Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

1053 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: verbouwen garages tot 2 studio's, werken aan ruwbouw uitvoeren, volledige renovatie van woning, totale renovatie van éénwoonst tot 3 appartementen, aanbouw plaatsen voor kangeroewoning, totaalrenovatie appartement, mobiele zorgwoning plaatsen in de tuin, volledige renovatie woning, deels renoveren van bestaande woning en aanbouw plaatsen, afwerking binnen casco woning, totaalrenovatie van appartement, houten aanbouw zetten, totaalrenovatie rijwoning, ombouw van garage tot praktijkruimte, renoveren van appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing aan-, uit en opbouw uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

maandag 26 juni 2017

Betonrot herstellen

De betondelen van onze 2 appartementenblokken vertonen schuurtjes e.a. en dienen dringend behandeld te worden. Ik kan een paar foto's doorsturen indien gewenst. Ik zoek hiervoor dringend een oplossing!
maandag 26 juni 2017

Inzethaard plaatsen

Oude inzethaard vervangen door nieuwe inzethaard. Haard is nog niet aangekocht.
maandag 26 juni 2017

Overkapping in aluminium plaatsen

Ik wil een allu overkapping van 12 m op 3,60 m met polycarbonaat dak en eventueel in de kleur Ral7039 of antraciet kleur. Plaatsing en aankoop moet nog gebeuren.
zondag 25 juni 2017

Betonnen balkon uitbreiden

Aan de achtergevel loopt er van op het 1ste verdiep een betonnen (betegelde) trap naar beneden. Die trap is ongeveer 1m breed en loopt bijna over de ganse breedte van de achtergevel. We zouden die trap wensen uit te breiden tot een terras, d.m.v. een platform van 2x6m toe te voegen (aan de bestaande breedte van 1m). Dit zal op zeer stevige palen dienen geplaatst te worden, omdat het terras boven een verhard gedeelte aan de achterzijde van de woning komt, waar ook de garage is.
zondag 25 juni 2017

Verbreden balkon

Wij hebben een balkon op de 1e verdieping de tuin is op een half verdiep onder het gelijkvloers dus het terras is op 1,5 verdieping hoog. De gevel is 6m breed. Bestaand huis van 1974. Platen in beton. Plannen aanwezig.
zaterdag 24 juni 2017

Aanbouw plaatsen voor kangeroewoning

Woning opsplitsen in co-woning. Sanitair moet gelegd worden. Eventueel aanbouw in samenspraak met vakman. Afwerking casco.
vrijdag 23 juni 2017

Draagmuur verwijderen

Wij willen graag één draagmuur deels verwijderen over een lengte van 3 meter. Een andere draagmuur hadden we graag deels verwijderd over een lengte van 4 meter. Zo willen we een 'open floor plan' creëren op het gelijkvloers.
vrijdag 23 juni 2017

Verbouwen van zolder met badkamertje

Zolder verbouwen en er twee slaapkamers van te maken en badkamertje. Moet ook laminaat gelegd worden. En een douche plaatsen.
donderdag 22 juni 2017

Totaalrenovatie appartement

Ik wil een appartement 60 m renoveren. Alles moet vernieuwd worden. Ramen, vloerverwarming, badkamer (moet verplaatst worden), keuken, elektriciteit en water inleiding. De badkamer moet naar de slaapkamer verplaatst worden.
donderdag 22 juni 2017

Woonkamer volledig te renoveren na waterschade

Herstellingswerken na vochtprobleem te leveren en plaatsen. Herstel chappe en vloerisolatie (enkel de ontstane goten). 44 m² muur : dubbele Gyproc (2 x 9,5 mm) op Metalstud met spouwisolatie. Sausen en plamuren, gronden en 2 x afwerkingslaag acrylaatverf + afwerking rond 3 ramen + 1 rolluikbak te maken 30 m² vloer : lamellenparket (21 x 190 x 1900 mm) op folie zwevend te plaatsen (eventueel wordt de parket door ons geleverd) + 25 mm plinten Herinstallatie van stopcontacten, lichtschakelaars (ongeveer 15), spot, badkamerventilator, wastafel (hergebruik) met water en afvoerafsluitingen, radiator en verwarmingselement
donderdag 22 juni 2017

Nakijken pomp waterput

Onze waterput is gevuld maar als we kraan opendraaien schiet pomp direct in alarm en pompt niets op.
donderdag 22 juni 2017

Verbouwen garages tot 2 studio's

Verbouwing van 2 garages tot 2 studio's. Werken omvatten: platte daken vernieuwen, isoleren en bekleden wanden, plaatsen sanitair (toilet, douche, lavabo), doortrekken van bestaande verwarming vanuit aanpalende woning + plaatsen radiatoren, elektriciteit vernieuwen, vloeren vervangen, poorten blijven zitten maar de ramen en deuren vervangen, ....
donderdag 22 juni 2017

Airco plaatsen in slaapkamer en woonkamer

Airco plaatsen in slaapkamer en woonkamer.
woensdag 21 juni 2017

Waterdicht maken van een muur

Voor het waterdicht maken van een muur van een hoogspanningscabine zoek ik een aannemer die mij een gepaste oplossing kan geven.
woensdag 21 juni 2017

Houten vloer verwijderen en beton gieten in woonkamer

Het gaat over de living (ongeveer 4*7 m). Ik wil de vloer helemaal verwijderen. Ik heb nu houten vloer met tegels erbovenop. Ik wil die weg en in de plaats wil ik beton vloer met vloer warming en tegels.
woensdag 21 juni 2017

Dakopbouw op bestaand plat dak

Dakopbouw gewenst op bestaand plat dak, met mogelijks daarboven veranda. Enkel ruwbouw nodig, afwerking doen we zelf .
woensdag 21 juni 2017

Dakkapel in kunststof plaatsen

Dakkapel plaatsen. Graag in kunststof dak. Dit is een hellend dak.
woensdag 21 juni 2017

Werken aan ruwbouw uitvoeren

Ik wil de ruwbouw van mijn verbouwing laten doen. Dit zijn de buiten muren, binnen muren, beton gieten, fundering, poutrellen en daken.
woensdag 21 juni 2017

Mobiele zorgwoning plaatsen in de tuin

Mobiele unit in de tuin plaatsen. Moet een zorgwoning worden.
woensdag 21 juni 2017

Airco plaatsen in slaapkamers

Airco te plaatsen in slaapkamers. Boven moeilijk koel te houden. Kamers zijn aansluitend en ik zoek een mogelijkheid om het boven koel te houden.
dinsdag 20 juni 2017

Asbestgolfplaten vervangen door sandwich panelen

Asbest golfplaten vervangen door sandwich panelen. Schuur met zaagdak,stalen gebinte ongeveer 3 x 65 m², 3 dakgoten
dinsdag 20 juni 2017

Poutrel plaatsen in kelder

Ik wens een poutrel te plaatsen in kelder. In de ruimte boven de kelder is er een open ruimte boven de muur die door poutrel vervangen wordt. Lengte poutrel = +/- 4,5 meter. Ruimte is makkelijk bereikbaar via garagepoort.
dinsdag 20 juni 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Voor een betonplaat te laten gieten onder mijn nieuw tuinhuis heb ik 3 m³ beton nodig, graag had ik de prijs hier van gekregen om te laten storten. De stortplaats bevindt kan rechtstreeks via achteraan een braakliggend terrein bereikt worden. Minimale storttijd. Aanstaande donderdagmorgen te storten aub. Graag telefonisch contact aub. Ik beslis sowieso vandaag.
dinsdag 20 juni 2017

Dakkapel plaatsen op hellend dak

Dakkapel plaatsen op een hellend dak waar een velux staat , de velux moet weg en op die plaats komt een dakkapel. Graag ter plaatse komen kijken voor advies van de vakman. Het dak bestaat uit leien.
dinsdag 20 juni 2017

Airco plaatsen in slaapkamers

Plaatsen van vaste airco in de slaapkamer(s). (3,5 X 3,5 m) Dit zou voor 2 slaapkamers zijn. Graag advies rond de soorten airco's.
maandag 19 juni 2017

Schouw gedeeltelijk afbreken

Ben op zoek naar iemand die de schouw op mijn (hoge) huis gedeeltelijk kan afbreken en terug, een kleiner gedeelte kan opmetsen. De schouw is in slechte staat. Diende voor steenkool, maar nu voor gasverwarming. Ze hoeft dus niet zo hoog meer te zijn.
maandag 19 juni 2017

Plaatsen welfsels en druklaag

Voor onze nieuwbouw (die we grotendeels zelf aan het zetten zijn) zijn we op zoek naar een aannemer die op onze 2e verdieping de poutrellen en welfsels wilt komen leggen. En op een latere datum de druklaag hierop wilt storten.
zondag 18 juni 2017

In de veranda een speelruimte maken

Wij gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwe woning en willen er graag nog enkele kleine werken uitvoeren. Er is een veranda waar we graag een speelruimte zouden voor maken voor onze kinderen. Nu ligt daar nog een oude terrasvloer en we zouden deze willen vervangen door (degelijke) laminaat. We zouden ook opteren om daar eerst vloerisolatie te plaatsen. Op ons buitenterras ligt een klein trapje naar het gazon toe en daar zouden we graag een hellend vlak van maken. We krijgen op maandag 26 juni de sleutel van de woning zodat we kunnen verhuizen. Werken kunnen gestart worden vanaf 5 juni (dan tekenen we de notariële akte). We zouden deze werken graag zo snel mogelijk willen laten uitvoeren zodat de kids er meteen van kunnen genieten. Graag klaar tegen 15 juli zelfs.
zondag 18 juni 2017

Volledige renovatie van woning

Totaalrenovatie zoals nieuwe vloerplaat gieten , sanitair, rioleringswerken (regenwater & vuilwater) , 2 badkamers , uitbouw houtskelet , verwarming installatie , nieuwe ramen , afwerking in trespa uitbouw enz... oppervlakte van . Ongeveer 90 m² . Plaatsen van 2 poutrels waarvan 1 in de buitengevel , en 1 steunmuur die rust op poutrel buitengevel. Afbraakwerken doen we zelf, containers , electriciteit enz.. optioneel : afhankelijk van budget eventueel ook dakwerken. Alles graag overleggen wat wij kunnen doen / wat u kan doen. Duidelijke prijsafspraken en/of werken in regie....
zondag 18 juni 2017

Garage met plat dak en section ale poort

Garage met plat dak bouwen aanbouw tegen bestaande muur. +- 5 m * 8 m met section ale poort, zijdeur en 1 raam. Verder weinig afwerking.
zaterdag 17 juni 2017

Dakraam plaatsen

Dakraam plaatsen van 1 m op 1 m ( nog te bekijken).
zaterdag 17 juni 2017

Zolder in kamer oprichten en dakkapel plaatsen

Wij willen onze zolder in een mooi kamer maken met uitbreiding (dakkapel).
vrijdag 16 juni 2017

Uitwerken van erkers in living

Ik wil graag mijn 2 erkers in living laten uitwerken: 1 tot bureautje en 1 tot zithoekje.
vrijdag 16 juni 2017

Beton uitbreken en wegvoeren

Wij willen een nieuw terras aanleggen in de tuin en daarom moeten we de bestaande betonnen fundering die er ligt uitbreken. Het beton dat er nu ligt is ongeveer 8 m² en 25 cm dik.
donderdag 15 juni 2017

Nieuwe garage bouwen

Plaatsen van nieuwe garage bestaande uit betonplaten. Afmeting 10 m op 11 m .Aanbouw achteraan in de tuin.
donderdag 15 juni 2017

Oversteek dak afwerken

Onderaan oversteek dak met hout afwerken.
donderdag 15 juni 2017

Ombouwen van garage tot studio

Ik wil mijn garage van 40 m² ombouwen naar een slaapkamer met kleine badkamer en zit hoekje. Graag ook een grote raam voor maximale verlichting. Goed isoleren zal ook nodig zijn. Opgelet in de garage komt de trap naar de zolder uit. Deze zou mogen afgezonderd worden met een gyproc wand. Er is ook een mogelijkheid om in de hoogte te werken.(mezzanine?)
woensdag 14 juni 2017

Renoveren van appartement

Afbreken van gemetste binnenschouw, afkappen van tegels op binnenmuur , bezetten van muren , uitbreken van plankenvloer, plaatsen van houten plaat op balkenvloer, erop fermacell platen,plaatsen van tegels op de plaat, plaatsen van condensketel en één radiator , plaatsen van douchecel, bestaande uit : aanbrengen van douchebak op een uit te voeren verhoogde vloer, aanbrengen van glazen vaste wand , bijplaatsen van enkele stopcontacten, en drie led verlichtingstoestellen, plaatsen van WC met douchebak, aanlsuiten van keukenblok , plaatsen van kleine hanglavabo. De werken dienen zo vlug mogelijk te worden uitgevoerd .
woensdag 14 juni 2017

Volledige renovatie woning

Renovatiewerken van onze woning: -inrichten zolder en verhogen roostering en verwarming plaatsen: douchekamer, slaapkamer, logeerkamer -traphal: trap plaatsen, gyproc muur plaatsen traphal -renovatie keuken + uitbreken muur tussen Keuken en living ( nieuwe keuken plaatsen stijl cottage) -renovatie badkamer (uitbreken en vernieuwen , 3 op 4 m) -nieuwe ramen, deuren, rolluiken in pvc -conform maken electriciteit -laminaat living/gang ( ongeveer oppervlake ?)
woensdag 14 juni 2017

Zolder renoveren

De zolder van onze woning +-40 m², is reeds een kamer, er is isolatie, 2 veluxen en er ligt een quickstep vloer. We willen deze nu ombouwen tot 2 volwaardige slaapkamers voor de kinderen. Te gebeuren, extra plaatsen velux, gyproc op isolatie en afwerking ervan. Chauffage plaatsen (leiding ligt al tot boven). Ruimte scheiden met muur met inbouwkasten. Inbouwkasten langs de schuine wanden, eventueel bekijken voor het plaatsen van een kleine badkamer (douche en lavabo)
woensdag 14 juni 2017

Deels renoveren van bestaande woning en aanbouw plaatsen

1) benedenverdieping strippen en aanbouwsels slopen 2) poutrel steken 3) sanitaire en electriciteit vernieuwen 4) vloer in polybeton leggen 5) aanbouw (10x6m) met snelle industriële materialen zoals beton, glas en houtstructuren
woensdag 14 juni 2017

Afbreken schouwen

Wij gaan een overzetdak over ons bestaand dak laten zetten maar daarvoor zouden eerst 3 bestaande schouwen moeten afgebroken worden, waarvan slechts 1 schouw moet vervangen worden door een buis.
woensdag 14 juni 2017

Afwerking binnen casco woning

Casco woning afwerking - Binnenafwerking - electriciteit - verwarming - plakwerk - gyproc - isolatie dak - isolatie vloer - sanitair - badkamer - volledige afwerking - Open bebouwing gelijkvloers 96 m² 1e verdieping 70 m² zolder 23 m² plaatsen van 2 trappen in beton
woensdag 14 juni 2017

Aanbouw in metselwerk te bouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas. 7x9m - gelijkbloers - plat dak - Loftstijl. Met of zonder dakterras.
woensdag 14 juni 2017

Glazen dakpanelen van verandadak te vervangen en afdichten

Bestaande aanbouw-veranda is een halve cirkel, 8 hoekig, 8 opstaande PVC panelen met isolerend glas en een waaiervormig dak bestaande uit 8 driehoek-vormige isolerende glaspanelen. Straal cirkel is 3 m, dus 6 m breed op 3 m diep. Dakstructuur is Alu, opstaande panelen PVC. Bouwjaar 1994. De 8 glazen dakpanelen moeten worden vervangen (allen ondicht, dampvorming en/of gebarsten)Dichtingen tussen de 8 opstaande PVC panelen zijn ondicht,waterinfiltratie.
dinsdag 13 juni 2017

Plaatsen van binnendeur op maat of schuifdeur

Ik had graag 1 binnendeur gehad op het gelijkvloers. Graag op maat laten maken of wel optie schuifdeur
dinsdag 13 juni 2017

Totaal zolderrenovatie

Het zou eigenlijk een chill ruimte moeten worden voor mij en mijn vrienden en heel graag zou ik er op 23 augustus mijn sweet 18 willen: Het is een oppervlakte van 107 m². Graag isoleren, en ook laminaat leggen. Graag ook een inloopdouche plaatsen. Graag een keukentje.
dinsdag 13 juni 2017

Herstellen of vervangen plafond en laminaat

Herstelling en/of vervanging van laminaat en plafond na waterschade.
dinsdag 13 juni 2017

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur voor de helft (voormalig buitenmuur nu zit een aanbouw aan de woning) verwijderen om zo een open keuken te realiseren.
dinsdag 13 juni 2017

Bijplaatsen van toilet op 1e verdieping

Het plaatsen van een toilet op de 1 verdieping maar er is geen afvoer voor het toilet daar. Dit extra toilet komt in de badkamer, onder de badkamer is het gastentoilet gelegen. Wat is de kost om deze installatie te plaatsen rekening houdend met een afvoer voor het toilet te moeten maken, dit kan naar het gastentoilet eronder en daar dan aansluit te maken op de afvoer voor de roilering. In de badkamer kan eventueel een bestaand bidet vervangen worden door een staand toilet. Deze opdracht zou liefst afgewerkt worden tijdens de maand juli.

Partners

Partners van Casius