Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie

Mantelzorgwoning eenvoudige stijl - Totaalrenovatie - Keerbergen

Mantelzorgwoning eenvoudige stijl - Totaalrenovatie - Keerbergen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Mantelzorgwoning eenvoudige stijl

Ik wil een mantelzorgwoning naast onze woning op de oprit. Afmetingen: max 8 m op 4 m. Eenvoudige stijl.


Aannemer Keerbergen

Offertes totaalrenovatie in Keerbergen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Keerbergen

vrijdag 29 november 2019

Renovatie chalet, dak binnen en buiten

Er is onlangs 2x een boom op ons dak gevallen. Roofing is er vanbuiten terug opgebrand maar langs binnenkant (aan zolder zijn er planken gebroken en volledig vochtig) gevolg hiervan is dat gipsplaten naar beneden komen.


Renovatie Tremelo
dinsdag 17 september 2019

Vloer leggen, binnendeuren vervangen en garage renoveren

Ik wil een vloer laten leggen op de benedenverdieping, ook de binnendeuren zouden vervangen moeten worden, 3 stuks. De oppervlakte is ongeveer 60 m². Ook de garage te renoveren, een stuk opmetsen en een afdak voor fietsen aanbouwen


Renovatie Haacht
vrijdag 12 juli 2019

Renovatie keuken, badkamer en andere kleine zaken

De keuken en badkamer moeten volledig vernieuwd worden. Keuken: ongeveer 16 m², afbraak en opbouw inclusief de vloer klaar te maken voor keukenplaatser. Indien mogelijk is deze keuken ook door de vakman te plaatsen. Ook een deuropening in een steunmuur te verbreden naar de eetruimte. Badkamer: afbraak en opbouw, vergroten ruimte door deel van achterliggende kamer in te nemen. Hiervoor moet men een steunmuur verplaatsen. Muren gelijkvloers en hal: nu afgewerkt in ruwe crepi, willen we graag egaliseren. Ook herstellingen houten plafond en wegwerken restanten oude verwarming.


Renovatie Keerbergen
vrijdag 08 juni 2018

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil een groot aantal klussen laten in orde brengen: 3 deuren plaatsen, een glazen schuifdeur plaatsen, gelegde tapijt afwerken aan de randen, plafondje steken (4m²), badkamer betegelen, plafond in de badkamer laten steken (7m²), lampen plaatsen in plafond dressing (reeds aanwezig, moeten enkel in plafond verwerkt worden), plinten plaatsen in slaapkamer, raamtabletten plaatsen in 2 kamers van 2 ramen.


Renovatie Rijmenam
dinsdag 04 juli 2017

Slaapkamer renoveren

Renoveren van slaapkamer (bekleden van muren en plafond). Nieuwe planchetten op muren plaatsen of iets anders te bespreken ter plaatse. Plaatsen van schakelaars en stop contacten.


Renovatie Haacht
maandag 20 maart 2017

Poutrel zetten

Wegens verbouwingen dient er een scheidingsmuur afgebroken die ook een steunmuur blijkt te zijn. De muur die dient afgebroken te worden is +- 4meter lang en er dient een poutrel gezet te worden.


Renovatie Haacht
maandag 06 maart 2017

Diverse werken uit te voeren

- 10 meter boordsteen plaatsen op 2.5 meter afstand - deksel boven waterput plaatsen (+ mogelijkheid later de waterput af te scheiden van vuil water) - vanaf waterput, uitgraven greppel om rioolbuis te plaatsen - afvoergoot plaatsen rondom paviljoen en afvoerbuis naar waterput leggen (gleuf is al gegraven) - met chape alles dichten (+/- 7m²) - betegelen bestaand terras met bestaande tegels (is gechapt +/- 60m²) - isoleren zolder (met bestaande aangekochte isolatie) - voorkant gevel


Renovatie Rijmenam
zondag 27 november 2016

Totaalrenovatie

Isolatie, verwarming,sanitair,ramen en deuren,pleister, afbraak, kamer verdeling van eerste verdieping met geproc. Tegeling,keuken vernieuwen.


Renovatie Haacht
woensdag 16 november 2016

Renovatie na waterlek

Graag prijs en details voor renovatie na waterlek 1 bepaalde plaats : tegels verwijderen , openleggen van vloer om leiding te herstellen en dan weer dichtmaken van vloer. Op 3 andere plaatsen : verwijderen van pleisterwerk, herleggen pleisterwerken en dan schilderwerk.


Renovatie Keerbergen
maandag 07 november 2016

Afbreken scheidingsmuur, plaatsen trap en gyproc zolder

Afbreken scheidingsmuur, niet dragend Toemaken trapgat en maken van nieuw gat ernaast. Plaatsen vaste houten trap Plaatsen van geluidsisolerende scheidingsmuur om kamer weer toe te maken Afwerken zolder PIR/gyproc.


Renovatie Haacht
vrijdag 16 september 2016

Renovatie uit te voeren

Renovatie uit te voeren in een bedrijf en huis algemene aannemer voor: Schilderswerken-schrijnwerkerij en gyproc werken-elektriciteitswerken. Tegelwerken in badkamer en andere ruimtes. Keuken plaatsen. Maatwerken.


Renovatie Tremelo
zaterdag 03 september 2016

Totaal renovatie

Ik wil een open bebouwing helemaal renoveren. Behandeling van vochtige muur, afbraak werken, central verwarmen, isolatie van zolder, nieuwe trap,keuken,badkamer,elektriciteit , ramen en deuren, en de vloer betegeling. Aannemers in omgeving Haacht. Huis nog niet gekocht ik eerst zeker zijn van de kosten.


Renovatie Haacht
vrijdag 15 juli 2016

Diverse verbouwingswerken

Wil dit jaar een verbouwing doen. plaatsen van nieuw eiken vloer.. Chappe . Metsen. . afbreek werken riolering. Nieuw vensters.. enz...


Renovatie Haacht
woensdag 13 juli 2016

Klussen in huis

Ik zou graag enkel klussen laten uitvoeren: - In de kelder elektriciteit leggen - Volledige isoleren en afwerken met hout. - Ingebouwde kast maken - Parket leggen.


Renovatie Keerbergen
vrijdag 03 juni 2016

Uitvoeren pleisterwerken en plaatsen kliklaminaat

Plaatsen van een nieuwe gyproc muur (creatie nieuwe kamer) over een lengte van 5,70 m met daarin 1 deur. Ook elektriciteitskabels verplaatsen. Leggen van een kliklaminaatvloer inclusief plinten voor een oppervlakte van 70 m².


Renovatie Haacht
Offertes aanvragen