Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektriciteitswerken Willebroek

Zolder - Elektriciteitswerken - Willebroek

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Zolder

1) Zolder omvormen tot kamer (volledig uitgetekend) - 2 stopcontacten verleggen tot achter bed en een 4 tal stopcontacten voor aan bureau - Lichtschakelaar (Berker) bijmaken aan bed (zodat je het licht kan uitdoen aan het bed) - Extra lichtpunten voorzien in plafond (het ene lichtpunt vertakken in 3 of 4 lichtpunten) 2) Stopcontact in tuin, verlichting in tuin te bespreken 3) Voor Internet & Telenet liggen alle kabels klaar in het huis maar afwerking moet nog gebeuren.


Electricien Blaasveld

Offertes van erkende elektriciens in Willebroek aanvragen

Recente aanvragen uit Willebroek

dinsdag 14 maart 2023

Grote elektriciteitswerken

Conform make Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Compleet nieuwe elektrische installatie Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Renovatieproject


Elektriciteit Willebroek
zaterdag 08 december 2018

Elektriciteit conform maken voor verkoop

Elektriciteit conform maken voor keuring. Zekeringkast reeds geplaatst doch te controleren. Stopcontacten zijn allemaal zonder aardingspen.


Elektriciteit Blaasveld
dinsdag 19 september 2017

Electriciteit conform maken

Prijs indicatie: elektriciteitswerken Hoeveel kost ongeveer het op deze woning conform te maken (5 punten, zie bijlage). Ik stuur ook de beschikbare foto's van belang mee. Dit is een woning die ik graag zou kopen vandaar een prijsindicatie om te zien of het haalbaar is.


Elektriciteit Willebroek
woensdag 18 maart 2015

Elektriciteit in orde brengen

Wij hebben een huis gekocht waar de elektrische installatie niet conform is aan de voorschriften van het AREI. In bijlage vindt u het desbetreffende rapport. Graag hadden wij graag een complete offerte gewenst voor alle inbreuken weg te werken.


Elektriciteit Willebroek
Offertes aanvragen