Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken

Keuken

Op zoek naar een keuken op maat voor je nieuwbouw? Of is 't tijd om die oude keuken te renoveren? Informatie, prijzen en offertes op maat voor jouw droomkeuken.

De keuken is een van die ruimtes in een woning waar je elke dag in bezig bent. 't Is dus logisch dat je deze ruimte zo esthetisch en praktisch mogelijk wil inrichten. Ben je aan het bouwen en zoek je inspiratie voor jouw droomkeuken? Of ben je uitgekeken op de oude keuken en is het tijd voor een keukenrenovatie? Bij Casius vind je alles terug om de juiste keuze te maken. Gebruik het groene keuzemenu voor meer informatie en prijzen.

Wil je graag een erkende specialist op bezoek die je gerichte info geeft? Laat ons dan snel weten wat je in gedachten hebt en wij brengen je in contact met de beste lokale vakmannen. Gratis en 100% vrijblijvend.

Realisaties van Casius keukenspecialisten

36502319 334286103773021 8637203610490372096 N
Keukenrenovatie
6Be93497 B318 4E1f B508 22Cf9c67b2c1
Schilderwerk Keuken 2

Professionele keukenspecialist uit de buurt nodig? Bij Casius brengen we je in contact met de beste stielmannen uit jouw regio!

Offertes aanvragen

Recente opdrachten voor werken in de keuken

zondag 22 november 2020

Glasstraat vernieuwen

Er zit een oude glasstraat die een verbinding vormt tussen de keuken en de woonkamer. Deze glasstraat dateert werkelijk van de jaren stilletjes en heeft geen enkele isolatie functie. We willen kijken om een nieuwe glasstraat te verwezenlijken die ook voldoet aan de hedendaagse normen en wensen.


Kozijnen, deuren en ramen
zondag 22 november 2020

Keukenrenovatie uitvoeren

Ik heb een bestaande Ikea keuken. De kastjes zijn nog prima, enkel de frontjes en het blad wil ik laten vervangen. Verder wil ik een vals plafond laten steken, met een dampkap.


Keukenmontage en -renovatie

Zalig om mee samen te werken. Je krijgt meteen een 4-tal vakmensen uit de buurt, wat handig was voor mij omdat ik verhuis naar een plaats waar ik geen kat ken. "Op den vreemden" is casius.be een superhandige doorverwijzingstool.

Mario Dobbelaere

Meer beoordelingen

Zeer goede samenwerking en direct een vakman gevonden. Blij dat er nog eerlijke firma's zijn want er zitten ook prutsers bij.

Eddy van Peteghem

Offertes aanvragen