Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektriciteitswerken Peer

Laadpaal plaatsen - Elektriciteitswerken - Peer

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Laadpaal plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een Wallbox laadpaal in combinatie met zonnepanelen in garage. Gewenste vermogen: 11 tot 22 kW. Netaansluiting: 1-fase netaansluiting (standaard).


Electricien Hechtel

Offertes van erkende elektriciens in Peer aanvragen

Recente aanvragen uit Peer

dinsdag 18 juli 2023

Grote elektriciteitswerken

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Is je installatie al voorbereid op een keuring?: Nee Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Compleet nieuwe elektrische installatie, Elektriciteitskast plaatsen, Elektriciteitspunten aanleggen, Stopcontacten plaatsen, Installatie gereed maken voor elektrische keuring Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen, Elektriciteitskeuring voor certificaat Om wat voor type project gaat het?: Renovatieproject


Elektriciteit Hechtel
maandag 26 juni 2023

Elektrische installatie uitbreiden of aanpassen

Graag mijn electriciteitsnet verzwaren van 230 volt-40 ampere naar drie fasig-400volt+n (32A of 40A) Dit hebben we nodig voor het laden van een elektrische auto (de kabel buiten naar het laadpunt wordt door ons getrokken) Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Is je installatie al voorbereid op een keuring?: Nee Welke kleine aanpassingen moeten er gebeuren? : Elektrische installatie uitbreiden of aanpassen Welke werken wil je laten uitvoeren?: Elektriciteitskeuring voor certificaat, Kleine aanpassingen aan bestaande installatie Wat is de functie van het pand?: Woning


Elektriciteit Kleine-Brogel
maandag 19 juni 2023

Grote elektriciteitswerken

Volledig nieuwe elektriciteit en nieuwe leidingen aanleggen in een bewoonde woning Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Compleet nieuwe elektrische installatie, Installatie gereed maken voor elektrische keuring Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Renovatieproject


Elektriciteit Heppen
donderdag 23 februari 2023

Elektrische installatie aanpassen

Vastgestelde inbreuken bij elektriciteitskeuring: 1) Het ééndraadschema ontbreekt (Boek 1: 3.1.2.1); 2) De situatieplannen ontbreken (Boek 1: 3.1.2.1); 3) De aardingsonderbreker ontbreekt (Boek 1: 5.4.3.5); 4) Er is geen ondergeschikte differentieelstroominrichting van maximum 30 mA geplaatst voor de beveiliging van de "vochtige kringen" (Boek 1: 4.2.4.3); 5) Bij vermindering van de sectie van geleiders is er geen aangepaste overstroombeveiliging voorzien (Boek 1: 4.4.3.1); 6) De waarde van de spreidingsweerstand van de aardverbinding is te hoog (Boek 1: 5.4.2); 7) Er is geen continuïteit van de beschermingsgeleider van het stopcontact (Boek 1: 5.4.3.4) (badkamer); 8) Opbouwstopcontacten en/of -schakelaars zonder achterplaatje mogen niet rechtstreeks op een brandbare ondergrond bevestigd worden (Boek 1: 4.3.3.5).


Elektriciteit Ellikom
woensdag 04 januari 2023

Elektrische installatie aanpassen

We zouden graag onze elektriciteit willen verzwaren.


Elektriciteit Kleine-Brogel
donderdag 24 november 2022

Elektriciteit aanpassen

We willen onze elektrische kookplaat vervangen door een nieuwe inductieplaat. Momenteel is de plaat rechtsreeks aan een kabel aangesloten die achter de keukenkast in de vloer gaat richting meterkast. Hier dient een stopcontact tussengeplaatst te worden om de zaak comform te krijgen. Het huis dateert van 2005 (oude kookplaat ook). eventueel ook keukenkastverlichting aanpassen (nu met transformator en halogeenlampjes).


Elektriciteit Ellikom
zaterdag 12 november 2022

Automatisatie van bestaande poort

Buitenpoort metaal in 2 delen. Elektriciteit aanwezig


Elektriciteit Bocholt
zaterdag 02 mei 2020

Elektriciteit vervangen en aansluiten nieuwe kast

Elektriciteit vervangen en aansluiten nieuwe kast. Iemand die de kabel wil trekken en alles wil aansluiten.


Elektriciteit Hechtel
dinsdag 21 april 2020

Elektriciteit vervangen en nieuwe elektriciteitskast plaatsen

We moeten de elektriciteitskabels en de kast vervangen om in orde te zijn met de keuring;


Elektriciteit Hechtel
dinsdag 23 april 2019

Elektriciteit volledig vernieuwen

Ik wil de stroom volledig laten vernieuwen dus ben opzoek naar een aannemer die dat zou kunnen doen het is een ouder huis bewoonbare oppervlakte is 180m2 met 4 en 1 bureaukamer zolder en kelder alles zal waarschijnlijk via het plafond gedaan moeten worden heb overal vals plafond maar die ging ik al met zekerheid vernieuwen.


Elektriciteit Peer
dinsdag 04 september 2018

Elektrische installatie leggen in nieuwbouwwoning

Elektriciteit in een nieuwbouw leggen. Alle elektriciteitswerken uitvoeren. Rond oktober zouden de ruwbouwwerken moeten afgerond worden, nadien kan er dus binnenin gestart worden.


Elektriciteit Bocholt
vrijdag 17 februari 2017

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform maken. Oud huis.


Elektriciteit Eksel
woensdag 13 januari 2016

Totale verandering electriciteit

We hebben een huis gekocht en zouden de totale installatie van elektriciteit moeten vervangen. We wonnen al in het huis, dus de werken zouden moeten gebeuren als we in het huis wonen. We hebben de mogelijkheid om sommige woongedeelten vrij te maken als er werken worden uitgevoerd. Een bezoek kan s'avonds plaats vinden.


Elektriciteit Heppen
maandag 16 juni 2014

Elektriciteitsplan en electriciteitswerken

Opmaken elektriciteitsplan en aanpakken opmerkingen keuringsverslag We wonen in Kaulille, Noord-Limburg Graag offerte aub


Elektriciteit Kaulille
dinsdag 08 december 2009

Electricien

Elektriciteit zou moeten gelegd worden voor een halfopenbebouwing (nieuwbouw), start nieuwbouw: mei 2010


Elektriciteit Ellikom
Offertes aanvragen