Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Isolatie Wand In Houten Profielen Antwerpen

Isoleren zolderkamer. - Isolatie plaatsen - Antwerpen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Isoleren zolderkamer.

Geluid van de straat dringt te veel binnen op ons hoogste slaapverdiep. De zolderkamer moet geïsoleerd worden met akoestische isolatie. De kamer is zo een 5 meter lang denk ik en eindigt in een hoek.


Isolatiespecialist Antwerpen

Gratis offertes voor isolatie plaatsen in Antwerpen aanvragen

Recente opdrachten uit Antwerpen

zondag 03 juli 2022

Kamer isoleren

Op dit moment willen wij graag een gedeelte van het restaurantsgebouw ombouwen naar een geluidsdichte karaokekamer. Hier zal op een hoog volume muziek gespeeld worden. De bedoeling is om deze ruimte volledig te isoleren zodat onze buren er geen last van zouden ondervinden. Het gaat om een kamer van ongeveer 25m2.


Isolatie Antwerpen
vrijdag 03 juni 2022

Achtergevel burgerwoning laten isoleren met uitbouw

De achtergevel van onze burgerwoning zouden we willen laten isoleren. Er zit een kleine uitbouw aan die mee geïsoleerd moet worden. Verder lopen er ook afvoerbuizen langs de gevel naar beneden. 40 m²


Isolatie Borgerhout (Antwerpen)
woensdag 25 mei 2022

isoleren vloeren

Vakman voor het isoleren van 77m2 vloer op de gelijkvloerse verdieping. Oude planchévloer boven de kelder te isoleren met 10cm minerale wol. Betreft kelder van 185cm, dus geen kruipkelder.


Isolatie Antwerpen
donderdag 12 mei 2022

PVC gevelbekleding met isolatie.

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn zijgevel kan isoleren en bekleden met PVC sidings. Ik ken de oppervlakte niet van buiten maar het is meer dan 50m².


Isolatie Burcht
dinsdag 03 mei 2022

Isoleren zolderkamer.

Geluid van de straat dringt te veel binnen op ons hoogste slaapverdiep. De zolderkamer moet geïsoleerd worden met akoestische isolatie. De kamer is zo een 5 meter lang denk ik en eindigt in een hoek.


Isolatie Antwerpen
maandag 25 april 2022

Buitenzijgevel isoleren en beschermen tegen vocht.

Een zijgevel (nog enkele muur) dient geïsoleerd te worden en beschermd tegen regen (gevel is NW gericht). De oppervlakte is ruw geschat ongeveer 35m².


Isolatie Schoten
maandag 11 april 2022

Isoleren van garagedoorgang via buitenkant

Ik zoek een vakman voor de buiten isolatie van een gargage doorgang. Mijn appartement is op de eerste verdieping. Onder mijn appartement is een doorrit voor auto's. Het gaat om buitenisolatie van ongeveer een 65 m2. Mijn voorkeur gaat naar isolatie om te spuiten. Het doel van het isoleren is om mijn appartement tegen. koude te isoleren.


Isolatie Berchem (Antwerpen)
donderdag 07 april 2022

Crepi

Ik wil crepi laten plaatsen op mijn muren. De muren moeten ook geïsoleerd worden. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 50m².


Isolatie Ekeren (Antwerpen)
woensdag 09 maart 2022

Vals plafond isoleren met cellulosevlokken

Ik ben op zoek naar een vakman voor het isoleren van mijn vals plafond. Ik wil graag de mogelijkheid bekijken om bestaand verlaagd plafond dmv cellulosevlokken te isoleren . Zowel de mogelijkheid als de check of het gewicht gedragen kan worden te bekijken. De oppervlakte bedraagt ongeveer 30m².


Isolatie Schoten
maandag 21 februari 2022

Plafond garage isoleren

Ik zoek iemand om de plafond van een garage (onder slaapkamer) te isoleren, eventueel ook advies over verdere isolatie.


Isolatie Ekeren (Antwerpen)
zaterdag 29 januari 2022

Kruipkelder isoleren

Ik zoek een bedrijf om de kruipkelder onder een appartementsblok van 3 appartementen te isoleren. (40m²)


Isolatie Wilrijk
vrijdag 14 januari 2022

Muur geluidsdicht isoleren

Plaatsen geluidsisolatie binnenmuren (luchtgeluid) kant buren (tweewoonst). Te bekijken ter plaatse wat juist: enkel slaapkamers ( 20 m² ) en mogelijks ook beneden verdieping.


Isolatie Schilde
woensdag 12 januari 2022

Plafond en muren kruipkelder isoleren

Ik ben op zoek naar een iemand die de wanden en de plafonds van onze kruipkelder kan isoleren. Het gaat om 110 m².


Isolatie Kapellen (Antwerpen)
dinsdag 07 december 2021

Geluidsisolatie plafond plaatsen

Wij zoeken een oplossing om de geluidsoverlast van onze bovenburen te beperken. Geluidsisolatie + nieuw vals plafond. Momenteel horen wij alles van gesprekken tot het inladen van de vaatwas. Het gaat over een oppervlakte van een 100 tot 150 vierkante meter. We zouden graag hebben dat er eens een expert ter plaatse komt zodat de verschillende opties kunnen bekeken worden en we een aantal offertes kunnen voorleggen en dit bespreken met onze bovenburen.


Isolatie Antwerpen
vrijdag 03 december 2021

Gevel isoleren

Vakman nodig voor buitenmuurisolatie: - rechter zijgevel boven plat dak buurvrouw : hoogte 4 m x breedte 9 m = 36 m² - achtergevel bovengedeelte 57 m² : hoogte 3.2 m x breedte 6.5 m = 21 m², samen is dit 21 + 36 = 57 m² - dikte 12 cm PUR of gelijkwaardig - afwerking : Crépi of andere interessante mogelijkheid


Isolatie Hoboken (Antwerpen)
Vraag 3 gratis offertes aan