Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Gevel crepi Maasmechelen

Plaatsen van een ruwbouw - Nieuwbouw bouwen - Maasmechelen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Plaatsen van een ruwbouw

Het gaat om een eengezinswoning waar we zo snel mogelijk aan willen beginnen.


Aannemer Dilsen

Offertes voor nieuwbouw bouwen in Maasmechelen aanvragen

Recente aanvragen uit Maasmechelen

vrijdag 13 januari 2023

Waterschade renovatie in kelder

Daar waar waterlekkage in de kelder en Watergroep zijn gekomen en hun buizen vervangen maar er is schade veroorzaakt aan de muur en vloer en vloertapijt in mijn kelder is alles vernietigende nu moet ik alles laten renoveren


Renovatie Maasmechelen
maandag 02 januari 2023

Renovatie woning

Ik zoek een aannemer voor het renoveren van de keuken, de living en de badkamer. Het plat dak moet ook geïsoleerd worden.


Renovatie Dilsen
maandag 21 februari 2022

Halfopen bebouwing compleet renoveren

Ik wil het huis helemaal renoveren. Het gaat om een halfopen bebouwing. Elektriciteit, plakken, vloeren,.. alles dus te herdoen.


Renovatie Maasmechelen
vrijdag 26 oktober 2018

Living renoveren

We wensen onze living grondig en kwalitatief te renoveren: Ontmantelen en afdichten oude schouw met gietijzeren kuip. 3 nieuwe radiatoren installeren en inwerken van de buizen in de muur. Schuifraam naar het terras plaatsen en nieuwe vloer leggen. Plafond en muren afwerken in pleister, ook achtermuur afwerken in crepi of dergelijke. Bijplaatsen extra elektrische punten.


Renovatie Niel-bij-As
woensdag 16 augustus 2017

Herstelling na waterschade

Waterschade op eerste verdieping , leiding keukenkraan. Schade keukenkasten en water doorgedrongen naar onder. Winkelruimte; plafond ( gyproc ). Kasten van de keuken zijn volledig beschadigd alsook de muur waar de kasten tegenaan staan. Plafond van de winkel beschadigd , 6 m op 4m.


Renovatie Maasmechelen
vrijdag 26 mei 2017

Muur afbreken en muur herstellen

Ik zoek een vakman voor een muur af te breken en een muur binnen te herstellen.


Renovatie Dilsen
donderdag 08 december 2016

Renovatie kelder na waterschade

Renovatie na aanleiding van waterschade in kelder(muur metsen), ontvochten van kelder en verven van de kelder. Waarschijnlijk ook metselwerk.


Renovatie Maasmechelen
zondag 04 december 2016

Renovatie waterschade

Door een lekkage bij de bovenburen hebben onze muren in de keuken waterschade opgelopen. Dit is nu geheel gedroogd. De bezetting op de muren is nu gescheurd en grotendeels afgebrokkeld. Bovendien zijn ook de houten bekistingen van de twee ingebouwde zonweringen boven de ramen gescheurd. De zonwering is scheef getrokken en dus niet meer goed te gebruiken. De muren moeten opnieuw gestukadoord worden en geschilderd. De houten bekisting van de zonwering vernieuwd en de zonwering checken of deze nog bruikbaar zijn anders een nieuwe inbouwen. Warm en koud water kraan in de bijkeuken lekken. Die checken en evt repareren of vernieuwen.


Renovatie Maasmechelen
maandag 24 oktober 2016

Balkon renoveren

Heb een balkon van ongeveer 25 vierkante meter deze volledig renoveren en waterdicht maken .


Renovatie Maasmechelen
woensdag 12 oktober 2016

Renoveren volledige woning

Onderverdieping: stroom leggen, wanden bijwerken, vloer uitbreken, nieuwe vloer plaatsen tegels of steentapijt, schouw in living uitbreken, gyproc plafonds plaatsen, radiatorleidingen plaatsen, radiators plaatsen, 4 deuren plaatsen, als budget toelaat keuken plaatsen. Onderverdeling: technische ruimte 16m² , bijkeuken 16m², keuken 20m², living 30m², gang 8m² Bovenverdieping: ruimte 1 16m² : gyproc plafond, muren gyproc plekken, parket vloer, stekker en lichtpunt aansluiten. Badkamer 10m²: gyproc plafond, deur plaatsen, tegel plaatsen, bad plaatsen, toilet plaatsen, badkamermeubel plaatsen (nieuwe afvoer waterleidingen en stroom al voorzien) Slaapkamer 20m² : gyproc plafond, parket vloer, deur plaatsen. Gang 5m²: Gyproc plafond, bijwerken muren, parket plaatsen.


Renovatie Maasmechelen
maandag 29 augustus 2016

Renovatiewerken in huis

Ik wil in een kamer ( 1ste verdieping) een plafond en rechte + schuine zijde laten plaatsen uit gyproc. Tevens wil ik een laminaatvloer ( Quick-step) laten plaatsen. In het waslokaal wil ik enkele Ikea kasten en een spoelbak+ werkblad laten plaatsen.


Renovatie Maasmechelen
zondag 22 mei 2016

Plaatsen van nieuwe vloeren

Ik ga mijn huis renoveren van vloer tot nok alles moet eruit. Nieuwe verdiepingen moeten erin komen. Nieuwe vloeren te plaatsen, graag advies en prijsofferte welke soort vloeren.


Renovatie Dilsen
vrijdag 24 juli 2015

Berekenen van steunbalk

Graag wil ik een schuifraam van 4 meter breed plaatsen aan de achterkant van het huis. Hiervoor moet eerst een gat gemaakt worden in de muur en een steunbalk geplaatst worden. Hiervoor zoek ik een geschikt bedrijf die kan berekenen welke balk nodig is. Plannen van het huis zijn beschikbaar.


Renovatie Maasmechelen
woensdag 08 juli 2015

Renovatie van rijwoning

Renovatie rijwoning.Leggen van nieuwe vloeren benedenverdiep en vernieuwen sanitair en elektriciteit


Renovatie Maasmechelen
maandag 15 juni 2015

Algemene renovatie rijhuis

Rijhuis: Benedenverdieping aanleg nieuwe waterleidingbuizen in de grond en elektriciteit trekken + bevloering.


Renovatie Maasmechelen
Offertes aanvragen