Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Deuren schilderen interieur

Deuren schilderen

Deuren schilderen

Tijd om een aantal binnendeuren een nieuwe look te geven?
Casius bezorgt je alles wat je nodig hebt.

Deuren laten schilderen?

Deuren schilderen zorgt voor een mooi accent in je ruimte. Meer nog, het is een pak goedkoper dan de deur in zijn geheel te gaan vervangen. Je gebruikt deuren elke dag, dus na een tijd is slijtage onvermijdelijk. Een relatief kleine ingreep zoals schilderen laat je deuren onmiddellijk heropleven. Toch liever nieuwe deuren laten plaatsen? Informeer je hier en kies de beste schrijnwerker in de regio!

Wat is de prijs om een deur te schilderen?

Een deur schilderen bestaat uit enkele stappen. Denk maar aan reinigen, schuren en het aanbrengen van verschillende verflagen. Dit brengt uiteraard ook een aantal kosten met zich mee. De gemiddelde prijs om een deur te verven bedraagt € 55 - € 95 per deur.

Zeer snel offertes gekregen van correcte professionals. Voor herhaling vatbaar!

Bart van Vlierberghe

Recente schilderopdrachten

donderdag 14 januari 2021

Traphal bepleisteren / schilderen / afwerken

De gang en traphal moeten worden bepleisterd en geschilderd. Beneden en eerste verdiep tot aan de deur van de zolderkamer. De totaaloppervlakte die behandeld moet worden heb ik niet echt een idee van, ik dat dit later gerust doorsturen naar de vakman.


Behang- en schilderwerken
dinsdag 08 december 2020

Herstellingswerken na waterschade

Door waterinfiltratie van de bovenbuur moet men het vals plafond , 3 muren en een kastendeur herstellen 1. 1m² vals plafond 2. 4m² om te schilderen: muur & plafond en achterkant van de kast 3. een berkenmultiplex deur die moet worden vervangen


Pleisterwerken

Gratis offertes op maat

Offertes aanvragen