Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektriciteitswerken Nieuwpoort

Lichte motorisatie voorzien kantelpoort - Elektriciteitswerken - Nieuwpoort

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Lichte motorisatie voorzien kantelpoort

Voor onze metalen hörmann-kantelpport (lichtgewicht) willen ik graag kijken naar een geschikte motorisatie. Langs de binnenzijde van de box zijn verschillende mogelijkheden om deze te plaatsen. Dagopening +/- 2500 x 2200


Electricien Oostduinkerke

Offertes van erkende elektriciens in Nieuwpoort aanvragen

Recente aanvragen uit Nieuwpoort

vrijdag 30 juni 2023

Elektriciteitswerken

Bij de renovatie van een huis dient de elektriciteit aangepast te worden.


Elektriciteit De Panne
woensdag 26 april 2023

Grote elektriciteitswerken

Elektrische installatie in nieuwbouw - geen full domotica, maar toch graag de mogelijkheid tot centrale bediening en bediening via app en opvolging verbruik,... Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Compleet nieuwe elektrische installatie Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Renovatieproject


Elektriciteit De Panne
maandag 03 april 2023

Elektrische installatie uitbreiden of aanpassen

Vanwege verkoop appartement dienen enkele zaken aangepakt te worden en opnieuw keuring uit te voeren. Opmerkingen: - Schema's ééndraad- en situatieschema - Verdeelbord niet afdoende beschermd - Zekering vervangen - Aanwezigheid equipotentiaal kan niet worden vastgesteld Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Is je installatie al voorbereid op een keuring?: Nee Welke kleine aanpassingen moeten er gebeuren? : Oplossen mankementen elektriciteitskeuring Welke werken wil je laten uitvoeren?: Kleine aanpassingen aan bestaande installatie, Elektriciteitskeuring voor certificaat Wat is de functie van het pand?: Woning


Elektriciteit Oostduinkerke
dinsdag 27 juli 2021

EPC-attest opstellen en keuren van elektrische installatie

We willen ons huis te koop zetten, dus hebben we een EPC-attest nodig. Ook zou de elektriciteit gekeurd moeten worden. Bij voorkeur tegen 20 augustus 2021.


Elektriciteit De Panne
maandag 19 juli 2021

Elektriciteitskeuring voor verkoop

Elektrische keuring in het kader van de verkoop van een appartement (bouwjaar 1966).


Elektriciteit Oostduinkerke
donderdag 10 september 2020

Elektriciteit vernieuwen

We willen graag volgende zaken aanvragen: - vernieuwen van elektriciteit - verbergen van elektrische kabels - toevoegen van nieuwe lichtpunten , stopcontacten - toevoegen van een elektrische doorstromer om warm water te verkrijgen in badkamer


Elektriciteit Koksijde
zondag 21 januari 2018

Elektriciteit conform maken

Schema's ontbreken, - continuïteit van equipotentiale geleiders en /of beschermingsgeleiders is niet gewaarborgd, - - contactdozen: de aardingspen dient aangesloten te worden op de aarding van de installatie; - toestel klasse 1 dient door middel van een beschermingsgeleider (PE) aangesloten te worden op het aardingsnet; - verdeelbord is niet voorzien van achterwand en /of deur; -het bord is niet gemakkelijk toegankelijk; - de genaakbare, naakte delen onder spanning zijn onvoldoende afgeschermd; - niet gebruikte invoeropeningen van het bord dienen afgedicht te worden; - de aanduidingen van de stroomkringen en / of apparatuur, aansluitklemmen enz. Dient aangebracht of vervolledigd te worden (met voldoende leesbaarheid & bestendigheid)


Elektriciteit Koksijde
maandag 16 oktober 2017

Elektrische installatie conform maken in studio

Conform maken elektriciteit. Plus het plaatsen van 3 elektriciteit Convection en 1 straler in badkamer.


Elektriciteit De Panne
zaterdag 07 oktober 2017

Elektrische installatie vernieuwen

Appartement bouwjaar 1976, Elektriciteit nooit vervangen/aangepast. 100m². Aansluitingen voor elektrische verwarming in elke kamer.


Elektriciteit Nieuwpoort
dinsdag 11 april 2017

Elektricien nodig

Elektricien nodig voor de aflevering van een certificaat van de elektriciteit. Vakman dient langs te komen. Het is zeer dringend, ik zou de certificaten deze week nog nodig hebben.


Elektriciteit Koksijde
woensdag 21 oktober 2015

Elektriciteit plaatsen in een kelder

Er is geen enkel elektriciteitsinstallatie in de kelder van het appartement dat ik huur. Ik heb het met de eigenaar besproken, en zij gaat akkoord om werken te laten uitvoeren, maar zij wilt eerst offertes krijgen. U kunt deze aan het mailadres sturen, met een kopij aan mij, A.U.B.


Elektriciteit Koksijde
dinsdag 23 juni 2015

Electriciteit conform rapport Vincotte

Elektriciteit aanpassen conform het keuringsrapport van Vincotte. Keuringsverslag beschikbaar. Adresgegevens bij afspraak.


Elektriciteit Nieuwpoort
dinsdag 17 april 2012

Renovatie van elektrische installatie in oud huis

Ik ga verhuizen naar een oud huis waar de elektrische installatie heel veel gebreken heeft en ook gekeurd geweest is ik heb nog 20 maanden om alles in orde te brengen. Ik heb de basis van elektriciteit,maar ik zie het toch niet zitten om aan deze helse klus te beginnen. Om een paar dingen om te noemen die moeten gebeuren. Volledige nieuwe zekeringskasten,bedrading moet vervangen worden en er moet aarding gelegd worden want die is niet aanwezig. En er zijn ook geen elektrische schema's aanwezig. Ik hoop dat er iemand mij kan helpen. Het zou nog niet voor snel zijn (max binnen een jaar) maar misschien dat er iemand eens kan langskomen om een offerte op te stellen, zo dat ik toch ongeveer zal weten wat het mij zal kosten.


Elektriciteit Nieuwpoort
dinsdag 27 december 2011

Vernieuwingen

volledig vernieuwen van elektriciteit in de hele woning


Elektriciteit Adinkerke
Offertes aanvragen