Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lavabo in de badkamer

Sanitair

Sanitair

Komt er water aan te pas? Dan hoort het bij sanitair. Casius bezorgt je informatie, handige prijslijsten en offertes van vakmensen uit jouw regio.

Sanitair in de badkamer nodig?

Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer? Of heb je alle toestellen al gekocht en zoek je een goeie stielman je te helpen bij de installatie? Vraag snel jouw gratis offertes aan, vergelijk prijzen en ontdek welke professionals uit jouw regio kunnen helpen.

Elk van onze vakbedrijven is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Op deze manier ben je er zeker van dat je in contact komt met serieuze bedrijven dicht bij huis.

Recente aanvragen

vrijdag 15 januari 2021

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler voor sanitair water en verwarming plaatsen. Qua zonneboiler heb ik niks op het oog, graag zou ik dit met de vakman bespreken.


Andere / klussen
donderdag 14 januari 2021

Sanitaire installaties plaatsen

Wij willen het bad vervangen door een inloopdouche aangezien mijn man 65 plus is en een badkamer meubel moet vervangen. Wij hebben de inloopdouche nog niet aangekocht, graag zouden wij dit bespreken met de vakman.


CV en verwarming
woensdag 13 januari 2021

Sanitaire installaties plaatsen

Plaatsen van een elektrische combiketel voor opvang cv en warmwatergebruik. Er is al een bestaande insallatie, deze moet dus vervangen worden.


CV en verwarming

Offertes voor badkamersanitair vergelijken

Offertes aanvragen