Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Gevel crepi Aarschot

Metselwerken nieuwbouw uitvoeren - Nieuwbouw bouwen - Aarschot

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Metselwerken nieuwbouw uitvoeren

Ruwbouw: metselwerken vanaf gelijkvloer. Plannen beschikbaar. Tussenverdieping in beton gieten ook.


Aannemer Baal

Offertes voor nieuwbouw bouwen in Aarschot aanvragen

Recente aanvragen uit Aarschot

woensdag 24 mei 2023

Architect voor aanpassingen woning

Achtergevel: 2 raamopeningen groter/kleiner maken Zijgevel: deuropening rechts dichtmaken en verplaatsen naar links. aangifte omgevingsloket


Renovatie Begijnendijk
zondag 11 december 2022

Steunmuur verwijderen

Steunmuur van 14cm verwijderen + poutrel plaatsen (muur tussen eetkamer en keuken op foto). Steunmuur van 3,5m breed ongeveer.


Renovatie Baal
woensdag 01 juni 2022

Renovatie chalet

Herstellen van een chalet van 70m² ongeveer met waterschade. Reinigen schimmels...., muren strippen, vloeren uitbreken en vervangen, tegelen, schilderen, keuken en badkamer vervangen,.....etc.


Renovatie Nieuwrode
zondag 10 april 2022

Renovatie gevel van technische ruimte

Een kleine aanbouw van een huis van 1911 is als technische ruimte ingericht. Deze begint te verzakken en dat zou gestopt moeten worden om erger te voorkomen.


Renovatie Nieuwrode
vrijdag 24 december 2021

Fundering huis plaatsen

Het huis dat ik reeds aan het renoveren ben heeft gedeeltelijk geen fundering. We zouden van binnenuit de vloer kunnen verwijderen, om zo deel per deel de voorgevel te voorzien van een fundering. Ongeveer 5x5m


Renovatie Rillaar
dinsdag 20 april 2021

Zolder afwerken

Ik zou graag voor het afwerken van een zolder 9 bij 13m tot 2 slaapkamers inclusief bergruimte. Er moet een vast trap gerealiseerd worden en 4 dakvensters. Afwerken + dakisolatie


Renovatie Begijnendijk
vrijdag 21 augustus 2020

Afwerking zolder met gyprocplaten + elektriciteitswerken

Zolder afwerken met 2 kamers (1 technische ruimte+1 speelkamer). Voorzien van 2 deuren. Electriciteitswerken moeten ook nog gebeuren. Voorzien van een aantal stopcontacten en lichtpunten (we zouden willen werken met spots). Een kleine balustrade boven aan de trap zou ook nog voorzien moeten worden. Zolder is reeds geïsoleerd en voorzien van chape.


Renovatie Begijnendijk
dinsdag 05 mei 2020

Garage renoveren

Asbestplaten dak afbreken. Plat dak leggen van 36 m² incl afvoer. Raam achteraan vervangen. Opening achteraan vergroten en poort plaatsen. Garagedeur opening vergroten en nieuwe deur plaatsen. Buitenisolatie plaatsen. Crepi plaatsen op een opp. van 75 m² In garage electriciteit leggen en keramische tegels leggen op een opp van 36 m².


Renovatie Betekom
vrijdag 06 december 2019

Herstellen keldergewelf

Het keldergewelf is aan het afkalven, roesten en afbrokkelen. Boven dit gewelf ligt de hal. Het betreft een huis uit de jaren 50. De kelder is niet al te groot exacte afmetingen weet ik niet.


Renovatie Begijnendijk
dinsdag 11 september 2018

Herinrichten 2 kelderruimten

Het betreft de totale herinrichting en afwerking van 2 kelderruimten. Er moet zeker 1 raamopening gemaakt moet worden aan de tuinzijde, met een kleine uitgraving. Chape ligt er al maar dat is ook het enige.


Renovatie Wezemaal
woensdag 01 augustus 2018

Gevel kaleien 100 m²

Gevel kaleien de oppervlakte is ongeveer 100 m² het is niet hoog dus geen stelling nodig. Dit een voor en zijgevel er zit een raam in. Het wegkappen van witte cement doen we zelf.


Renovatie Baal
maandag 27 februari 2017

Erker vernieuwen en twee elektrische inbouwrolluiken plaatsen

Een oude manuele rolluik vervangen (hoogte 160 cm en breedte 290 cm) door een nieuw elektrische en een nieuwe manuele rolluik (hoogte 220 cm en breedte 260 cm) en motor plaatsen. Beide plaatsen zijn reeds voorzien van stroomtoevoer. Een van deze steekt boven een erker en deze erker moet vernieuwd worden.


Renovatie Begijnendijk
vrijdag 10 februari 2017

Renovatie / metsen / pleisteren / isolatie / plafond

- verwijderen 3 gyproc scheidingswanden ±20m2 (±2m2, ±12m2 en ±6m2) - verwijderen ingebouwde kasten (2) en deuren (2) - verwijderen lage bakstenen scheidingsmuur ±4m2 - verwijderen spaanplaten plafond ±14m2 - al het bouwafval verwijderen van het pand Bouwen: - 3 binnenmuren bouwen met cellenbetonblokken 20cm en verankeren (±2m2, ±12m2 en ±6m2) tot tegen dakwand (H 2,75m) - opspuiten met PUR schuim tussen nieuwe & bestaande muren & dakwand - verplaatsen 2x3 stopcontacten - pleisteren van muren aan 1kant - afwerken deurgat - plaatsen dakisolatie, dampscherm en gyproc plafond - herplaatsen plafond verlichting - verven plafond Alle bouwmaterialen reeds besteld. Start datum: 2de week van mei 2017


Renovatie Aarschot
maandag 23 januari 2017

Kleine metselwerken en steken van 2 poutrels in een renovatiewoning

Renovatiewerken moeten als volgt uitgevoerd worden; Ophogen van enkele raamtabletten, steken van nieuwe tabletten onder groot schuifraam, dicht metsen van 2 binnendeuropeningen, dicht metsen van 1 buitendeur opening, maken van 1 nieuwe binnendeuropening, steken van putrel boven groot schuifraam, steken van putrel ter vervanging van uitbraak niet-dragende muur.


Renovatie Wezemaal
maandag 24 oktober 2016

Klussen in caravan

Verwijderen van een houtkachel en muren herstellen door een dunne plaat te bevestigen tegen de muren die beschadigd zijn. Laminaat leggen in 2 kleine ruimtes. Eventueel schilderen en lampen ophangen.


Renovatie Langdorp
Offertes aanvragen