Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Gevel crepi

Mantelzorgwoning te bouwen - Nieuwbouw bouwen - Brussel

Mantelzorgwoning te bouwen - Nieuwbouw bouwen - Brussel

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Mantelzorgwoning te bouwen

Wij denken erover om een mantelzorgwoning in de tuin te zetten voor mama. Graag met zicht op de tuin en voordeur naar de oprit gericht - 24m². Woning gelegen in Lennik


Aannemer Lennik

Offertes voor nieuwbouw bouwen in Brussel aanvragen

Recente aanvragen uit Brussel

woensdag 29 december 2021

Herenhuis renoveren

Ik zoek een vakman voor verschillende renovatiewerken in een oud herenhuis. Zo moet men de ramen van de veranda vernieuwen, een plat dak met lichtstraat plaatsen. In de keuken moet een gietvloer komen. Hiernaast moet men ook de zolder extra isoleren, de elektriciteit conform maken en een ruimte omvormen tot badkamer met toilet en douche.


Renovatie Vorst
woensdag 24 november 2021

Algemene verbouwingswerken uit te voeren

Ik zoek een aannemer voor meerdere werken in bestaande woning: - nieuwe schuifdeur (hoogte: 2,211m, breedte: 3,174m) - rode baksteenmuur langs binnen behandelen (oppervlakte muur: 24,6m2) - algemene opfriswerken - nieuwe vloer in garage (chappe of beton?) (43,7m²) - waterdicht maken van achtergevel: +/-10m2 (er zitten paar scheuren in)


Renovatie Vorst
maandag 01 november 2021

Totaal renovatie van huis + plaatsen bijbouw

Wij zouden graag een totale renovatie van ons rijhuis willen laten doen en een nieuwe aanbouw plaatsen. Oppervlakte te bouwen ongeveer 150 m².


Renovatie Itterbeek
donderdag 21 oktober 2021

Terrassen appartementsgebouw renoveren

Ik zoek een aannemer die de terrassen kan renoveren van een appartementsgebouw van vier verdiepen. Het gaat om 3 terrassen (op 1ste, 2de en 3de) van ongeveer 3 à 4 vierkante meter en ook de oprit op het gelijkvloers. Deze zijn van beton en erbovenop ligt een tegel. Het gebouw dateert van 1960.


Renovatie Sint-Jans-Molenbeek
woensdag 13 oktober 2021

Herstelling betonrot betonbalk voorgevel

Op zoek naar een specialist voor de betonherstelling van de balk aan onze voorgevel. Het gaat om betonrot.


Renovatie Meise
dinsdag 28 september 2021

Renoveren en vernieuwen van bovenverdieping

Wij zouden graag renoveren in ons huis op de bovenverdieping. Nieuwe badkamer (16m²)+ nieuwe verwarming installatie, afbreken van 3 schoorstenen, nieuwe binnenmuren plaatsen met cyproplaten met isolatie, plaatsen van nieuwe binnendeuren, pleisterwerken, nieuwe plafonds met spots,...


Renovatie Brussel
zondag 29 augustus 2021

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Door overstroming is het nodig om het laminaat te vervangen. Bij de muren tot op 45cm hoogte moet men de bezetting afkappen en opnieuw bezetten, behangen alsook schilderen. Daarnaast moeten 3 deuren vervangen worden, de tegels in de keuken hersteld worden en de klinkers buiten opnieuw ingevoegd worden.


Renovatie Meise
vrijdag 30 juli 2021

Renoveren achterbouw + sanitaire voorzieningen bovenverdieping

Op gelijkvloers wensen we de veranda (15 m²) en een aanpalende 'kot' ( 15m²) te laten renoveren en verfraaien. Volgens contract zouden deze geregulariseerd zijn, en betreft het dus enkel aanpassingswerken en geen uitbreiding. Op de bovenverdieping hebben we 2 kamers, een badkamer en een apart toilet. Hier kijken we graag naar het installeren van een douchekamer en bijhorende aanpassingen mbt leidingen en verplaatsen toilet ed.


Renovatie Sint-Pieters-Leeuw
maandag 05 juli 2021

Renovatiewerken uitvoeren voor keuken en badkamers

We zijn op zoek naar een aannemer die op korte termijn de renovatiewerken kan coördineren mbt vernieuwen keuken en moderniseren 2 kleine badkamers. We zouden begin september verhuizen, dus liefst hadden we de werken voorafgaand laten uitvoeren, of zo spoedig mogelijk daaropvolgend. De werken omvatten onder meer: Keuken gelijkvloers (ca. 5 m²): grotendeels al uitgebroken, graag advies mbt het verplaatsen van de leidingen (slijpen + herpleisteren) ifv de indeling nieuwe keuken. Ook moet de oude ketel worden verwijderd, de elektriciteitskast verplaatst, ea Badkamers: 2 quasi-identieke badkamers, telkens op een 'tussenverdiep' ,die beiden gemoderniseerd dienen te worden: ca 3,5 m² - uitbreken bestaande situatie + plaatsing nieuw toilet + installeren douche + wastafel. In de slaapkamer (zijkant gevel) willen we een staand bad plaatsen, en hiervoor zouden we de waterafvoer dus door de gevelmuur moeten voorzien (doorboring) De boiler zou in een aparte ruimte voorzien worden)


Renovatie Jette
maandag 28 juni 2021

Herstellingswerken door waterlek in badkamer wc

Volgende werken zijn nodig volgens mij na verslag lekdetectie (zie bijlage) - Uitbraak tegels rond de geberit - Vervangen van pvc buis rond koperen! afvoerbuis die zorgde voor het lek - Opnieuw afwerken en betegelen rond de Geberit - vocht op muur aanpakken - Verfwerken en plamuurherstellingswerken in de badkamer en in de living waar het lek voor plekken zorgde


Renovatie Tervuren
zaterdag 12 juni 2021

Renovatiewerken (buiten en binnen) aan gevel, terras en verwarming

buiten: - buitentrap renoveren (tegels verwijderen/vervangen, afwerking). Het gaat om een trap met 15 treden met tussenplatformen - muurtje hervoegen +/- 10m - 2 vensters (beitsen, verven en silicone vervangen) - balustrade moet worden geïnstalleerd, want nu is er geen - vervangen van 3 putdeksels (verschillende groottes) binnen: - vervangen van 2 vloerconvectoren, herstellen radiator put en nieuw rooster - probleem drukverlies op verwarming - de put zelf moet aangepakt worden


Renovatie Itterbeek
dinsdag 01 juni 2021

Renovatie van een herenhuis met 5 verdiepingen/ Rénovation du maison de ville de 5 étages

NL Renovatie van een herenhuis. - Gevelrenovatie + gevelisolatie & afwerking. Achterste gevel bepleisteren, de rest mag in bakstenen blijven - Pannendak vervangen - andere ruwbouwwerken Het gaat om een herenhuis met een grondoppervlak van 75 m² en 5 verdiepingen. Ik werk al samen met een architect. Vergunning is in orde en de plannen voor de renovatie zijn ook al opgesteld.akwerken + ruwbouw. FR Rénovation d'une maison de ville. - Rénovation de la façade + isolation et finition. Façade arrière à crépir, le reste étant en briques. - Remplacement d'un toit en tuiles - Autres travaux de structure Il s'agit d'une maison de ville d'une superficie de 75 m² et de 5 étages. Je travaille déjà avec un architecte. Le permis est en ordre et les plans de rénovation sont déjà élaborés.


Renovatie Brussel
dinsdag 13 april 2021

Vochtschade repareren

Het lek is reeds gedicht, maar nu moet de schade in twee kamers gerepareerd worden. Radiatoren afnemen. Vochtige plekken uit pleisterwerk kappen en terug bezetten. Heel de muur herschilderen. Radiatoren terugplaatsen.


Renovatie Zaventem
maandag 21 december 2020

Muur uitbreken + poutrel plaatsen

Ik zou graag een muur laten wegnemen en daar een poutrel laten plaatsen doorsnede is 1,8m Er staat een schoorsteen voor die muur, op het dak is deze al weg nu moet die in huis ook nog weggehaald worden


Renovatie Sint-Genesius-Rode
zondag 22 november 2020

Verschillende renovatiewerken uitvoeren

Muur verwijderen, pourtrel voor nieuw raam plaatsen, gat maken naar zolder voor trap.- chape en mogelijks andere werken. Ik zou graag bespreken met de vakman hoe we dit het best kunnen aanpakken.


Renovatie Asse
Offertes aanvragen