Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
aanbouw Mol

Uitvoering graafwerk, riolering en storten funderingsplaat - Aanbouw plaatsen - Mol

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Uitvoering graafwerk, riolering en storten funderingsplaat

Ik zoek een aannemer voor het uitgraven funderingssleuven, plaatsen riolering, en plaatsen en storten van plaat voor de uitbreiding aan de woning en tuinberging.


Aannemer Leopoldsburg

Offertes voor aanbouw plaatsen in Mol aanvragen

Recente aanvragen uit Mol

donderdag 07 september 2023

Totaal renovatie van woning

*uitbreken bestaande vloer benedenverdieping+zand uitgraven+ zand afvoeren *Beton + chape *Tegelwerken benedenwoning+badkamer bovenverdieping *Plaatsen regenput, sceptische put, infiltratieput + afvoerleidingen *Plaatsen isolatieblokken Multipor aan binnenkant van de buitenmuren (isolatie aanwezig) * vervangen van het glas van de PVC ramen(hoogrendementsglas + onderverdeling aan buitenkant- niet in het glas) * vervangen van 1 bestaande raam door schuifraam


Renovatie Mol
donderdag 03 november 2022

Totaalrenovatie gebouw

We zijn op zoek naar een vakman voor de volledig renovatie van een investeringseigendom. Er moeten eerst afbraakwerken uitgevoerd worden. En dan moet de volledig renovatie gebeuren. Nieuwe sanitair, elektriciteit, ruwbouw, dak,...


Renovatie Mol
dinsdag 29 december 2020

Kelder in een bestaande woning ombouwen

Ik wil mijn kruipkelder ombouwen naar een gewone kelder. Eenmaal dit gebeurd is wil ik dit omvormen naar een leefbare plek. Het huis heeft een oppervlakte van 150m². Graag zou ik met de vakman bespreken wat de mogelijkheden zijn.


Renovatie Meerhout
zondag 20 september 2020

Renovatie 3 slaapkamers

Het renoveren van 3 slaapkamers, vloeren, plafonds etc. Plafond: vals plafond moet eruit en bij voorkeur vervangen door stukwerk. Vloeren: parket moet eruit en vervangen door laminaat of parket, mogelijks ook chappen. Ingebouwde kast ook verwijderen.


Renovatie Mol
woensdag 16 september 2020

Voegwerk herstellen + reinigen voorgevel

Volledige gevelreiniging en opnieuw invoegen. Vrijstaande woning met ruime parking. De oppervlakte is ongeveer 60 & 100 vierkante meter.


Renovatie Olmen
donderdag 04 juni 2020

Verschillende klussen uitvoeren

Ik wil mijn woning renoveren, onderste klussen moeten uitgevoerd worden, 1- buiten muur isoleren en metsen. 2- dak van mijn garage volledig renoveren.


Renovatie Balen
woensdag 04 maart 2020

Renoveren van toilet

Ik verhuur een appartement in Leopoldsburg. Ik dien het toilet echter te renoveren. De tegels zijn van de muren gekomen dus het zou opnieuw betegeld moeten worden. De huidige wc zou ik ook willen vervangen door een hangtoilet. Bovendien wil ik er ook een nieuwe lavabo hangen. Heeft een standaard oppervlakte voor een toilet.


Renovatie Leopoldsburg
woensdag 29 augustus 2018

Renovatiewerken in woning uitvoeren

Opdracht 1:Herstellen van raamkozijn slaapkamer (bovenkant raam). Deze is beschadigd door hevige regenval (vochtinsijpeling). Vermoedelijk zullen dit breekwerken worden. Opdracht 2:Vocht in schuine plafond op de slaapkamer wat leidt tot schimmelvorming. Wellicht aanbrengen van onderdak of PUR + afwerken naar originele staat. Opdracht 3:Keuken beschadigd door waterlek. Hier heb ik 2 offertes nodig, 1x herstelling (voor verzekering), 1 fabriceren nieuwe keuken opdracht 4:beschadigde chauffageleiding herstellen. Deze bevindt zich onder de grond. Woonst dateert van 1960, dus vermoedelijk worden de tegels en de vloer hiervoor opengebroken. De vloer dient nadien hersteld te worden met nieuwe tegels.


Renovatie Dessel
donderdag 12 oktober 2017

Renovatie living

- 3 houtenbalken afkasten met Gyproc - Schouw en haard uitbreken - TV wand plaatsen in Gyproc voor hang TV - Kast inbouwen in TV wand - stopcontact verplaatsen Verbouwingswerken zo spoedig mogelijk uitvoeren.


Renovatie Leopoldsburg
vrijdag 05 mei 2017

Renoveren huis

Dak vernieuwen, schuifraam plaatsen, 4 ramen vervangen, inmaakkasten op slaapkamer op maat laten maken, open veranda laten dichtmaken met glas, carport laten plaatsen, buitenterras vloeren.


Renovatie Balen
maandag 21 september 2015

Renovatie na brand in woning

Woning nog aan te kopen . Volledig nieuwe elektriciteit leggen.Door een brand in de zekeringkast is er geen elektriciteit meer in het huis., Nieuwe ramen en deuren. Nieuwe cv installatie en leidingen . Nieuw dak.


Renovatie Meerhout
donderdag 06 augustus 2015

Volledige verbouwing van handelszaak

De winkel heeft een oppervlakte van 70 m². Ik wil opnieuw betegelen, eigen tegels inbrengen, en de muren moeten gewit worden en er moet een nieuwe waterleiding komen van ongeveer 10 meter met nieuwe kranen, kranen met een uitbreng stuk, kapperskraan. En een nieuwe voordeur moet erin. Kunnen jullie aangeven hoeveel het ongeveer kost. Ik zit met een grote spoed op een offerte te wachten.


Renovatie Leopoldsburg
woensdag 20 mei 2015

Renovatie van chalet

Chalet van 9m op 13m wordt volledig gerenoveerd. Vloer isoleren, technische ruimte bouwen in houtskelet. Plat dak Dak isoleren, binnen en buitenkant. Plafond afwerken,vloer leggen hout, muren voor kamers maken, keuken en badkamer zetten. Buiten terras (hout) maken aanpalend chalet. Plaatsen van ramen, electriciteit en verwarming is al uitbesteed. Er is al een werkplan voorhanden/kan gewijzigd worden naar eigen inzicht en vaardigheid.


Renovatie Balen
dinsdag 31 maart 2015

Verbouwing - diverse werken

Het voor verbouwing van 40m2 , het stuk afbraak , verplaatsen twee deuren , een klein raampje , het dak , vloer aanleggen


Renovatie Meerhout
woensdag 14 januari 2015

Renovatie van verhuurwoning

Het betreft een verhuurwoning van ongeveer 60 m². Er ligt enkel een betonnen vloer. Werken uit te voeren :Vloer leggen en egaliseren, muur metsen, gyproc muurtjes plaatsen, keuken installeren op 16 m², badkamer installeren met inloopdouche, isolatiewerken bovenverdieping uit te voeren


Renovatie Meerhout
Offertes aanbouw aanvragen