Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Schrijnwerk Sint-Niklaas

Blokhut plaatsen - Schrijnwerk - Sint-Niklaas

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Blokhut plaatsen

Vakman voor het plaatsen van Tuinhuis Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 cm stalen dak met anti-condensdoek, er dient ook nog een betonplaat gegoten te worden


Timmerman Sint-Pauwels

Offertes schrijnwerk in Sint-Niklaas aanvragen

Recente aanvragen uit Sint-Niklaas

maandag 25 april 2022

Monteren en demonteren van meubels.

Ik zoek een vakman die meubelen kan monteren en demonteren. Het gaat om het monteren van 2 grote kleerkasten en 1 klein kastje. En dan het demonteren van een ziekenhuisbed.


Timmerwerken Waasmunster
donderdag 30 september 2021

Trapgat + vaste trap plaatsen

Wij willen ons huidig trapgat met inklapbare trap verplaatsen (of beter gezegd dicht leggen en nieuw trapgat steken) en er dan vaste trap aan toe te voegen. Liefst een houten trap.


Timmerwerken Kemzeke
zondag 04 oktober 2020

Dekton tafel op maat maken

Wij zouden graag een tafel op maat laten maken. Wij zoeken een tafel met dekton blad ( kleur Port laurent zwart goud ) met zwartkleurig stalen onderstel in U-vorm. Afmeting tafel 2000mm op 1000mm. Er moeten dan ook nog twee ronde salontafeltjes bijkomen.


Timmerwerken Sint-Niklaas
maandag 13 april 2020

Trapleuning + Balustrade + Zandstralen

1. een houten trapleuning met een metalen leuningdrager 2. een houten balustrade met metalen/smeedijzer pijlen en de montage 3. het zandstralen van een houten trap


Timmerwerken Sint-Niklaas
dinsdag 07 april 2020

Plaatsen maatkast en binnendeuren

Ik ben op zoek naar iemand voor volgende zaken: - reeds op maat gemaakte kast plaatsen in onze inkom, is 1.30 m breed en tot aan plafond ( ongeveer 2.50m) - 3 schilderdeuren


Timmerwerken Stekene
dinsdag 11 februari 2020

Trap vernieuwen en laminaat vervangen

Trap vernieuwen, huidige is te steil. Ook laminaat in slaapkamer vervangen door waterschade.


Timmerwerken Sint-Niklaas
dinsdag 12 maart 2019

Houten tuinpoort herstellen

Onze houten tuinpoort uit padouk (3meter, 2vleugels) is door de storm open gewaaid naar de verkeerde kant. Deze zou moeten worden hersteld. De buitenste latten van beide vleugels zijn gebroken, dus weten wij niet of deze nog kan hersteld worden of moet vervangen worden door een nieuwe.


Timmerwerken Sint-Pauwels
zaterdag 02 maart 2019

Wandkast en berging op maat maken

Wandkast in hal rondom de electriciteitsmeter. L x B x D= 254 x 130 x 19 cm. Wandkast berging voorzien en eventueel afwerking berging.


Timmerwerken Sinaai-Waas
maandag 07 januari 2019

Afwerken van wanden met gyproc in zolderkamer

Plaatsen gyproc en wanden om zolderkamer verder af te werken om daarna verder in te richten als slaapkamer . Wij zijn echt op zoek naar een goede, eerlijke en betrouwbare vakman die bereid is om goed werk te leveren


Timmerwerken Sinaai-Waas
maandag 01 oktober 2018

Oud trapgat toemaken en nieuw maken inclusief trap

Wij zouden graag een vaste trap laten plaatsen met een draai. Hiervoor nog een trapgat te maken. Ook moet men nog een ander trapgat maken op een andere kamer. Ook een huidige vouwtrap verwijderen en het huidige trapgat dichten.


Timmerwerken Belsele
maandag 17 september 2018

Hendel schuifraam vervangen en mechanisme herstellen

Mijn hendel is afgebroken van de schuifraam naar terras toe ik zou graag een nieuwe hendel willen plaatsen. Ook is het mechanisme moet hersteld worden.


Timmerwerken Sint-Niklaas
donderdag 13 september 2018

Dubbele deur op maat maken

Ik wil graag een blank houten tweedelige deur laten maken. Huidige deur verwijderen we zelf, dus enkel voor maatwerk en installatie.


Timmerwerken Sinaai-Waas
dinsdag 17 juli 2018

Balustradekast op maat maken

We zijn op zoek naar een balustradekast om onze trap af te schermen. In bijlage wat we zoeken in het zwart of het wit Het liefst met de volgende afmetingen 2,81 L 2,6 B


Timmerwerken Sint-Niklaas
maandag 16 juli 2018

Trap naar kelder plaatsen

Graag zouden wij een nieuwe trap hebben in de kelder. Hier zit echter spoed achter gezien de huidige trap aangetast is met houtworm. Omdat het om een kelder gaat, graag een rechte trap, zo eenvoudig mogelijk. Huidige trap heeft een lengte van +- 254 meter, breedte +- 62cm, treediepte van 18cm. Hoogte van plafond tot vloer is +- 191cm .


Timmerwerken Waasmunster
donderdag 15 maart 2018

Herstellen keukenkast en keukendeur

Mijn keukenkast onder mijn gootsteen heeft waterschade geleden door een lek van een verduurde kraan, die intussen hersteld is. Mijn keukendeur naar het balkon gaat niet meer open. Deze is verkeerd gesloten en geforceerd geweest waardoor het bovenste tandwieltje achter het ijzeren plaatje klem is gezet.


Timmerwerken Sint-Niklaas
Offertes schrijnwerk aanvragen