Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Composiet terras aanleggen in tuin

Terras in composiet

Terras in composiet

Informatie, prijzen en prijsoffertes van de beste vakmannen uit de buurt voor het vernieuwen of aanleggen van een terras in composiet.

Composiet terras: Voor- en nadelen, prijzen en offertes op maat

Composiet is een duurzaam materiaal dat bestaat uit een mix van hout en kunststof. Het is niet alleen populair om terrassen aan te leggen, maar het wordt ook vaak gebruikt als gevelbekleding of afsluiting in composiet. Het aanbod aan kleuren, motieven en afwerkingen is enorm. Vaak is een terras uit composiet amper te onderscheiden van een houten variant.

Op zoek naar een expert om jouw terras in composiet aan te leggen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en vraag gratis offertes aan bij vakmensen uit jouw regio.

De voor- en nadelen van een terras in composiet

Voordelen van een terras in composiet

  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Vochtbestendig
  • Geen splintervorming

Nadelen van een terras in composiet

  • Duurder dan houten terrasplanken
  • Krassen zijn moeilijk weg te krijgen

Wat is de prijs van een terras in composiet?

Voor het plaatsen van een composiet terras door een erkend vakman mag je rekenen op een € 80 à € 120 per vierkante meter. De kostprijs is sterk afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en het uurtarief van de vakman.

Vraag gratis jouw offertes aan

Recente opdrachten voor terrassen

woensdag 13 januari 2021

Gepolierde betonvloer aanleggen

Had graag een gepolierde beton voor in de tuin. Het gaat over een terras van 55 m² met als ondergrond ruwe beton. Plus het 2 stuk in de tuin 65 m² dat mag aansluiten aan het terras. Deze ligt wel 12 cm lager en de ondergrond daar is grond/ gras en zou deze graag op hetzelfde niveau willen, zodat alles mooi doorloopt zonder verhoog of trappen mooi strak.


Terras- en bestratingswerken
woensdag 13 januari 2021

Rijwoning totaal renoveren

Drie verdiep hoge rijwoning renoveren naar bel-etage woning+ terras op dak plaatsen. Dit gaat over een totaalrenovatie, graag zou ik bespreken met de vakman hoe we dit het best kunnen aanpakken. De oppervlakte die aangepakt moet worden is 160 vierkante meter.


Renovatie
dinsdag 12 januari 2021

Composiet terras aanleggen

Ik zou graag een compostiet terras willen plaatsen. Dit moet allemaal van 0 starten en er zou ongeveer 12 vierkante meter moeten geplaatst worden.


Terras
Offertes aanvragen