Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien controle

Elektriciteit aanleggen - Elektriciteitswerken - Mechelen

Elektriciteit aanleggen - Elektriciteitswerken - Mechelen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Elektriciteit aanleggen

Wij zouden de elektriciteit nog moeten laten doen in onze nieuwbouw. (alles aansluiten) meter + keuring moet zeker gedaan worden.


Electricien Zemst

Offertes van erkende elektriciens in Mechelen aanvragen

Recente aanvragen uit Mechelen

vrijdag 14 januari 2022

Elektriciteit aanleggen

Wij zouden de elektriciteit nog moeten laten doen in onze nieuwbouw. (alles aansluiten) meter + keuring moet zeker gedaan worden.


Elektriciteit Zemst
maandag 02 augustus 2021

Elektriciteitsinstallatie vernieuwen

Elektriciteitswerken voor een renovatieproject. De huidige elektrische installatie is niet conform. Ik wens een vernieuwing/renovatie van de huidige installatie volgens huidige standaard en normen. Plaatsing nieuwe zekeringskast en differentieel.


Elektriciteit Muizen (Mechelen)
vrijdag 28 mei 2021

Elektriciteit benedenverdieping

Ik zoek een elektricien voor het leggen/vernieuwen van de elektriciteit van de benedenverdieping van een rijhuis in Mechelen. Momenteel wordt er gerenoveerd en is alles dus gemakkelijker te bereiken voor het installeren. Daarnaast zou een nieuwe elektriciteitskast geïnstalleerd dienen te worden in de kelder met de aansluitingen van alle (nieuwe) leidingen.


Elektriciteit Mechelen
woensdag 03 februari 2021

Elektriciteit appartement conform maken

Graag had ik de elektriciteit van mijn aangekochte appartement laten conform maken. Het is afgekeurd wegens volgende inbreuken: Inbreuken - Schema's en plannen: - 1.01. : Eéndraadschema van de installatie is te voorzien of te vervolledigen. (art 16, 268, 269) - 1.01A. : Het ééndraadschema moet verplicht volgende vermeldingen bevatten: de spanning en de aard van de stroom, de uitvoerder van de elektrische installatie (naam en BTW-nummer, of bij ontstentenis daarvan, het nummer, de uitreikingsdatum en de gemeente van de ID-kaart) en zijn of haar handtekening, het adres van de installatie, de naam van de eigenaar en zijn of haar handtekening, en de datum van opmaak van het schema. - 1.02. : Situatieschema van de installatie is te voorzien of te vervolledigen. (art 269)


Elektriciteit Mechelen
woensdag 03 februari 2021

Elektriciteitsschema maken woning

Ik zou graag een elektriciteitschema willen laten maken van mijn woning.


Elektriciteit Mechelen
vrijdag 11 september 2020

Drie elektriciteitskasten vernieuwen

Graag zou ik mijn elektriciteitskasten willen vernieuwen. In totaal hangen er nu 3 kasten, waarvan een enkel voor stopcontacten en lampen. Ik wil die allemaal in één kast krijgen. Minstens 25 à 30 zekeringe nodig.


Elektriciteit Bonheiden
donderdag 07 mei 2020

Elektriciteit voorzien voor aansluiting afwasmachine

We hebben een afwasmachine aangekocht maar onze aansluitingen van elektriciteit moeten hiervoor aangepast worden Bij het bouwen van onze woning werd er geen apart stopcontact voorzien voor de aansluiting van een afwasmachine.


Elektriciteit Mechelen
dinsdag 14 april 2020

Elektriciteit leggen tot achtertuin

We hebben een opblaasbaar zwembad gezet en hiervoor hebben we aansluiting nodig van totaal 25 ampère minstens (evt. voegen we nog wat lichten bij). In totaal moet ongeveer 75 meter worden overbrugd, een deeltje door een bos. Ik vermoed dat de leiding moet worden ingegraven.


Elektriciteit Bonheiden
donderdag 31 oktober 2019

Elektriciteit leggen nieuwbouw

Het zou zijn voor het leggen van alle kabels. Daarnaast aansluiten stopcontacten en aangeleverd domotica materiaal en zekeringkast installeren.


Elektriciteit Bonheiden
donderdag 19 september 2019

Elektriciteit volgens de normen zetten

woning gekocht - elektriciteit afgekeurd


Elektriciteit Boortmeerbeek
dinsdag 10 september 2019

Elektriciteitswerken in twee nieuwbouwwoningen

Wij zijn momenteel bezig met 2 halfopen bebouwingen. Deze staan bijna onder dak. Wij zoeken nog een electricien voor beide woningen.


Elektriciteit Bonheiden
zondag 09 juni 2019

Opsporen en herstellen van electriciteitslek

Vermoedelijk een kabelbreuk aan onze elektriciteit. Wij hebben een poort van voor aan de straat en die werkt niet meer omdat er verlies op de kabel zit (soms hebben we maar 150V, soms geen spanning). Differentieel springt steeds.


Elektriciteit Bonheiden
dinsdag 28 mei 2019

Opsporen elektriciteitsverlies

Nakijken of er een lek of verlies is van elektriciteit is in een leegstaande woning. Twee tellers aanwezig.


Elektriciteit Mechelen
donderdag 21 februari 2019

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan voor keuring van elektriciteit voor rijwoning. Heb zelf uitbreiding uitgevoerd, heb schema's nodig zowel voor oude gedeelte als ook voor de uitbreiding.


Elektriciteit Mechelen
maandag 18 februari 2019

Elektriciteitskast vervangen en vernieuwen van elektriciteit

Ik heb een huis gekocht waarvan de elektriciteit afgekeurd is (het keuringsattest kan ik bezorgen). De voornaamste opmerkingen zijn: - Geen aarding aanwezig, spreidingsweerstand niet kunnen meten, geen isolatiemeting kunnen doen, geen continuïteit kunnen meten - Gas en waterleidingen zijn niet geaard - Geen algemene verliesstroomschakelaar aanwezig, geen bijkomende verliesstroomschakelaar aanwezig - VERDEELBORD ONBEREIKBAAR, geen waarnemingen in het bord kunnen doen zoals soorten draad met de juiste sectie’s of niet, I kalibreerelementen, aftakkingen, aantal kringen voor verlichting etc. - Geen schema’s en kringaanduidingen aanwezig We zouden zo veel mogelijk werk zelf willen doen (bijvoorbeeld uitslijpen) om de kosten te drukken.


Elektriciteit Mechelen
Offertes aanvragen