het uitbreken van een zij gevelmuur (draagmuur), plaatsen van een petrel voor de draagmuur en plaatsen van een peter voor de gevelstenen zelf. Afmeting gat: 3. 5 m breed op 2. 5 m hoog. Al offerte ontvangen Dasebo. Al contact gehad met Tom Claesen.
dinsdag 14 februari 2017

Trapgat zagen in beton

Wij zouden graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder, enkel dient hiervoor een trapgat gezaagd te worden. Graag hadden wij een totale prijs hiervan gekend. Enkel zagen in beton, geen afwerking. Het gat zou een afmeting hebben van 2m op 1 m. Het trapgat moet links naast het bestaande trapgat gezaagd worden, maar zal nog langer moeten komen in de aangrenzende slaapkamer. De muur hieronder is geen draagmuur.
dinsdag 14 februari 2017

Aanleg van kaderment voor dakterras

Ik zou graag een stalen gebinte met poutrellen laten installeren waarop een dakterras kan komen. Grootte van het dak is +- 50m²; B*L =8*6m. Er kan gesteund worden op de 2 buitenmuren en er is in het midden een draagmuur die kan dienen als ondersteuning.
dinsdag 14 februari 2017

Terrassen van een appartementsgebouw renoveren

Appartementsgebouw met 6 terrassen boven en eventueel 2 gelijkvloers moeten vernieuwd worden.Deel van terrassen brokkelen af.
dinsdag 14 februari 2017

Van kruipruimte een kelder maken

Wil van kruipruimte volwaardige kelder maken. Heeft een oppervlakte van 10 op 6.
maandag 13 februari 2017

Garage bouwen

Ik wil een garage van 3m35 op 8m plaatsen. Moet in steen zijn met een plat dak en met elektrische poort. Aan de zijgevel een brede deur (poortje) zodat je makkelijk langs daar ook buiten kan met fiets , Vespa geïsoleerd. Voorzien van elektriciteit. De garage moet komen op de plaats waar nu planten staan ( foto bijgevoegd)
maandag 13 februari 2017

Kelder onder bestaande woning maken

Ik had graag een idee gehad of het mogelijk is om onder onze woning een kelder uit te graven. Het is een alleenstaande woning, goed toegangkelijk. +-150m².
maandag 13 februari 2017

Herstellen riolering en voegen barst gevel

Door lek in de riolering is er een kleine verzakking geweest waardoor er een barst is in de gevel maar ook in de vloer van de living en in een wand. Ook de riolering moet hersteld worden. Bijgaand het verslag van de camera inspectie. De verzekering vraagt mij een offerte, deze herstellingswerken wil ik uiteraard ook laten uitvoeren door een bekwaam vakman.
maandag 13 februari 2017

Veranda laten aanbouwen

Ik zou graag een veranda of zoiets laten aanbouwen tegen het huis, ongeveer een 12-16 m², graag met vooral hout, kan ook gewoon een soort van houten aanbouw worden, daar ben ik nog niet uit.
maandag 13 februari 2017

Aanbouwen terras bel-etage + buitentrap

Wij zouden graag achteraan in onze tuin een terras laten aanbouwen, aan onze bel-etage woning (op eerste verdiep) inclusief een buitentrap. Graag hadden wij een offerte voor zowel waterdichte als niet-waterdichte constructie. Liever ander materiaal dan hout.
maandag 13 februari 2017

Muur openbreken + deuropening maken

In de muur tussen keuken en living (dragende muur?) een opening maken om een opener gevoel te creëren. Alsook boven een deuropening te maken van slaapkamer naar vroegere hooizolder.
zondag 12 februari 2017

Afwerken van allerlei zaken

Het gaat binnen om het uitvoeren van een aantal kleinere correcties zoals bv. nieuwe binnendeuren die niet optimaal geplaatst werden te herplaatsen. Buitenmuren die gedeeltelijk bezet zijn in crépi af te werken.Betegelen terras, aanleg van een tuinpad, muren van tuinhuis die bezet moeten worden, plaatsen van beton voor het tuinhuis te plaatsen.
zondag 12 februari 2017

Beton van balkon herstellen

Wij zijn de eigenaars van een appartementsgebouw met 4 balkons/terrassen van telkens ca. 2m op 1m aan de achterzijde. Hiervan zou de beton/bezetting aan de zijkanten en de onderzijden volledig moeten gerenoveerd worden (beton brokkelt af).
zondag 12 februari 2017

3 poutrels plaatsen

Ik wil een deel van mijn woning laten verbouwen namelijk 3 poutrels plaatsen. Op deze plaatsen rust er al een poutrel maar zou dit langer willen . Bij afspraak de adresgegevens.
zondag 12 februari 2017

Waterdicht maken van balkon

De voeg van mijn terras lekt waardoor de onderbuurvrouw schade heeft op haar raam en vensterbank. Hierdoor zou ik graag een vakman zoeken om mijn terras terug waterdicht te laten maken.
zondag 12 februari 2017

Bouwen geïsoleerde garage

We willen een garage laten bouwen van 8m lang x 5m breed op 3 m hoog, met plat dak. Met een sectionale poort vooraan . (breedte 5m x 3m hoog) We wensen ook een schuifdeur op de zijkant (langste kant 8 m) Platdak in epdm geisoleerd.
zondag 12 februari 2017

Kelder renoveren

Droge kelder ombouwen tot nuttige ruimte. Nieuwe bepleistering, vloer en elektriciteit bijleggen.
zaterdag 11 februari 2017

Toilet

Vervangen toiletpot
vrijdag 10 februari 2017

Renovatie / metsen / pleisteren / isolatie / plafond

- verwijderen 3 gyproc scheidingswanden ±20m2 (±2m2, ±12m2 en ±6m2) - verwijderen ingebouwde kasten (2) en deuren (2) - verwijderen lage bakstenen scheidingsmuur ±4m2 - verwijderen spaanplaten plafond ±14m2 - al het bouwafval verwijderen van het pand Bouwen: - 3 binnenmuren bouwen met cellenbetonblokken 20cm en verankeren (±2m2, ±12m2 en ±6m2) tot tegen dakwand (H 2,75m) - opspuiten met PUR schuim tussen nieuwe & bestaande muren & dakwand - verplaatsen 2x3 stopcontacten - pleisteren van muren aan 1kant - afwerken deurgat - plaatsen dakisolatie, dampscherm en gyproc plafond - herplaatsen plafond verlichting - verven plafond Alle bouwmaterialen reeds besteld. Start datum: 2de week van mei 2017
vrijdag 10 februari 2017

Nieuwbouw woning zetten na slopen van bestaand huis

Slopen van bestaand huis, 2 verdiepingen, grondoppervlak 42m². Het zetten van een nieuwbouwwoning (gesloten bebouwing), moderne of klassieke stijl. Breedte gevel 7 meter, 6 meter diep. Plat dak.

Partners

Partners van Casius