Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
44 Dakpannen Goten

Dakwerker in de regio?

Dakwerker in de regio?

Zoek je een goede dakwerker?

Casius maakt het je mogelijk om meerdere professionele dakwerkers uit de buurt te vergelijken. Al ruim 20 jaar helpen brengen wij de particulier in contact met de beste vakmannen uit de regio. Gratis en zonder verplichtingen. Graag informatie over jouw dakwerken? Voor- en nadelen, mogelijkheden, richtprijzen en inspiratie vind je op een van onze onderliggende pagina's.

 

Liever meteen advies en een vrijblijvende prijsofferte van een dakwerker? Vul het groene formulier in en wij brengen je in contact met een aantal professionele vakmannen in de regio.

Offertes dakwerkers aanvragen

Recente opdrachten voor dakwerken

vrijdag 11 juni 2021

Renoveren pannendak (asbest) 75m²

Graag voorstel voor het renoveren van een pannendak van een halfopen bebouwing. In bijlage foto, zijaanzicht met afmetingen (bij benadering he). Breedte van het dak is ongeveer 660 cm. Werkzaamheden, inclusief: verwijderen asbestleien + installeren 2 x dakraam achteraan - dus de niet-straatkant (opening dienen nog te worden gemaakt). Adviseren of constructie (in goede staat, geen rot of vocht) zou moeten worden verstevigd ifv plaatsing zonnepanelen (op termijn) Afwerking inclusief daklijsten & goten.


Dakdekken en dakherstelling Lommel
woensdag 09 juni 2021

Vernieuwen dakkapel

Graag willen we de bestaande houten dakkapel laten vernieuwen, in kunststof. Breedte +/- 250 cm + hoogte +/- 200 cm. Graag inclusief dubbel glas + rolluik + hor. Woning is 2 lagen en dak het dak, dakkapel is labgs de achterzijde van de woning geplaatst, dus ter plekke de mogelijkheden bekijken gifv bereikbaarheid.


Dakdekken en dakherstelling Zandvliet
dinsdag 08 juni 2021

Dakgoten vernieuwen

Waterdichting en bekleding oude dakgoten aan hellend dak. Het zou gaan over een 26 lopende meter. Momenteel zijn die van hout.


Dakdekken en dakherstelling Geel
Offertes dakwerkers aanvragen