Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Badkamer plaatsen Temse

Volledige badkamerrenovatie - Badkamer plaatsen - Temse

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Volledige badkamerrenovatie

Huidige badkamer moet er volledig uit. Wil graag compleet gerenoveerde badkamer met wc, ligbad, inloopdouche, lavabo, kolomkastje en handdoekdrogerradiator. Badkamer is ca. 5 op 4 meter. Liefst zo snel mogelijk de werken te laten uitvoeren.


Badkamerspecialist Temse

Offertes voor badkamer plaatsen in Temse aanvragen

Recente aanvragen uit Temse

maandag 28 juni 2021

Badkamer lekkage herstellen + schade herstellen

Er is een lekkage in de badkamer deze moet worden hersteld. Deze lekkage is achter de wc. De wc is een hang-wc. Hierna moet het plafond eronder worden geverfd en er moet een scheur worden gedicht. De oppervlakte +/- 36m2 .


Badkamer Temse
woensdag 16 juni 2021

Ingebouw bad herstellen of vervangen

Door verhuis is er een gat in mijn bad gekomen. Graag zou ik de opties en prijzen weten om dit te herstellen, een nieuw bad te plaatsen op het bestaande bad of het bad uit te breken en een nieuw te plaatsen. Het bad dat momenteel is ingebouwd meet hxbxl: 47cmx75cmx1700cm.


Badkamer Temse
woensdag 17 februari 2021

Complete badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer is 25 jaar oud, en aan renovatie toe. Badkamer meubel wordt vervangen, douche uitbreken, tegels vervangen in heel de badkamer, inloopdouche installeren (waterleiding moet worden verlegd, zonder glaswand want er is een binnenmuurtje dat kan blijven). Verlaagd plafond (partieel) om spots te kunnen gebruiken, vloerverwarming indien dit technisch mogelijk is. Het enige dat we wensen te behouden is het acryl hoekbad. 10 m² ongeveer.


Badkamer Temse
donderdag 21 januari 2021

Badkamer vernieuwen

Ik zoek een specialist voor: Wc, kasten, bad, radiator (fijne) te vernieuwen


Badkamer Temse
zondag 15 november 2020

Vervangen bad en kraan

Ik zoek loodgieter om nieuw bad te plaatsen met kraan en doucheslang. Momenteel is de doucheslang stuk maar niet toegankelijk wegens ingebouwd in natuursteen.


Badkamer Tielrode
donderdag 06 februari 2020

Vernieuwen sanitair en afwerken

Op onze tennisclub willen we de toiletten volledig renoveren. We zoeken iemand die dus het huidig sanitair kan vervangen (plaatsen van 2 hangtoileten, plaatsen van 2 nieuwe lavabos, afvoer, etc) en vervolgens ook de ruimte kan herbetegelen. Het zou gaan om 2 ruimtes van om en de bij de 2m². De muren zijn ongeveer 2m hoog.


Badkamer Rupelmonde
dinsdag 08 oktober 2019

Badkamermeubels in elkaar steken

3 badkamermeubels in elkaar steken en ook drie glazen voor inloopdouche. Ook drie hangtoiletten plaatsen maar omlijsting is al geplaatst. Al aangekocht bij X2O


Badkamer Temse
zondag 10 maart 2019

Badkamer renoveren

Uitbreken van ligbad en vervangen door inloopdouche; alle materiaal reeds aangekocht bij X2O Wanden in kunststof aan te brengen op bestaande steentjes of deze af te breken. Plaatsen van nieuwe WC (gemakkelijke aansluiting) en wastafel (id)


Badkamer Temse
donderdag 08 maart 2018

Badkamer renoveren

Complete badkamerrenovatie - 15 vierkante meter. Volledige renovatie. Bad eruit, douche eruit, meubel eruit. Nieuwe tegels en wanden. Nieuw plafond.


Badkamer Tielrode
woensdag 27 december 2017

Wand plaatsen in badkamer om WC af te schermen

Ik wil graag een afscherming voor de WC in de badkamer. Ik denk aan een glaswand of kunststofwand van 1 op 1 m. Als steun zou ik dit op pootjes zetten onderaan en eventueel aan de muur bevestigen met steuntjes.


Badkamer Temse
dinsdag 31 oktober 2017

Enkel plaatsing van badkamer

Volledige installatie van badkamer in maand november, voor de installateurs die nog een gaatje hebben... Afbraak tot casco voorzien door klant. Uit te voeren werken: plaatsen van gyprocwand 2m², 10m² tegelwerk, plaatsen van douche, bad (incl houten onderstel om af te kleden met betegeling) en lavabo incl kranen, afvoeren en toevoerleidingen in de badkamer zelf. Kranen, bad, douche en alle installatiemateriaal excl aanvoeren en afvoeren zijn reeds in offerte beschikbaar en op stock. Offerte is dus enkel voor plaatsing


Badkamer Temse
zondag 15 oktober 2017

Renovatie badkamer

Huidige badkamer (bad, toilet, radiator, lavabo) moet afgebroken worden. Enkel lavabo mag waarschijnlijk behouden blijven. Deze moet wel verplaatst worden. Er moet nieuw bad, douche (met douchebak), toilet en radiator komen. Plafond moet bekleed worden. Geen betegeling.


Badkamer Temse
donderdag 23 maart 2017

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, vloertegels en wandtegels tot aan plafond. Bad vervangen door douche. Nieuw badkamermeubel en eventueel toilet. Nieuwe radiator voor verwarming.


Badkamer Temse
dinsdag 24 januari 2017

Badkamer verplaatsen naar bovenverdieping sanitair bad meubelen plaatsen

Badkamer staat nu beneden. Moet boven geplaatst worden is juist dezelfde oppervlakte. Dit is een badkamer van 9 m². Enkel plafond moet plat worden gemaakt. Waarschijnlijk ook isolatie leggen. Bad afzonderlijk. Inloopdouche met douchebak onderaan. Dubbele lavabo meubel met spiegel. Toilet-hangsysteem.


Badkamer Temse
zondag 08 januari 2017

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Verbouwen badkamer afmetingen 2,5 op 3 m bad meubel ,hang toilet, inloop douche en betegelen ,vloer leggen.


Badkamer Temse
Offertes aanvragen