Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektriciteitswerken Puurs-Sint-Amands

Alle verlichting ophangen in nieuwbouw - Elektriciteitswerken - Puurs-Sint-Amands

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Alle verlichting ophangen in nieuwbouw

Verlichting ophangen in nieuw appartement. IN totaal 12 stuks


Electricien Puurs

Offertes van erkende elektriciens in Puurs-Sint-Amands aanvragen

Recente aanvragen uit Puurs-Sint-Amands

vrijdag 01 september 2023

Groepenkast vervangen

Is je installatie al voorbereid op een keuring?: Nee Welke kleine aanpassingen moeten er gebeuren? : Elektrische installatie uitbreiden of aanpassen, Groepenkast vervangen, Stopcontacten / lichtschakelaars vervangen, Oplossen mankementen elektriciteitskeuring Welke werken wil je laten uitvoeren?: Kleine aanpassingen aan bestaande installatie, Elektriciteitskeuring voor certificaat Wat is de functie van het pand?: Woning


Elektriciteit Lippelo
woensdag 28 december 2022

Elektriciteit aanpassen

Opstellen van elektrisch schema en aantal kleine punten in orde brengen na afkeur BTV.


Elektriciteit Lippelo
donderdag 18 november 2021

Vervangen elektriciteitskast naar aanleiding van zonnepanelen

We zijn van plan om zonnepanelen te laten leggen en die firma had aangegeven dat het was aangewezen om de zekeringskast vooraf te laten vervangen aangezien deze al > 40 jaar oud is. Dus zoek ik hiervoor een elektricien die dit kan realiseren.


Elektriciteit Bornem
vrijdag 26 maart 2021

EPC-keuring van een woning voor verkoop

EPC-keuring en elektriciteitskeuring van een woning in het kader van een verkoop. We mikken op energiecategorie A.


Elektriciteit Bornem
woensdag 29 november 2017

Nieuwe elektriciteit over heel de woning leggen

Het is een oude woning waarin de elektriciteit vervangen moeten worden. Nieuwe bedradingen + nieuwe stopcontacten + nieuwe verzekeringskast Op sommige plaatsen moeten er nieuwe stopcontacten bijkomen .


Elektriciteit Ruisbroek (Antwerpen)
woensdag 25 oktober 2017

Nazicht elektriciteit te hoge verbruiksfactuur

Toen we bij Eandis de meterstand moesten invoeren kwamen we tot de conclusie dat er een verbruik was van meer dan 12000 kwh. Dit terwijl we maar met 2 en soms met 3 personen zijn en 52 zonnepanelen hebben. Onze meter draait elk jaar trg en hebben nog nooit moeten bij betalen. Er is reeds een electricien geweest die enkel een klein verlies terugvond in de hangaar van een microgolfoven die er zelfs nog maar pas stond. Sinds 2 weken word er elke dag de meterstand opgeschreven meestal draaide die gewoon terug. Tot gisteren ik opeens een verbruik had gemaakt op 24 uur van 26kwh terwijl we die dag amper zijn thuis geweest.


Elektriciteit Sint-Amands
maandag 19 juni 2017

Elektriciteit renoveren in appartement

Renovatie van de elektrische installatie conform voor een appartement van 100 m²- bouwjaar 1970 Werken uit te voeren : vervangen/vernieuwen verdeelbord, trekken nieuwe bekabeling, vervangen van schakelmateriaal en stopcontacten, plaatsing meervoudige stekkerdozen, maken van elektriciteitsplan, afleveren van een positief keuringsattest, estimatie van de duurtijd van de werken + indicatie van het uurloon (prijzen moeten incl BTW zijn).


Elektriciteit Bornem
dinsdag 07 maart 2017

Elektriciteit conform maken of vernieuwen

Elektriciteit volledig vernieuwen of conform maken.


Elektriciteit Oppuurs
vrijdag 29 januari 2016

Nazicht en verbetering elektriciteitsinstallatie

Ik wil in het kader van renovatiewerken mijn elektriciteitsinstallatie laten nakijken en verbeteren waar nodig. Ik beschik over 3 zekeringskasten voor een gezinswoning. Er is 1 zekering die steeds afslaat. Dit dient opgelost te worden. Ik wil een algeheel nazicht van de gehele installatie. Er is een lichtzuil die door bewegingssensoren aangestuurd wordt. Dit systeem werkt niet naar behoren, dus hier dient een praktische oplossing voor gemaakt te worden.


Elektriciteit Ruisbroek (Antwerpen)
donderdag 05 februari 2015

Controle van electriciteitskast

Het laatste jaar zijn bij ons thuis verschillende elektrische toestellen kapot gegaan (pomp waterput, pomp verwarming, transfos inbouw spots). De reparateur denkt dat er iets mis is in onze elektriciteitskast waardoor we spanningsverschillen krijgen en daardoor strromstoten die de toestellen niet aankunnen. Ook andere toestellen (wasmachine, sauna, WLAN) geven regelmatig storingen en moeten dan opnieuw gestart worden. We hebben sinds 2 jaar 3-fasen stroom, vermoedelijk heeft het ook daar iets mee te maken. We zoeken dus iemand die alles bij ons eens kan komen nameten, en te zorgen dat alles weer goed zit in de elektr kast. Ook de twee inbouw spots waarvan vermoedelijk de transfo het begeven heeft zouden vervangen moeten worden.


Elektriciteit Bornem
zaterdag 29 maart 2014

Complete installatie electriciteit

Nieuwe elektriciteitsinstallatie plaatsen in bestaande woning


Elektriciteit Oppuurs
Offertes aanvragen