Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Oprit in klinkers of grind?

Bestrating - Brugge

Bestrating - Brugge

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Bestrating in Brugge?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Brugge die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aartrijke, Assebroek, Beernem, Damme, Dudzele, Jabbeke, Koolkerke, Lapscheure, Lissewege, Loppem, Oedelem, Oostkamp, Oostkerke (Damme), Sijsele, Sint-Andries, Sint-Joris (Beernem), Sint-Kruis (Brugge), Sint-Michiels, Varsenare, Zedelgem, Zerkegem, Zuienkerke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Brugge

maandag 28 september 2020

Dak veranda herstellen

Gezien de leeftijd van ons dak stellen we nu vast dat er vocht door het dak komt. Een beetje silicone helpt niet meer. Graag een nieuwe afdichting plaatsen over alle rails (zie foto).


Dakdekken en dakherstelling
maandag 28 september 2020

Lek herstellen in het dak

Bij hevigere regent lekt het in de badkamer, het is voorlopig gelukkig enkel nog maar in de badkamer. Maar daardoor denk ik toch dat het aan het dak ligt. De badkamer is op de gelijkvloers en er ligt ook geen verdiep meer boven dus het is niet super hoog.


Dakdekken en dakherstelling
maandag 28 september 2020

Balustrade plaatsen

Balustrade laten maken en plaatsen aan tussen twee bestaande trappen.


Timmerwerken
Offertes vergelijken