Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de aannemers vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare aannemer uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een aannemer in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een aannemer voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

woensdag 22 november 2017

Renovatie appartement

Totaal renovatie app. Op 6de verdieping (hoogste) opp. 40m². Living met open keuken, douchekamer met wc geïntegreerd en 1 grote slaapkamer uit te voeren werken: uitbreken van vloeren(in 't zand gelegd) , badkamer en keuken Alle restmateriaal verwijderen Van grote slaapkamer deeltje wegnemen voor aparte WC Alles vervangen nutsleiding, elektra , gas Plaatsen centrale verwarming max 3 radiators incl. Handdoekdroger Nieuwe vloeren, badkamer , wc en eventueel keuken. Badkamer betegelen Vervangen van plafonds nu gekleurde pvc latten Terug bepleisteren daar waar nodig.
woensdag 22 november 2017

Fundering herstellen

Herstellen van fundering: 94-jarig rijhuis in Oud-Borgerhout Verzakking van achterste (? Later aangebouwde? ) uitbouw met invloed op de rest van het huis (scheuren) Zeker één hoek die gestut (gelift? ) moet worden Moeilijk bereikbaar (geen parkeerplaats voor de deur, trapjes op, door smalle gang)
dinsdag 21 november 2017

Appartement moderniseren

Ik wil een appartement renoveren of moderniseren. Het appartement is 165 m² wat is ongeveer een gemiddelde prijs per m² het mag goede kwaliteit zijn. Nieuwe badkamers, schilderwerken, een nieuwe keuken plaatsen, open haard aanpassen is een optie. Aanpassen cv afzonderlijke meters. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 21 november 2017

Trapgat maken en huidige dichtmaken

Ik zou een zoldergat willen laten maken in mijn betonverdiep met een vaste trap en het huidige gat dicht laten maken.
dinsdag 21 november 2017

Uitbouw maken op dak

Ik wil in een hellend dak (breedte +/- 6,5 m) een uitbouw (kubus) van +/- 4 m breed en 2,25 m hoog. De kubus zou +/- 1. ,5 uitspringen voor de huidige gevel en rusten op een aanbouw die nog moet geplaatst worden. Het raamwerk zou in aluminium zijn zoals de overige ramen.
dinsdag 21 november 2017

Betonrot herstellen aan balkon

Betonrot herstellen aan balkon aan de voorkant van het appartement verdieping 1.
dinsdag 21 november 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen. Plat dak. 4.7
maandag 20 november 2017

Herstellen lek glazen dak

Waterinfiltratie door glazen dak gebouwd boven binnenkoer. Graag advies en dichten van het lek. Belangrijk dat vaklui gespecialiseerd in glas (veranda etc) worden gecontacteerd.
maandag 20 november 2017

Renoveren en isoleren van achtergevel en dakkapel

Achtergevel keuken en dakkapel renoveren met hout en kunststofplaten of stenen gevel. Isoleren. In totaal ongeveer 20 m².
maandag 20 november 2017

Fundering herstellen

Het huis heeft een slechte fundering, binnenmuur is gezakt. Waarschijnlijk omdat de grondwaterstand verlaagd is.
maandag 20 november 2017

Volledige afwerken van zolder

Afwerken van de zolder.( redelijke groot ) Trap is aanwezig. Isoleren van zolder. Keukentje inbouwen. Verwarming. Elektriciteit. Velux ramen plaatsen ongeveer 3 stuks. Vloer , laminaat plaatsen.
zondag 19 november 2017

Verbouwing open bebouwing

Verbouwing : Dak vernieuwen en isoleren. Boven verdieping opnieuw indelen. Steun muren verwijderen. Benedenverdieping opnieuw indelen
zaterdag 18 november 2017

Binnendeuren plaatsen

Nieuwe binnendeuren plaatsen. Aantal 6 stuks. Geschilderde deuren. Nog geen deuren in bezit, de aankoop plus het plaatsen.
vrijdag 17 november 2017

Zolderkamer maken & zolder isoleren

Graag willen wij onze zolder isoleren. Bijkomend zouden we ook een zolderkamer willen inrichten. Werken die uitgevoerd moeten: Zolderkamer: - isoleren (recticel met gyproc? ) 40m² & schilder klaar maken. - uitvullen vloer (25m²) +-5cm - aanpassen dakconstructie (binnen zijde verticale steun wijzigen door A constructie, zie bijlage) - elektriciteit voorzien (4 x stopcontacten) Rest van de zolder: - zolder volledig isoleren (+-100m²) Voorkeur voor isolatie zou uitgaan naar Recticel platen.
vrijdag 17 november 2017

Beton storten

Ik zoek een vakman voor het leveren van beton en de mogelijkheid tot storten van beton voor een trap vlak achter de woning. We zouden vooraan aan de woning een ruimte van 3m18 op 3m48 ( +-11m²) een betonnen vloer willen laten storten van 18 a 20 cm dik. Daarnaast hadden we ook graag ineens onze trap naar de tuin mee laten gieten. De woning in is 15 meter diep en dan nog een terras van 1 meter. Dus de trap is op 16 meter diepte van de voorgevel. Eventueel is deze ook bereikbaar langs de tuin, maar dan moet de betonmixer zich wel verplaatsen tussen de losbeurten door.
donderdag 16 november 2017

Voegwerk

Meer dan 145 m² voegen.
donderdag 16 november 2017

Zolder toegankelijk maken en isoleren

Ik wil volgende werken laten uitvoeren in een woning die ik wens te verhuren: - plaatsen van een zoldertrap (uitschuifbaar of opklapbaar) want zolder is momenteel nog niet bereikbaar; - een OSB-vloer plaatsen op zolder; - zolder voorzien van dakisolatie (ruimte tussen kamers en zolder is al geïsoleerd! ); - een aantal mdf-deurlijsten laten vervangen wegens vochtopname.(groene mdf lijsten werden al aangekocht!)
donderdag 16 november 2017

Plaatsen draagbalk op muur tussen keuken en living

Ik wil de muur tussen keuken en living weghalen en een steunbalk in de plaats steken. Uitbreken 3 meter muur (enkel waar de poutrel komt), plaatsen 2 betonsloffen, plaatsen van een poutrel (HEB 240). Afvoeren van het puin is niet nodig. Eens de poutrel geplaatst is breken we de rest van de muur zelf af.
woensdag 15 november 2017

Betonrot aan balkon herstellen

Betonrot aan balkon (straatkant) aan gevel aanpakken,herstellen.Huis nog niet aangekocht.
woensdag 15 november 2017

Verbouwing woonhuis

De volledige verbouwing van ons woonhuis +/- 250m².. Boven 3 slaapkamers en badkamer, dak dient ook gedaan te worden, 1 schouw afbreken op de bovenverdieping. Beneden 2 leefruimtes, grote keuken , badkamer , berging/waskot en veranda. De veranda dient afgebroken te worden, maar de ruimte willen we opnieuw aanbouwen aan de keuken en leefruimte, dus er dient ook een grote poutrel gestoken te worden. Nieuwe ramen en deuren etc. Aldus een volledige verbouwing.
woensdag 15 november 2017

Vervangen oud toilet

Vervangen oud toilet.
woensdag 15 november 2017

Mantelzorgwoning bouwen

We willen een mantelzorgwoning aan de garage of huis bouwen voor mijn ma met zicht op de tuin. Graag een prijs voor een prefab mantelzorgwoning of een woning op maat. Met plat dak. Graag met een keukentje. En een badkamer met douche en bad. Ongeveer een oppervlakte tussen 30 en 50 m².
dinsdag 14 november 2017

Herstelling na waterschade

Ik zou graag contact willen opnemen met een vakman voor een bestek op te maken voor waterschade bij ons in het huis. Muur is beschadigd. Dit moet dan ook hersteld worden na goedkeuring.
dinsdag 14 november 2017

Herstelling van plafond en herschilderen kamer

Herstelling van plafond na waterschade. Ook herschilderen van de kamer. Oppervlakte max 4 m op 4 m.
dinsdag 14 november 2017

Herstellen van kurkvloeren en muren

Waterschade aan de kurkvloeren en muren. Graag herstellen.
dinsdag 14 november 2017

Zolder inrichten

Zolder in te richten tot volwaardige kamers. Alles moet gedaan worden : electriciteit, sanitair, chape , isolatie etc. Oppervlakte 40m²?
maandag 13 november 2017

Steunbalken plaatsen

Alleen steunbalken plaatsen zie bijlage foto's.
maandag 13 november 2017

Garage ombouwen tot slaapkamer

Garagepoort gedeeltelijk dichtmetselen, gedeeltelijk vast raam. De oppervlakte is 5 meter op 8 meter. Muur tussen garage en aanliggende kleine logeerkamer gedeeltelijk doorbreken. Er zijn enkele aanpassingen nodig van water en elektriciteit. De garage zou verdeeld moeten worden door een muurtje of paneel om 2/3 bij de logeerkamer te voegen. 1/3 Wordt berging. Plakwerk/ vals plafond etc.
maandag 13 november 2017

Rioolaansluiting en nieuwe PVC buis leggen

Wij hebben herstelling nodig aan onze rioolaansluiting op het stadsnetwerk en een vernieuwing van het inspectieluik. Ook zijn er nieuwe buizen nodig vanaf onze woning tot aan de rioolaansluiting. Binnen hebben wij waterschade aan de kurkvloer en de muren.
maandag 13 november 2017

Afbraak zwembad en veranda

Wij willen het buiten zwembad met er om heen een veranda afbreken.
maandag 13 november 2017

Dichtmaken aarden put

Ik woon in een gelijkvloers appartement van een oud herenhuis. De slaapkamer heeft enorm veel last van opstijgend vocht, koude, schimmel en geurhinder. Ik heb de muren al 2 keer laten injecteren, een ventilatiesysteem geïnstalleerd maar allemaal zonder resultaat. Ondertussen is bevestigd dat de parketvloer op een open, aarden put (kelder? ) ligt, die niet werd gedicht. Dit is dus de oorzaak van het probleem. Wie kan mij helpen met het dichten van deze put? Mijn voorkeur gaat uit naar een 'droog' systeem (zonder cement) zoals de toepassing van reno duro (-duro-422. Htm). Dit om een snelle oplossing te garanderen.
maandag 13 november 2017

Muur uitbreken en steunbalken plaatsen

We hebben een huis gekocht (1920) dat momenteel volledig gestript is. Voor we diverse werkzaamheden willen starten, moeten er enkele steunbalken vervangen worden.
maandag 13 november 2017

Nieuwe zoldervloer leggen en trapgat maken

De zolderverdieping van ons huis is niet stevig genoeg. De huidige steunbalken zijn niet voldoende om de zolder als volwaardig verdiep te kunnen gebruiken. Nieuwe zoldervloer leggen. Bedoeling is om van onze zolder de slaapkamer te maken. Er moet ook een trapgat voorzien worden om naar zolder te gaan via een vaste trap.
maandag 13 november 2017

Herstellen van scheuren in voor en achtergevel

Scheuren in de voor en achtergevel herstellen: Onder de bestaande funderingen injecteren zodat de scheur in de voorgevel en achtergevel zich terug sluit.
maandag 13 november 2017

Bijgebouw als mulifunctionele opslagruimte

Wij willen gelijkvloers een uitbouw realiseren tot aan de maximaal toegelaten diepte van 13 meter. Er zou ongeveer 3 meter bijgebouwd moeten worden. Zou dienen voor professionele opslagruimte.
maandag 13 november 2017

Zolder afwerken

Afwerken van zodler door het leggen van platen alsook vloeren van zolder.
maandag 13 november 2017

Klusjesman voor diverse werken

Schilderen van plafond en muren. Ruimte van 11 m op 6 m. Plaatsen van elektriciteit, aansluiten van afzuiging toilet en badkamer. Afwerken hangtoilet. Afwerken raamomkasting. Herstellen van plafond keuken en muren. Gaten en putten opvullen in muren Plaatsen van spotjes, Tuin proper plaatsen, terras afwerken.
maandag 13 november 2017

Voorgevel afwerken

Aannemer: Door de vorige aannemer in de steek gelaten , zoek ik iemand die de voorgevel wil afwerken. De ruwbouw van de verandering is gebeurd , nog nodig zijn ramen en deur, plaatsen van arduin, isolatie en bepleistering enzoverder.
zondag 12 november 2017

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Een steunbalk plaatsen van 4 m 70. Muur uitbreken.
zondag 12 november 2017

Boog in living uitbreken

In de living die 4 meter breed is staat in het midden een boog. Deze willen we graag weg. Aan 1 zijde is het buitenmuur aan de andere zijde is binnen muur en draagmuur. Op de boog op de bovenverdieping staat ook een muur dus een steunbalk zal nodig zijn.
zondag 12 november 2017

Herinrichting binnenkoer en nakijken daken

We willen onze binnenkoer veranderen. Nu liggen er kasseien wat niet praktisch is. Er zou een terras moeten bijkomen en we zijn aan het denken om de schuur open te maken (groot overdekt terras) om een doorkijk te krijgen naar onze achterliggende tuin. De daken van de schuren moeten eens bekeken worden naar renovatie toe. Nieuwe ideeën of een andere kijk op de invulling van tuin en gebouwen zijn ook altijd welkom.
vrijdag 10 november 2017

Plaatsen van regenwaterput

Het plaatsen van een betonnen regenwaterput van 7500 liter bij achterkant van een bestaande woning. Het gaat over een open bebouwing en er kan tot achter gereden (niet met rupsbanden) worden. Uitgraven gat + plaatsen betonnen regenwaterput. Grond kan ter plaatse blijven. Uitspreiden over perceel.
donderdag 9 november 2017

Ombouwen woning tot appartementen

Ik wil 2 verdiepingen van mijn huis laten ombouwen tot 2 appartementen. Het dak op de zolder dient geïsoleerd te worden,de elektriciteit vernieuwd, verwarming,water toevoer/ afvoer sanitair,installatie van 2 badkamers en keukens .
donderdag 9 november 2017

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Verwijderen van draag muur keuken (draagtmuur van 1 verdieping) Plaatsen van poutrel. Overspanning 3m20
woensdag 8 november 2017

Voorbereidende werken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting van Infrax (volgen hun normen) Wachtput 1x1x1m sleuf uitgraven 80cm diep 30br 9lm Wachtbuis steken.
woensdag 8 november 2017

Poutrel laten plaatsen

We willen van 2 aparte ruimtes 1 grote maken. De lengte van de muur is volgens plan ongeveer 4. 60 m. De dikte van de muur is 25 cm.
woensdag 8 november 2017

Herstellingen na waterschade

Na waterschade moeten er 2 muren afgekapt worden en terug bezetten en schilderen. Ook opspuiten van douchekraan en tegels.
woensdag 8 november 2017

Uitbreiding keuken met ruwbouw plaatsen en plat dak

Voor de uitbreiding van een keuken dient er een stuk ruwbouw bij gezet te worden, integratie van dubbel schuifraam, afwerken plat dak met koepel, elimineren steunmuur en plaatsen poutrel. De keuken zou met 8 m² uitgebreid worden.
dinsdag 7 november 2017

Keuken en laminaat herstellen na waterschade

We hebben waterschade in onze keuken dit is geen privé woning maar een vzw. Via plafond is er water gekomen en heeft een deel van de keuken beschadigd, ook laminaat is beschadigd.
dinsdag 7 november 2017

Garage ombouwen

Ik wil mijn garage ombouwen tot woonst. Deze sluit aan met een carport/tuinhuis. In beide stukken is nog geen isolatie, water en afvoer. Ook moet het tuinhuis voorzien worden van bijkomende ramen en deuren. Er moet een deuropening gemaakt worden van de garage naar het tuinhuis. De afmetingen van de garage zijn +- 4 op 6 en het tuinhuis 4 op 8 meter.

Partners

Partners van Casius