Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Isolatie Wand In Houten Profielen

isoleren verdiepingsvloeren en gevels casco appartementsgebouw - Isolatie plaatsen - Brussel

isoleren verdiepingsvloeren en gevels casco appartementsgebouw - Isolatie plaatsen - Brussel

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

isoleren verdiepingsvloeren en gevels casco appartementsgebouw

De werf bestaat uit een appartementsgebouw van 4 verdiepingen die zich in casco bevindt. De verdiepingsvloeren zijn van houten balken gemaakt en moeten zowel thermisch als akoestisch geïsoleerd worden. Daarnaast moeten de langs de binnenzijde of via spouw geïsoleerd worden. Wegens de stedenbouwkundige voorschriften kan men de buitengevels niet isoleren. Hierdoor zou ik graag de spouwen isoleren. Grondoppervlakte gebouw = 100 m², 20 m hoogte. Gene lift aanwezig atm, wel een liftschacht


Isolatiespecialist Brussel

Gratis offertes voor isolatie plaatsen in Brussel aanvragen

Recente opdrachten uit Brussel

dinsdag 23 november 2021

isoleren verdiepingsvloeren en gevels casco appartementsgebouw

De werf bestaat uit een appartementsgebouw van 4 verdiepingen die zich in casco bevindt. De verdiepingsvloeren zijn van houten balken gemaakt en moeten zowel thermisch als akoestisch geïsoleerd worden. Daarnaast moeten de langs de binnenzijde of via spouw geïsoleerd worden. Wegens de stedenbouwkundige voorschriften kan men de buitengevels niet isoleren. Hierdoor zou ik graag de spouwen isoleren. Grondoppervlakte gebouw = 100 m², 20 m hoogte. Gene lift aanwezig atm, wel een liftschacht


Isolatie Brussel
zaterdag 20 november 2021

Raamgehelen en scheidingmuur akoestisch isoleren

We zijn op zoek naar iemand die de scheidingsmuur met de buren geluidsdicht kan maken. Daar is een wijnbar gesitueerd, dus regelmatig gaan de decibels daar wat de hoogte in. oppervlakte aangrenzend muurgedeelte +/- 25 m². Tevens willen we (om het omgevingsgeluid te minimaliseren) ook de raamgehelen in de voorgevel (= straatkant) laten onderzoeken op mogelijke geluidslekken. Op het gelijkvloers is een rolluikkast waar we door deze af te dichten al een deel kunnen reduceren. Op +1 en +2 bekijken we graag de eventuele toepassing van geluidswerende strips.


Isolatie Elsene
maandag 11 oktober 2021

Akoestische vloerisolatie plaatsen

Ik zou graag akoestische isolatie laten plaatsen in en op de vloer in een herenhuis. Van de stad Brussel kan er gewerkt worden met o.a. rotswol, cellullose... tussen balken, en moet er gewerkt worden met akoestische ontkoppelingsstroken op de balken. Indien met cellullose gewerkt wordt zouden we deze ook graag laten inblazen in de 2 oude schouwen (niet meer in gebruik). Voor de vloer gaat het om 40m² x 16cm, voor de schouwen om ongeveer 2m³. Voor de akoestische ontkoppeling gaat het om ongeveer 220 lopende meter stroken van +/-6cm breed (op alle balken en rondom de ruimte).


Isolatie Brussel
woensdag 06 oktober 2021

Tochtprobleem ramen vaststellen en herstellen

We hebben een appartement op een 5e verdieping, een aantal jaren geleden gekocht van een eigenaar die eerder de ramen had laten vervangen door een firma die nu niet langer actief is. We vermoeden dat daarbij de afwerking van de dagkanten niet volledig juist is uitgevoerd omdat we veel last hebben van tocht. Het is een oudere woning met hoge plafonds, dus betreft een 6-tal stuks grote/hoge ramen. Graag willen we de situatie door een specialist laten bekijken zowel langs binnen- als langs de buitenzijde om het zo passend mogelijk te kunnen te kunnen oplossen. Langs de achterzijde is er een terras om de buitenkanten te bekijken


Isolatie Koekelberg
maandag 27 september 2021

Plafond van de kelder isoleren

Graag bekijken of we het plafond van de kelder kunnen isoleren. Dat is gewoon toegankelijk en is ongeveer 30m2. Verder graag ook bekijken of we de vloeren tussen gelijkvloers, eerste en tweede verdieping kunnen isoleren door een natuurlijk materiaal in te blazen/spuiten in de holtes van de oude plankenvloer. In de kelder kan je normaal staan. Ik zou liefst met natuurlijke materialen werken


Isolatie Anderlecht
woensdag 04 augustus 2021

Isoler façades per l'intérieur et toiture

Isoler les murs par l'intérieur si possible. Il s'agit de plusieurs façades, mais car c'est un bâtiment syndicat, peut-être is faudrait seulement isoler un appartement. Surfaces prévus: 62.13 m², 31.25 m², 8.78 m² et 22.10 m².


Isolatie Woluwe-Saint-Lambert
dinsdag 15 juni 2021

Vals plafond met geluidsisolatie plaatsen

Vals plafond met geluidsisolatie plaatsen in gelijkvloers appartement om minder geluid te hebben van de bovenburen. Ongeveer 30 vierkante meter.


Isolatie Etterbeek
maandag 07 juni 2021

Isoleren met kurk van uitbouw - 32m²

Het betreft een uitbouw van een woonhuis van vòòr 1940. Dus zonder spouw. Ik wil de buitenwanden langs de binnenzijde laten isoleren met kurk van 10 cm, want dat is ecologisch materiaal. Qua afwerking aan de binnenzijde heb ik nog geen definitieve beslissing genomen: kan afwerking in hout of gips zijn, of kurk - als afwerking dan. Het mag natuurlijk aanvoelen, niet te strak. (natuurlijk ) . Het gaat over zo’n 32 m² in totaal.


Isolatie Sint-Jans-Molenbeek
donderdag 13 mei 2021

Isoleren van keukenmuur dmv injectie/inspuiting van binnenuit

Ik ben mijn keuken aan het renoveren en heb net de elektrische renovatie (machines en kasten) besteld, maar besef dat ik eerst had moeten denken aan het isoleren van mijn koude keukenmuur. Afmetingen: hoogte 2m; breedte 4m60, blootgesteld aan 3 zijden. Omdat mijn keuken erg smal is, kan ik geen isolerende panelen toevoegen. Tevens bevindt mijn appartement zich op een 3e verdieping, dus ik vermoed dat het beter is om van binnenuit te isoleren. Zou een thermische injectie mogelijk zijn? Indien mogelijk: vóór 7 juli 2021, maar ik ben bereid de renovatiewerkzaamheden indien nodig uit te stellen.


Isolatie Bruxelles
dinsdag 11 mei 2021

Geluidsisolatie plaatsen / kurkspuit

Ik zou graag geluidsisolatie plaatsen. Bedoeling is ook te isoleren tegen geluid die ik produceer tov van bovenbuur. Het zou gaan om een 65m² Indien dat kan zou ik dat graag met kurk laten doen.


Isolatie Sint-Lambrechts-Woluwe
woensdag 05 mei 2021

Isoleren zoldervloer 100 m²

Ik zoek een vakman om me te adviseren mbt de mogelijkheden van isolatie van de zoldervloer, oppervlakte ongeveer 100m².


Isolatie Sint-Jans-Molenbeek
maandag 29 maart 2021

Plafond isoleren

Wij zouden graag ons plafond van 50m² laten inspuiten met isolatie om het geluid van de bovenburen te verminderen. Liefst zouden wij dit laten inspuiten via de onderkant.


Isolatie Anderlecht
zondag 13 december 2020

Geluidsisolatie muur plaatsen

Ik heb last van mijn buren (praten, tv,...) en zou daarom onze gemeenschappelijke muur graag willen isoleren. Het is een muur van 15 vierkante meter. De muur is nu 1 baksteen dik.


Isolatie Schaarbeek
dinsdag 24 november 2020

Kamer isoleren

Ik zou graag onze kamer laten isoleren, + eventueel het dak ook. Het gaat om 2 kamer, eentje van 11m² en eentje van 16m²


Isolatie Sint-Pieters-Woluwe
zaterdag 29 augustus 2020

Isoler la toiture par l'intérieur

Je souhaite isoler le toit par l'intérieur avec finitions. Le sol est déjà isolé mais necessite la fixation du sol avec recouvrement avec vinyl. Surface sous toit à isoler entre 40 et 45 m2. pas une ancienne isolation à enlever: juste un filme présent.


Isolatie Zaventem
Vraag 3 gratis offertes aan