Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Waterschade in muur behandelen

Waterschade

Waterschade

Beschadigde muren of plafonds na waterinfiltratie?
Casius brengt je in contact met professionele vakmannen voor de herstelling.

Herstellingswerken na waterschade?

Schade door een waterlek komt jammer genoeg vaak voor. Een van de meest voorkomende oorzaken is een lek in de douche, waardoor de onderliggende ruimte wordt aangetast. Het zal je dus niet verwonderen dat dit vaak in appartementen voorkomt. Aangezien de oorzaak meestal bij de bovenbuur ligt, zullen de herstellingswerken meestal via de verzekering van de getroffen partij lopen. De elementen die het vaakst worden beschadigd door waterinfiltratie zijn: 

  • Plafond
  • Muren
  • Parket of laminaat
  • Kasten en ander meubilair

Eens je het lek ontdekt hebt, is het cruciaal om eerst de oorzaak van de beschadigingen aan te pakken. Het herstellen van de afvoer in je douche is hier een mooi voorbeeld van. Is het lek gedicht, dan kan je beginnen aan de effectieve herstellingswerken.

Als het lek is gedicht, wordt het een stuk eenvoudiger om de problemen op te lossen. Het plafond herstellen of vernieuwen, herbepleisteren en tot slotte opnieuw schilderen of behangen. Vaak ben je er dan vanaf. Let op dat de beschadigde muren en plafonds voldoende droog zijn na de herstellingen. Pas hierna kan men starten met de bezettingswerken.

Tip: Ben je op zoek naar een bestek voor de verzekering? Gebruik onze dienst en vergelijk meerdere offertes op maat. Onze vakmannen komen graag langs om de herstellingswerken in een duidelijke en vrijblijvende offerte te gieten.

Offertes waterschade aanvragen

Recente opdrachten

maandag 05 april 2021

Plafond herstellen

Ik zou graag mijn plafond laten herstellen na waterschade Aan mijn dakkoepel zat er een lek waardoor bij harde regen en wind het water binnensijpelde en uit mijn plafond begon te lekken. Vorige week werd mijn dak gerepareerd, dus nu ben ik van plan op de schade aan mijn plafond te laten herstellen.


Pleisterwerken
zondag 04 april 2021

Vochtschade aan dak en muur herstellen

Beperkte water insijpeling via dak door verkeerde herstellingswerken aan schouw. De waterschade zit in muur en dak.


Vochtbehandeling
zondag 04 april 2021

Herstellen plafonds

Herstellen plafonds (sleet + waterschade) 4 kamers woning + vals plafond in 2 kamers 57m² ongeveer


Pleisterwerken
Offertes aanvragen