Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere aannemers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde aannemers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende aannemer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

dinsdag 28 juli 2020

Zolder renoveren

Ik wil verschillende werken laten uitvoeren in mijn woning: _inbouwkast onder trap 2,5m x 2,5m / 2 _badkamer uitplakken 32m2 _zolder reno : 2 veluxen vervangen GGU UK04 0069, isoleren 34m2, gyproc 40m2, nieuwe vloerbekleding 15m2, inbouwkasten 9m2 _nieuwe buitenberging 8m2 _achtergevel reno 11m2
dinsdag 28 juli 2020

Strippen van pand en installeren nutsvoorzieningen CASCO

Bestaande leidingen strippen. Bestaande gyproc wanden en plafonds uitbreken. Alle nutsvoorzieningen voor badkamer, keuken, woonkamer e.d. voorzien in een Casco woning.
maandag 27 juli 2020

Deurgat maken in steunmuur

Deurgat maken tussen 2 zolderplaatsen in dragende muur onder dakgewelf.
zondag 26 juli 2020

Raam aanpassen

Wij hebben momenteel 1 raam in de living van 220cm h x 260cm b We zouden graag dit raam aanpassen naar een raam van 50cm h x 260cm b en de muur dan laten opmetsen en binnen laten plamuren. Samenvatting: - Plaatsen nieuw raam 50cm x 260cm - opmetsen buitenmuur bakstenen - opmetsen binnenmuur snelbouw - isolatie spouwmuur voorzien - plamuren binnenmuur.
zondag 26 juli 2020

Betonvloer met bewapeningsnet aanleggen

Betonvloer met bewapeningsnet aanleggen. Zou zijn om Garage Modern van 3.25m x 5.35m op te plaatsen.
zaterdag 25 juli 2020

Woonkamer renoveren

- Afbraak steunmuur van ong. 4m. - Plaatsen poutrel. - Afwerking/bekisting poutrel. - Voorbereiding (sleuven, inbouwdozen,..) voor het verplaatsen elektriciteit van uitgebroken muur (schakelaars, stopcontacten - Afbraak schouw van ong. 2m in woonkamer. - huidige tegelvloer van 55m² vervangen met keramisch parket (incl uitbraak)
vrijdag 24 juli 2020

Zoldervloer verstevigen

We zijn onze zolder aan het afwerken naar een slaapkamer. Er staat reeds een vaste trap en de elektriciteitswerken zijn achter de rug De vloer van de zolder zijn osb platen die krom getrokken zijn (vermoedelijk van de warmte want het dak was niet geïsoleerd) We zoeken een vakman om de oude vloer te verwijderen, versteviging aan te brengen en een nieuwe ondervloer te plaatsen. Het gaat een slaapkamer worden voor onze dochtertjes dus geluidsisolatie is heel belangrijk voor ons De oppervlakte is ongeveer 30m2
donderdag 23 juli 2020

Gieten van chape

Chape van 9cm gieten in min. 4 en max. 6 naast elkaar liggende handelspanden. Het betreft een totale opp. van 259m² voor de 4 en 473m² in totaal voor de 6 handelspanden.
woensdag 22 juli 2020

Terrassen van een appartementsgebouw renoveren

6 Terrassen en balustrades totaal vernieuwen. -Er moet een stelling geplaatst worden met bescherming van de doorgang. -De bestaande balustrades en tussenschotten moeten verwijderd worden. -De bestaande vloertegels moeten uitgebroken tot op de betonplaat. -De terrassen moeten voorzien worden van een nieuwe onderlaag. -De terrassen moeten voorzien worden met een begoten toplaag die waterdicht is. -Er moeten nieuwe balustrades en tussenschotten geplaatst worden. -Het betonrot aan de onderkant van het terras moet hersteld worden. -Als optie het bijwerken en herschilderen van de kroonlijst.
woensdag 22 juli 2020

Vernieuwen van balkon

Balkonbalustrade vernieuwen. Momenteel stalen structuur gevestigd in de muur maar te gevaarlijk voor de kinderen. Het betreft 2 balkons met totale lengte van ong. 4m.