Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Gevel crepi Brecht

Bungalow bouwen tweede verblijf - Nieuwbouw bouwen - Brecht

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Bungalow bouwen tweede verblijf

Wij wensen een gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers op max 80 m². Grond is aangekocht. We wensen een moderne bungalow, houtlook maar met verticale latten en zwarte afwerking.


Aannemer Sint-Job-in-'t-Goor

Offertes voor nieuwbouw bouwen in Brecht aanvragen

Recente aanvragen uit Brecht

dinsdag 13 december 2022

Waterschade garage en hall

Opdracht bestaat uit 2 delen: 1: Hall - bezetting muur verwijderen en opnieuw bezetten na droging, schilderen hall 2: Garage - Metalen steunpaal ontroesten en schilderen.


Renovatie Sint-Job-in-'t-Goor
dinsdag 05 januari 2021

Aanbouw in hout 30m2 plaatsen

Wij zouden een houten aanbouw willen van ongeveer 30m2 .Met veel licht inval dus veel glas of een grote lichtstraat in het dak. Er zijn nog tekeningen gemaakt voor de aanbouw, alles bij de gemeente is wel al in orde gebracht. Graag zou ik met de vakman bespreken hoe we dit het best kunnen aanpakken.


Renovatie Kalmthout
zaterdag 20 juni 2020

Renovatie uitvoeren

2 Slaapkamers, dressing, waskamer en een badkamer maken op zolderconstructie van ong. 250m².


Renovatie Meer
vrijdag 12 juni 2020

Houten poutrellen plaatsen

Ik wil mijn beneden verdieping vernieuwen. Hiervoor zouden 2 muren grotendeels moeten 'verdwijnen' en zou de draagkracht moeten worden overgebracht op poutrels. 1 dragende muur ligt in het midden van het huis (lengte +- 4m,) en 1 waar nu mijn keuken is, (lengte +- 9m). Poutrels liefst in hout.


Renovatie Meerle
dinsdag 02 juni 2020

Volledige renovatie chalet

Chalet van 66m² van 1978 renoveren. Isoleren. Dubbele beglazing steken. Ruimtes herbekijken en updaten.


Renovatie Wuustwezel
maandag 20 april 2020

Bijgebouw renoveren

Het bestaande gebouw dateert van de jaren 50, heeft een asbest dak en enkele onpraktisch onderverdelingen. We wensen een plat dak, 1 grote werkruimte, ruimte voor een zithoek op de hoek van het gebouw, 1 deur, 1 poort, 1 raam en 2 lichtkoepels. Het nieuwe gebouw moet aansluiten op de bestaande oprit en de garage van de buurman.


Renovatie Wuustwezel
maandag 17 februari 2020

Valse plafond herstellen of vervangen na waterschade

Waterschade aan de valse keukenplafond na storm. Door lek in dak zijn er verschillende schadegevallen.


Renovatie Sint-Job-in-'t-Goor
vrijdag 28 september 2018

Chalet renoveren

Woensdag 26/09 is er brand uitgebroken in mijn chalet. De verzekering is er bij geweest en ik ben nu op zoek naar een goed bedrijf dat een offerte kan maken voor de verzekering en met mij kan bespreken of we een nieuw chalet kunnen plaatsen of dat eventueel renoveren mogelijk is. Beide opties zijn goed voor mij. Ik moet de offerte naar de verzekering sturen en dan kunnen we beginnen.


Renovatie Poppel
maandag 13 augustus 2018

Renoveren van huis na brand

Gedeeltelijk nieuw gebinte. Oude plat dak eraf en opnieuw isoleren en nieuw dak erop. oppervlakte van het 70m² Opnieuw electriciteit aanleggen voor gans het huis Gedeeltelijk muren bezetten van een kamer 9m², Nieuwe plafonds 5 in totaal , Nieuwe ramen evenueel gans het huis . Schilderen van alle muren . En 2 vloeren leggen in laminaat van 20m². Huidige vloer ligt er al uit


Renovatie Kalmthout
donderdag 12 oktober 2017

Bestaande schouw in living moderniseren met gyproc-platen

We hebben een schoorsteenmantel in onze living, die gedeeltelijk bestaat uit pleisterwerk en uit een soort zand- of natuursteen. Nu staat er een nep-vuurtje (kunststof houtblokken), dat niet gebruikt wordt. We willen de living herschilderen en ook de schoorsteenmantel moderniseren. We zouden deze graag willen laten omkasten met gyproc-platen, welke geverfd dienen te worden. We willen een uitsparing in de schouw waar we een elektrische haard willen laten in plaatsen. (vlammetjes op TV-scherm)


Renovatie Wortel
vrijdag 15 september 2017

Betonrot aan terras herstellen

Ons terras heeft last van betonrot op beide hoeken. De totale opp met betonrot zal ongeveer 1,5 tot 2m² zijn. Het terras is goed bereikbaar via de onderkant.


Renovatie Brecht
dinsdag 27 juni 2017

Betonrot herstellen van betonnen dak

Ik zoek een vakman voor betonrot te herstellen in een betonnen dak (hellend dak). Betonrot bevindt zich op verschillende plekken verspreid over het dak.


Renovatie Kalmthout
donderdag 16 februari 2017

Herstelling gevolgschade waterschade

Vanwege 2 lekken (onder lavabo en wasmachine) in pijpleidingen in badkamer waterschade opgelopen. Schade muren in traphal (26m²) (schade is erger geworden dan op foto te zien is) ,living (8m²)en slaapkamermuur. Plintjes in living ook losgekomen. Vloer (6,5m²) badkamer (en stukje muur) moet opnieuw worden betegeld.


Renovatie Sint-Job-in-'t-Goor
maandag 25 juli 2016

Herstelling gevolgschade door wateroverlast

Lekzoekbedrijf heeft lek ontdekt in watertoevoer naar buitenkraan. Ondertss is dit kraantje afgesloten en wordt het lek binnenkort hersteld door loodgieter. De gevolgschade is zichtbaar op verschillende muren maar kan ook nog achter ingemaakte kasten of onder de vloer verder lopen. Ook ontstaat er kortsluiting op een plaats/circuit. Er is zeker een periode van 3 maanden nodig voor uitdroging van de muren. Ondertussen kan al een schadebestek worden opgemaakt voor de verzekering.


Renovatie Sint-Job-in-'t-Goor
vrijdag 01 juli 2016

Herstellen waterschade

Wij hebben via het dak schade aan plafond en vloer (en waarschijlijk muur). Het water is langs plafond en muur binnengekomen maar de schade is voor ons amper zichtbaar. We zouden graag een offerte voor de verzekering (en daarna ook effectieve herstelling) hebben voor de zichtbare en onzichtbare schade...


Renovatie Brecht
Offertes aanvragen