Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken - Kontich

Keuken - Kontich

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Keuken in Kontich?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Boechout, Edegem, Hove, Lint, Vremde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Kontich aanvragen

Recente opdrachten uit Kontich

zondag 15 november 2020

Tafel + kast op maat laten maken

We willen een hoge tafel in mooi hout voor 2 of 4 personen, wat mogelijk is aan het keukenblok. Ook in het zelfde hout wil ik een ontbijtkast op het werkblad tegen de muur.


Keukenmontage en -renovatie
zondag 25 oktober 2020

Tegels op maat snijden

Onze tegels zouden perfect op maat gesneden moeten worden voor onze keuken. We hebben gekozen om ons aanrecht te maken uit marmer look keramische tegels. Deze zijn 1cm dik en hebben we al liggen. Maar de lavabo en het vuur zou hier uit gesneden moeten worden. Alsook zouden we aan de voorkant van het aanrecht een randje moeten kunnen voorzien van een paar centimeter, dit wil zeggen dat het tegen het aanrecht komt. En dat het aanrecht met dit randje in een verstekhoek gezaagd zou moeten worden. Het gaat om 1 ingesloten blok van ongeveer 180cmx60cm En de blok met de lavabo er in is 80cmx60cm.


Keukenmontage en -renovatie
dinsdag 30 juni 2020

Keuken betegelen

Het is voor het betegelen van de keuken met vloertegels van 80x80x1cm voor een oppervlakte van 3m65 x 1m62. De tegels zelf moeten op een hoogte komen van 23mm omdat deze mooi moeten kunnen overgaan naar de parket die 23 mm hoog is. Eventueel, als de keuken er staat moet er ook nog een klein oppervlak muurtegels komen van 7,5 x 15 x 1cm voor een oppervlakte van 2,2 m².


Keukenmontage en -renovatie
Offertes aanvragen