Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Gevel crepi Hasselt

Nieuwbouwwoning ruwbouwwerken uitvoeren - Nieuwbouw bouwen - Hasselt

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Nieuwbouwwoning ruwbouwwerken uitvoeren

We zoeken een aannemer om de ruwbouw van onze nieuwbouwwoning te realiseren. De vergunning is in orde en de plannen liggen klaar. Er kan dus meteen bij beschikbaarheid gestart worden. Start ten laatste voorjaar 2022.


Aannemer Hasselt

Offertes voor nieuwbouw bouwen in Hasselt aanvragen

Recente aanvragen uit Hasselt

maandag 03 juli 2023

Renovatie halfopen bebouwing

Er is nog werk aan het volgende: elektriciteit conform maken, leien dak (asbesthoudend) vervangen en isoleren, nieuwe keuken.


Renovatie Hasselt
vrijdag 28 oktober 2022

Verschillende renovatiewerken uitvoeren

Vakman gezocht voor meerdere werken: badkamer, veluxen, lichtstraat, dakgoot, gyproc- en stukadoorwerken. Het vervangen van 3 velux ramen Een badkamerrenovatie (waarbij samengewerkt wordt met Vandebosch uit Genk. Al het sanitair staat daar al klaar. We zoeken iemand voor de afbraak, leidingen, elektriciteit, gyproc muren, leggen van vloer, … Isoleren van het plafond in de living en de ruimte boven het venster, afwerken van het plafond, elektriciteit in de living, opnieuw bezetten van de muren. In de living bevindt zich een lichtstraat die eventueel ook vervangen moet worden. Hiervoor willen we kijken wat de opties zijn Nieuwe dakgoot aan de voorkant van het huis


Renovatie Hasselt
woensdag 23 maart 2022

Uitvoeren van kleine renovatiewerkjes

Ik ben op zoek naar een vakman voor het uitvoeren van verschillende kleine renovatiewerkjes. zoals het gras afrijden, onkruid uittrekken, reparaties aan huis, schilderwerk, tegels vullen met voegmortels, etc. Het is een vrij groot huis.


Renovatie Bilzen
vrijdag 04 februari 2022

Verschillende renovatiewerken

Vernieuwen dakspant waar nodig en nieuwe dakpannen leggen. Onderdak isolatie plaatsen, gyproc plaatsen op zolder. Ook gevelwerken als in crepi plaatsen aan de buitenkant.


Renovatie Zonhoven
zondag 09 januari 2022

Renoveren woonkamervloer en verwarming

ik wil mijn huidige tegelvloer in de woonkamer van ongeveer 40 m2 uit laten breken. Ik heb nu convectorputten die ik wil laten verwijderen en in plaats daarvan vloerverwarming laten aanleggen Ik twijfel nog tussen een nieuwe vloer met laminaat of een tegelvloer met laminaatoutlook. Wij hadden graag een iemand die deze werken op zich kan nemen.


Renovatie Herk-de-Stad
woensdag 20 oktober 2021

Herstellingswerken op benedeverdieping na waterschade

Graag willen we herstellingen laten uitvoeren op het benedenverdiep. Door een waterlek zijn bijna alle binnenmuren aangetast. We denken aan deels vervangen van pleisterwerk, behang, verf en plinten.


Renovatie Diepenbeek
woensdag 13 oktober 2021

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade in een appartement

Herstellingswerken na waterschade door constructiefouten terrassen bovenbuur waardoor zware insijpeling regenwater via gewelven, elektriciteitsgoten... langs de muren en plafonds: muren, plafonds, plinten...behandelen, bepleisteren, schilderen, vernieuwen (plinten)... Indien mogelijk ook eerst droogmaken. Het gaat om bijna elke ruimte in het appartement; berging, living, hal,...


Renovatie Hasselt
zaterdag 10 juli 2021

Herstellingswerken na waterschade

Muur bepleisteren en schilderwerken, deur vervangen, parket vernieuwen


Renovatie Heusden-Zolder
maandag 08 maart 2021

Lek herstellen en herstellingen na waterschade uitvoeren

Er is een lek aan de afvoer in de badkamer onder het bad. Water drupt via het venster naar beneden. Lek herstellen en herstellingswerken uit te voeren, dus tegels vernieuwen etc.


Renovatie Hasselt
maandag 08 februari 2021

Plannen voor renovatie rijwoning

Een architect voor een rijwoning te verbouwen van een totaalopp van 165m2 Het herindelen van ruimtes, isoleren, leggen van elektriciteit, gasleidingen en waterleidingen, vernieuwen keuken en badkamer Afhankelijk van de kostprijs hiervan wordt ook dak vernieuwd, twee slaapkamers op eerste verdiep vernieuwd


Renovatie Hasselt
dinsdag 30 juni 2020

Waterschade herstellen

Waterschade door kapotte douchebak herstellen.


Renovatie Hasselt
zaterdag 22 februari 2020

Schade betonnen stal herstellen

Stormschade aan betonnen stal. Is een stal van betonnen platen. 1 hoekpaal is verschoven.


Renovatie Hasselt
donderdag 12 december 2019

Aanpassingswerken uitvoeren om nieuwe ramen te plaatsen

Wij willen graag nieuwe ramen plaatsen, maar eerst zouden er wat aanpassingen gedaan moeten worden. Het gaat om 2 grote ramen die schuiframen worden, 2 grote rammen die smaller worden, 1 kleiner raam en dan 1 groot raam dat moet worden dichtgemaakt. Op zoek naar een vakman voor de metsel- en isolatiewerken. We hebben ook een betonnen platform boven onze voordeur wat we graag weg willen.


Renovatie Kuringen
vrijdag 22 november 2019

Deurgat maken

Ik wil een deuropening maken van de hal naar een naastliggende kamer. Naast het kappen van een deuropening moet men het mogelijks ook nog verstevigen met een poutrel.


Renovatie Zonhoven
donderdag 05 september 2019

Onderaannemer nodig

Onderaannemer nodig voor: bijbouwen achterbouw plan goedgekeurd, renovatie van een woning


Renovatie Diepenbeek
Offertes aanvragen