Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

980 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: mantelzorgwoning tuin, nieuwbouw met Cellumat Ytong plaatsen, totaalrenovatie van een gelijkvloerswoning, bijbouw bij te plaatsen, woning renoveren, verbouwen ruwbouw, tweede bouwlaag bijplaatsen, goede aannemer nodig voor renovatie afgebrande HOB, woning renoveren, renoveren en verbouwen woning, aanbouw met glas, totaalrenovatie uit te voeren, woning laten verbouwen, bestaande woning slopen en bouwrijp maken, uitbouwen en renoveren van de living en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

dinsdag 28 maart 2017

Betonrot terras herstellen

Ik wil iets doen tegen het afbrokkelende beton aan mijn terrassen van mijn huis. Betreft onderkant balkon eerste verdieping waar verschillende stukken zijn afgebrokkeld en aanhechting trap op gelijkvloers. Te behandelen delen zijn dus in open lucht en makkelijk te bereiken zonder stelling.
dinsdag 28 maart 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een dakkapel in kunststof max breedte 3 meter.
maandag 27 maart 2017

Afwerking zolder chappen , inbouwkasten, gyproc of laminaat leggen

Het is om onze zolder af te werken. Het is geïsoleerd , elektriciteit ligt er en chauffage ook. Moet nog schappen , inbouwkasten met verlichting , gyproc ,laminaat of parket aangelegd worden.
maandag 27 maart 2017

Slaapkamers bijbouwen

Ik wil 2 slaapkamers laten bijbouwen naast mijn éne slaap kamer boven. Een slaapkamer links en één rechts van de bestaande slaapkamer maw muur gelijk op trekken met onderverdieping met voor elke kamer chauffage en één venster en elektriciteit en er liggen welsels op het plafond van de ganse beneden verdieping.
maandag 27 maart 2017

Terras betegelen

Ik heb een terras van ca. 30 m² dat ik wil laten betegelen. Tegels is in samenspraak met de vakman te beslissen.
maandag 27 maart 2017

Vernieuwen van de siliconen aan ramen veranda

De silicone rond de ramen/dak van de veranda zijn aan vervanging toe.
zondag 26 maart 2017

Garage omvormen naar kangoeroewoning

Garage naar kangoeroewoning ombouwen.
zondag 26 maart 2017

Betonrot balkon herstellen aan herenhuis

Ik wil iets laten doen aan balkonrot van ons balkon. Buren hebben ons hierop gewezen (gezien van in hun tuin, aan de onderkant van ons balkonnetje. Oud herenhuis. (bouwjaar: beginjaren 1900) .
zaterdag 25 maart 2017

Mezzanine in slaapkamer te bouwen

Huidige slaapkamer heeft een hoog plafond met steunbalk die door de kamer loopt. Hoogste punt is 3m60. We willen een mezzanine bouwen waarbij het bed boven staat. Onderaan wordt een dressing. Kamer is 3m50 op 3m50. Trap naar mezzanine moet kindvriendelijk zijn.
zaterdag 25 maart 2017

Woning verbouwen

Ik wil mijn huis verbouwen. Garage verbouwen in living/ keuken. Bel-etage verbouwen in een rij woning.
vrijdag 24 maart 2017

Balken vervangen en platen plus nieuwe profielen van een veranda

We hebben een veranda van ongeveer 30 meter totale lengte. Er zouden ongeveer 16 balken moeten vervangen worden en nieuwe platen en profielen geplaatst moeten worden.
vrijdag 24 maart 2017

Kelder uitdiepen

Wegens een stuk verlaagd plafond in de kelder willen we graag een stuk bestaande droge kelder laten uitdiepen. 30cm tot 50cm uitdiepen, voor een stuk kelder van ongeveer 5m op 5m. Traptrede om gemakkelijk van het ""hoog" stuk kelder naar het "laag" stuk kelder te stappen. Gewoon afwerken met beton, geen vloertegels of iets dergelijks. Adresgegevens bij aanvraag
vrijdag 24 maart 2017

Bijbouw bij te plaatsen

Bijbouw voor keuken en daarop 2 slaapkamers. In en bestaande stal wil ik douche + wc en wasplaats . Architect heb ik die komt normaal volgende week.
vrijdag 24 maart 2017

Gemetselde aanbouw plaatsen

Ik zoek een vakman voor een aanbouw te metselen met veel glas 7x 6 m
vrijdag 24 maart 2017

Goede aannemer nodig voor renovatie

We zoeken een aannemer die de ruwbouw van de nieuwe leefkeuken kan zetten: fundering, betonplaat met wapening, isolatie pur 10cm afgevlakt voor vloerverwarming die we zelf leggen, ytong, isolatie, platdak met lichtkoepel, gevelsteen (in optie), chapewerken. De ramen slechts in optie, want we hebben reeds offertes aangevraagd. De vloer van de living is reeds uitgegraven in de zavel en hier moet betonplaat en pur van 10cm komen voor vloerverwarming die we zelf leggen. Septische tank 2400l en regenwaterput 7500l beide in voortuin en de nodige buizen moeten gelegd en aangesloten worden. We doen zelf elektrische, sanitaire en verwarmings- en ventilatie installatie met easykit. Om te besparen kunnen we zelf meehelpen met de werken indien mogelijk. Plan beschikbaar via mail.
vrijdag 24 maart 2017

Verwijderen schouwmantel

Op het eerste verdiep zou de mantel van de schouw tot op 2m40 verwijderd moeten worden. De keuken wordt hier rond gebouwd. De oorsronkelijk pijp vertrekt in de kelder en wordt op de gelijkvloers gebruikt en moet nog functioneel blijven op het 2e en 3e verdiep
vrijdag 24 maart 2017

Garagepoort ombouwen naar toegang bureau

Wij willen graag garagepoort laten opbouwen naar een toegang tot bureau met deur en ramen. Ingesloten vindt u foto's terug van mogelijkheden. De opening van de garage is 2,70 m breed en 2.40 m hoog met tevens afrondingen in de bovenste hoeken. Graag uw offertes voor beide mogelijkheden inclusief materialen.
donderdag 23 maart 2017

Zolder renoveren

Ik wil mijn zolder renoveren en een grote slaapkamer en een klein badkamer inrichten. Ik wil een offerte vragen voor de volgende verken: - twee nieuwe deuren in niet dragendemuren te zetten - electriciteit, sanitair en verwarming instalatie naar de derde verdieping te brengen - een regenwaterpijp buiten te halen en proper op de gevel te zetten - drie Velux ramen de instaleren - isolatie van de dak (isoleren 6cm tussen kepers + recticel 7cm) - gyproc afwerking van muuren en plafond - vloer nivellering - tegels op grond en muren in badkamer - massief parket in slaapkamer Als je wil een afspraak te maken de zolder te onderzoeken laat me weten alstublieft. Dank u wel! Mvg, Elena Bobeva
donderdag 23 maart 2017

Betonrot balkons herstellen

Herstellen betonrot. 2 Balkonnen te herstellen.
woensdag 22 maart 2017

Uitslijpen van trapgat

Groter maken trapgat :uitslijpen trapgat in beton en plaatsen van stalen kolom.
woensdag 22 maart 2017

Betonnen weg gieten

We zouden graag een betonnen weg aanleggen naast een oude schuur. Achter de schuur zouden we ook beton willen laten gieten om er later verschillende boxen op te bouwen. Het aantal vierkante meters weten we niet precies maar het is alleszins veel. De vakman moet sowieso ter plekke komen om het oppervlak op te meten.
woensdag 22 maart 2017

Afwerken zolder

Afwerken zolder van ongeveer 150 vierkante meter. Wat moet het worden; 2 slaapkamers, badkamer, ontspanningsruimte. Momenteel is er op de vloer een isolatiechappe, en zijn de wanden en plafond geïsoleerd !
woensdag 22 maart 2017

Terras op palen maken

Wij zouden graag een terras op palen willen plaatsen (woonst is boven garage). Breedte terras 13m op 5m diepte. Het zou een metalen constructie met beton moeten zijn. Het terras zou ondersteund moeten worden door 6 palen. Trap is niet nodig. Om het terras van de omgeving af te scheiden zouden we mat glas willen plaatsen . Vergunning goedgekeurd door de gemeente. Pand in aankoopfase.
woensdag 22 maart 2017

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Muur verwijderen (ca. 3,6m breed) tussen living en aanpalende ruimte. Is dragende muur - werd bekeken door architect die voor de berekening van de poutrelle zal samenwerken met een ingenieur. Daarnaast moet het trapgat ook vergroot worden (betonnen vloer, geen leidingen), uitslijpen van bestaand gat; ca. 1m om 1,5m) - geen steunbalk nodig volgens architect. Graag offerte hiervoor (met of zonder inbegrip van afvoeren bouwpuin). Werken dienen uitgevoerd te worden tussen 2 juli en begin bouwverlof.
woensdag 22 maart 2017

Buitenmuur uitbreken + poutrel steken om schuifraam in te plaatsen

Ik heb een huis gekocht in Geel centrum en zou graag in mijn keuken een groot schuifraam steken ipv het huidige kleinere raam. Daarvoor zou er wel een stuk van de muur uitgebroken moeten worden en ik vermoed dat er dan ook een poutrel moet gestoken worden om het bovenliggende plat dak te ondersteunen. Zijn dit werken die jullie doen? Indien ja, hoe kan ik een prijsofferte bekomen?
woensdag 22 maart 2017

Woning renoveren

Wij willen onze woning laten verbouwen, het gaat over 160 vierkante meter vloeroppervlakte en een verdiep van 90 vierkante meter. Het verdiep moet volledig opnieuw worden gedaan (afbraak is reeds gebeurt) isolatie + plaatsing van gyproc wanden + deuren en eventueel extra dakramen + electriciteit en chauffage. Gelijkvloer (keuken blijft staan) nieuwe electriciteit + centrale verwarming + afbreken van muur => geen idee of dit een draagmuur is.
woensdag 22 maart 2017

Aanbouw aan de woning

Uitbreiding aan de woning : 40 m². Plannen kunnen doorgestuurd worden bij aanvraag.
dinsdag 21 maart 2017

Verbouwen ruwbouw

Huis ruwbouw 2 verdiepingen met zolder l*b=6m*4,5m(dak geisoleerd, de 2 plafonds zijn vervangen) Werken: A)Alle 3 verdiepen Plaatsen Electriciteit, Sanitair en CV (5 radiatoren) met materiaal aanwezig. B)Gelijkvloers bekleden muren en zolders: Muur kant gevel 10m² Gyproc met isolatie binnenkant, andere murenm² plakwerk, zolder 30m² gyproc. C)1ste Verdiep plaatsen 10m² binnenwand badkamer en deur, 6m²plafond en 10m² wand met vochtbestendige mdf strips kant badkamer en 10m² gewone strips andere kant(allebei aanwezig) Afwerken trapgat met 6m²stormwand (gyproc) Slaapkamer 1ste Verdiep: Muur kant gevel 10m² gyproc met binnenisolatie, 24m² plakwerk binnenmuren , Plafond 18m² mdf strips (aanwezig). D) Zolderkamer 25m² plakwerk muur kant achtergevel, 40m² gyproc met binne
dinsdag 21 maart 2017

Tweede bouwlaag bijplaatsen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons project een gewapende ringbalk kan gieten. De woning waar het om gaat, is gelegen te Schoten en is een vrijstaande woning van 15x7m. De bestaande muren dienen 30 cm afgekapt te worden om de kroonlijsthoogte niet te overschrijden. Op de buitenmuren dient een ringbalk te komen om een houtskelet verdieping te ondersteunen. Voor de houtskeletbouw hebben we reeds een aannemer. Voor de ringbalk en het afwerken van het plat dak zijn we echter op zoek. Ik voeg enkele plannen bij zodat u een idee hebt. Kan u met deze informatie een raming van de kosten maken aub?
dinsdag 21 maart 2017

Poutrels plaatsen in garage binnenkant

2 poutrels in garage plaatsen aan de binnenkant
dinsdag 21 maart 2017

Beton gieten voor terras en tuinhuis

Kan ik via deze weg een prijsaanvraag doen ? Prijs voor : 5 m³ Beton + 1 m³ stabilisé, geleverd aan huis. Aanleg terras en tuinhuis
dinsdag 21 maart 2017

Isolatie spouwmuur

Isoleren van spouwmuur. Bij voorkeur met EPS parels.
maandag 20 maart 2017

Scheurherstel in keuken + aanpassen loodgieterij voor plaatsing nieuwe keuken

Er wordt in mijn woning een nieuwe keuken geplaatst. Ik zoek een aannemer voor : aanpassen loodgieterij mbt tot plaatsing nieuwe keuken + scheurherstel in muur zichtbaar bij uitbreken oude keukenmeubels. Deze scheur zit niet enkel in het pleisterwerk, maar ook in het metselwerk. Verder heb ik aan het buitenterras (nabij keuken) wat betonrot , wat opnieuw moet aangewerkt worden. Eerste aanvraag bij Casius heeft mij niet de gewenste aannemer opgeleverd. Het werk wil ik ook uitbreiden tot aanpassen loodgieterij nieuw te plaatsen keuken, zodat dit samen met het scheurherstel kan uitgevoerd worden.
maandag 20 maart 2017

Poutrel zetten

Wegens verbouwingen dient er een scheidingsmuur afgebroken die ook een steunmuur blijkt te zijn. De muur die dient afgebroken te worden is +- 4meter lang en er dient een poutrel gezet te worden.
maandag 20 maart 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Trapgat moet worden aangepast en een vaste trap naar de zolder moet geplaatst worden.
maandag 20 maart 2017

Woning laten afbreken

Wij zijn opzoek naar een sloper voor een vrijstaand huis in België.
maandag 20 maart 2017

Inrichting van kantoor

Het betreft de volledige inrichting als kantoorruimte van een handelspand (115m2) dat casco werd opgeleverd, dus: vloer, vloerverwarming, sanitair, bepleistering, ruwbouw/muren, elektriciteit, keuken, valsplafond, ...
maandag 20 maart 2017

Afbreken en heropbouwen tuinhuis - bijgebouw

Achteraan de tuin hebben we een 'achterkot' in betonplaten en stukken gemetste muren. Dak bestaat nog uit asbestplaten. Deze is in zeer slechte staat en we willen dit afbreken. Nadien terug een tuinhuis opmetsen + overkapping.
maandag 20 maart 2017

Voorbereidingswerken uit te voeren voor plaatsing keuken

We willen een nieuwe keuken, maar daarvoor zou er een raam moeten bijkomen in de buitenmuur, en ook een deur. Er moet ook verwarming aangepast worden en nog wat andere aanpassingen.
maandag 20 maart 2017

Garage aanbouwen met automatische poort

Wij zouden graag een garage aanbouwen van 6. 5 breed op 6 garagepoort,1 deur en raam langs achter,1 raam langs de zijkant,en 1 deur tussen het huis en de garage. Deze komt aan de zijkant. Advies en prijs , hout of baksteen, 40 m².
maandag 20 maart 2017

Steken van poutrel in draagmuur

Voor onze woning te Herenthout zouden we in onze voorgevel een poutrel van +/- 5,5m willen steken. In bijlage kan u de aantekeningen van onze stabiliteitsingenieur terugvinden.
zondag 19 maart 2017

Aannbouwen garage

Ik wil een garage aanbouwen aan de bestaande woning die eigenlijk de komende 15 jaar eerst nog moet dienen als winkelruimte. Het gaat dus eigenlijk om reeds 1 bestaande gevel en 3 nieuwe buitenmuren. Oppervlakte is 5 x 5 meter is 25 vierkante meter. 1 nieuwe gevel moet bestaan uit een inkom deur + een raam over de volledige resterende breedte (dient als winkel deur + etalage) . Het dak mag plat dak zijn of licht hellend dak aansluitend op de bestaande woning.
zondag 19 maart 2017

Betonrot herstellen

Herstelling aan een overstekende erker: afbrokkeling van beton, wapening zichtbaar. Scheur in een verticale betonbalk: scheur op te vullen en coaten van de verschillende beton elementen in de gevel (balustrade balkon onder en bovenkant alsook steunbalk van erker).
zondag 19 maart 2017

Renovatie schouw en open haard

Ik wil mijn huidige schouw in de living laten renoveren door met glas te werken. Moderniseren van oude schouw die nu bestaat uit gemeselde steen. Omkasting met houtwerk en glas.
zaterdag 18 maart 2017

Aanbouw garage

Vergroting van een bestaande garage . Zijwand in snelbouwmetselwerk gecementeerd 21,5 vierkante meter ,voorbouw in gevelsteen, met plinten in witte gevelsteen ( zandsteen ) Dak met houten gebinte en sandwichpanelen en 1 lichtstraat in polycarbonaat. DE garagepoort zelf is in eigen regie. ( het dak mag eventueel ook met EPDM rubberdichting ) Een regenwaterafloop langs de kant van de buren moet ook voorzien worden . Ook afbraak van bestaande garage en wegvoeren afbraak. De vloer in betondallen ,en er moet ook een toegansput voor het toekomen van de waterteller vrijgehouden worden en de oude smeerput voor het onderhoud van de wagen mag terug opgevuld worden.
zaterdag 18 maart 2017

Aanbouw in hout

Houten aanbouw - 6m x 7m
vrijdag 17 maart 2017

Trapgat boren en oude dichtmaken

Boren (uitzagen) van een trapgat naar zolder. Oude trapgat kan een deel gebruikt worden en moet een deel opgevuld worden.
vrijdag 17 maart 2017

Kamer maken met gyproc

Ik wil graag een kamer oprichten met gyproc. Garage gelijkvloers opsplitsen tot kamer door plaatsen van gyproc wanden. Ongeveer van 25 - 30 m². Ik zoek hier een goede vakman voor.
vrijdag 17 maart 2017

Scheurherstel aan oversteek

Minder dan 15 m². Scheurherstel aan oversteek (balkon)
vrijdag 17 maart 2017

Aanbouw met glas

Houten aanbouw met veel glas. 32 m².

Partners

Partners van Casius