Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Schrijnwerk Zelzate

Alu schuifdeur vervangen - Schrijnwerk - Zelzate

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Alu schuifdeur vervangen

Vakman nodig voor plaatsing van nieuwe schuifdeur met rolluik


Timmerman Zelzate

Offertes schrijnwerk in Zelzate aanvragen

Recente aanvragen uit Zelzate

donderdag 04 mei 2023

Branddeur plaatsen

Plaatsen van een houten branddeur rf 30 en bijhorende omlijsting in een bestaande opening van 87x217 (eventueel kunnen we deze vergroten) op ons bedrijf. De situatie wordt best ter plaatse ingeschat.


Timmerwerken Zaffelare
dinsdag 28 februari 2023

Vernieuwen plafond

In opdracht van de verzekering zoek ik een vakman om mijn plafond ( 35 m2) in de woonkamer te vernieuwen. Het plafond werd beschadigd door vochtinsijpeling via het dak (zie foto's). Het werk kan pas uitgevoerd worden nade herstelling aan het dak (voorjaar), en goedkeuring van de offerte.


Timmerwerken Assenede
donderdag 24 november 2022

Trapgat in beton laten zagen

Ik ga een trap naar de zolder toe laten plaatsen. Hiervoor moet er een trapgat in beton opengezaagd worden. De afmetingen zijn als volgt: Lengte: 1,376 meter Breedte: 1,984 meter Dikte: 13cm De trapopening zal boven een aanwezige trapopening komen.


Timmerwerken Zaffelare
zondag 21 maart 2021

Inbouwkast maken

Inbouwkast in de living. Moet in nis worden geplaatst. H257 x B147 x D50 Corpus in zwart laminaat, kast deuren (3 boven, 3 onder) in eik. Tussen de boven en onderkanten ( op 93cm hoogte)blijft de corpus zichtbaar ( die hoogte bedraagt 50cm)


Timmerwerken Zaffelare
woensdag 22 april 2020

Houtrot in veranda herstellen

ik heb een aantal rotte stukken in mijn veranda vooral aan het einde van de balken boven boven mijn verandadeur. Het gaat om de houten balken in het dak van de veranda.


Timmerwerken Zelzate
woensdag 04 maart 2020

Trap op maat maken

Leveren en plaatsen van trap op maat. Het trapgat is aanwezig en qua materiaal dacht ik aan River Wood.


Timmerwerken Wachtebeke
vrijdag 14 februari 2020

Trap zandstralen

Ik ben aan het renoveren en wil mijn houten trap laten zandstralen. De trap loopt over 2 verdiepingen, ik vermoed telkens 12 treden per verdieping.


Timmerwerken Oosteeklo
maandag 26 maart 2018

Pergola plaatsen

Pergola plaatsen aan terras breedte 5 m en diepte 2 m zonder zijwanden.


Timmerwerken Zelzate
dinsdag 13 maart 2018

Monteren Winsol garagepoort

Bij mij moet er een sectionale garagepoort geplaatst worden de oude garagedeur kantel deur moet weg en vervangen afmeting is 2.50 m breedte en de hoogte is 2.12 m. De poort heb ik zelf reeds aangekocht en deze is van het merk Winsol.


Timmerwerken Zelzate
zaterdag 20 januari 2018

Twee legplanken in eik maken

Ik ben op zoek naar twee wandplanken. 1: 130cmx43cm , 4cm dik= vastgehecht met hoekijzers 2: 100cmx25cm, 4cm dik=vastgehecht met draadstang Beiden geschaaft De voorzijde van de plank robuste look. Schors mag er nog aan hangen, graag geborsteld.


Timmerwerken Zaffelare
dinsdag 27 juni 2017

Vaste trap plaatsen

Ik heb een trap die naar een voute kamer gaat en daarna draait naar een steile trap naar het bovenverdieping. Het stuk trap naar de voute kamer overbrugt een hoogte van 1 m op 0. 9 m, de trap naar het bovenverdieping overbrugt een hoogte van 2. 20m op 1. 15m waardoor dit stuk veel te steil is. Ik zou graag de hele trap laten aanpassen zodat zeker het tweede gedeelte minder steil is. Nu is de vraag wat zijn de mogelijkheden hier. Het steile gedeelte loopt namelijk over een kelder heen en dit zou misschien problemen geven als de steilte wordt aangepast.


Timmerwerken Bassevelde
maandag 17 april 2017

Deurlijsten en plinten afwerken

Rondom in living moeten nog plinten aangebracht worden. Deze dienen wel nog aangekocht te worden (hout, tegels ? ) en dus op maat gezaagd worden. Bij twee muren zal dit moeilijker verlopen omdat er een waterleiding aanwezig is. En twee deuren zijn nog te voorzien van omlijsting. Ook deze dienen nog aangekocht te worden. De keukendeur heeft geen glas meer. Nieuw glas voorzien of nieuwe deur ? Het liefst iemand met eigen werkgerei en die met ons om het materiaal kan gaan (wij hebben een kleine wagen).


Timmerwerken Assenede
donderdag 29 september 2016

Opzetrolluiken plaatsen

Ik ben op zoek naar een plaatser van 2 opzetrolluiken


Timmerwerken Zelzate
donderdag 04 februari 2016

3 delige wanden met glas plaatsen in garden house

Graag uw offerte voor het plaatsen van 2 drie delige wanden in ons garden house. De bedoeling is dat de wanden elk naar één richting opendraaien en vergrendelbaar zijn. Enkel gelaagd glas in ruitjesvorm zoals het voorbeeld op de foto's. Adres meegeven aan de vakman.


Timmerwerken Zelzate
zondag 16 augustus 2015

Reparatie/vervanging houten latei

Houtrot in latei boven keukenraam. Graag reparatie of vervanging ervan met behoud van raam en kozijn.


Timmerwerken Wachtebeke
Offertes schrijnwerk aanvragen