Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Oprit in klinkers of grind?

Bestrating - Brugge

Bestrating - Brugge

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Bestrating in Brugge?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Brugge die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aartrijke, Assebroek, Beernem, Damme, Dudzele, Jabbeke, Koolkerke, Lapscheure, Lissewege, Loppem, Oedelem, Oostkamp, Oostkerke (Damme), Sijsele, Sint-Andries, Sint-Joris (Beernem), Sint-Kruis (Brugge), Sint-Michiels, Varsenare, Zedelgem, Zerkegem, Zuienkerke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Brugge

woensdag 16 september 2020

Steenkorven plaatsen

Afsluiting vooraan de tuin plaatsen met hoogte 80cm, breedte 20cm lengte ongeveer 6m lang ,er staat voor het ogenblik is er een buxushaag die verwijderd moet worden hoogte 90cm er staat ook een paal van de stad voor de bandweer die misschien verwerkt kan worden in de korven (eventueel kan dit voor een probleem zorgen).


Tuinaanleg en -onderhoud
dinsdag 15 september 2020

Schuifdak systeem herstellen

Een glazen constructie waarbij 4 ramen open en dicht kunnen schuiven. De kabel hiervan is gesprongen en zou hersteld moeten worden.


Andere / klussen
dinsdag 15 september 2020

Blokhut plaatsen

Plaatsen van blokhut 3x3m + extensie van 3m. De ondergrond moet nog aangelegd worden (dit zou ik graag bespreken met de vakman) + het plaatsen van de blokhut.


Garage en carport
Offertes vergelijken