Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de aannemers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een aannemer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie restauratie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

donderdag 24 mei 2018

Poutrel plaatsen

Voor ons project zijn wij dringend op zoek naar een aannemer voor het stutten en nadat we zelf de muren hebben uitgebroken, het plaatsen van poutrels volgens het plan hierbij gevoegd.
donderdag 24 mei 2018

verbouwen woning

Betreft een verbouwing gelijkvloers keuken en toilet . Eerste verdieping slaapkamer en toilet. Tweede verdieping een nieuwe zolder. Alles weg en nieuw. Er moet ook een nieuwe trap komen.
donderdag 24 mei 2018

Plaatsen van betonnen L keerwanden

Plaatsten van L profielen achterin de tuin (goed bereikbaar) 14 meter lengte. Hoogte keerwanden 150 cm
donderdag 24 mei 2018

Betonrot herstellen dakterras appartement

Betonrot herstellen aan dakterras.
donderdag 24 mei 2018

Renovatie 35 garages

Renovatie 35 garages: - Extra afbraak 7 garages - Dakrenovatie - Installatie garagepoorten - Grondwerken - Electriciteitsvoorziening
donderdag 24 mei 2018

Renoveren woning

Benedenverdieping woning helemaal renoveren Totaal oppervlakte is ongeveer 120m² -Vals plafond -Nieuwe vloeren -Sanitair en verwarming -Nieuwe keuken -Elektriciteit
donderdag 24 mei 2018

Renoveren van studio door waterschade

Renoveren van een studio door waterschade. De badkamer, de keuken en woonkamer moeten hersteld worden. Schade aan vloer en plafond.
woensdag 23 mei 2018

Houten aanbouw plaatsen

Houten aanbouw langs achtergevel van de woning. achtergevel bestaat uit cederhout en de aanbouw dient in dezelfde "look "te gebeuren. aanbouw voor een schoonheidssalon uit te baten. Voorzien van elektriciteit, sanitair , docuhe , toilet. Nieuwe betegeling. aanbouw 6 op 6 m met een schuifraam.
woensdag 23 mei 2018

Tuinhuisje metsen voor een nieuwbouwwoning

Ik wil een klein tuinhuisje laten metsen in snel bouwblokken (ytong) 3 x 2. 5, alleen ruwbouw. Fundering is er al.
woensdag 23 mei 2018

Draagmuur uitbreken tussen keuken en living poutrel plaatsen

Draagmuur uitbreken in de keuken en poutrel plaatsen van ongeveer 3. 60 m. Dit is een draagmuur tussen keuken en living.
woensdag 23 mei 2018

Scheur herstellen zijgevel

Er zit een lange verticale dunne scheur in de zijgevel van mijn woning. Ik zou graag de oorzaak hiervan kennen en suggesties om deze te repareren. Is een scheur tussen 6 en 10 meter.
dinsdag 22 mei 2018

Aannemer voor renovatie appartement

Ik wil mijn appartement renoveren 55m² Hierbij wil ik graag een nieuwe keuken zetten (afbraak oude) + een pleister of gips muur afbreken in de keuken en dus een open keuken hebben. Nieuwe badkamer en toilet zetten .
dinsdag 22 mei 2018

Nieuw dak met isolatie

Nieuw dak met isolatie. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 22 mei 2018

Buitenmuur bekleden met platen of crepi

Bekleden van een zijmuur ( halfopen bebouwing). Het huis staat er al (=nieuwbouw). Dit is een HOB.
dinsdag 22 mei 2018

Kamer bijbouwen op plat dak keuken en parket aanleggen

wij willen op ons plat dak (1e verdiep) een slaapkamer laten bijbouwen. Deze kamer zou 1 raam moeten hebben (noordzijde), elektriciteit, verwarming. Dakbedekking is roofing. Muren metsen, bepleisteren en ondervloer voorzien. Parketvloer leggen en kamer schilderen doen we zelf. Ook een klein halletje tussen de nieuwe en bestaande kamer, zodat we niet door de ene kamer moeten om in de andere te geraken.
dinsdag 22 mei 2018

Hout erker behandelen of vernieuwen

Het hout van de erker van mijn huis is sterk verweerd (ligging zuid-west) en zou moeten behandeld en/of vernieuwd worden. Ter plaatse komen kijken.
maandag 21 mei 2018

Nieuwe woning in ruwbouw zetten

Bouwen van een huis (enkel ruwbouw)
maandag 21 mei 2018

Fundering voor een veranda

Fundering voor veranda 6 x 4 m op zandgrond.
zondag 20 mei 2018

Buitendeur dichtmetselen en bergruimte en vloer isoleren

Ik wil een buitendeur laten dichtmetselen (volledige afwerking langs buiten) en de ruimte van de deur laten isoleren, indien nodig ook de vloer. Graag vloer isoleren graag nakijken.
zondag 20 mei 2018

Mantelzorgwoning eenvoudige stijl

Ik wil een mantelzorgwoning naast onze woning op de oprit. Afmetingen: max 8 m op 4 m. Eenvoudige stijl.
zondag 20 mei 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Het betreft een doorgang die breder gemaakt dient te worden. Het stuk muur (40 cm) die afgebroken moet worden is een draagmuur. Er moeten 1 à 2 pourrellen geplaatst te worden. De afwerking kan uitgevoerd worden met een gyproc constructie en plaasterwerk. Indien gewenst zijn er nog tal van andere minder dringende werken (chappe, schrijnwerk, schilderwerk,...)
zondag 20 mei 2018

Afbreken bijgebouw en hermetsen muren

Afbreken garage en gedeelte bijgebouw, nieuwe muur metsen met opening voor 2 garagepoorten.
zaterdag 19 mei 2018

Huis renoveren

Beneden: - Uitgraven, vloerplaat, spuitisolatie, chape, nieuwe vloer, eventueel licht andere indeling - Minstens sanering van die uitbouw ( vermoedelijk afbreken en herbouwen) met schuifraam - Voorzien van sanitaire cel/ toilet/ wasplaats. 2 de verdiep - slaapkamer renoveren tot badkamer Zolder - toegankelijk maken - voorzien van 2 veluxen - 18cm isolatie - al dan niet afwerken tot extra kamer Globaal - schouwen afbreken - Verwarming naar de zolder met nieuwe buizen richting verwarmingselementen - Waterleiding volledig herleggen - Afwatering volledig herleggen - Elektriciteit volledig herleggen De totale oppervlakte is 120m²
zaterdag 19 mei 2018

Steunbalk plaatsen

Boven de poort vertoont de steunbalk scheuren in de beton. Er zou een nieuwe steunbalk moeten geplaatst worden. De balk is ongeveer 3m à 3,5
zaterdag 19 mei 2018

Beton gieten voor paviljoen op te zetten

Ik zou graag beton laten gieten, er is een ruimte voorzien. Uitgegraven, afgebakend met boordstenen, plastic gelegd en betonnetten liggen klaar. De oppervlakte is ongeveer 8 m 70 op 4 m 15 en de betonplaat zou 10 cm dik moeten worden dat komt uit ergens tussen de 3,5 en 4 m 3. Ik denk dat het beste is om deze met kruiwagens naar vanachter de tuin te vervoeren. Na de betonlaag zou ik er zelf nog een kleine laag chape op leggen gevolgd door klinkers.
zaterdag 19 mei 2018

Vewijderen van toilet en plaatsen laminaat

Er is een toilet in de slaapkamer die ik wil laten verwijderen zodat de slaapkamer nog meer ruimte heeft. Zie foto's in bijlage. Vloer met laminaat leggen.
vrijdag 18 mei 2018

Nieuwbouwwoning in houtskelet bouwen

Nieuwbouwwoning in houtskelet. Bouwaanvraag in orde. Oppervlakte is 200 m². In pastoriestijl.
vrijdag 18 mei 2018

Beton gieten voor kelder

Beton gieten voor kelder. Oppervlakte afmetingen : 14 meter op 17 meter.
vrijdag 18 mei 2018

Muren/vloer en leidingen verwarming herstellen door waterschade

Muren en vloer herstellen door een waterschade. Leidingen van de verwarming vervangen.
donderdag 17 mei 2018

Dak isoleren en verbouwingen uitvoeren

Verbouwingen in het huis, poutrel plaatsen en steunmuur uitbreken.
donderdag 17 mei 2018

Plaatsen van nieuwe ramen in pvc

Wij zijn bezig met een verbouwing en wensen de ramen te vernieuwen. Het gaat over 6 ramen in totaal. 4 Gewone en 2 lage (soort deur). Wij kiezen qua materiaal voor pvc.
woensdag 16 mei 2018

Betonrot herstellen

Plafond in beton ziet er zeer slecht uit. De plafond in de berging. Hiervoor moet er dringend een oplossing komen.
woensdag 16 mei 2018

Veranda herstellen

De veranda is niet zo oud maar vertoont al meerdere gebreken. Herstellen van de veranda.
woensdag 16 mei 2018

Kamer maken van zolder

Zolder laten afwerken als slaapkamer en een kleine berging. Totaal+/- 35m². 2x velux , gyprocwerken, de vloer moet nog stevig gemaakt worden (rot hout)en afwerken met laminaat Isolatie heillend dak en muur, ingemaakte kasten, plus het afwerken van elektriciteit en verwarming.
woensdag 16 mei 2018

Deurgat maken in niet dragende buitenmuur en deur plaatsen

Deuropening in de muur laten plaatsen. Standaard afmeting voor een deuropening. De buitenkant is baksteen,de binnenkant is hetzelfde als de buitenmuur . Een gat maken en kozijn plaatsen.. Het puin kan eventueel door de vakman afgevoerd worden maar wij kunnen dat zelf ook.
woensdag 16 mei 2018

Woning verbouwen met woonruimte en fotostudio en nieuw dak plaatsen

Een aannemer die ter plaatse kan komen kijken. Graag wens ik de berging tot een salon (leefruimte) te verbouwen en op verdiep een fotostudio verbouwen deze fotostudio komt onder het dak. Ook een nieuw dak leggen.
dinsdag 15 mei 2018

Plaatsen van een balkon

Graag had ik een balkon van 3,85 m breed en 0,85 m diep op het eerste verdiep geplaatst. Deze afmetingen zijn afkomstig van de architect.
dinsdag 15 mei 2018

Draagbalken veranda herstellen

Wij hebben een veranda met houten draagbalken. Enkele balken vertonen schade door waterinsijpeleing. DE vraag is welke herstelling nodig is, en hoe we dit moeten aanpakken. De verande is 20m²
dinsdag 15 mei 2018

Renoveren van oud terras

Hemel van mijn terras is aangetast door de regen en of doorsijpeling van het boven terras. Deze moet aangepakt worden +geverfd worden zodat verdere aantasting wordt vermeden. Het gaat over een oppervlakte van 1m breed 4m Lengte op de 8ste verdieping.
dinsdag 15 mei 2018

Betonrot aan balkon te verwijderen en herstelling

Mijn balkon brokkelt af in de toplaag, alsook onderaan begint op enkele plaatsen het wapeningsstaal te roesten dat zich in het beton bevindt. Privewoning.
dinsdag 15 mei 2018

Deurgat vergroten en harmonicadeur plaatsen

Totaalrenovatie met later te plaatsen harmonicadeur. Opties aan het bekijken wat de beste oplossing is. Deurgat moet groter gemaakt worden + een nieuwe omkasting .
maandag 14 mei 2018

Herstellen van plafond en vloer na waterschade

Er is waterinsijpeling geweest van het appartement boven. Herstellen van plafond en vloer. Oppervlakte ongeveer 30 m². Ter plaatse komen kijken.
maandag 14 mei 2018

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij wensen een oude steunmuur uit te breken tussen de woonkamer en de keuken. Deze dient vervangen te worden door een steunbalk. Details en berekening van ingenieur in bijlage. Onze keuken wordt binnen vier weken geleverd.
maandag 14 mei 2018

Vergroten van raam en poutrel plaatsen

Ik wil een raam op het eerste verdiep groter maken, voor bij komende verbouwingen een groter raam te laten plaatsen. Van de buitenkant kan gewerkt worden met een stelling, en dit zou een 6 m hoog zijn.
maandag 14 mei 2018

Afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe

Wij hebben een aanbouw (36 m²) van eind jaren 70 waar momenteel onze wc, keuken en eetplaats is. Wij willen deze volledig laten slopen en opnieuw laten bouwen maar 2 m breder. (54 m²) Zodat we een grotere wc/douche kunnen installeren en een klein inkomhalletje kunnen zetten.
maandag 14 mei 2018

Muur uitbreken tussen living en keuken en poutrels steken

Wij zijn bezig met onze woning te verbouwen. We willen de muur tussen de keuken en de living uitbreken zodat we een halfopen keuken hebben. De poutrel zou ongeveer 3. 5 meter moeten overbruggen. Daarnaast willen we ook de wc vergroten en daar dient ook een steunmuur doorgeslagen te worden. Dit is ongeveer 1. 5 meter. De afwerking/afkasting zal later gebeuren.
maandag 14 mei 2018

betonvloer gieten

Betonvloer plaatsen. De aanbouw die vroeger dienst deed als keuken wordt nu een wc-ruimte/ inkom. De tegels in deze ruimte zijn geplaatst op (zavel)zand. Graag zou ik zoveel mogelijk oude tegels behouden dus dat betekent uitgraven . Dikte zou 15 cm zijn. Het uitgraven wordt gedaan. Deze ruimte is ongeveer 280 cm op 312 cm groot.
zondag 13 mei 2018

Bakstenen gevel plaatsen

Bij het plaatsen van de schuifraam op de eerste verdieping is het door de vorige eigenaar van onze woning 'iet afgewerkt en ontbreken er enkele. Stukken baksteen die we graag afgewerkt zouden zien,het zijn +-20 bakstenen waarvan 3/4 die echt half weg zijn. Nieuwe bakstenen plaatsen.
zondag 13 mei 2018

Bestaande aanbouw renoveren

We willen onze keuken op het gelijkvloers veranderen: de huidige achterbouw wordt verwijderd en er komt een glazen wand met schuifdeur zodat we vanuit de keuken direct in de tuin kunnen. Om dat te realiseren moeten naast de bestaande buitenmuur ook een tweetal binnenmuren verwijderd worden zodat een open doorgang ontstaat. De werken omvatten - verwijdering van huidige achterbouw in de tuin - uitbreken van buitenmuur en plaatsing van glazen wand + schuifdeur - plaatsing van glazen overspanning (zijkant: ong 6m²) - openmaken (en ondersteunen) van een dragende binnenmuur - verwijderen van een niet dragende binnenmuur - het uitbreken van de huidige plafonds en vervanging nieuwe plafonds in gipsplaat - het uitbreken van de bestaande tegelvloer en vervanging door een nieuwe vloer
zaterdag 12 mei 2018

Terras renoveren

Graag zou ik mijn terras die op het 1ste verdieping bevindt, willen laten renoveren. Opp. 77m² maar daar is wel een deur en raampje in. Het terras is in L vorm. Materiaal keuze staat nog niet vast , ik laat mij advieseren door de vakman

Partners

Partners van Casius