Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Roeselare

Warmtepomp Atlantic plaatsen - Totaalrenovatie - Roeselare

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Warmtepomp Atlantic plaatsen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een lucht-water warmtepomp. Pomp in bezit: merk Atlantic.


Aannemer Pittem

Offertes totaalrenovatie in Roeselare aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Roeselare

donderdag 13 april 2023

Renovatie gelijkvloers

We zouden graag een of meerdere muren laten afbreken en een nieuwe vloer leggen. Ook willen we een nieuwe badkamer en keuken en nieuwe deuren.


Renovatie Staden
zondag 17 juli 2022

Isoleren en asbest verwijderen

Voor het krijgen van een groene lening moet minimum de helft van het bedrag naar energiebesparende ingrepen gaan. Ik hoop de werken gedaan te hebben tegen half oktober. Er moet asbest verwijderd worden van onder mijn dak (63.5 vierkante meter). 52.4 vierkante meter hiervan is niet geïsoleerd en 11.1 vierkante meter onvoldoende-> dit moet verder geïsoleerd worden. Het enkel glas (5.8 vierkante meter) in mijn woonkamer moet vervangen worden door dubbel glas (de nieuwe ramen heb ik staan). Indien er budget over is, wil ik mijn gevel isolerend en vochtafwerend aanpakken en een extra raam bij steken.


Renovatie Meulebeke
vrijdag 04 maart 2022

keukenruimte herstellen na waterschade

Herstel van de keuken na waterschade door de verbouwing van onze woning. Hierboven was plat dak en we gingen opbouwen. Ze zijn door het dak gegaan tijdens de werken. Het dak was niet dicht tijdens hevige regen. Het is vooral de bepleistering, deuren gezwollen, legplanken , en het plafond is verkeurd en het ruikt muf.


Renovatie Roeselare
dinsdag 09 februari 2021

Aanbouw plaatsen

Wij willen onze bestaande veranda (12m2) vervangen door een aanbouw van 20 m2 - Deze plannen zou ik graag met de vakman bespreken. Naast de aanbouw moet er een terras van ca. 24 m2 komen.


Renovatie Roeselare
woensdag 18 november 2020

Traphal vergroten + trap plaatsen

Ik zou graag mijn hal vergroten en daar een trap in plaatsen naar het 1 ste verdiep , dus moet er een gat gemaakt worden en ook een balustrade boven en een val luik.


Renovatie Roeselare
zaterdag 10 oktober 2020

Aanbouw renoveren

Ik zou graag renoveren binnen- en buitenshuis. Aanbouw binnen; vloer leggen (40/50m²), muren herplaasteren (20/25m²), beton uitpikken (3m²). Aanbouw buiten; gevel renoveren (10m²), nieuw dak (12/15m²).


Renovatie Roeselare
maandag 08 juni 2020

Houten gevelbekleding zetten en isoleren

Bekleden van muur in Atos triple met isolatie Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)


Renovatie Roeselare
zondag 01 maart 2020

Oude aanbouw renoveren

Te doen; betonnen voet (2,5m × 0,8m x 0,015 m) weghakken + onderliggende gas-en waterleiding verwijderen. Nieuwe laminaat/vinyl leggen (15 m2) + plinten plaatsen.


Renovatie Roeselare
vrijdag 29 september 2017

Betonrot balkon herstellen

Afgebroken hoeken van balkon herstellen door betonrot.


Renovatie Moorslede
woensdag 09 augustus 2017

Schoorsteen herstellen of afbreken

Ik heb een schoorsteen die volledig aan het scheuren is. Deze komt onderaan helemaal los en toont ernstige gebreken en grote scheuren in de zijwand. (enkele centimers!!! ) Tijdens renovatiewerken is de schoorsteen ontdaan van alle gyproc errond en is gebleken dat de schoorsteen volledig instabiel is. Dit betreft een schoorsteen in een oud huis en hier wordt nog gebruik gemaakt van houten draagbalken om het bovenverdiep te dragen. Graag had ik deskundig advies en hulp indien deze nog hersteld kan worden of dat deze zou moeten worden afgebroken.


Renovatie Roeselare
donderdag 23 maart 2017

Betonrot balkons herstellen

Herstellen betonrot. 2 Balkonnen te herstellen.


Renovatie Wingene
donderdag 09 februari 2017

Beton herstellen aan 4 balkons

Appartement met betonrot aan de ballustrades herstellen. Dit betreft 4 balkons. Graag prijsofferte.


Renovatie Roeselare
woensdag 25 mei 2016

Totaal renovatie woonhuis

Verbouwen gelijksvloers, Behandeling opstijgend vocht Vloer uitbreken Centrale verwarming of vloerverwarming Nieuwe vloer of parket Nieuwe keuken Nieuwe badkamer Nieuwe deuren


Renovatie Izegem
zaterdag 30 april 2016

Wegbreken van een steunmuur

Wegbreken van een houdmuur van ongeveer 3 meter (met een potrel die we zelf voorzien). Liefst contact via mail. Slecht bereikbaar via gsm.


Renovatie Izegem
donderdag 14 april 2016

Steenstrips plaatsen + garagepoort plaatsen

Ik wil mijn gevel renoveren zonder een baksteen weg te laten nemen. Gezien je niet ver vooruit mag komen, zouden we opteren voor steenstrips zonder isolatie. Gevel is 35 vierkant meter. 2 ramen boven, 1 voordeur en groot raam gelijkvloers. Een tweede werk betreft plaatsen van automatische garagekantelpoort. Het dak (nu in golfplaten) zal waarschijnlijk verhoogd moeten worden om kantelpoort toe te laten.


Renovatie Roeselare
Offertes aanvragen