Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
44 Dakpannen Goten

Dakwerker in de regio?

Dakwerker in de regio?

Zoek je een goede dakwerker?

Casius maakt het je mogelijk om meerdere professionele dakwerkers uit de buurt te vergelijken. Al ruim 20 jaar helpen brengen wij de particulier in contact met de beste vakmannen uit de regio. Gratis en zonder verplichtingen. Graag informatie over jouw dakwerken? Voor- en nadelen, mogelijkheden, richtprijzen en inspiratie vind je op een van onze onderliggende pagina's.

 

Liever meteen advies en een vrijblijvende prijsofferte van een dakwerker? Vul het groene formulier in en wij brengen je in contact met een aantal professionele vakmannen in de regio.

Offertes dakwerkers aanvragen

Recente opdrachten voor dakwerken

woensdag 07 april 2021

Zinken dak repareren en versterken

3Ik wil graag wat werken laten uitvoeren aan mijn zinken dak met twee punten. (ik ken de oppervlakte niet) 1. Algemene inspectie van beide daken. 2. Een kleine reparatie aan de oostkant van een van de dakpunten, daar is namelijk een kopse beschermplaat losgeraakt. 3. Het schoonmaken van de dakgoten Daarnaast zou ik graag volgende werkzaamheden ook laten uitvoeren 1. Het verstevigen van beide daken tegen stormweer. 2. Het verminderen van lawaai tijdens stormweer. 3. Plaatsen van 1 of twee dakramen.


Dakdekken en dakherstelling
woensdag 07 april 2021

Dak herstellen en afwerken

Ik ben op zoek naar iemand om herstellingswerken uit te voeren aan het dak, de afwerking van de dakuitbouw alsook de dak- en gevelbelatting. De oppervlakte van de herstelling bedraagt 5 vierkante meter. De oppervlakte van de uitbouw is 8 vierkante meter. De oppervlakte voor de gevelbelatting is 30 vierkante meter. De latten hebben we, het afwerkingsmateriaal niet.


Dakdekken en dakherstelling
dinsdag 06 april 2021

Nokpannen vastleggen

Cement is tussen de nokpannen uit, dienen opnieuw vast gelegd. De nokpannen heb ik nog maar de cement is er hellemaal vanuit. Er moeten enkele losse nokpannen er weer tegen aangelegd worden en ingesmeerd worden. Het is +/- 20 m. Het is makkelijk bereikbaar.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes dakwerkers aanvragen