Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lavabo in de badkamer

Sanitair

Sanitair

Komt er water aan te pas? Dan hoort het bij sanitair. Casius bezorgt je informatie, handige prijslijsten en offertes van vakmensen uit jouw regio.

Sanitair in de badkamer nodig?

Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer? Of heb je alle toestellen al gekocht en zoek je een goeie stielman je te helpen bij de installatie? Vraag snel jouw gratis offertes aan, vergelijk prijzen en ontdek welke professionals uit jouw regio kunnen helpen.

Elk van onze vakbedrijven is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Op deze manier ben je er zeker van dat je in contact komt met serieuze bedrijven dicht bij huis.

Recente aanvragen

maandag 19 oktober 2020

Santair herstellen

Bij de werken aan het dak hebben de vakmannen de buizen van het sanitair niet goed vastgelegd. Verlies van zuurstof pijp op het dak. De ketel wordt niet warmer dan 40 graden.


Loodgieterij
zaterdag 17 oktober 2020

Zonneboiler plaatsen

Ik heb zonnepanelen op dezelfde kant liggen. Ik heb een CV op aardgas met ingebouwde boiler. Ik zoek een systeem waarbij ik een zonneboiler kan combineren met mijn bestaande ketel, zodat ik via mijn oude installatie (combinatie verwarming en sanitair) kan bijwarmen in perioden van weinig/geen zon en/of grotere afname warm water. De ondergrond waar de zonneboiler op geplaatst moet worden zijn dakpannen.


CV en verwarming
donderdag 08 oktober 2020

Radiatoren en sanitair plaatsen

Op zoek naar een loodgieter / sanitairspecialist: plaatsen badkamer en 4 radiatoren. Materiaal en plaatsing.


Loodgieterij

Offertes voor badkamersanitair vergelijken

Offertes aanvragen