Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Gevel crepi Aalst

Ruwbouw woning bouwen - Nieuwbouw bouwen - Aalst

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Ruwbouw woning bouwen

Ik zou graag mijn woning laten bouwen. Het zou gaan om een gesloten bebouwing 424m² - opp grond 220m² 6m hoogte


Aannemer Erpe-Mere

Offertes voor nieuwbouw bouwen in Aalst aanvragen

Recente aanvragen uit Aalst

maandag 23 januari 2023

Renovatie oude kleine rijwoning Aalst

Dak vernieuwen, dakramen, kamer maken in onafgewerkte zolder. Vaste trap naar zolder, dus slaapkamers op 1e verdieping herinrichten. Benedenverdieping herinrichten. Keuken in hoofdgebouw plaatsen ipv bijgebouw. Badkamer in te vernieuwen bijgebouw plaatsen. Centrale verwarming plaatsen. Nieuwe ramen en buitendeuren. Elektriciteit en wateraan- en afvoerleidingen te vernieuwen.


Renovatie Aalst
donderdag 19 januari 2023

Verschillende renovatiewerken

Op zoek naar een aannemer voor dakisolatie,buitengevelisolatie,badkamer enzovoort. Totaalrenovatieproject.


Renovatie Denderleeuw
donderdag 01 december 2022

Complete renovatie van een huisje

Binnenmuren strippen, isoleren + afwerking Valse plafonds herdoen, vloerisolatie + afwerking, elektriciteit, nieuwe keuken en badkamer en schilderen. + buitenberging renoveren Bewoonbare opp. 100m2


Renovatie Mazenzele
dinsdag 22 november 2022

Renovatie achterbouw: isolatie + herbouwen

De achterbouw ( 4,40m x 2,60m) moet langs buiten geïsoleerd worden. De helft van de achterbouw dient opnieuw gezet te worden. De hele achterbouw dient voorzien te worden van een nieuwe gevelsteen.


Renovatie Oordegem
donderdag 23 juni 2022

Gevel renoveren

Ik zou graag eens willen weten wat het zou kosten om een kleine verandering te doen aan mijn voorgevel. 1raam wegnemen en dichtmetselen zie bijlage 1ste raam boven de deur. + Vloer verlengen


Renovatie Aalst
vrijdag 03 juni 2022

Renovatie uitvoeren

volledige renovatie van keuken, living en terras. uitgraven chappen + verwarming. Woning van de jaren '60. Open bebouwing.


Renovatie Aalst
zondag 28 november 2021

Totaalrenovatie woning

Deels open alleenstaande woning dient volledig gerenoveerd te worden. Bouwvergunning is aanwezig.


Renovatie Aalst
maandag 25 oktober 2021

Riolering volledig vervangen en muren herstellen

De buizen hebben scheuren en moeten vervangen worden, zowel binnen als buiten. De vloeren(natuursteen) en oprit (klinkerwerken) dienen dus ook te worden opengebroken. Bijkomend ligt de riolering buiten op een hoger niveau als de leidingen binnen, dus dit dient ook te worden aangepast. Door de problemen aan de leidingen, is er ook schade aan de muren - vochtschade en schimmelvorming. Indien mogelijk ook graag een voorstel om deze te herstellen , incl injecteren metselwerk


Renovatie Nieuwerkerken (Aalst)
zaterdag 19 juni 2021

Herstellen parket en pleisterwerken na waterlek en renoveren badkamer

Door een lek in de douche, is onze parketvloer naar omhoog gekomen en is er schade aan het plafond op het gelijkvloers. Hiervoor zouden we een tussenkomst van de verzekering kunnen krijgen, dus graag een voorstel voor de herstellingswerken hiervan. Anderzijds wensen we de badkamer zelf volledig te renoveren, dus ook daarvoor graag concreet advies en een voorstel na plaatsbezoek.


Renovatie Aalst
maandag 01 februari 2021

Zolder renoveren

Wij zouden graag de zolder renoveren + graag ook twee ramen in plaatsen. Ongeveer een 50m². + ik zou graag een vaste trap hebben naar de zolder. Het gat zou wel verplaatst moeten worden. Nu zit daar een valtrap in.


Renovatie Aalst
dinsdag 19 januari 2021

Bouwen garage

Wij bezitten een woning, waar we graag een garage zouden laten bouwen in onze tuin. Deze dient gebouwd te worden tegen de zijgevel van de buur. Graag zouden we een gesprek hebben met een aannemer of bedrijf die dit project volledig kan verzorgen (ruwbouw + afwerking) om te bekijken wat onze mogelijkheden zijn. Er zijn nog geen plannen aanwezig, dit zou ik graag in samenspraak met de vakman in orde maken.


Renovatie Aalst
vrijdag 08 januari 2021

Badkamerrenovatie

We hebben een inloopdouche die lekt in de garage telkens we een douche nemen. We zijn op de hoogte dat deze helemaal vernieuwd dient te worden en dat het hout mogelijks is aangetast door de langdurige lekkage. We staan open om deze volledig te vernieuwen of met zijpanelen het probleem op te lossen. De oppervlakte die aangepakt moet worden is ongeveer 2.5 vierkante meter


Renovatie Nieuwerkerken (Aalst)
zondag 27 december 2020

Zolder afwerken

Ik zoek een vakman die kan mijn zolder afwerken. Indeling: 1 gang en een slaapkamer en een badkamer. Oppervlakte: +/- 40 m²


Renovatie Aalst
zaterdag 12 december 2020

Betegelen en schilderen van de keuken.

Onze keuken moet eerst betegeld worden, de tegels heb ik allemaal al aangekocht. Het moet dus gewoon geplaatst worden. De oppervlakte die betegeld moet worden is ongeveer 6-7 vierkante meter. Alsook zou een muur geplamuurt en geschilderd moeten worden, deze oppervlakte is ongeveer 8vierkante meter. Al het nodige materiaal heb ik hiervan nodig. Alsook zijn er al plinten aanwezig, deze moeten gewoon nog geplaatst worden.


Renovatie Aalst
zaterdag 12 december 2020

Allerhande werken in woonruimte

Ik zoek een aannemer om volgende werken te doen: - verwijdering van oude plinten in woonruimte - afbreken van 2 schouwen tot vlak onder vals plafond in woonruimte + dichten van opening (als dit structureel mogelijk is) - verwijderen van één grote vloertegel daarna: - bezetten muren van de 2 schouwen + één extra muur die nu slecht bezet is. - plaatsen vloertegels waar schouwen stonden (ik heb er nog voldoende op overschot, hier moeten er geen aangekocht worden) - in gangetje bij keuken ligt nu een osb-plaat als vloerbedekking: ik zou deze graag vervangen zien door stabilise met tegels zoals in keuken, nadat gecontroleerd is wat er zich onder de OSB-plaat juist bevindt)


Renovatie Aalst
Offertes aanvragen