Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere aannemers die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde aannemers en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende aannemer uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

vrijdag 22 maart 2019

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Een appartement op het 3e verdiep (tevens hoogste app.) een draagmuur uitbreken en poutrel steken. De muur is 5.90m lang maar zou enkel voor 3 m. zijn.
vrijdag 22 maart 2019

Buitenmuur bezetten en plaatsen van lichtkoepel

Herstellen of opnieuw bezetten van een buitenmuur + herplaatsen van een lichtkoepel die gebroken is door stormschade. Bezichtigen van de werken is altijd mogelijk.
donderdag 21 maart 2019

Uitdiepen kelder

Het uitdiepen met ongeveer 1 meter van een bestaande oude kelder die ongeveer 1 m 50 hoog is. Met als doel een technische ruimte te maken waarin je normaal kan rechtstaan en werken. De kelder is zo een 50-60 m².
woensdag 20 maart 2019

Kapot dak en afgebroken muur herstellen

Dak weggevlogen door de storm en een stuk muur meegetrokken. Dak van een bijgebouw bestaande uit ijzeren golfplaten. 4 à 5 platen van 3 m lengte op de grond. Stuk muur omver gewaaid van het gebouw.
woensdag 20 maart 2019

Garage renoveren

Garagevloer vernieuwen. Vloer in polybeton. Elektriciteit ( zekering + aarding ) vernieuwen. Garagepoort automatiseren.Sectionale poort. Huis van de jaren 60. Oppervlakte : 4 m L op 2 m Br
dinsdag 19 maart 2019

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Het verwijderen van een draagmuur van +/- 4 meter tussen de woonkamer en een slaapkamer. Ook rekening te houden met schouw in de muur. Na verwijderen van muur, plaatsen van een steunbalk ter versteviging.
dinsdag 19 maart 2019

Totaalrenovatie woning (bouwjaar 61)

Renoveren van een bestaande woning (brand gehad) met 3 verdiepen (gelijksvloer, 1ste verdiep en zolder) Ruwbouw: herplaatsen van enkele muren, bezetten, betonnen gewelf voor plat dak, Gietvloeren of alternatieven. Verwarming: vloerverwarming (gelijkvloers, 1ste verdiep) of radiatoren (1ste verdiep), lucht-water warmtepomp. Electriciteit (domotica = licht, rolluiken) (gelijkvloers, 1ste verdiep) Installatie nieuwe keuken en badkamer (op 1st verdiep), 2 toiletten (gelijksvloer, 1ste verdiep).
dinsdag 19 maart 2019

Waterschade aan muur en plafond te herstellen

Ik heb een bestek nodig voor de verzekering dat ze me kunnen uitbetalen om het eventueel ook te kunnen laten maken door de aannemer.
dinsdag 19 maart 2019

Diverse werken aan interieurschouw

Linkerhelft (tot aan middenste poot) van de bakstenen sierschouw incl oude inbouwhaard verwijderen en thv verwijderde deel plafond terug bijwerken. Schouw tuberen. Rechterdeel: loodraam verwijderen, dichtmetsen. Volledige rechterdeel plamuren. (de schouw komt boven het rechterdeel uit, huidige afvoer kachel en buis van ketel in kelder lopen achter het loodraam) Schouw tuberen, helft sierschouw verwijderen, helft plamuren
maandag 18 maart 2019

Construire une maison

Construire une nouvelle maison