Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Aarschot

Renovatie van badkamer - Badkamer plaatsen - Aarschot

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Renovatie van badkamer

Badmeubel over totale lengte van 2. 70 meter met een spiegelkast. Uitbreken bestaande tegelvloer en wandtegels en plaatsen van nieuwe. Vevangen douchebak en douchedeur. Huidig bad blijft staan


Badkamerspecialist Aarschot

Offertes voor badkamer plaatsen in Aarschot aanvragen

Recente aanvragen uit Aarschot

vrijdag 23 juni 2023

Badkamer renovatie

Betegeling opnieuw, plafond opnieuw en meubel Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 12 Welke werken moeten er gebeuren? (meerdere opties mogelijk): Tegelwerken, Badkamermeubel plaatsen


Badkamer Begijnendijk
maandag 19 juni 2023

Badkamer sanitair plaatsen

Boiler op elektriciteit voor warm water badkamer en keuken aangezien huidige verwarming stookolie is en ik deze wil verwijderen in nieuwe woning. Ca vanaf 10/15 sept, ondertekening akte. Capaciteit voor 3 personen. Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: renovatieproject Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer Baal
donderdag 26 januari 2023

Sanitair badkamer vernieuwen

Graag laat ik het sanitair van mijn badkamer vernieuwen.


Badkamer Begijnendijk
zondag 16 oktober 2022

Nieuwe douche in badkamer

Plaatsen van nieuwe douche.


Badkamer Begijnendijk
dinsdag 04 oktober 2022

Badkamer renoveren

Volledige renovatie van de badkamer. Ik wil mijn badkamer volledig aanpassen met een nieuwe douche, lavabo, 2 kasten en een chauffage. De vloer en de muren moten ook opnieuw gedaan worden. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 9m².


Badkamer Baal
woensdag 09 maart 2022

Douche plaatsen

Tegels afbreken 5m², douche cabine zetten.


Badkamer Aarschot
woensdag 21 april 2021

Badkamer renoveren

Ik zou graag de badkamer helemaal renoveren: 2,5x4,5m Losstaand bad, inloopdouche, tegels, lavabomeubel,... Oude badkamer volledig afbreken.


Badkamer Begijnendijk
maandag 21 september 2020

Badkamer volledig renoveren

Heel de badkamer vernieuwen. Oppervlakte: ongeveer 3 meter op 4 meter.


Badkamer Rillaar
zondag 26 april 2020

Badkamer renoveren

Nieuwe badkamer of inloopdouche. De inloopdouche zou sowieso moeten vernieuwd worden. Heel de badkamer hangt er een beetje vanaf.


Badkamer Baal
zaterdag 06 april 2019

Installeren badkamer in nieuwbouw

Het is bijna zover om in onze nieuwbouw de badkamer te installeren. Dit gaat over de plaatsing van een inloopdouche met lage bak van 90cm x 160cm, een bad van 180cm, een hangtoilet en een meubel met 2 lavabo's. Alle toestellen zijn aangekocht bij X2O en zijn van het merk Grohe en Hansgrohe. Plaatsing zou moeten in de 2de week van juni


Badkamer Aarschot
zaterdag 24 november 2018

Plaatsen badkamer in nieuwbouw

Plaatsen in badkamer :een inloopdouche 90 x 160 met opbouw regendouche, bad 180 x 80, meubel 1m20 met 2 kolomkasten en 2 wastafels en 1 hangwc. Op het gelijkvloers plaatsen van 1 hangwc. Sanitair is reeds aangekocht.


Badkamer Aarschot
zaterdag 02 juni 2018

Plaatsen douche cabine

Een douchecabine plaatsen.


Badkamer Langdorp
woensdag 07 februari 2018

Plaatsen van melkglas in douche

Wij hebben het probleem dat de voegen in de douche barstjes vertonen en dat ook de verf loskomt aan de muur naast de douche. Wij zoeken iemand die melkglas zou kunnen plaatsen in de douche en dit vervolgens kan afkitten om het vochtprobleem op te lossen.


Badkamer Begijnendijk
donderdag 28 december 2017

Badkamer verbouwen

We willen onze badkamer verbouwen. Grootte is 1,95m x 2,45m. Badkamermeubels zijn aangekocht: een hangtoilet, een wastafel, een bad, een kolomkast en een verwarmingselement. Electriciteit, wateraanvoer, afvoer en verwarming moeten verlegd worden en er moet een ventilatiesysteem worden geinstalleerd. Op de vloer en de muren moeten tegels geplaatst worden. Ik kan de badkamer zelf strippen. Klus zou voor 10 februari geklaard moeten zijn ivm lening.


Badkamer Aarschot
woensdag 29 november 2017

Badkamer renoveren

Er moet een aparte wc geplaatst worden een inloopdouche(nog geen leidingen voorzien) een bad en wasbak(wel leidingen voorzien) en elektrische leidingen moeten nog voorzien worden. Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Nieuw plafond. Geen betegeling. het gaat over een ruimte van +-12 m².


Badkamer Rillaar
Offertes aanvragen