Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Composiet terras aanleggen in tuin

Terras in composiet

Terras in composiet

Informatie, prijzen en prijsoffertes van de beste vakmannen uit de buurt voor het vernieuwen of aanleggen van een terras in composiet.

Composiet terras: Voor- en nadelen, prijzen en offertes op maat

Composiet is een duurzaam materiaal dat bestaat uit een mix van hout en kunststof. Het is niet alleen populair om terrassen aan te leggen, maar het wordt ook vaak gebruikt als gevelbekleding of afsluiting in composiet. Het aanbod aan kleuren, motieven en afwerkingen is enorm. Vaak is een terras uit composiet amper te onderscheiden van een houten variant.

Op zoek naar een expert om jouw terras in composiet aan te leggen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en vraag gratis offertes aan bij vakmensen uit jouw regio.

De voor- en nadelen van een terras in composiet

Voordelen van een terras in composiet

  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Vochtbestendig
  • Geen splintervorming

Nadelen van een terras in composiet

  • Duurder dan houten terrasplanken
  • Krassen zijn moeilijk weg te krijgen

Wat is de prijs van een terras in composiet?

Voor het plaatsen van een composiet terras door een erkend vakman mag je rekenen op een € 80 à € 120 per vierkante meter. De kostprijs is sterk afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en het uurtarief van de vakman.

Vraag gratis jouw offertes aan

Recente opdrachten voor terrassen

zondag 25 oktober 2020

Waterdicht maken van keldergat

Het waterdicht maken van een keldergat; daarop een rooster aanbrengen mede met slot. Dit kan gebeuren via het terras van het gelijkvloers van een opbrengsteigendom bestaande uit 3 appartementen.


Terras- en bestratingswerken
vrijdag 23 oktober 2020

Composiet terras aanleggen

Het is een terras van 12m² die aangelegd moet worden, ik zou graag bespreken met de vakman wat de mogelijkheden zijn want ik weet niet zo goed wat ik moet doen.


Terras
vrijdag 23 oktober 2020

Terras in padouk leggen

Ik zoek een hovenier om een nieuw terras (over bestaand betonnen terras) aan te leggen in padouk hout. Het terras is 10.7m lang, 4m breed en 2.40m hoog met een ingebouwde trap. Ik heb een schets toegevoegd.


Terras
Offertes aanvragen