Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lavabo in de badkamer

Sanitair

Sanitair

Komt er water aan te pas? Dan hoort het bij sanitair. Casius bezorgt je informatie, handige prijslijsten en offertes van vakmensen uit jouw regio.

Sanitair in de badkamer nodig?

Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer? Of heb je alle toestellen al gekocht en zoek je een goeie stielman je te helpen bij de installatie? Vraag snel jouw gratis offertes aan, vergelijk prijzen en ontdek welke professionals uit jouw regio kunnen helpen.

Elk van onze vakbedrijven is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Op deze manier ben je er zeker van dat je in contact komt met serieuze bedrijven dicht bij huis.

Recente aanvragen

donderdag 08 april 2021

Badkamer verplaatsen en sanitair renoveren

De badkamer in m'n woning moet verplaatst worden van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. (Dit is momenteel een slaapkamer.) Op de benedenverdieping blijft enkel het toilet, maar die moet dan verplaatst worden. Het sanitair is eveneens aan renovatie toe. De badkamer is nu ongeveer een 3,5x1,5m


Badkamer
woensdag 07 april 2021

Brandwerende deur plaatsen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een brandwerende deur voor buiten. Ik zou graag een houten deur plaatsen omdat die goedkoper zijn dan metalen deuren. Het gaat om een smal deurgat waarbij de deur slechts 90° open kan. De oude deur verwijder ik zelf. De deur moet zorgen voor de beveiliging van een sanitaire ruimte met 2 ketels.


Kozijnen, deuren en ramen
dinsdag 06 april 2021

X2O badkamermateriaal installeren

Wij lieten onlangs een offerte opmaken voor sanitaire toestellen bij X20( 1bad, 3wc, 3douches, 1 dubbele lavabo en 2 enkele) wij zijn op zoek naar een vakman die deze kan plaatsen en bij voorkeur ook alle sanitaire leidingen kan plaatsen in onze nieuwbouwwoning.


Badkamer

Offertes voor badkamersanitair vergelijken

Offertes aanvragen