Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere aannemers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde aannemers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende aannemer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

maandag 25 mei 2020

Renovatie huis

Ik zou graag mijn huis renoveren: Installatie centrale verwarming Vernieuwing elektriciteit Vervangen van ramen en deuren Dakisolatie Een volledig nieuwe badkamer Een volledig nieuwe keuken
maandag 25 mei 2020

Afbreken van garage

Afbreken van garage + vloer 56m². Halfopen bebouwing en dus heel eenvoudig om met kraantje 3.5 ton garage af te breken, goed bereikbaar.
zondag 24 mei 2020

Achtergevel/draagmuur opvangen met poutrel

Achtergevel/draagmuur openmaken en keuken/verande integreren. Hiervoor moet er een poutrel komen (lengte 6m.) Ook een bestaande binnemuur tussen keuken en living opvangen met poutrel (4m.)
zaterdag 23 mei 2020

Uitbreken en plaatsen vloertegels en uitbreken schouw van een bungalow

Onze vloer en schouw moeten uitgebroken worden er En er moet een nieuwe vloer geplaatst worden 130m.
zaterdag 23 mei 2020

Stabiliseren fundering

Fundering herenhuis uit het jaar 1908 stabiliseren. Centrale draagmuur is ten gevolge van kapotte riolering gescheurd. Riolering intussen hersteld en een deel gestabiliseerd maar hoek van achterbouw niet. Graag via boorinjectie stabiliseren
vrijdag 22 mei 2020

Waterkering plaatsen

Voor mijn woning zou er een waterkering aan de buitenkant geplaatst moeten worden. Totale omtrek is ongeveer 40 meter.
vrijdag 22 mei 2020

Poutrellen vervangen in kelder

Poutrellen vervangen in kelder. Ze zijn zeker al ouder dan 10jaar. Het zijn er 3
vrijdag 22 mei 2020

Houtrot in veranda herstellen

Ik heb een bestaande veranda waarvan aan 3 ramen houtrot merkbaar is. Ik heb bovendien ook nog een gewoon raam aan de regenkant dat aan een hoek ook houtrot heeft. De veranda is ongeveer 6x3m.
vrijdag 22 mei 2020

Verbouwing huis

Ik wil mijn woning laten verbouwen; een draagmuur afbreken, installatie van een nieuwe keuken, plakwerk van de living muren +/- 60m², het leggen van nieuwe vloeren (de parket hebben we zelf al/tegels voor de keuken nog niet), renovatie van toilet en bovenverdieping slaapkamers (het plaatsen van nieuwe ramen). Woning verbouwen. Draagmuur afbreken. Nieuwe keuken installeren. plakwerk van living muren over een opp. van 60m². Nieuwe vloeren leggen. Toilet en slaapkamers renoveren: nieuw ramen plaatsen.
dinsdag 19 mei 2020

Kamer renoveren

Nieuw plafond + elektriciteit Deur plaatsen en leggen parket.