Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Waterschade in muur behandelen

Waterschade

Waterschade

Beschadigde muren of plafonds na waterinfiltratie?
Casius brengt je in contact met professionele vakmannen voor de herstelling.

Herstellingswerken na waterschade?

Schade door een waterlek komt jammer genoeg vaak voor. Een van de meest voorkomende oorzaken is een lek in de douche, waardoor de onderliggende ruimte wordt aangetast. Het zal je dus niet verwonderen dat dit vaak in appartementen voorkomt. Aangezien de oorzaak meestal bij de bovenbuur ligt, zullen de herstellingswerken meestal via de verzekering van de getroffen partij lopen. De elementen die het vaakst worden beschadigd door waterinfiltratie zijn: 

  • Plafond
  • Muren
  • Parket of laminaat
  • Kasten en ander meubilair

Eens je het lek ontdekt hebt, is het cruciaal om eerst de oorzaak van de beschadigingen aan te pakken. Het herstellen van de afvoer in je douche is hier een mooi voorbeeld van. Is het lek gedicht, dan kan je beginnen aan de effectieve herstellingswerken.

Als het lek is gedicht, wordt het een stuk eenvoudiger om de problemen op te lossen. Het plafond herstellen of vernieuwen, herbepleisteren en tot slotte opnieuw schilderen of behangen. Vaak ben je er dan vanaf. Let op dat de beschadigde muren en plafonds voldoende droog zijn na de herstellingen. Pas hierna kan men starten met de bezettingswerken.

Tip: Ben je op zoek naar een bestek voor de verzekering? Gebruik onze dienst en vergelijk meerdere offertes op maat. Onze vakmannen komen graag langs om de herstellingswerken in een duidelijke en vrijblijvende offerte te gieten.

Offertes waterschade aanvragen

Recente opdrachten

zondag 27 september 2020

Waterschade vloer herstellen

Ik zoek iemand die eens wil komen kijken naar mijn laminaatvloer die een maand geleden waterschade opliep als gevolg van hevige regenval. Heel mijn vloer stond blank (13m²). Op zich is de laminaat niet heel krom getrokken, maar af en toe ruik ik toch een geurtje.


Vloerwerken
vrijdag 25 september 2020

Laminaatplanken vervangen na waterschade

Door waterschade zijn een aantal planken op de naad beginnen bol staan. Vervangen van 4 planken in het midden van een bestaande laminaatvloer.


Vloerwerken
maandag 21 september 2020

Muur herstellen na waterschade

Door waterinfiltratie via een buurman moet een muur worden hersteld. De oorzaak bij de buurman is opgelost waardoor de werken spoedig kunnen starten. Breedte 2 meter en hoogte 3 meter.


Pleisterwerken
Offertes vergelijken