Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne keuken met kasten

Maatwerk keukens

Maatwerk keukens

Een keuken 100% op maat van jouw interieur?
Bij Casius krijg je informatie, prijzen en offertes op maat.

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles.

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Een keuken op maat kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar een ervaren keukenspecialist uit je regio die je wat meer info kan geven? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project.

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee.

Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nieuwe keuken plaatsen

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Hoeveel kost het?

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Offertes keuken op maat aanvragen

Recente opdrachten

woensdag 13 oktober 2021

Keuken deels vernieuwen

Vervangen bestaand houten werkblad dr natuursteen of dekton lichtgrijs blad + nieuwe inductie kookplaat ter vervanging gaskookplaat + verv dubbele spoelbak met kraan.. L Vormig Lengte 180 x 240 cm diepte 60 cm. Spoeltafel 120x 48cm kookplaat 68 x 50 cm


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
zondag 10 oktober 2021

Oude kookplaat vervangen door nieuwe inductie

wij willen onze oude kapotte kookplaat laten vervangen met een nieuwe inductie. De kookplaat zit in een houten keuken.


Keukenmontage en -renovatie Mechelen
zondag 10 oktober 2021

Keuken en tegels afbreken + opnieuw betegelen

De kasten en tegels van mijn oude keuken moeten afgebroken worden. De waterleiding moet ook aangepast worden (dichter bij de muur en de doorsnede van de aansluiting zou vergroot moeten worden) en de keuken moet opnieuw betegeld worden.


Keukenmontage en -renovatie Wilrijk
maandag 04 oktober 2021

Glazen spatwand vervangen

De glazen spatwand van mijn keuken is gebarsten. Ik zou deze nu willen laten vervangen. 2 aparte vlakken 40cmx50cm Het middelste vak is 90cmx70cm Ik denk qua dikte 6mm.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
Offertes aanvragen