Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektriciteitswerken Heverlee

Thuisbatterij plaatsen - Elektriciteitswerken - Heverlee

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Thuisbatterij plaatsen

Wij zouden graag een thuisbatterij laten plaatsen. We hebben 12 zonnepanelen. Er liggen 5 op een kant van het dak en 7 op de andere kant. Het jaarlijks stroomverbruik 4100kWh Onze zonnepanelen zijn van 2019.


Electricien Heverlee

Offertes van erkende elektriciens in Heverlee aanvragen

Recente aanvragen uit Heverlee

donderdag 02 februari 2023

Elektriciteitswerken

Vervangen van de oude elektriciteitskast.


Elektriciteit Heverlee
vrijdag 20 januari 2023

Elektriciteit in orde brengen

Vakman gezocht om elektriciteit in orde te brengen voor keuring.


Elektriciteit Heverlee
woensdag 28 december 2022

Elektriciteit conform maken

Wij hebben een nieuw huis gekocht waarvan de elektriciteit niet bevestigd is. Wij zouden graag het elektriciteitsprobleem oplossen voordat wij er gaan wonen of andere verbouwingen uitvoeren. Wij zouden hier graag meer informatie over ontvangen zoals kosten, wanneer het mogelijk is etc.


Elektriciteit Heverlee
dinsdag 29 november 2022

Controleren conformiteit elektriciteit

Woning van 1950. Is de oude bedrading nog conform? Vermoedelijk moeten we een nieuwe zekeringskast plaatsen en misschien zelfs de installatie volledig vernieuwen


Elektriciteit Heverlee
maandag 28 november 2022

Elektriciteitspunten aanleggen

Twee spatwaterdicht geaarde stopcontacten met een klepje installeren plus twee additionele spatwaterdicht geaarde stopcontacten met een klepje installeren in een klein studio volgens de regels van Wonen Vlaanderen.


Elektriciteit Heverlee
donderdag 11 augustus 2022

Electriciteit vernieuwen

Graag wens ik mijn elektriciteit volledig vernieuwen en laten keuren. Huidige is niet meer conform. Wensen dit binnen de wettelijke termijn in orde te brengen.


Elektriciteit Heverlee
zondag 04 oktober 2020

Stopcontact met aarding voorzien

Ik zou graag een stopcontact laten voorzien van aarding en een leiding buiten laten doortrekken. + ook nog elektriciteit voorzien voor een oplaadpaal voor de auto.


Elektriciteit Heverlee
zaterdag 25 juli 2020

Volledig nieuwe elektriciteit aanleggen

Volledige nieuwe elektriciteit aanleggen in het gehele huis van 3 verdiepen met kelder.


Elektriciteit Heverlee
maandag 12 november 2018

Uitvoeren van diverse elektriciteitswerken

Wj op zoek naar een electricien om een aantal elektriciteitswerken uit te voeren. Plaatsen en verplaatsen stopcontacten, controle van het huidige elektriciteitsnetwerk, plaatsen van een aantal lichtpunten en schakelaars, klaarleggen elektriciteit voor een nieuwe keuken en badkamer.


Elektriciteit Heverlee
vrijdag 27 april 2018

Keuring elektriciteit

Verkoop van huis; attest van keuring nodig.


Elektriciteit Heverlee
dinsdag 25 juli 2017

Elektrische schema's duplex appartement uitvoeren

Voor verkoop van mijn huidige duplex heb ik elektrische schema's nodig (elektriciteitskeuring : afgekeurd enige reden was ontbreken van deze schema's). Appartement is van 1996 en bestaat uit inkom, living en open keuken, trap naar slaapkamer en badkamer. Ik heb plannen die u kunt gebruiken. Ik ben verder ook op zoek naar een betrouwbare elektricien voor latere werken aan mijn toekomstige woning.


Elektriciteit Heverlee
dinsdag 23 mei 2017

Elektriciteit keuken vernieuwen

Mijn keuken dateert uit 1974 en bevat slechts één kring voor vier stopcontacten. Er zouden twee extra elektrische kringen moeten aangelegd worden: één voor (vaat)wasmachine en één voor de oven. De zekeringkast bevindt zich in de WC-ruimte, op zeker 12m afstand. De nieuwe bekabelingen (tot de twee extra stopcontacten voor wasmachine en oven) zouden dus door de gang, living en hal moeten aangelegd worden. De werken zouden binnen nu en 4 weken tijd vervolledigd moeten worden.


Elektriciteit Heverlee
maandag 18 januari 2016

Elektriciteitsrenovatie-nieuwe keuring-elektrisch plan

Na een keuring van de elektrische installatie bij verkoop, dienen de gebreken rechtgezet worden + moet een nieuwe keuring gebeuren. Gebreken houden o.m. afwerken van stopcontacten in maar ook meer 'uitgebreidere' werken zoals aarding (+extra pinnen plaatsen) in orde brengen + elektrisch plan opmaken.


Elektriciteit Heverlee
dinsdag 26 november 2013

Electriciteitswerken

Volledige vernieuwing elektriciteit in 3 appartementen.


Elektriciteit Heverlee
woensdag 12 december 2012

Verbouwing kleine woning

We hebben zojuist onze eigen woning gekocht en zoeken iemand die de elektriciteit kan aanpassen conform met de huidige wetgeven. Er is een document van de elektriciteits keuring voorhanden. De verbouwingen zouden doorgaan eind februari en maart 2013 aangezien wij dan pas de sleutels van de woning ontvangen. Er is wel al de mogelijkheid om de woning te bezichtigen - op afspraak met de huidige eigenaar.


Elektriciteit Heverlee
Offertes aanvragen