Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman gezocht Oudenaarde

Plaatsen van rolluiken + garagepoort - Klusjesman - Oudenaarde

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Plaatsen van rolluiken + garagepoort

Plaatsen van rolluiken met bediening op afstand. Graag via smart trust hoor aangezien ik er al heb via deze app. Het gaat over 2 deuren en 6 ramen. Hierbij had ik graag ook nog een elektrische garage poort laten plaatsen. 2,2x3m


Klusjesman Nukerke

Offertes klusjesman in Oudenaarde aanvragen

Recente aanvragen in regio Oudenaarde

zaterdag 02 september 2023

Gevarieerde klussen ter afwerking van het gelijkvloers

Verschillende zaken: plinten plaatsen, verlichting ophangen, elektriciteit nakijken ifv verlichting die niet werkt + zekering die springt, kleine pleisterwerken, plaatsen van surround sound systeem


Andere / klussen Bevere
vrijdag 11 augustus 2023

Beton fundering storten

Wij willen een tuinhuis plaatsen en zoeken iemand die naast een voorstel van betonplaat ook out of the box meedenkt naar een alternatief. Voor wat voor project wil je een aannemer inschakelen?: Fundering leggen, Grondwerk


Andere / klussen Renaix
woensdag 09 augustus 2023

Trapgat verplaatsen

Wij hebben een zolderverdieping dewelke wij willen inrichten als slaapkamer/bergingsruimte. Echter zit de valtrap momenteel midden in de gang van de eerste verdieping dus niet ideaal. Wij zouden dit willen dichten en een vaste trap plaatsen op een andere locatie. Ik ben hiervoor op zoek naar een vakman. Het gat zal moeten geplaatst worden in een betonnen vloer.


Andere / klussen Bevere
zondag 02 juli 2023

Regenwaterput plaatsen

Regenput plaatsen in tuin


Andere / klussen Renaix
zaterdag 13 mei 2023

Regenput steken 6000l, 8000l of 10000l?

We zijn op zoek naar een vakman die onze extra regenput kan komen steken en aansluiten.


Andere / klussen Renaix
woensdag 03 mei 2023

Betonnen fundering tuinhuis

Er moet een betonnen fundering gegoten worden voor mijn tuinhuis. De grootte is ruwweg 4m op 6m60, 30cm diep. De graafwerken zijn reeds uitgevoerd, de ijzeren matten zullen ook gelegd zijn. Dus enkel beton storten.


Andere / klussen Bevere
dinsdag 04 april 2023

Afbraakwerk

We zoeken een aannemer voor de afbraak van een pand


Andere / klussen Bevere
zondag 19 maart 2023

Afbraakwerk

Afbraak gebouw voormalige kantoren


Andere / klussen Bevere
woensdag 15 februari 2023

Plaatsen regenwaterput

uitgraven en plaatsing regewaterput 7500 liter in beton.


Andere / klussen Bevere
donderdag 02 februari 2023

Trapgat maken in betonvloer

Zolder wordt gerenoveerd tot slaapkamer. Nieuw trapgat in betongewelven nodig voor houten trap te kunnen monteren.


Andere / klussen Bevere
maandag 21 november 2022

Bijkomende regenwaterput steken

Ik ben op zoek naar een vakman die advies kan geven en een bijkomende regenwaterput kan steken. Er ligt al een put van 5000 liter, er is nog geen aansluiting voorzien voor gebruik. Ik zoek advies over hoe groot een bijkomende put zou moeten zijn voor een gezin van 4 personen en een dakoppervlakte van +- 200m² en een offerte voor de put, inclusief plaatsing, met als optie de aansluiting naar binnen toe (zodat we van daar kunnen kijken naar gebruik in wc's, buitenkraantje, ...).


Andere / klussen Bevere
maandag 07 november 2022

Algemene klusjes rondom huis

We zijn op zoek naar iemand die enkele klusjes aan onze woning kan uitvoeren, gaat hem om volgende klusjes: stukje dak herstellen van een stalling, plaatsen van een hekje in een tuin, terugplaatsen van een deur van een omheining, herstellen van enkele voegen van keukenvloer, beter afwerken van isolatie in onze kruipzolder.


Andere / klussen Beerlegem
dinsdag 11 oktober 2022

Regenputten steken

Ik heb momenteel 2 communicerende regenputten bij de woning dat ik recent gekocht heb. Nu ligt er 1 van de vaten eigenlijk in de veranda en dit willen we in onze woning bijbouwen zodat we onze woonruimte kunnen verhogen. Nu vragen we ons af of we 1 van de vaten kunnen verplaatsen of moeten we een nieuwe laten steken?


Andere / klussen Beerlegem
donderdag 19 mei 2022

Regenwater put aansluiten

In onze huidige woning is een regenput geïnstalleerd van 5000L. Deze is echter nog niet aangesloten. We zouden dit graag doen, zodat we zoveel mogelijk op regenwater kunnen aansluiten (liefst alles behalve keuken). Zou het mogelijk zijn om deze installatie uit te voeren met alle nodige pompen/leidingen en eventuele filters?


Andere / klussen Ouwegem
zondag 24 april 2022

Herstelwerken in tuin - metsel & voegwerken

1. Herstellen van tuinmuur van +- 4m lengte en 2 m hoogte: dwz vervangen dekstenen, herstellen van baksteen-voegen 2. Vervangen afdak opberghokje – golfplaatachtig (1 x 2,5m) 3. Steunpunt metselen voorzien voor een andere scheidingsmuur (+- 4m hoogte), herstellen van 1 deksteen 4. Rand van oude composthoop: uitgraven 2 asbest platen en vervangen door 2 nieuwe randen


Andere / klussen Oudenaarde
Offertes aanvragen