Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
aanbouw Lier

Houten terrasoverkapping - Aanbouw plaatsen - Lier

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Houten terrasoverkapping

6 x 3.20 meter glazen dak eiken pergola Welk type dak overweeg je op de overkapping?: vast dak in glas of polycarbonaat In welk materiaal heb je interesse voor de constructie?: hout In welke stijl heb je interesse?: landelijk In welk type overkapping heb je interesse?: vrijstaande terrasoverkapping Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aannemer Lier

Offertes voor aanbouw plaatsen in Lier aanvragen

Recente aanvragen uit Lier

zondag 12 februari 2023

Renovatie dak, muren, kelder

Wij willen onze woning grondig renoveren. We willen : 1) Het dak vernieuwen plus isolatie. We denken hierbij aan een Sarking dak. 2) Zonnepanelen laten plaatsen 3) De muren laten isoleren. 4) Plafond van kruipkelder.laten isoleren.


Renovatie Duffel
woensdag 25 mei 2022

Renovatie uitvoeren

De werken zijn niet vergunningsplichtig en standaardafwerking volstaat. Het gaat om het gelijkvloers. Geen structuurwijziging, uitvoering zodra u kan, geen idee van budget. Beslissing van 25 05 22: plafond overal dichtmaken, (dubbel) latwerk elektriciteit langs onder boven 1° laag latten, graag alles 2,5 mm² (XVB) betere contacten. ook verlichting (voordeel bijkomend stopcontact mogelijk ter vervanging lichtpunt, schakelaars in de kamer of enkel drukschakelaar van eenvoudig smarthome control. Isolatie platen vloer vallen weg vervangen door spuitpur 7 cm, chappe 6 cm met net erin. 15 cm rotswol (brand) tussen de balken, onderzijde dampscherm. Afdekking bovenzijde plafond is voor 2° fase. Deze platen vallen ook weg. Zolder zit vol. Ytong zoals beschreven blijft behouden.


Renovatie Berlaar
woensdag 02 februari 2022

Naakt zetten van een handelsruimte + extra appartementen

Binnen afbraak handelspand met bovengelegen woonst. Handelspand op gelijkvloers. Plafond uitbreken, alle bezetting wegnemen, Glazen etalage/inkomhal in het pand afbreken en ook de voorvenster wegnemen, uitbreken van de vloer. Kortweg het naakt zetten van een handelsruimte. Dan de voorzijde afsluiten zodat niemand de werf kan betreden. Alle elekto is reeds weggenomen. Ook moet er een draagbalk gestoken worden. En eventueel ook nog een stuk betonneren.


Renovatie Lier
maandag 24 januari 2022

Renovatie uitvoeren

Wij zouden graag de beneden verdieping veranderen.enkele muren zouden weg moeten indien dit mogelijk is, schouw afbreken, nieuwe elektriciteit en leidingen van water en gas. Nieuwe badkamer en keuken, nieuwe ramen


Renovatie Lier
zondag 18 oktober 2020

Steunbalken tussenverdieping verstevigen

Ik zoek een vakman die mijn balken in de tussenvloer kan verstevigen. Tussen gelijkvloers en 1e verdiep. 3,5x7m


Renovatie Lier
zondag 31 mei 2020

Binnendeuren plaatsen en andere klussen

7 Binnendeuren plaatsen. Laminaat leggen in 3 slaapkamers. Betreft een opp. van ong. 100-120m².


Renovatie Duffel
donderdag 07 mei 2020

Scheuren in muren aanpakken

Scheuren in binnen- en buitenmuren herstellen. Oorzaak zoeken en herstellen


Renovatie Lier
woensdag 22 april 2020

Achterhalen oorzaak en herstellen scheuren in binnenmuren

Ik merk overal in huis verschillende scheuren op in de binnenmuren. Dit zowel beneden als boven, al is dit beneden veel meer dan boven. Het gaat om allerlei scheuren, zowel verticaal als schuin en zelfs horizontaal. Ik zou graag de oorzaak weten en of het enkel aan het stucwerk ligt of dat dit een erger probleem is. Indien erger, zou dit ook moeten opgelost worden. Het gaat om een kleine éénpersoonswoning.


Renovatie Lier
woensdag 02 oktober 2019

Muur uitbreken en poutrel steken

Ik wil de muur tussen keuken en living weg . Lengte muur : 3 m.


Renovatie Nijlen
zaterdag 14 september 2019

Renovatieproject afwerken

Op zoek naar een aannemer op een renovatieproject af te werken. Men moet nog buizen voor de elektriciteit en waterleidingen verder leggen en aansluiten op de radiatoren. Boven moet men nog gyproc voor het plafond en de muren voorzien en ook de badkamer te installeren.


Renovatie Duffel
woensdag 12 juni 2019

Herstellen muren en parket na waterschade

Bestek waterschade 2de verdieping, schade aan parket + muren. Schade aan parket: 40 m² + muren schilderwerken : 1 kamer 1 muur =10 m².


Renovatie Duffel
zondag 23 september 2018

Ruimte van 16 m² stuccen, gyproc wanden plaatsen, vloeren en nieuwe keuken plaatsen

Ruimte 4 m op 4 m, plaatsen van gyproc wanden, bezetten, vloeren en nieuwe keuken plaatsen. De nieuwe keuken is een L vorm, zonder kookeiland. Graag op maat laten maken.


Renovatie Lier
donderdag 12 oktober 2017

Verwijderen schouw woonkamer

In mijn woonkamer staat een haard met schouw. De schouw is bekleed met marmer (of imitatiemarmer). De haard verwijderen + schouw smaller maken en omkasten. De schouw moet we blijven want liggen leidingen achter van ketel cv.


Renovatie Lier
donderdag 20 juli 2017

Betonrot herstellen in kelder

Herstellen van de betonrot in onze kelder.


Renovatie Lier
maandag 10 juli 2017

Dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen

Dak volledig vernieuwen en isoleren. Misschien graag ook zonepanelen opzetten indien mogelijk. Dit is een zadeldak met twee kleine veluxen.


Renovatie Duffel
Offertes aanbouw aanvragen