Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lavabo in de badkamer

Sanitair

Sanitair

Komt er water aan te pas? Dan hoort het bij sanitair. Casius bezorgt je informatie, handige prijslijsten en offertes van vakmensen uit jouw regio.

Sanitair in de badkamer nodig?

Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer? Of heb je alle toestellen al gekocht en zoek je een goeie stielman je te helpen bij de installatie? Vraag snel jouw gratis offertes aan, vergelijk prijzen en ontdek welke professionals uit jouw regio kunnen helpen.

Elk van onze vakbedrijven is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Op deze manier ben je er zeker van dat je in contact komt met serieuze bedrijven dicht bij huis.

Recente aanvragen

dinsdag 08 juni 2021

Installeren up-to-date elektrische boiler + waterontharder

Betreft een appartement op het gelijkvloers waarvan in juli de akte wordt verleden. Dit gaan we zsm renoveren voor de mama. Vandaag wordt er verwarmd met accumulatoren (dag/nacht-tarief) en is er slechts een kleine doorstromer van enkele liters voorzien voor de douche. We willen graag een degelijke oplossing voor sanitair water, maar een gasaansluiting voorzien en/of toegang tot rookgaskanaal zal eerstkomende periode niet mogelijk zijn wegens een nodige goedkeuring van de VME... Dus willen we graag in tussentijd een iets modernere installatie, alsnog elektrisch, met een capaciteit van een 80 à 100 liter, inclusief een compatibel type waterontharder.


CV en verwarming Burcht
dinsdag 08 juni 2021

Boiler + radiatoren vervangen en herstelling sanitair

Boiler op aardgas moet vervangen worden. Die staat momenteel naast de badkamer en maar daar ook blijven na vervangen. Verder 2 radiators die een kleine herstelling nodig hebben (radiatorkraan vervangen) + eventueel lek in de kelder herstellen (vervanging van stuk waterbuis in de muur) + plaatsen thermostaat.


Loodgieterij Berlaar
maandag 31 mei 2021

Achterbouw rijhuis vernieuwen + vloer(plaat) volledige gelijkvloers

Vergunning gefinaliseerd, architectplannen beschikbaar. Ik zoek iemand die volgende werken kan coördineren/uitvoeren: - vloerplaat volledige gelijkvloers (70m2) - twee nieuwe zijmuren - groendak met velux platdak - accordeonraam achtergevel - sanitaire voorzieningen keuken (keuken plaats ik zelf) Grondopp 90m² + koertje aan van 20m²


Verbouwing Sint-Amandsberg

Offertes voor badkamersanitair vergelijken

Offertes aanvragen