Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de aannemers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een aannemer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

zaterdag 22 september 2018

Herstellen van barst in gevel en funderingsprobleem oplossen

Er is een scheur onstaan op de hoek van het huis aan de voorgevel en zijgevel. Oorzaak is nog niet gekend. We zouden graag de oorzaak laten achterhalen en deze laten oplossen en de gevel laten herstellen.
donderdag 20 september 2018

Kleine betonwerken

Vloerplaat van +-50 m² gieten in schuur/garage, moet dienen als eindvloer (polybeton), er worden ook nieuwe binnenmuren op gemetst . (Vier zijdes in 14 cm dikte). Vloerplaat kan 20 cm dik gegoten worden indien nodig. Momenteel vloerplaat van 8 cm.
donderdag 20 september 2018

Muren uitbreken en steunbalken plaatsen

Wij zouden graag de muur tussen living en keuken openbreken. Ook de muur tussen keuken en veranda uitbreken. Er zouden dus 2 steunbalken geplaatst moeten worden. En de binnenmuren moeten ook opengebroken worden.
woensdag 19 september 2018

Renoveren van hal en trappen herenhuis

Renoveren van de trappen en hal in herenhuis. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping. Het betreft de hal van een oud herenhuis met een authentieke houten trap met ornamenten. De trap werd in het verleden geschilderd. De trap hadden we graag terug gezien in het originele hout. De muren van de hal zullen vermoedelijk gedeeltelijk opnieuw bezet moeten worden en vervolgens geschilderd.
dinsdag 18 september 2018

Renovatiewerken in een HOB uitvoeren

Renovatie uitvoeren in een huis HOB. 3 muren uitbreken, in 1 muur moet een deur komen, tegelvloer uitbreken, vals plafond plus licht punten, laminaat leggen , 2 radiatoren plaatsen.
dinsdag 18 september 2018

Ombouwen van garage tot repititieruimte

Bestaande garage ongeveer 32 m² volledig ombouwen naar ruimte zonder ramen en poort. De geluidsisolatie kunnen we zelf doen, enkel buitenmuren vernieuwen. Ook het plat dak moet men waarschijnlijk vernieuwen. Verdelen in 2 ruimten, een om te repeteren en andere als berging. Volledig nieuwe elektriciteit, verwarming en verluchting voorzien.
dinsdag 18 september 2018

Plaatsen van 2 poutrellen

Er wordt 1 draagmuur binnen in het huis verwijderd , en een groot deel van de achtergevel waar dan een poutrel geplaatst moet worden. Dus 2 poutrellen in totaal .
maandag 17 september 2018

Totaalrenovatie uitvoeren

Volgende werken dienen uitgevoerd te worden: - elektriciteit vernieuwen (reeds aan begonnen maar niet af) - dak extra isoleren zolderkamer afmaken; zolder van 5 op 10 m. - badkamer vernieuwen ( alles eruit en nieuw te plaatsen zoals lavabomeubel, tegels, bevloering, douche?) - beetje plakwerk (gleuven elektriciteit) - wc/waskot panelen tegen de muur wegdoen en gyproc (? ) plaatsen - sierbalken boven de ramen ( buiten ) te herstellen.
maandag 17 september 2018

Schouwen afbreken en andere renovatiewerken

Afbraak van 7 schouwen. Incl. afbraak van de schouwmantels tot tegen plafond. Afsluiten gasleidingen met beveiligde stop , enkele gasleiding volledig verwijderen. Plaatsen van stelling op achterdak voor afbraak kanalen. Dubbele Eternit /asbest kanalen buiten op dak verwijderen, eveneens gemetste stenen schouw. Dichtmaken opening dan en roofing rondom branden.
maandag 17 september 2018

Serre Merkur Makro plaatsen + fundering

Ik ben van plan onderstaande serre aan te kopen bij Makro (leveringstijd binnen 4 weken) met Veiligheidsglas 3 mm (ipv tuinbouwglas). Ik zoek een ervaren plaatser voor volledige montage van de serre inclusief fundering (aluminium gegalvaniseerd frame met pinnen op de hoeken + beton op de 4 hoeken). Serre Merkur 257 x 383 x 230 cm zwart + Gegalvaniseerde basis
maandag 17 september 2018

Schuifraam steken in bestaande muur, raam verkleinen en buitendeur steken

Een raam moet verkleind worden. Een schuifraam steken in bestaande muur. Een buitendeur steken in bestaande muur.Plannen zijn reeds opgemaakt en goedgekeurd.
zondag 16 september 2018

Uitbreiding van de bestaande eengezinswoning in ruwbouw

Achteraan de bestaande eengezinswoning wordt een beperkte uitbreiding op volle grond voorzien. Hierin wordt de studeerkamer ondergebracht. Hiervoor op zoek naar een aannemer voor winddichte ruwbouw te plaatsen, niet voor afwerking. De buitenafmetingen van de uitbreiding: - Breedte: 4,25 m - diepte: 4,68 m - hoogte van plat dak: 3 m
zaterdag 15 september 2018

Uitbreken van steunmuur en schuifraam plaatsen

Op zoek naar een aannemer voor het uitbreken van een steunmuur om er een schuifraam in te plaatsen. Poutrel te plaatsen. Een muur van 2 meter uit te breken.
vrijdag 14 september 2018

Hangar 100 m² renoveren

Wij zouden graag onze hangar verbouwen oppervlakte is ongeveer 10 meter op 10 meter. Het afbreken van muren, plus poutrels steken, ook veel metselwerken , vloeren van de hangar vernieuwen.
donderdag 13 september 2018

Volledige renovatie woning 88 m²

Ik wil graag mijn woning renoveren 88 m². Het gaat om structurele werken (ramen en deuren toevoegen en dichtmaken, scheur in mijn gevel repareren, trap toevoegen van gelijkvloers naar de eerste verdieping , stuk verdieping bijbouwen dit is een stuk dat moet verlengd worden ), leidingen leggen, elektriciteit leggen, vloer leggen enkel beneden op de gelijkvloers , badkamerrenovatie met een inloopdouche met badkamermeubel.
donderdag 13 september 2018

Kelder renoveren

Op zoek naar een vakman voor volledige kelderrenovatie van een kelder ongeveer 8 x 4 meter. Kelder met gang en twee kamers,muren, vloer en gewelfd plafond dat men allemaal moet opknappen. Ook een klein vochtprobleem te behandelen.
woensdag 12 september 2018

Renoveren van appartement 80 m²

Het betreft de installatie van een nieuwe keuken en badkamer (afbraak oude). Best de keuken op maat laten maken. Keuken, badkamer en gang betegelen, vloeren. De parket in de woonkamer renoveren. Schilderen van het ganse appartement de muren en plafonds. Totaal oppervlakte van het appartement is 80 m².
woensdag 12 september 2018

Bungalow gedeeltelijk renoveren

Bungalow van 60 m² gedeeltelijk renoveren. Volledige hernieuwing elektriciteit, plaatsen van milieuvriendelijke en zuinige verwarming, weghalen oude plafondpanelen, isolatie en afwerking van plafond. Maken en plaatsen van dubbele deur met glaspartijen en plaatsen van een enkel raam in bijgebouw. Eventuele verwarmingsbron en elektriciteit in bijgebouw ook aanpassen. Ook vijver opnieuw aan te leggen, ongeveer 20 m². Plaatsen van nieuwe rubber en eventuele houten afwerking aan de buitenkant.
dinsdag 11 september 2018

Onderzagen van muren

Onderzagen/onderkappen van onze muren (renovatie). Stuk uitzagen, waterkering plaatsen en terug opmetsen. In totaal gaat het om 3 buitenmuren van een klein huisje.
dinsdag 11 september 2018

Afbreken en heropbouwen van garage

Wij wensen onze garage te vernieuwen naar een garage voor 2 wagens. Het perceel is beperkt qua diepte tot zo'n 8m. Met een elektrische garagepoort
dinsdag 11 september 2018

Herinrichten 2 kelderruimten

Het betreft de totale herinrichting en afwerking van 2 kelderruimten. Er moet zeker 1 raamopening gemaakt moet worden aan de tuinzijde, met een kleine uitgraving. Chape ligt er al maar dat is ook het enige.
dinsdag 11 september 2018

Afwerken van nieuwbouw

Ik heb een nieuwbouwwoning die nog gedeeltelijk moet afgewerkt worden. Badkamer afwerken , nog een deel te betegelen aan de zijde van de inloopdouche , ook installeren van inloopdouche. Zolder afwerken dit is een zolderkamer, plafond inkomen, vloeren, schilderen is ongeveer 16 m². Afwerking aan kamers en schilderwerken. De deuren ook nog schilderen, dit zijn 5 deuren en 1 schuifdeur moet ook nog geplaatst worden. Zelf al sommige materialen aangekocht.
maandag 10 september 2018

Buitenmuur plaatsen met buitendeur

Voor een bestaand pand, ben ik op zoek naar een vakman betreffende het bouwen van een nieuwe toegangsweg naar de begane grond. Het pand bestaat op dit moment uit een begane grond en een verdieping, waarbij de toegang tot beide ruimtes via een elektronische poort gebeurt. Er zou een nieuwe entree moeten gebouwd worden, door een venster aan de voorgevel uit te slijpen, een tussen(buiten)muur te bouwen, en een nieuwe voordeur te plaatsen, om op deze manier de twee verdiepen van elkaar te scheiden.
maandag 10 september 2018

Erker vervangen en uitbreiden (benedenverdieping)

Wij denken erover onze bestaande erker te vervangen en uit te breiden in het kader van het renoveren van onze benedenverdieping. uitbouw aan de bouw van achter Extra oppervlakte te creeren zou ongeveer 10m² moeten zijn . Graag advies hierover.
maandag 10 september 2018

Huis afbreken en atelier uitbereiden

Ik wil graag mijn huis afbreken en atelier uitbreiden. De bouwvergunning is in orde.
maandag 10 september 2018

Aanbouw renoveren

Bijbouw met een platdak van 6mx6m met een gang. Momenteel staat er een oude veranda die moet verwijderd worden en een badkamer ook .
maandag 10 september 2018

Draagmuur opnieuw opbouwen

Het gaat om het wegbreken van een draagmuur die ons niet voldoende draagkrachtig lijkt. Serieuze barsten in muur en plafond als gevolg van 3 draagpunten die op 1 muurtje van 1 m breed komen. Het gaat om een muur van 1 meter breed.
maandag 10 september 2018

Fundering garage voorzien

Het gaat over het plaatsen van een fundering achter in onze tuin om later een garage of tuinhuis op te plaatsen. Totale oppervlakte zou rond de 35m² zijn en de totale oppervlakte mag gepolierd worden. Alsook mag de fundering voorzien worden van vorstrand (indien jullie dit nodig achten). De plaats waar de fundering zou moeten komen is perfect bereikbaar via de baan. Achter de fundering gaat de grond stijl naar beneden richting een gracht.
zondag 9 september 2018

Fundering uitmeten en herstellen

Wij zijn bezig met renovatie, nu merkten we dat de vloeren op de 1ste verdieping scheef lopen en zijn opzoek naar de oorzaak. Vermoeden een verzakking van de fundering in het rijhuis die dus graag willen laten herstellen.
donderdag 6 september 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatieproject: Pleisterwerk 260m², gyproc, 120m². 40m² chape en vloer 130m² Binnendeuren 9stuks 2xbadkamer compleet renoveren 7m² +10m² strakke stijl keuken plaatsen 8m² moderne stijl .
donderdag 6 september 2018

Snelbouw en façade metselen

Nieuwbouwwoning vorm rechthoek 8,5m op 12m op een hoogt van 6m, met een glv en 1ste verdiep voorzien van plat dak. Vrijstaande woning. De bouwplateau en funderingen zijn reeds al uitgevoerd het gaat enkel over snelbouw en façade stenen. Metselwerk uitvoeren
woensdag 5 september 2018

Beton voor poolhouse gieten

Ik wil beton laten gieten voor poolhouse van 6m op 6. 5m. Er moet daar op 2 plaatsen een uitsparing in zijn voor blauwe steen en rondom rond moet ook nog een baksteen gemetst worden.
woensdag 5 september 2018

Uitgraven en gieten kelder

Ik ben opzoek naar iemand voor een gegoten kelder te plaatsen in Koersel Stal +/- 16m op 7 m en 2. 60 diep. (bijbouw achter bestaande woning)
dinsdag 4 september 2018

Deurgat maken in binnenmuur

Deurgat maken / afwerking in binnenmuur die nu 2 slaapkamers scheidt. Vermoedelijk geen steunmuur maar niet zeker.
dinsdag 4 september 2018

Aanbouw in ytong realiseren

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. De achterbouw is al weg, de plateau ligt klaar sinds maart. De afmetingen zijn +/- 20m x 6m met leefruimte, badkamer, toilet en wasruimte. De bouwvergunning is in orde. Voor dringende uitvoering.
maandag 3 september 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Binnenkort een woning die totaal gerenoveerd moet worden. Om te beginnen zoeken we iemand die een muur kan wegdoen en een poutrel kan steken. Iemand die advies kan geven voor eventueel een deuropening te veranderen/verplaatsen.
maandag 3 september 2018

Deuropening maken door verwijderen van draagmuur

Momenteel is bureauruimte echter enkel te bereiken via een ander bureau en we willen een extra doorgang maken? Hiervoor moet men een draagmuur verwijderen en een poutrel in de plaats steken. Afmetingen van het te verwijderen stuk moet groot genoeg zijn om een doorsnee deuropening te plaatsen.
zondag 2 september 2018

Tuinhuis met terrasoverkapping metselen

Ik wil een tuinhuis laten metselen van 6 x 4 meter. Hiervoor moet men eerst een fundering voorzien. Tuinhuis met schuin of zadeldak met dakplaten en aan de buitenkant afgewerkt met gevelsteen, type barok. Er moeten ook 2 vensters en een deur inkomen. Bijkomend terrasoverkapping met terras van 4 op 4 aangrenzend aan tuinhuis.
zondag 2 september 2018

Bezetten tuinmuur en badkamer en terras vernieuwen

Ik wil mijn buitenmuur in de tuin laten bezetten, het gaat over een oppervlakte van 12 m², 4 m lengte op 3 meter hoogte. Ook het terras wil ik laten vernieuwen en uitbreiden. Oude tegels moeten eruit, een chape leggen en de riolering aanpassen. Nieuw materiaal terras te bespreken met vakman, gaat om een terras van ongeveer 6 x 4 meter. Ook een kleine badkamer te bezetten, deze is maximaal 3x3 meter.
zaterdag 1 september 2018

Betonnen keerwand plaatsen

Plaatsen van ongeveer 9 meter keerwand in een rechte lijn
zaterdag 1 september 2018

Schrijnwerk houten veranda herstellen

Houten veranda van 4 x 8 meter heeft een aantal slechte stukken die vervangen zouden moeten worden. Het gaat om het vervangen van de dakrand, enkele latten onder de ramen, het wegsnijden van enkele siliconen.
vrijdag 31 augustus 2018

Muur en houten deurlijst herstellen

Er is schade aan de muur en de houten deurlijst herstellen.
donderdag 30 augustus 2018

Bouwen van 2 halfopen bebouwingen

Volledige bouw van 2 half open bebouwingen met 1 verdieping en zolder. Grondwerken, metselwerken, dakwerken, buitenschrijnwerk, ramen & deuren, bepleistering, het hele project dus van begin tot einde.
donderdag 30 augustus 2018

Kelder renoveren

De kelder van ons huis (bouwjaar ergens in de jaren '30) is vrij vochtig (voornamelijk condensatievocht denk ik, de zomer bvb is veel vochtiger dan de winter) en dat heeft de betonnen welfsels en vooral de stalen balken erin met de jaren aangetast. We zijn op zoek naar een offerte: 1) (prioritair) om de betonrot in het kelderplafond professioneel te herstellen (herstellen van schade en bewapening te vrijwaren van verder roesten) 2) mogelijke oplossingen om de kelder minder vochtig te maken. De kelder hoeft geen leefruimte te worden maar als de toestellen en welfsels minder aangetast worden door het vocht zijn we al blij. Kelder : 4 x 4,5= 18m².
donderdag 30 augustus 2018

Ruwbouwwerken aan arbeiderswoning uitvoeren

Voor een totaalrenovatie van een arbeiderswoning zijn wij op zoek naar een ruwbouw aannemer voor volgende werken : - plaatsen riool - betonplaat - ophogen voor en zijgevel - plaatsen dak constructie ( hellend dak). Plannen kunnen worden opgevraagd. Bouwvergunning in orde.
dinsdag 28 augustus 2018

Chalet renoveren

Mijn chalet is aan renovatie toe. Ik wil graag het zadeldak laten verhogen en ook laten renoveren. Onder het dak wil ik nieuwe kamers maken en dus ook de indeling van de chalet veranderen. Hiernaast moet men ook de badkamer vernieuwen.
dinsdag 28 augustus 2018

Ruwbouwwerken uitvoeren voor verbouwing

We hebben nu een achterbouw met verschillende plaatsen. Achterbouw zal worden afgebroken en enkel de buitenmuren blijven staan. We willen daar een nieuwe open bouw tussen de bestaande muren zetten en een badkamer er bovenop.
dinsdag 28 augustus 2018

Afbreken steunmuur en plaatsen poutrel

Ik zou graag de steunmuur (375 cm breed x 250 cm hoog) tussen onze living en keuken laten uitbreken en vervangen door een poutrel onder ons plafond van +- 10 cm dik.
dinsdag 28 augustus 2018

Poutrels plaatsen in woning

Ik zoek iemand voor 2 poutrells te plaatsen. Poutrell 1: (3-3. 5meter) In de woning een bestaande vervangen dat op de schouw rust. De schouw mag weg. Poutrell 2: (4-4. 5meter) In functie van een aanbouw een poutrell in de gevel plaatsen.
dinsdag 28 augustus 2018

Woning uitbreiden

Beneden uitbreiden met 10m² en een nieuw schuifraam over de hele lengte (4m90 + hoekraam). Boven uitbreiden met houtskelet bouw , oppervlakte 4,5 op 3,7 + dak, raam, gevel + deze kamer is naast de badkamer waarvan het schuin dak ook deels moet rechtgetrokken worden (over lengte van minder dan 1m) + nieuwe vloer in badkamer.

Partners

Partners van Casius