Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektriciteitswerken Herentals

Elektriciteit aanleggen in het tuinhuis - Elektriciteitswerken - Herentals

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Elektriciteit aanleggen in het tuinhuis

Wij hadden graag elektriciteit in het tuinhuis. De sleuf is gegraven, de wachtbuis ligt erin. Nu nog aansluiten, 2 stopcontacten voorzien en een lichtschakelaar en verlichting plaatsen. Men zal de draad wel nog moeten verlengen.


Electricien Olen

Offertes van erkende elektriciens in Herentals aanvragen

Recente aanvragen uit Herentals

donderdag 21 september 2023

Laadoplossing plaatsen voor mijn EV in ondergrondse parkeergarage

Laadpunt te plaatsen in de ondergrondse parkeergarage van een appartementsblok. Elektriciteitsmeter bevind zich ook in de garage, afstand tot laadpunt is ongeveer 20m. De zekeringkast daarentegen bevind zich in het appartement op de eerste verdieping.


Elektriciteit Herentals
woensdag 20 september 2023

Grote elektriciteitswerken

Volledig huis heeft nog oude elektriciteit sinds de jaren '60. Er is nog geen aarding aanwezig. De buizen etc moeten ook vernieuwd worden aangezien deze nog van metaal zijn. Nieuwe elektriciteitskast moet dus ook geplaatst worden. Digitale meter van fluvius is al geïnstalleerd Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Compleet nieuwe elektrische installatie, Elektriciteitskast plaatsen Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Project in afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik


Elektriciteit Herentals
donderdag 10 augustus 2023

Grote elektriciteitswerken

Oude woning waar elektriciteit niet conform is Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Compleet nieuwe elektrische installatie Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Renovatieproject


Elektriciteit Herentals
zaterdag 05 augustus 2023

Elektriciteitspunten aanleggen

Ik zoek iemand die in mijn tuin een extra stopcontact kan plaatsen. Aftakking gebeurt via de garage naar achterkant tuin +- 20m kabel.


Elektriciteit Herenthout
zaterdag 20 mei 2023

Elektriciteitspunten aanleggen

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Elektriciteitspunten aanleggen Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Project in afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik


Elektriciteit Herentals
maandag 06 februari 2023

Elektriciteitswerken

Iets meer dan een jaar geleden is onze elektriciteit afgekeurd op basis van het buitengedeelte. Er ging een herkeuring aangevraagd worden exclusief de elektriciteit buiten maar door een samenspel aan redenen is die er nooit van gekomen. Het binnengedeelte is in die tijd ook wel wat aangepast (keuken vernieuwd en nog een paar muren veranderd). Concreet zijn we op zoek naar een elektricien die het binnengedeelte opnieuw keuringsklaar kan maken en nog enkele kleinere werkjes aan die elektriciteit nog uit kan voeren.


Elektriciteit Herenthout
dinsdag 24 januari 2023

Elektriciteit aanpassen

Wij gaan een pand huren. De elektriciteit is daar afgekeurd en we hebben een keuringsverslag met de nodige aanpassingen die moeten gebeuren. Er moeten ook nieuwe stopcontacten en lichtpunten voorzien worden.


Elektriciteit Herentals
dinsdag 08 november 2022

Aanpassen elektriciteitsaansluiting

Overschakeling van 1 naar 3-fasen omwille van plaatsing zonnepanelen; verzwaring elektriciteitsaansluiting.


Elektriciteit Herentals
woensdag 28 september 2022

Elektriciteit in orde brengen voor keuring

Elektrische kabels die wij getrokken hebben aansluiten In zekeringkast en eendraadschema maken zodat deze gekeurd kan worden


Elektriciteit Herenthout
woensdag 28 september 2022

Grote elektriciteitswerken

Bestaande kast van 230V 40A met zonnepanelen moet aangepast worden naar 380V 25A voor bijkomende zonnepanelen. Beide zonnepanelen hebben monofasige omvormer die telkens op andere fase zullen moeten aangesloten worden. Omvormer 4kw en 5kw


Elektriciteit Olen
dinsdag 23 augustus 2022

Elektriciteit comform maken

Bij de aankoop van mijn appartement is de elektriciteit afgekeurd. Deze zou dus comform gemaakt moeten worden voor de herkeuring. In bijlage vind u het afgekeurde attest.


Elektriciteit Herentals
donderdag 04 november 2021

Privé-laadpaal buiten plaatsen

Installeren van laadpaal met 1 stekkerdoos voor privégebruik. Te plaatsen tegen buitenmuur van oprit, vlakbij elektriciteitskast binnen.


Elektriciteit Gierle
woensdag 17 maart 2021

Elektriciteitswerken uitvoeren

Het betreft een stadswoning daterend van 1960 die ik recentelijk verwierf en waarvan de elektriciteit onlangs werd afgekeurd ( tijdens de controle voor verkoop ). De woning is momenteel onbewoond en onbemeubeld, wat renovatiewerken voor de elektriciteit moet vergemakkelijken. Ik zoek dus iemand die de volledige elektriciteit op orde kan zetten.


Elektriciteit Herentals
vrijdag 22 januari 2021

Nazicht elektriciteit

nazicht doormeten klokthermostaat theben ram 797B, eventueel vervangen door een thermokoppel ip65- of dergelijke voor vochtige ruimte, en een ontvanger in de elktrische kast die dan de verwarming stuurt met klok/relais, of ander deftig voorstel.


Elektriciteit Olen
woensdag 11 september 2019

Aantal kleinere elektriciteitswerken uitvoeren

2 stopcontacten plaatsen, buitenverlichting voorzien. Ook schema’s maken om keuring te laten doen.


Elektriciteit Herentals
Offertes aanvragen