Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Terras in hout of tegels aanlegen Geel

Houten dakterras plaatsen - Terras aanleggen - Geel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Houten dakterras plaatsen

Ik zou graag een dakterras willen aanleggen Enkel omheining, grond , en opening van uit appartement naar dak. Ongeveer 110m²


Terrasbouwer Geel

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Geel

donderdag 04 mei 2023

Tuinonderhoud

Om hoeveel wortels / bomen gaat het?: 3 tot 10 Op welke wijze wil je de wortels verwijderen?: uitfrezen (boomstronk vermalen tot max. 40 cm onder de grond) Moeten de bomen nog geveld worden?: nee, de bomen zullen geveld / afgezaagd zijn Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
woensdag 19 april 2023

Tuinonderhoud

Er moet dolomiet verwijderd worden, er moet een buxus haagje weg gehaald worden. Hier moeten dan de grasdallen komen. Er moet ook een klinkerpadje opgehoogd worden, deze zijn verzakt met de jaren. Waar heeft u de hovenier voor nodig?: Onderhoud van mijn tuin


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
dinsdag 18 april 2023

Boomstronk uitfrezen

boomstronk uitfrezen


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
maandag 07 november 2022

Draadafsluiting plaatsen

We willen een draadafsluiting plaatsen van 35m lang en 2m hoog, groene draad met bovenbuis. Twee hoekpalen. Betonplaten zijn niet nodig.


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
vrijdag 20 mei 2022

Toegangspoort in aluminium plaatsen

poorthoogte 1.5m. afstand tussen poortpalen 3.1m. kleur zelf te kiezen. draaipoort met twee vleugels. Elektrische bediening.


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
zaterdag 26 februari 2022

Aanleggen composiet terras + omheining

Ik zoek een terras legger voor het aanleggen van mijn terras van 12m x 5m in composiet. In het midden staat een zithoek gemetst die proper moet ingewerkt worden. Ik wil graag een tuinomheining deels met betonplaat en daarboven hout (55 lopende meter, 180cm h) + 21loepende meter hetzelfde, maar dan 100cm h+ 22 lopende meter met steenkorven van 100cm h. De oude tuinomheining mag verwijderd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Kasterlee
donderdag 10 februari 2022

Toegangspoort plaatsen: schuifpoort

We zoeken een schuifpoort met een lengte van ongeveer 5.5m of het maximale dat mogelijk is binnen standaardmodellen. De afstand die moet overbrugt 6 à 7 meter. Voorkeur gaat naar hout. Palen zouden we zelf metsen. Liefst geautomatiseerde schuifpoort. Patroon = onderaan verticale latjes en daarboven een kruisjesmotief.


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
zondag 09 januari 2022

Bamboewortels verwijderen

Ik zoek iemand die onze bamboewortels kan komen verwijderen voor GOED. Alle stengels hebben we zelf al afgesneden, deze liggen nog in de tuin. De oppervlakte is ongeveer 10 a 20 vierkante meter. De bamboe staat in bossen verdeeld over heel de tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Lichtaart
zaterdag 25 december 2021

Toegangspoort plaatsen

Schuifpoort met vast element , lengte ongeveer 4 meter. Hoogte 1 ,70 meter Het vast gedeelte zou dan ongeveer 2m zijn. Liefst elektrisch De ondergrond is klinkers


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
vrijdag 24 december 2021

Beton / houten tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van afsluiting van 22 meter. Grond is klaar om sluiting op te plaatsen


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
woensdag 08 december 2021

Tuinafsluiting plaatsen

Betreft vervangen van een oude schutting door een nieuwe Qua materiaal heb ik nog geen idee, daar zou de vakman mij mee moeten helpen. Momenteel zijn het betonplaten Het is 28 lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
woensdag 10 november 2021

Blokhut plaatsen

Wij zouden graag het tuinhuis "Edelweis 415 x 295 cm met stalen dak" van Makro laten plaatsen. De vloer van klinkers (5m op 3.5m) is al voorzien door ons in de tuin. De tuin is vlot bereikbaar, doorgang door poort = 3 meter. Het tuinhuis is nog niet in bezit, maar wordt binnenkort aangekocht.


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
zaterdag 09 oktober 2021

Bamboe volledig verwijderen

Wij zoeken een tuinvakman om bamboe volledig te verwijderen. Het gaat om een struik van ongeveer 3m2 (wortel opp)


Tuinaanleg en -onderhoud Kasterlee
dinsdag 21 september 2021

Houten draaipoort met vleugels installeren

Houten draaipoort met vleugels installeren, graag elektrische poort. Verankering liefst in de grond. Breedte tussen het huis en de rand van de grond is 4m70.


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
maandag 16 augustus 2021

Toegangspoort plaatsen

Automatische toegangspoort plaatsen, een draaipoort. Er moet ook een klein poortje naast komen om met de fiets te passeren. Afmetingen ongeveer 4 à 5 meter breed en 1,5 meter hoog. Materiaal liever aluminium dan hout maar te bespreken met de vamkan.


Tuinaanleg en -onderhoud Geel
Offertes aanvragen