Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne keuken met kasten

Maatwerk keukens

Maatwerk keukens

Een keuken 100% op maat van jouw interieur?
Bij Casius krijg je informatie, prijzen en offertes op maat.

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles.

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Een keuken op maat kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar een ervaren keukenspecialist uit je regio die je wat meer info kan geven? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project.

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee.

Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nieuwe keuken plaatsen

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Hoeveel kost het?

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Offertes keuken op maat aanvragen

Recente opdrachten

dinsdag 20 juli 2021

Composiet spatwand installeren

Spatwand plaatsen in bestaande keuken: Wit composiet : 278 x 75,5 cm Montage tegen een egaal bezette muur.


Keukenmontage en -renovatie Brasschaat
zaterdag 17 juli 2021

Keukenblad-op-maat voorzien in keramische tegels

Op het bestaande keukenblad in tegels willen we graag een nieuw blad laten leggen, in grote keramische tegels, opgelijmd. Voorkeur voor deze techniek omdat t niet zo'n makkelijk werkje is, en er veel op maat gesneden zal moeten worden. keramische kookplaat kunnen we wel even eruit nemen, maar er zit ook een oude grote spoelbak in, dik porselein, afgerond, dus het zal beter zijn hier rondom te werken. De afmetingen hiervoor zijn 2,36 x 0,60 meter en 1,55 x 0,60 meter met 1 brut gat. Het blad dient op het bestaande keukenblad met tegels gelijmd te worden


Keukenmontage en -renovatie Knokke
vrijdag 16 juli 2021

Keukenblad vervangen

werkblad in keramiek of composiet uitsparing voor kraan, spoelbak, kookplaat afmeting 3000 x 1500,+-


Keukenmontage en -renovatie Roeselare
woensdag 14 juli 2021

Werkblad en spatwand vervangen

Werkblad 3,4m2 - uitsnijding 50 op 70 cm en 50 op 100 cm: momenteel een soort geplastificeerd hout dat vervangen moet worden door composiet. Spatwand 4,4 m op 0,6 m composiet.


Keukenmontage en -renovatie Deurne
Offertes aanvragen