Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

954 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: opbouw van een extra verdieping, nieuwe halfopenbebouwing zetten, vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness, houtskeletbouw, bovenverdieping bijbouwen, verdieping bijbouwen op bungalow, extra verdieping bouwen op bungalow, houtskeletbouw zetten, renovatie woning tot 2 wooneenheden, renoveren en verbouwen woning, bouwen houtskeletbouw, totaal renovatie van een bestaande woning, renovatie appartement, terrassen van een appartementsgebouw renoveren, renoveren van een oude schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 24 februari 2017

Mantelzorgwoning tuin

Tijdelijke woonst vriendin en mezelf. Woning liefst +/- 40m². Het is de bedoeling dat we op termijn in het huis gaan wonen. Tot dan zorgen we voor haar nonkel.
vrijdag 24 februari 2017

Renovatie onderkant erker

De verf komt los van de onderkant van het erker. Momenteel zijn het houten planken, in het ideale geval zal het in een weerbestendig materiaal afgewerkt worden.
vrijdag 24 februari 2017

Muren laten uitbreken en bijplaatsen

Ik had graag een muur tussen keuken en living laten uitbreken. De muur is ongeveer 4 meter breed. Het aanbrengen van een steunbalk zal ook nodig zijn vermoedelijk. Ook willen we boven een klein stukje muur laten wegnemen, verder nog een muur van een 3 meter laten bijzetten. Hievoor verkiezen we wel het liefst bakstenen ipv gyproc. De toekomstige badkamer moet dan ook nog betegeld worden.
vrijdag 24 februari 2017

Uitbreken steunmuur tussen keuken en eetkamer

De steunmuur tussen de keuken en de eetkamer bevat momenteel enkel een opening waar de deur zich bevindt. Deze doorgang willen we groter maken en verder de steunmuur deels verwijderen. Het onderste deel van de muur willen we behouden om een toog van te maken en aan de andere kant een keukenblok te kunnen plaatsen. Verder moet er ook nog elektriciteit verplaatst worden.
vrijdag 24 februari 2017

Zolder ombouwen tot 2 slaapkamers

Ik wil mijn zolder laten ombouwen tot 2 slaapkamers. Isoleren moet nog gebeuren. Er dient een trap geplaatst te worden en een trapgat moet nog gemaakt worden. Verder 2 dakramen vloer egaliseren en een laminaat voorzien. Wat stopcontacten en verlichting en een scheiding voor 2 kinderkamers met elk een deur. Dak is vrij puntig en heeft een oppervlakte van 45 vierkante maar 26 vierkante met een hoogte van 2meter
vrijdag 24 februari 2017

Opbouw van een extra verdieping

Ik woon momenteel in een bungalow van ±129 m² en ik zou graag een volledig verdiep van ongeveer 100m² willen toevoegen. Wat zou het prijs verschil zijn tussen een plat dak of hellend dak zijn. Er is al een bestaande trap. Offerte mag voor een volledig afgewerkt verdiep (elektriciteit, ventilatie, watervoorzining, parket floor,... ) zijn met 4 slaapkamer en 1 badkamer. Wij willen een modern look voor onze woning dus buiten afwerking mag van crepi of sandwichpanelen bestaan. In de offerte moet er rekening gehouden worden met afbraak bestaand hellend dak en asbest leien dakpannen.
vrijdag 24 februari 2017

Bovenverdieping bijbouwen

Momenteel een laagbouwwoning met een breedte van 13.19 m en een lengte van 12.22 m aan de linkerzijde en 9.15 m aan de rechterzijde. Er is een schuin dak aanwezig. Dit creërt een zolder ruimte waar je enkel in het midden kan rechtstaan. Er is geen vaste trap (buitenzijde huis via een raam toegankelijk). Graag een aannemer die ter plaatse komt voor prijs op te maken.
vrijdag 24 februari 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel in kunststof plaatsen.
donderdag 23 februari 2017

Verdieping bijbouwen op bungalow

Graag willen we een verdiep op bestaande bungalow. We zoeken graag een lichter type zoals staalconstructie / hout. Het zou gaan om een totale opp van 50m².
donderdag 23 februari 2017

Garage opknappen en vloer gieten

In de garage van ons huis moet het volgende gebeuren; vloer uitbreken, de riolering eronder vervangen, een verluchting voor de kelder installeren, een nieuwe betonnen vloer gieten en polieren.
donderdag 23 februari 2017

Nieuwe halfopenbebouwing zetten

Wij gaan een halfopenbebouwing bouwen, ik zoek aannemers voor de ruwbouwwerken, dakwerken platdak EPDM, ramen en deuren van PVC, vloerverwarming, Electriciteit, ventilatie en sanitair. Ook willen we zonnepanelen plaatsen.
donderdag 23 februari 2017

Renovatie project

Historisch gebouw Joodse Synagoge te Oostende. Eerste fase is afgewerkt en wensen te beginnen aan de tweede fase; façade en dak. Omwille van de aard van het gebouw is er een architect nodig.
donderdag 23 februari 2017

Poutrel steken en draagmuur uitbreken

Graag zouden wij muur tussen living en keuken laten uitbreken. Dit gaat om een draagmuur van 2,5 m.
donderdag 23 februari 2017

Scheur in binnenmuur herstellen

Binnenmuur: 16 tot 30m² op te voegen. Al enkele jaren problemen met deze muren.
donderdag 23 februari 2017

Waterschade te herstellen

Waterschade te herstellen in een woning. Gyproc muur te herstellen. Volledig te vernieuwen waarschijnlijk. Ongeveer 2m². Nadien herschilderen en terug op te frissen.
donderdag 23 februari 2017

Waterschade te herstellen appartement

Waterschade te herstellen in een appartement. Gyproc plafond schilderwerk is opgeblazen. Restauratie van plafond. Herschilderen. Plaats ernaast vooral schilderwerk. Behangsel is losgekomen. Schade aan parket af te schuren.
donderdag 23 februari 2017

Kruipkelder ombouwen naar volwaardige kelder

Wij hebben een aantal jaar geleden gebouwd en hebben een kruipkelder over de volledige oppervlakte laten plaatsen. Ik zou graag eens informeren wat de kost zou zijn om hiervan een volwaardige kelder te maken? We zouden dit als winkelruimte willen gebruiken. Gegoten betonvloer als afwerking en lichtinval zijn de enige afwerkingen die we zouden doen.
woensdag 22 februari 2017

Extra verdieping bouwen op bungalow

Bestaande woning, type bungalow, ophogen en daardoor extra verdieping maken. Een architect gaan wij ook zelf aanbrengen. De woning is 10 op 11 meter met aan de zijkant een stuk plat dak van 4,50 op 14 meter woning is in kruis vorm dus. Wij willen graag weten of het mogelijk is 1; deze verschillende delen ook echt appartement te verbouwen en 2; het wel mogelijk is om in de woning te blijven wonen tijdens de werken.
woensdag 22 februari 2017

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Ik zou graag een offerte aanvragen voor het bijbouwen van een extra verdieping op de bestaande woning. Het huidige dak (twee platte daken, één schuin dak) is in slechte staat en moet volledig vervangen worden. Graag willen we bekijken wat het kost om een volledige verdieping bij te bouwen inclusief nieuw dak. Zo kunnen we bekijken wat het prijsverschil is met het vernieuwen van het dak, om een goed besluit te kunnen maken.
woensdag 22 februari 2017

Toilet

Een deel van het toilet werd nu uitgebroken omwille van een waterlek. Graag wil ik een nieuwe wand voor het zwevend toilet en nieuwe betegeling van de muren. Eventueel ook leidingen laten inwerken.
woensdag 22 februari 2017

Stenen garage bouwen met elektrische deur

Wil een stenen garage bouwen in de tuin van 4 x 10 cm met een elektrische deur. Oppervlakte is ongeveer 40 m² met plat dak.
woensdag 22 februari 2017

Houtskeletbouw zetten

Wij gaan aan de achterzijde een leefruimte aanbouwen: Aanbouw is 8 x 7 meter. Houtskeletbouw met de gevels in metselwerk. Graag van fundering tot plat dak, zonder binnenafwerking en ramen. Er worden 2 ramen geplaatst waarvan er een van 6. 00 x 2. 40 meter is. Rekening houden voor de overspanning. Geen bijkomende afbraakwerken aan bestaande bouw. Plannen en vergunning reeds aanwezig.
dinsdag 21 februari 2017

Terras in gepolierd beton aanleggen

Wij laten een zwevend terras bouwen, met hieronder graag een tweede terras van 50m² in gepolierd beton. De voorbereidende graafwerken zullen dus reeds uitgevoerd zijn. Het volstaat om de beton te storten en het terras verder af te werken.
dinsdag 21 februari 2017

Grondig opfrissen van appartement

Er zou moeten geschilderd worden (muren), de oude keuken moet uitgebroken worden en een nieuwe (van Ikea) geplaatst, inclusief aansluiten kranen, enz, faiencen plaatsen boven aanrecht van de keuken, eventueel enkele stopcontacten bijzetten. Eventueel ook vinyl vloerbekleding leggen in de 2 slaapkamers.
maandag 20 februari 2017

Renovatie woning tot 2 wooneenheden

Huis uit de jaren '50 te renoveren tot 1 appartement + zolder (ongeveer 100 m²) en 1 dokterspraktijk. Uit te voeren werken: nieuwe verwarmingsinstallatie, nieuwe vloer (tegels voor praktijk), nieuwe keuken in appartement, nieuw sanitair in beide, nieuwe verlichting, extra gyproc scheidingswanden, dakisolatie, nieuwe ramen en dubbel glas (ongeveer 40 m²)
maandag 20 februari 2017

Totaal renovatie van een bestaande woning

Het betreft een totaal renovatie. Badkamer naar boven, nieuwe vloerplaat en aanverwanten , nieuwe verwarming, nieuwe elektriciteit, bepleistering, isolatie gevels, nieuwe riolering, zit nu met een beerput.
maandag 20 februari 2017

Poutrel plaatsen

Achterste gedeelte van de woning bestaat uit overdekte gang (koer - veranda) en keuken. We zouden hier 1 ruimte van willen maken.
maandag 20 februari 2017

Plaatsing lichtstraat

Plaatsing lichtstraat. Lengte 4m en breedte 3m. Op het einde van de lichtstraat moet een schuifraam van 3m voorzien zijn in drie dubbel gelaagd glas.
maandag 20 februari 2017

Weghalen van een muur tussen keuken en living

Om een open keuken te creëren moet de muur tussen de keuken en de living eruit. Er is een stabiliteitsstudie gedaan en aan een kant komt de steunbalk IPE270 op een muur te liggen waarop eerst een betonnen slof van 60cm is gelegd. De overspanning is ongeveer 3 meter breed. Aan de andere kant komt de balk op een stalen kolom van 100 mm *100 mm * 5 mm (breedte *diepte*wanddikte). Deze komt op een vloerplaat te staan van die wordt vastgezet met 4*M16 op de gewelven. De gewelven eronder worden eerst opengemaakt en volgegoten.
maandag 20 februari 2017

Hangterras plaatsen

Ik woon in Wommelgem in een appartement op het 2de verdiep. Graag zou ik mijn huidig terras (in beton) laten afbreken en een nieuw terras (stalen) plaatsen.
maandag 20 februari 2017

Voorbereidende werken nodig voor het plaatsen van veranda

Voor een veranda van +/- 40m² zijn wij op zoek om te helpen met grondwerken, gieten van fundering, betonplaat plaatsen, voorbereiding vloeren en terras (nog bijkomende 50 m²) aanleggen, plaatsen van arduin, afwatering. Ik zou graag meewerken en helpen waar kan.
zondag 19 februari 2017

Kamer maken met gyproc

Ik wil graag een kamer oprichten met gyproc.Garage gelijkvloers opsplitsen tot kamer door plaatsen van gyproc wanden. Ongeveer van 25 - 30 m².
zaterdag 18 februari 2017

Schuifpui plaatsen

Ik wil een schuifpui tussen de keuken en de tuin. Afmetingen zijn 2.03 meter breed en 2.23m hoog.
zaterdag 18 februari 2017

Nieuwe woning bouwen

Hulp bij vergunningsaanvraag, tekenwerk.
zaterdag 18 februari 2017

Gewelven van de kelder vervangen / renoveren

Stalen balken van de gewelven dienen vervangen te worden. Terug opvoegen van gewelven . Isoleren van deze vloer erboven, die nu verzakkingen vertoont.
zaterdag 18 februari 2017

Opfrissen van bestaande woning voor verkoop

Opknappen en opfrissen van woning voor verkoop, muren bij te pleisteren, timmerwerkzaamheden, dakgoot vervangen, schilderen, laminaatvloer leggen.
vrijdag 17 februari 2017

Rubbers van veranda vervangen

Mijn rubbers van het dak van de veranda zijn versleten en laten dikwijls regen door. Ik zou ze graag vervangen.
vrijdag 17 februari 2017

Herinrichten van een kantoorverdieping

In ons kantoor willen we een verdieping opnieuw inrichten. Het gaat over vloerbekleding (van tapijt naar laminaat), schilderen, verlichting moderniseren en airconditioning toevoegen. Het kantoor is ongeveer 200 m².
vrijdag 17 februari 2017

Betonrot herstellen aan balkons

Herstellen van betonrot aan de 4 balkons voorzijde gebouw. Vervangen betegeling van de balkons.
vrijdag 17 februari 2017

Plat dak isoleren langs buitenzijde

Appartement met koepel en twee schouwen waarvan een wordt afgebroken. Dak isoleren , soort dak is een plat dak. Langs de buitenzijde isoleren.
vrijdag 17 februari 2017

Bouwvallige tuinmuur afbreken

De scheidingsmuur met de buren is bouwvallig en (dus gevaarlijk) omdat hij weggeduwd wordt door een boom naast de muur. Afbraak is noodzakelijk. Hoogte muur: 2 meter, lengte +/- 10 meter. Dikte muur: 1,5 steen.
vrijdag 17 februari 2017

Achtergevel openbreken en vervangen door een ligger

Wij zijn momenteel een verbouwing aan het plannen. In een eerste fase moet een groot deel van de achtergevel opengebroken worden en vervangen door een ligger. De benedenverdieping moet ook uitgegraven worden.
donderdag 16 februari 2017

Herstelling gevolgschade waterschade

Vanwege 2 lekken (onder lavabo en wasmachine) in pijpleidingen in badkamer waterschade opgelopen. Schade muren in traphal (26m²) (schade is erger geworden dan op foto te zien is) ,living (8m²)en slaapkamermuur. Plintjes in living ook losgekomen. Vloer (6,5m²) badkamer (en stukje muur) moet opnieuw worden betegeld.
woensdag 15 februari 2017

Benedenverdieping renoveren

Vernieuwing pleisterwerk hal en aansluitende wasplaats. Vervangen huidige tegelvloer door nieuwe over heel de lengte. Kleine sanitaire aanpassingen. Plaatsing verlaagd plafond wasplaats. Vervanging 3 binnendeuren en omkasting door nieuwe.
woensdag 15 februari 2017

Beton gieten voor garage

Ik wil in garage van 7 m op ongeveer 4 meter betonnen laten gieten.
woensdag 15 februari 2017

Herstellen van houtrot aan onderkant paal

Herstelling van houtrot bij steunpaal van dak (paal is 30 op 30 cm). Paal is 30 jaar geleden rechtstreeks in de grond geplaatst, dus onderste 20 cm is rot. Ideaal gezien vervangen we enkel het onderste deel van de paal (bijvoorbeeld paal doorzagen en een stenen voet eronder?), zodat de rest van de paal kan blijven staan.
woensdag 15 februari 2017

Renovatie appartement

Mijn appartement moet volledig gerenoveerd worden (elektriciteit, sanitair, bezettingswerken, tegels, badkamer,...)appartement van ongeveer 110 m². Alles is eruit gehaald , leeg appartement enkel nog de bakstenen.
woensdag 15 februari 2017

Uitbreken zijgevelmuur en plaatsen petrels

Ik wens een zijgevelmuur uit te breken. Het werk omvat dus het uitbreken van een zij gevelmuur (draagmuur), plaatsen van een petrel voor de draagmuur en plaatsen van een peter voor de gevelstenen zelf. Afmeting gat: 3. 5 m breed op 2. 5 m hoog. Al offerte ontvangen Dasebo. Al contact gehad met Tom Claesen.
dinsdag 14 februari 2017

Trapgat zagen in beton

Wij zouden graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder, enkel dient hiervoor een trapgat gezaagd te worden. Graag hadden wij een totale prijs hiervan gekend. Enkel zagen in beton, geen afwerking. Het gat zou een afmeting hebben van 2m op 1 m. Het trapgat moet links naast het bestaande trapgat gezaagd worden, maar zal nog langer moeten komen in de aangrenzende slaapkamer. De muur hieronder is geen draagmuur.
dinsdag 14 februari 2017

Aanleg van kaderment voor dakterras

Ik zou graag een stalen gebinte met poutrellen laten installeren waarop een dakterras kan komen. Grootte van het dak is +- 50m²; B*L =8*6m. Er kan gesteund worden op de 2 buitenmuren en er is in het midden een draagmuur die kan dienen als ondersteuning.

Partners

Partners van Casius