Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken plaatsen

Keuken plaatsen

Op zoek naar een keuken op maat voor je nieuwbouw? Of is 't tijd om die oude keuken te renoveren? Informatie, prijzen en offertes op maat voor jouw droomkeuken.

Nieuwe keuken plaatsen?

De keuken is een van die ruimtes in een woning waar je elke dag in bezig bent. 't Is dus logisch dat je deze ruimte zo esthetisch en praktisch mogelijk wil inrichten. Ben je aan het bouwen en zoek je inspiratie voor jouw droomkeuken? Of ben je uitgekeken op de oude keuken en is het tijd om de keuken te renoveren? Bij Casius vind je alles terug om de juiste keuze te maken. 

Wil je graag een erkende specialist op bezoek die je gerichte info geeft? Laat ons dan snel weten wat je in gedachten hebt en wij brengen je in contact met de beste lokale vakmannen. Gratis en 100% vrijblijvend.

Keuken uitbreken?

Oude keuken laten uitbreken?

Je hebt beslist om een nieuwe keuken te installeren. Alles is besteld, je ziet het helemaal zitten ... maar de oude staat er nog? Dan laat je deze best uitbreken door een vakman met ervaring. De kans is groot dat er nog een aantal oude inbouwtoestellen zijn die je misschien kan recupereren. Bovendien bestaat de kans dat je toestellen beschadigt als je zelf een keuken uitbreekt.

Door een keuken professioneel te laten demonteren kan je oude toestellen hergebruiken of eventueel afzonderlijk kan verkopen. Vakmensen weten waar waterleidingen en elektriciteitskabels liggen, kunnen gericht apparatuur verwijderen en letten op dat ze je keuken op zich niet beschadigen.

Wat zijn de kosten voor het uitbreken van een keuken?

Gemiddeld kost het afbreken van een oude keuken ongeveer € 300 à € 600. Deze kosten kunnen hoger of lager zijn naargelang de grootte van de keuken. Je kan de kosten drukken door zelf de handen uit de mouwen te steken. Helpen met de afbraak of oude toestellen zelf naar het containerpark brengen bespaart werkuren en doen de kosten dalen.

Tip: Vergelijk enkele offertes voor de afbraak van de oude keuken. Zo kies je altijd voor de vakman met de beste prijs-kwaliteit.

keuken uitbreken

Keuken demonteren?

Hoe moet ik de keuken demonteren?

Het demonteren van de keuken is geen supermoeilijke klus maar vraagt in sommige gevallen wel het nodige precisiewerk. Alles hangt af van wat je met de oude keuken van plan bent. Wil je een compleet nieuwe keuken plaatsen en ben je dus van plan om niks van de oude keukenonderdelen te gebruiken? Dan kan je, uiteraard met de nodige voorzichtigheid, wat bruter te werk gaan en de keukenkasten en wandtegels slopen met een breekhamer.

Het demonteren van de keukenlades, toestellen en leidingen kan je ook vlotter uitvoeren als het toch allemaal op de container gaat. Hoeveel tijd kost het mij om de keuken te demonteren? Op deze manier kan je een keuken op een dag helemaal uitbreken en afvoeren.

Keuken demonteren en opnieuw plaatsen?

Ben je van plan de oude keuken te demonteren en opnieuw op een andere plaats te monteren? Of ga je de keuken demonteren om vervolgens te verkopen? Het spreekt voor zich dat je dan wat minder bruut te werk moet gaan. Je wilt namelijk voorkomen dat de keukenkasten of toestellen beschadigd raken tijdens het afbreken. Wil je de keuken efficiënt laten demonteren? Schakel een vakman of klusjesman in. Zij hebben ervaring met dit soort werk en hebben alle tools ter beschikking om de klus snel en efficiënt te klaren.

Stappenplan keuken demonteren

 1. Toch van plan de keuken zelf te demonteren? Wij stelden een kort maar duidelijk stappenplan op vol met tips voor het demonteren van de keuken.
 2. Schakel de elektriciteit uit en draai de gas- en watertoevoer dicht
 3. Ontkoppel de kookplaat en demonteer ze
 4. Haal de andere keukenapparaten zoals een frigo of microgolf weg
 5. Demonteer of sloop de keukenkasten (sorteer je afval tenzij je een puincontainer voor gemixt afval hebt besteld)
 6. Verwijder eventueel de keukentegels van de wanden met een breekhamer

Kosten keuken demonteren

Hoeveel kost het om de keuken te demonteren? Laat je het doen door een vakman of klusjesman dan mag je zoals hierboven aangegeven rekenen op zo een prijs tussen de 300 en 600 euro. Zoals eerder vermeld wordt de prijs sterk bepaald door het manier van demonteren.

Zoek je een bedrijf voor de afbraak of demontage van je keuken? Via het groene formulier bezorgen we je een aantal gratis prijsoffertes voor je afbraakwerken.

Keuken op maat

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles. Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Zorg er dus voor dat je kiest voor een goede vakman die ervaring heeft met keukens.

Keuken Wit Modern

Wat verstaan we nu precies onder maatwerk in de keuken? Wij sommen kort op welke keukenonderdelen heeft vaakst op maat worden gemaakt:

 • Keukenwerkblad op maat
 • Keukenkasten op maat
 • Keukenfronten op maat
 • Keukendeuren op maat
 • Keukenspatwand op maat
 • Keukeneiland op maat

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee. Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Keuken op maat prijs

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Keuken op maat laten maken?

Ben je op zoek naar een ervaren vakman uit je regio die je wat meer informatie en een vrijblijvende offerte kan bezorgen? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project. Via onze gratis dienst vonden al meer dan 250.000 particulieren hun geschikte vakman!

Keuken Bak Voor Inductieplaat

Keuken zelf plaatsen of keuken laten plaatsen?

Je hebt beslist dat er een nieuwe keuken komt maar je twijfelt nog om ze zelf te installeren of de hulp van een goede keukeninstallateur in te schakelen. Als je zelf geen frequente klusser bent dan hoef je zelf niet meer te twijfelen. Het monteren van een keuken is voor iemand met twee linkerhanden gedoemd om te mislukken.

Zelfs als je een handige harry bent is het zeker de moeite waard om installateur of bedrijf in te schakelen. Oké, het laten plaatsen van de keuken zal je meer kosten maar je bent wel zeker van een efficiënte en snelle montage. Maak je zelf als klusser een klein foutje kan je mogelijks helemaal opnieuw beginnen of alsnog een vakman inschakelen.

Ikea keuken plaatsen

Twijfel je over een Ikea keuken? Bij Casius ben je ook aan het juiste adres om je Ikea keuken te laten plaatsen. In ons netwerk van erkende installateurs gaan wij op zoek naar een of meerdere vakmannen in jouw regio. De specialisten zijn erkend met de materialen van Ikea net zoals we ook vakmannen hebben die je kunnen helpen voor een Makro tuinhuis te plaatsen.

Je kan je nieuwe Ikea keuken uiteraard ook zelf plaatsen. Weet wel dat dit bij de meeste mensen veel langer zal duren dan bij het inschakelen van een vakman. Het grootste voordeel van een keuken te laten plaatsen door een vakman? De installateur heeft ervaring en zorgt ervoor dat de plaatsing van je Ikea keuken vlekkeloos en efficiënt verloopt. Via het groene formulier kan je vrijblijvend een aantal prijsoffertes aanvragen. Zo krijg je een concreet beeld van de kosten voor het plaatsen van een Ikea keuken.

Keuken plaatsen prijs

Hoeveel bedragen de kosten om een keuken te plaatsen? Veel keukenbouwers voorzien je van een keuken inclusief de montage. Op deze manier heb je dus een all-in prijs voor je nieuwe keuken. Je kan uiteraard ook je keuken zelf monteren of laten installeren door een andere vakman. Je kan uiteraard ook schrijnwerker inschakelen om je een complete keuken inclusief montage te voorzien.

Keukenonderdeel Richtprijs
Nieuwe keuken (inclusief toestellen) € 5.000 - € 25.000
Montage € 500 - € 2.000
Leidingen verleggen € 200 - € 600
Oude keuken uitbreken € 300 - € 600

Zalig om mee samen te werken. Je krijgt meteen een 4-tal vakmensen uit de buurt, wat handig was voor mij omdat ik verhuis naar een plaats waar ik geen kat ken. "Op den vreemden" is casius.be een superhandige doorverwijzingstool.

Mario Dobbelaere

Gratis offertes vergelijken

Keuken renoveren

Liever een keukenrenovatie?

Een nieuwe keuken kost een pak geld. Je bestaande keuken deels of volledig laten renoveren kan dus interessant zijn voor wie een beperkter budget heeft. Kleine ingrepen kunnen je kookparadijs al helemaal transformeren. Is je to-dolijst echt uitgebreid en heb je het gevoel dat je bijna je hele keuken onder handen zal nemen? Dan kies je beter voor een volledig nieuwe keuken, want uitgebreide renovaties kunnen duur uitvallen.

Welke elementen komen aan bod bij een keukenrenovatie?

Bovenaan de lijst van populaire ingrepen staan een nieuw werkblad en nieuwe kasten. Verder krijgen de lades, plinten of de apparatuur ook vaak een opknapbeurt. Afwerken met grote of kleine schilderwerken of prachtige mozaïektegels en je keuken is als nieuw. Wij geven je kort wat meer informatie over de verschillende elementen die je kan vernieuwen in de keuken.

Keukenwerkblad vervangen

Tijd om het keukenblad te vervangen? Twijfel je tussen een aantal keukenbladen met standaardafmetingen of liever eentje op maat van jouw keuken? Bekijk hier een kort maar duidelijk overzicht van de soorten keukenbladen.

 • Keukenwerkblad in graniet. Dit robuuste type natuursteen geeft je keuken een opvallende en duurzame uitstraling. Graniet is bestand tegen zuren, krassen en vetten. Zeggen dat graniet hard is, is een understatement. Het is een van de sterkste materialen op de markt.
 • Keukenwerkblad in laminaat. Laminaat heeft zijn voor- en nadelen. Het is een goedkoop materiaal, maar moet inboeten op vlak van duurzaamheid en kwaliteit. Aanpassingen in het werkblad zijn gemakkelijker aan te brengen dan bij een hard materiaal zoals graniet.
 • Keukenwerkblad in hout. Hout is een recycleerbaar materiaal dat je in alle kleuren en maten kan krijgen. Dankzij de warme en natuurlijke uitstraling is hout traditioneel heel populair. Maar let op: de meeste houten werkbladen zijn niet bestand tegen krassen of extreme hitte.
 • Keukenwerkblad in composiet. Een werkblad uit composiet is een duurdere variant. Je hoeft je geen zorgen te maken over de impact van krassen of vocht. Vlekken zijn de grote vijand van composiet en kunnen permanente schade aanrichten.
 • Keukenwerkblad in inox. Inox is een sterk materiaal dat zeer lang mee kan gaan. Het is het gemakkelijk schoon te maken en past perfect bij een moderne, strakke uitstraling. Kleine nadeel is dat je wel snel krassen op het werkblad ziet.
 • Keukenwerkblad in glas. Een glazen werkblad in de keuken. Toegegeven, je ziet het niet zo vaak maar het kan wel een heel knap resultaat opleveren. Je kiest zelf welke dikte het glas moet hebben. Daarna wordt het gemonteerd op een onderlaag die opgebouwd is uit een ander materiaal.
 • Keukenwerkblad in kunststof. Een werkblad uit kunststof heeft op het eerste zicht veel weg van eentje uit laminaat. Grote verschil: een stevigere textuur. Kunststof is een van de goedkopere opties en is extreem onderhoudsvriendelijk. Let wel op met warme elementen zoals een hete pan. Je plaatst die best niet rechtstreeks op het blad omdat dit niet hittebestendig is. Gebruik dus altijd onderleggers

 

Keukenblad Afwerken

Kasten in de keuken vervangen

Niets is irritanter dan een keuken met te kleine kasten. Je hebt overal potjes die je niet kan wegstoppen en je keuken ziet er gewoon rommelig uit. Een praktisch ingerichte keuken is cruciaal.

Denk bij keukenkasten niet enkel aan de kasten onder het werkblad maar ook aan de hangende kasten of hoekkasten om extra opbergruimte te creëren. Kasten in hout en laminaat zijn de populairste opties. Andere materialen zoals glas of inox kosten meestal iets meer. Maar voor die extra prijs krijg je een boost in kwaliteit.

Extra keukenkasten monteer je best op een vlakke en sterke muur. Kijk dus eerst even de muren na en schakel een bezetter in voor pleisterwerken indien nodig. Ben je nog niet overtuigd van de kleur en het materiaal? Kijk even naar de andere keukenonderdelen en probeer je keuze daarop af te stemmen. Zo krijgt je een mooie, samenhangende uitstraling.

Spatwand keuken

Een spatwand dient om de wand achter het werkblad in de keuken te beschermen tegen opspattend water of vet. Spatwanden roepen vaak een beeld van oude retro tegels op, maar tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om deze wanden te bezetten. Vaak gaat het om een beperkte oppervlakte waardoor een spatwand relatief snel en goedkoop kan installeren. Een spatwand is een van die elementen die dé finishing touch aan je keuken geeft.

De achterwand van de keuken voorzien van een spatwand is geen must maar het wordt wel zo goed als altijd gedaan. Je kan er ook voor kiezen om de muren gewoon te schilderen maar dan heb je weinig tot geen bescherming tegen opspattend vet. Je kan uiteraard altijd een spatwand plaatsen en het materiaal nadien met een laagje verf bezetten.

Spatwand keuken in tegels

Ongetwijfeld het meest gebruikte materiaal voor een spatwand te bezetten. De tegels zijn beschikbaar in talloze formaten, kleuren en patronen. Vooral tegels in mozaïek en natuursteen zijn populair. Let wel op dat de voegen tussen de tegels na verloop van tijd grauw kunnen uitslaan.

Spatwand keuken in composiet

Composiet wint steeds meer aan populariteit. Het grootste voordeel is dat je dit perfect kan combineren met een werkblad in hetzelfde materiaal. Dit zorgt dat je een mooi geheel krijgt. Composiet is bovendien heel gemakkelijk te onderhouden en goed bestand tegen krassen en hitte. Voor dit soort maatwerk kan je ook altijd bij een schrijnwerker terecht.

Glazen spatwand in de keuken

Glas is een gewaagde keuze, maar kan een indrukwekkend resultaat geven. Net zoals bij een werkblad gebruikt men altijd veiligheidsglas of gehard glas voor dit soort wanden. Standaard zijn glazen spatwanden ondoorzichtig, maar de fans van een opvallendere kleur hoeven niet te treuren. Er is een groot aanbod aan kleuren beschikbaar. Het sterke en ook hygiënische karakter van glas zijn twee grote pluspunten die de doorslag geven om voor dit materiaal te kiezen.

Meer soorten en informatie vind je op de pagina spatwand keuken.

spatwand in de keuken

Voor- en nadelen van een keukenrenovatie

Een keuken verbouwen heeft zeker zijn voordelen:

 • Een compleet nieuwe look zonder de volle pot te betalen.
 • Heel snel een keuken die perfect in jouw interieur past
 • Meerwaarde wie zijn woning wil verkopen.

Maar let op, een keukenrenovatie heeft ook zijn nadelen:

 • Uitgebreide renovaties kunnen heel duur worden. Een nieuwe keuken is dan de beste optie
 • Sommige renovaties vereisen maatwerk. Dat voel je aan de prijs.

Keuken renoveren prijs

De gemiddelde kostprijs voor het renoveren van een standaard keuken ligt tussen de € 700 en € 2.000. De grootte van de keuken en de materiaalkeuze zijn twee prijsbepalende factoren. Een kleine keuken renoveren kost je gemiddeld € 400 à € 800 en een grote keuken kost je normaal tussen de € 1.500 en € 3.000.

Ben je van plan om een deel van het keukenapparatuur te vervangen, dan heeft dat gevolgen voor de kostprijs. Laat je bijvoorbeeld enkel een aantal keukenkasten schilderen? Dan betaal je normaal niet meer dan een paar honderd euro.

Realisaties van Casius keukenspecialisten

36502319 334286103773021 8637203610490372096 N
Keukenrenovatie
6Be93497 B318 4E1f B508 22Cf9c67b2c1
Schilderwerk Keuken 2

Professionele keukenspecialist uit de buurt nodig? Bij Casius brengen we je in contact met de beste stielmannen uit jouw regio!

Plaats je (ver)bouwopdracht

Gratis offertes vergelijken

Recent ontvangen opdrachten

vrijdag 22 oktober 2021

Nieuw werkblad plaatsen

Ik heb een ononderbroken centraal staand werk/kookeiland waar geen kookplaat of wasbak inzit , dat ik graag een nieuw werkblad wil geven. het gaat dus over 1 rechthoekig vlak waar ik graag een hedendaags/moderne materiaal op wil laten aanbrengen. Liefst duurzaam, niet te poreus maar ook niet uit de hoogste prijsklasse. Ik sta open voor alle voorstellen van de vakman. Afmetingen zijn max 1 x 2 m , geen uitsparingen te voorzien.


Keukenmontage en -renovatie Hoeilaart
woensdag 13 oktober 2021

Keuken deels vernieuwen

Vervangen bestaand houten werkblad dr natuursteen of dekton lichtgrijs blad + nieuwe inductie kookplaat ter vervanging gaskookplaat + verv dubbele spoelbak met kraan.. L Vormig Lengte 180 x 240 cm diepte 60 cm. Spoeltafel 120x 48cm kookplaat 68 x 50 cm


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
zondag 10 oktober 2021

Oude kookplaat vervangen door nieuwe inductie

wij willen onze oude kapotte kookplaat laten vervangen met een nieuwe inductie. De kookplaat zit in een houten keuken.


Keukenmontage en -renovatie Mechelen
zondag 10 oktober 2021

Keuken en tegels afbreken + opnieuw betegelen

De kasten en tegels van mijn oude keuken moeten afgebroken worden. De waterleiding moet ook aangepast worden (dichter bij de muur en de doorsnede van de aansluiting zou vergroot moeten worden) en de keuken moet opnieuw betegeld worden.


Keukenmontage en -renovatie Wilrijk
maandag 04 oktober 2021

Glazen spatwand vervangen

De glazen spatwand van mijn keuken is gebarsten. Ik zou deze nu willen laten vervangen. 2 aparte vlakken 40cmx50cm Het middelste vak is 90cmx70cm Ik denk qua dikte 6mm.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
donderdag 30 september 2021

Werkblad en spatwand installeren in keuken

Keuken werkblad installeren 3800 x 1200 1 uitsparing voor vuur 2 uitsparingen voor gootsteen 1 uitsparing voor kraan Spatwand afwerking plaatsen 1800 x 1200 2 uitsparingen voor stopcontact Beide nieuw aan te kopen, er hoeft geen oude wand worden weggehaald.


Keukenmontage en -renovatie Heusden-Zolder
woensdag 29 september 2021

Keukenkasten schilderen en handgrepen vervangen

Wij zitten momenteel middenin een totaalrenovatie van ons huis. De keuken wordt als enige ruimte niet vernieuwd omdat de vorige eigenaar nog een nieuwe keuken plaatste. Graag willen we echter de keuken laten spuiten + handgrepen vervangen. We zouden de keukenkastjes 2-zijdig willen laten spuiten, en ook de vaste delen (wanden) graag laten schilderen. Over de kleur moeten we nog beslissen maar we zouden wel sowieso een matte afwerking willen. Het is een kleine keuken van 8.56 m², de te schilderen kastjes beslaan drie van de vier muren, er is geen kookeiland.


Keukenmontage en -renovatie Kessel-Lo
dinsdag 28 september 2021

Afbraak keuken en nieuwe muur plaatsen

Ik zou graag mijn oude keuken laten afbreken incl tegels en vloer. Alsook moet er een muurtje geplaatst worden van ongeveer 10 m².


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
maandag 27 september 2021

Werkblad in keramiek op maat maken

Ik zou graag een werkblad eiland in het mat met spierwitte afwerking hebben. In het keramiek en ongeveer 3 x 1 meter. Kookvuur, kraan en stopcontacten te voorzien.


Keukenmontage en -renovatie Genk
vrijdag 17 september 2021

Gastoevoer kookvuur nakijken

Mijn kookvuur laat een verdacht geurtje achter. Ik denk dat het de verbinding is tussen het vuur en het gas. Vakman gezocht om te bekijken en herstelling te maken.


Keukenmontage en -renovatie Ruiselede
donderdag 16 september 2021

Werkblad vervangen, spoelbak en deuren vervangen in designkeuken

Renovatiewerken in designkeuken. Bestaande keuken van 20 jaar oud en gemaakt uit inox, maar de deuren moeten worden vervangen omdat ik die wil laten aansluiten bij de vernieuwde ramen in anthracietkleur. Verder wil ik het oude werkblad vervangen door een krasbestendig exemplaar uit natuursteen: graniet, marmer, ... Ook de spoelbak mag worden vervangen door een andere in materiaal naar keuze. Belangrijk is dat alles bij elkaar past. Afmetingen werkblad: momenteel 3m50 op 4m65 breed, maar het nieuwe blad mag breder.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
vrijdag 10 september 2021

Keuken laten plaatsen

Ik heb een keuken klaar staan. 180 cm een kant 230 cm de andere kant in een hoekvorm. 7 kast en wil deze gemonteerd hebben bij mijn thuis. De plaats waar de keuken moet komen is helemaal leeg, dus er moet niks meer afgebroken worden.


Keukenmontage en -renovatie Kapellen (Antwerpen)
donderdag 09 september 2021

Glazen werkblad vervangen door houtlook

Ik wil graag het glazen werkblad in de keuken laten vervangen door een zo-duurzaam mogelijke toepassing in houtlook. Dit lijkt me veel passender. Grofgeschetst is het U-vorm, rondom de keuken, alles samen ongeveer een 5-tal lopende meter, diepte +/- 0,60 m-materiaal. Er is een lift aanwezig voor de materialen te transporteren (3e verdieping appartement)


Keukenmontage en -renovatie Brussel
donderdag 09 september 2021

Oude keuken uitbreken

Op zoek naar vakman om oude keuken te verwijderen. Qua oppervlakte is dat ongeveer 6 m².


Keukenmontage en -renovatie Niel
woensdag 08 september 2021

Werkblad keuken laten maken

Ik zou graag een werkblad laten maken voor in de keuken Wij zouden liefst een composiet hebben. composiet kleur Belgian fog Velvet (4)(E) 50mm dik, recht ( verstek) 5GP13)


Keukenmontage en -renovatie Melsele
dinsdag 07 september 2021

Keuken renoveren

1. Plaats de nieuwe tegels op de muur waar keukenmeubels staan - achterwand (plaats ze op de bestaande tegels of breek de bestaande gedeeltelijk af) 2. Muren + plafond - reparatie (hoek bij het raam, eventuele scheuren) + verven 3. Installatie van plinten op de vloer (1 wand zonder meubels) 4. Bouw een nis (gat in de muur) aan de rechterkant van de keukenlijn (de hoek waar de koelkast komt te staan) 5. Monteer de bovenbouwdoos (kabels zitten in de muur). 6. Een nieuwe plafondlamp installeren 7. Montage van keukenmeubels 8. Installatie van keukenmeubels 8.1. Montage van het tafelblad 8.2. Installatie onderkastverlichting (2 bovenkasten) 8.3. Installatie van de spoelbak 9. Montage van keukenapparatuur: 9.1. Vaatwasser 45 cm (inbouw) 9.2. Wasmachine (vrijstaand tussen de kasten) 9.3. Oven 9.4. 2-pits kookplaat (elektrisch) 9.5. Afzuigkap (onder kast) 9.6. Koelkast - vrijstaand 10. Optioneel: omkasting boven de kasten gipsplaat (of een paneel van IKEA?) Afmetingen keukenlijn: 245 cm (2 x 60 cm + 2 x40 cm + 45 cm ingebouwde vaatwasser) - zonder vrijstaande koelkast Afmetingen kamer: ~ 5,8 m2 (1,60 cm x 3,60 cm)


Keukenmontage en -renovatie Jette
vrijdag 03 september 2021

Kleine werken in de keuken uitvoeren

Ik wil de keukenkastdeuren (17), werkbladen en schuiven (13) vervangen. Deze is 30 jaar en alle schuiven en deuren zijn van hout.


Keukenmontage en -renovatie Berlaar
maandag 30 augustus 2021

Keuken opfrissen: schilderen deuren

Ik ben op zoek naar iemand om enkele werkjes uit te voeren in mijn keuken. Ik heb een eiken keuken die ik wil laten opfrissen of schilderen. Deze is 2m10 op 4m.


Keukenmontage en -renovatie Koersel
zondag 22 augustus 2021

Werkblad keuken vervangen

Ik zou graag het werkblad in de keuken door composiet laten vervangen en twee ingebouwde spoelbakken laten plaatsen, ook eventueel een nieuwe kookplaat. ongeveer een 3mx70/80cm


Keukenmontage en -renovatie Kessel-Lo
zondag 15 augustus 2021

Nieuwe keuken plaatsen en oude afbreken

Nieuwe keuken leveren en installeren en afbreken van bestaande keuken. Nieuwe keuken op maat, plannen niet gemaakt dus nog te bekijken. Relatief kleine keuken, heb de afmetingen niet bij mij. Oude keuken eruit halen.


Keukenmontage en -renovatie Brussel
zondag 15 augustus 2021

Keukenkasten vervangen en opnieuw indelen

Graag hadden wij onze bestaande keukenkasten een nieuwe look gegeven. Voorkeur gaat uit naar hout, maar andere materialen mogen ook worden voorgesteld. In principe mogen alle kasten integraal vervangen worden, niet per se enkel geschilderd. In totaal zeker 15 deuren/ kasten opnieuw in te delen.


Keukenmontage en -renovatie Halle
woensdag 11 augustus 2021

Keuken afbreken en nieuwe monteren

Oude keuken op appartement 2de verdiep afbreken en vervangen door een nieuwe keuken. Ook de vloertegels moet men vernieuwen. Keuken van 3,5 op 4 meter.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Andries
maandag 09 augustus 2021

Spatwand plaatsen in natuursteen of composiet

We wensen een spatwand te plaatsen in onze (witte) keuken. Het oppervlak is 1,4m breed op 1,24m hoog. We willen een spatwand zonder voegen, dus we denken aan composiet of natuursteen (terrazzo look). Er moet plaats zijn voor 2 stopcontacten in de spatwand.


Keukenmontage en -renovatie Mariakerke
maandag 02 augustus 2021

Nieuwe keukenwerkbladen plaatsen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van nieuwe werkbladen in de keuken waarvan er 1 in een kookplaat (+- 2m) geplaatst moet worden alsook de zijwand van een kast (+- 2m). Er moet ook een ander werkblad worden voorzien waar de vakman de lavabo en een nieuwe kraan in moet verwerken ( +- 2m op 1,5m).


Keukenmontage en -renovatie Zoersel
maandag 02 augustus 2021

Vervangen werkblad keuken in composiet

Huidige keuken is momenteel 10 jaar oud. Graag het huidige keukenblad in laminaat vervangen door een uitvoering in composiet of natuursteen. Betreft een U-vorm met (bij benadering) afmetingen: -linkse been: L x B : 2.00 x 0.60 m - middenstuk (tussen beide benen): B x D : 1.00 x 0.60 m - rechtse been (korter als het linkse): L x B: 1.00 x 0.60 m Eventueel ook een nieuwe kraan en spoelbak installeren, moderne uitvoering. Opmeten ter plaatse kan vanaf 20/08/2021, dan wordt de akte verleden.


Keukenmontage en -renovatie Geel
maandag 02 augustus 2021

Kleine werken in de keuken (werkbladen)

Vervangen werkblad voor keuken in tuinhuis in Scandinavian look dat niet kromt onder invloed van warmte of vocht. In L-vorm in 2 delen met afmetingen: +/- 240*60*3 + 140*60*3. Enkelvoudig spoelbakje.


Keukenmontage en -renovatie Ertvelde
zondag 01 augustus 2021

22 kastdeuren renovern en plinten vernieuwen

Kastdeuren van lichte eik (25 jaa roud) luchtgommen/ zandstralen en opnieuw vernissen mat. In totaal gaat het om 22 panelen van verschillende grootte. Nieuwe plint plaatsen onder de kasten.


Keukenmontage en -renovatie Maasmechelen
donderdag 29 juli 2021

Werkblad beton realiseren in keuken

De kastjes en fronten van de deuren zijn beslist. ik zoek enkel een betonspecialist voor het aanrecht dat 6,10 lang is en dikte van 6 cm zal hebben met een diepte van 62 centimeter. Er moeten 2 uitsnijdingen voorzien worden voor afwasbak en gasfornuis.


Keukenmontage en -renovatie Borgerhout (Antwerpen)
dinsdag 27 juli 2021

Uitbreken oude keuken inclusief toestellen

We zoeken iemand die de bestaande keuken wil uitbreken, en afvoeren incl toestellen (ijskast, vaatwasser, kookplaat, dampkap en microgolf, spoeltafel en kraan) en dit op korte termijn. De keuken is 10 jaar oud. Wat de vakman kan recupereren, mag hij gratis behouden, incl toestellen. De rest moet naar het containerpark. Het is ongeveer een 12 -tal lopende meter. Indien mogelijk, na het uitbreken van de keuken de bezetting terug bijwerken.


Keukenmontage en -renovatie Geel
maandag 26 juli 2021

Volledige renovatie keuken

Ik wil de oude keuken afbreken en een nieuwe laten zetten. Omvang circa 9m². Graag voorstellen omtrent materiaal en plaatsing.


Keukenmontage en -renovatie Deurne
Offertes aanvragen