Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere aannemers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde aannemers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende aannemer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

woensdag 19 februari 2020

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Draagmuur van 4m uitbreken om bijgebouw te plaatsen. Betonnen plaat tussen verdiepingen. Ook muur van facade ondersteunen met poutrel.
dinsdag 18 februari 2020

Renoveren huis

Badkamer renoveren en nieuwe badkamer plaatsen. Parket aanleggen in 2 kamers. Veel bezettingswerk. Deuren vervangen.
dinsdag 18 februari 2020

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

We willen de draagmuur in de living uitbreken om een open ruimte te creëren met het andere deel van de living. Hierbij zouden we dan ook een poutrel willen laten plaatsen
dinsdag 18 februari 2020

Verbouwingswerken woning

Als eerste zou ik graag de dorpels voor de uitbouw, een nieuw schuifraam (living) en de voordeur willen laten plaatsen. De uitbouw is 7 meter lang en 4.5 meter breed. Het schuifraam voor de living is ongeveer 4 meter. De voordeur is een standaard maat. Eens de dorpels gedaan zijn wens ik over te gaan naar het leggen van de vloer. De volledige woning heeft geen vloer meer en de betonplaat die gegoten is voor de uitbouw ligt ongeveer 16 cm lager dan de vloer (potten en balken) binnen. De vorige vloer is volledig verwijderd. Ruw geschat gaat dit over 8 op 8 meter de woning en uitbouw 7 op 4,5 meter.
dinsdag 18 februari 2020

Herstellen waterschade

Wij hebben waterschade opgelopen met de storm van vorige week (Ciara). Door de storm was de dakrand gelost en is er door slagregen water binnen gekomen. Dit is langs het plafond naar binnen beginnen druppelen via de muur, en dat is via de vloer naar de verdieping eronder gelekt.
dinsdag 18 februari 2020

Draagmuur uitbreken en schouw verwijderen

Ik zou graag een (draag)muur willen wegdoen en een poutrel laten plaatsen . Daarbij heb ik ook een schouw die niet meer gebruikt wordt en die ik op de gelijkvloers (eventueel op 1ste verdiep) ook zou willen laten wegdoen indien dit mogelijk is
dinsdag 18 februari 2020

Poutrel plaatsen

We willen graag een draagmuur in de living uitbreken en er een poutrel plaatsen
maandag 17 februari 2020

Balkon herstellen

Het balkon aan de zijkant van ons huis brokkelt af. We zouden dit graag zo snel mogelijk laten repareren. Het balkon is ongeveer 2-3 vierkante meter groot.
maandag 17 februari 2020

Plaatsen van poutrel

Ik zou graag een poutrel steken voor een stuk open te trekken aangrenzend aan keuken en living. De te overbruggen afstand is 4 meter .
maandag 17 februari 2020

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Herstelling na waterschade door een dakraam van storm Ciara, houten vloer, houten plafond , muur etc. hebben.