Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Gevel crepi Lommel

Ruwbouw uitvoeren - Nieuwbouw bouwen - Lommel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Ruwbouw uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor onze nieuwbouw in Pelt. Het betreft een moderne nieuwbouw met plat dak. Wij hadden graag een aannemer gevonden die binnen een redelijke termijn kan starten aan ons project. De gevelsteen is Wienerberger Wasserstrich (12mm gevoegd) voor 245m². Zowel de meetstaat, stabilisatiestudie als plannen zijn beschikbaar.


Aannemer Neerpelt

Offertes voor nieuwbouw bouwen in Lommel aanvragen

Recente aanvragen uit Lommel

maandag 20 februari 2023

Living en keuken renoveren

houten balken verwijderen, plafond plaatsen liefst spanplafond, open haard verwijderen en moderne gashaard plaatsen, keuken verniewen of renoveren, nieuwe vloer plaatsen.


Renovatie Lommel
woensdag 06 oktober 2021

Renoveren ondergrondse welnessruimte

Onder de -aparte- garage hebben we een kelderverdieping, waar een welnessruimte is geïnstalleerd. Door een lekkende kraan (weliswaar hersteld) heeft deze gedurende maanden onder water gestaan - wegens corona maakten we er geen gebruik van- met enorme schade tot gevolg. Oppervlakte is +/- 35 m², de muren zijn deels pleisterwerksteen, deels wandtegels - dit moet allemaal word uitgebroken en opnieuw gedaan . Verder is alle houtwerk volledig te vernieuwen, de schade is echt wel aanzienlijk en moet dus zsm worden hersteld


Renovatie Neerpelt
dinsdag 08 juni 2021

Binnenmuur plaatsen - 20 m²

Ik zoek een vakman om 20m² binnenmuur voor mij te laten plaatsen. Liefst gewoon uit stenen.


Renovatie Lommel
vrijdag 01 maart 2019

Vochtprobleem aanpakken en barsten in de muur herstellen

Vochtprobleem: nieuwe leidingen leggen sanitair, verplaatsen watermeter, plaatsen nieuw sanitair !!! Bij het afhalen vanhet behangpapier van de vochtige muur, kwam de pleister er mee af. De blote stenen zijn te zien, alsook twee serieuze barsten in de muur. Is een draagmuur. Twee verticale zig-zag barsten met een opening van wel 5cm breed en 16 cm diep!


Renovatie Lommel
maandag 12 november 2018

Draagmuur verwijderen en draagbalk voorzien

Ik wil een draagmuur laten verwijderen van 3 meter breed. En de draagmuur op laten vangen door een stalen balk. Graag berekenen en plaatsen van de balk. Afval kan ik evt. Zelf afvoeren.


Renovatie Achel
dinsdag 06 februari 2018

Veranda met pvc bekleden

Wij hebben een houten veranda die we graag zouden laten bekleden aan de binnen- en buitenkant. Als materiaal dachten we aan pvc of dergelijke. Het gaat om een veranda van ongeveer 25 m².


Renovatie Lommel
dinsdag 24 oktober 2017

Nazicht verzakking kelder

8 jaar geleden hebben we een oudere woning gekocht. Vroeger is er in de leefruimte een kelder geweest waar nu geen toegang meer toe is , de vloer van de leefruimte (zo groot als de kelder is ongeveer 4 op 5 meter ) is plots aan het zakken gaan. Wij vinden hier niet direct een oorzaak van.


Renovatie Overpelt
maandag 10 april 2017

Garage ombouwen tot speelkamer

Wij willen onze bestaande garage die grenst aan het huis ombouwen naar een speelkamer. Garagepoort vervangen door raam. Verwarming. Electriciteit aanpassen.


Renovatie Overpelt
maandag 10 april 2017

Afbreken van schouw in de woonkamer en afwerken

Wij willen een ervaren persoon om de schrouw af te breken in de woonkamer. Ook daarna afwerken : dichtmetselen , bijmetselen van zijkanten en bezetten.


Renovatie Neerpelt
vrijdag 24 maart 2017

Garagepoort ombouwen naar toegang bureau

Wij willen graag garagepoort laten opbouwen naar een toegang tot bureau met deur en ramen. Ingesloten vindt u foto's terug van mogelijkheden. De opening van de garage is 2,70 m breed en 2.40 m hoog met tevens afrondingen in de bovenste hoeken. Graag uw offertes voor beide mogelijkheden inclusief materialen.


Renovatie Lommel
vrijdag 03 maart 2017

Herstellen betonrot in kelder

Ik zoek een vakman voor het herstellen van betonrot in de kelder.


Renovatie Hamont-Achel
zaterdag 18 februari 2017

Opfrissen van bestaande woning voor verkoop

Opknappen en opfrissen van woning voor verkoop, muren bij te pleisteren, timmerwerkzaamheden, dakgoot vervangen, schilderen, laminaatvloer leggen.


Renovatie Lommel
vrijdag 03 februari 2017

Verbouwingswerken uit te voeren

Nieuwe vloer, weghalen schouw, weghalen en vervangen vals plafond, vernieuwen keuken, en bijbouw.


Renovatie Lommel
woensdag 23 november 2016

Renovatie in huis

- boven en beneden vloer leggen , oppervlakte 140 m² - tussen woonkomer en keuken deel van een muur weghaken en steunbalk plaatsen. - verven - badkamer zetten, reno, loodgietrij ,vtie


Renovatie Lommel
woensdag 08 juni 2016

Offerte na schade wateroverlast

Op verschillende plaatsen in huis is schade ontstaan omdat een plat dak is overgelopen. Daarom is voor de verzekering eerst een prijsopgave nodig. - Verf- en behangwerken, - laminaat vloerreparatie - plafond stukadoorwerk en planken beschot reparatie - ea


Renovatie Achel
Offertes aanvragen