Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie Waregem

Mantelzorgwoning tuin - Totaalrenovatie - Waregem

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Mantelzorgwoning tuin

Ik wil een mantelzorgwoning in de tuin voor een 86-jarige dame. Minimumvoorwaarden : badkamer, toilet, living met ingebouwde keuken, slaapkamer en een kleine berging. Graag ook de living naar het zuiden gericht (zon).


Aannemer Zulte

Offertes totaalrenovatie in Waregem aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Waregem

vrijdag 07 juli 2023

Woonkamer renovatie

Vloer uitbreken en aanleggen, muren (gyproc of pleisteren), plafond


Renovatie Desselgem
maandag 30 november 2020

Huis volledig renoveren

Binnenshuis volledig renoveren. Oude pleisterlaag verwijderen tot de bakstenen, op bovenverdieping houten vloer verwijderen zodat er beton vloer kan gemaakt worden. Nieuwe elektriciteit voorzien en nieuw sanitair voorzien. Daarna muren herdoen en afwerken en vloeren. 120m² oppervlakte huis


Renovatie Beveren (Leie)
dinsdag 04 juli 2017

Betonrot herstellen

Betonrot herstellen: Balkon aan achterkant huis van 9 m is aangetast door betonrot. Betonrot herstellen.Een hoek is helemaal afgebrokkeld, randen zijn aangetast, maar in mindere mate. Herbetegelen is nodig. Zelfde probleem met trap naar voordeur, die bestaat uit zwevende treden die op dezelfde manier als het balkon in de zijgevel zijn verankerd. Sommige treden zijn enkele jaren geleden hersteld, maar daar dan veel neerslag van kalk of iets dergelijks. Terras aan voorgevel 9 m, loskomende tegels, insijpeling water naar kruipkelder.


Renovatie Vichte
zondag 18 juni 2017

In de veranda een speelruimte maken

Wij gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwe woning en willen er graag nog enkele kleine werken uitvoeren. Er is een veranda waar we graag een speelruimte zouden voor maken voor onze kinderen. Nu ligt daar nog een oude terrasvloer en we zouden deze willen vervangen door (degelijke) laminaat. We zouden ook opteren om daar eerst vloerisolatie te plaatsen. Op ons buitenterras ligt een klein trapje naar het gazon toe en daar zouden we graag een hellend vlak van maken. We krijgen op maandag 26 juni de sleutel van de woning zodat we kunnen verhuizen. Werken kunnen gestart worden vanaf 5 juni (dan tekenen we de notariële akte). We zouden deze werken graag zo snel mogelijk willen laten uitvoeren zodat de kids er meteen van kunnen genieten. Graag klaar tegen 15 juli zelfs.


Renovatie Beveren (Leie)
woensdag 12 april 2017

Voorbereidende werken voor gasaansluiting

Graven sleuf tot aan rooilijn 24 meter. Plaatsen wachtbuis.


Renovatie Oeselgem
zaterdag 21 januari 2017

Draagmuur ingooien en poutrel plaatsen

Wij willen graag de draagmuur tussen keuken en living afbreken en een poutrel plaatsen. De muur is ongeveer 7m lang. Er moet een deurgat gedicht worden en een nieuwe opening van ongeveer 3,5m gemaakt worden. Hoeveel zou dit in totaal kosten?


Renovatie Waregem
woensdag 01 juni 2016

Renovatie woning

Opfrissen van muren, deuren en plafonds in een te renoveren woning. Wellicht aanbrengen van een vlies op de muren om daarna te schilderen, demonteren en opnieuw uitwerken van rolluikbakken, scharnieren en klinken in orde zetten,...


Renovatie Kruishoutem
dinsdag 10 mei 2016

Renoveren bijgebouw

Aannemer voor: Vloer uitbreken, uitgraven (kunnen we zelf mee helpen), plaatsen van een betonplaat, chape, pur en een reeds aangekochte vloer (3m breed en 7m lang) 2 kleine muurtjes + muur achtergevel uitbreken (hier komt een schuifraam), een poetrel plaatsen en wat metselwerk + Waterwerende doek op het dak laten plaatsen. Voor een chauffagist en elektricien heb ik al gezorgd.


Renovatie Zulte
dinsdag 19 januari 2016

Gevel aan te passen

Wil gevel isoleren en afwerken met crepi . Voordien was het een winkel met een groot raam op benedenverdieping. Raam dient vervangen te worden door deur en ramen . Dus ook stuk mestselwerk. Gevel 9 a 10 mop 6. Plus rondom huis isoleren en afwerken . Ongeveer 200 m².


Renovatie Wakken
dinsdag 06 oktober 2015

Renovatie van woning

Ik heb een aantal klussen welke ik op korte termijn wil laten uitvoeren: 1)Geval waterschade; offerte voor; nieuwe OSB op 2e verdieping + gipsplaten tegen wand + opnieuw gips zetten tegen plafond op de 1e verdieping + afwerking en schilderen van het geheel. 2)Offerte voor het repareren van klein schuin dak mat bezet is met golfplaten, deze is lek aan de rand en waar de CV afvoer door naar buiten gaat. 3) Offerte voor meerdere stopcontacten en elektriciteitspunten welke vervangen moeten worden op begane grond. 4)Offerte voor aanleg water afvoer en aansluiting op huidige afvoer + aanvoer warm/koud water welke afgerond moet worden in Alupex (deel ligt reeds) Let op: graag vanaf 18. 00 uur bellen en liever nog mailen.


Renovatie Waregem
maandag 05 oktober 2015

Chapper/loodgieter

ik ben op zoek naar een chapper/loodgieter. In mijn woning te Waregem moeten alle vloeren op het gelijkvloers er uit, nu liggen er nog oude tegels op zand. Oppervlakte een kleine 35m2, waarvan een stuk onderkelderd. Ik wil een betonplaat, laag isolatie en een chape - afgewerkt zodat er na uitdrogen direct laminaatvloer op kan. Bij voorkeur uit te voeren voor de winter nog. Iemand die ook sanitair doet heeft een extra troef, want wanneer de vloer open ligt moet ook het sanitair worden vervangen! Eventuele andere werkzaamheden (toemetsen van een wand) te bespreken. Doet u deze werken? Zo ja, dan zou ik daar heel graag een offerte voor krijgen - u kan uiteraard langs komen om de huidige situatie te bekijken.


Renovatie Waregem
woensdag 02 september 2015

Verbouwing woning

Wij plannen op redelijk korte termijn verbouwingswerken, met als zwaartepunt het weghalen van enkele muren, waaronder 1 dragende muur. Daarnaast dient een nieuw trapgat te worden aangebracht. We zullen verder ook onze badkamer veranderen en de keuken zal vernieuwd worden.


Renovatie Deerlijk
woensdag 08 oktober 2014

Trapgat zagen en oude dichten

Aansluitend op het oude trapgat dient een nieuw trapgat te worden gezaagd. Het bestaande gat dient gedicht te worden. Afmetingen van zowel nieuwe als oude trapgat: 0,75m x 1,8m x 0,17m (b x l x h).


Renovatie Deerlijk
zondag 14 september 2014

Deurgat te maken!

Deurgat maken in een muur om een extra toegang te hebben tot zolderruimte boven garage dat we gaan verbouwen tot extra kinderkamer. Alsook velux plaatsen in deze kamer.


Renovatie Anzegem
woensdag 05 februari 2014

Vensterbank buiten plaatsen

We hebben in een van onze kamers een vochtprobleem doordat er geen vensterbank onder het raam ligt buiten. Deze zou gelegd moeten worden.


Renovatie Vichte
Offertes aanvragen