Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Waterschade in muur behandelen

Waterschade

Waterschade

Beschadigde muren of plafonds na waterinfiltratie?
Casius brengt je in contact met professionele vakmannen voor de herstelling.

Herstellingswerken na waterschade?

Schade door een waterlek komt jammer genoeg vaak voor. Een van de meest voorkomende oorzaken is een lek in de douche, waardoor de onderliggende ruimte wordt aangetast. Het zal je dus niet verwonderen dat dit vaak in appartementen voorkomt. Aangezien de oorzaak meestal bij de bovenbuur ligt, zullen de herstellingswerken meestal via de verzekering van de getroffen partij lopen. De elementen die het vaakst worden beschadigd door waterinfiltratie zijn: 

  • Plafond
  • Muren
  • Parket of laminaat
  • Kasten en ander meubilair

Eens je het lek ontdekt hebt, is het cruciaal om eerst de oorzaak van de beschadigingen aan te pakken. Het herstellen van de afvoer in je douche is hier een mooi voorbeeld van. Is het lek gedicht, dan kan je beginnen aan de effectieve herstellingswerken.

Als het lek is gedicht, wordt het een stuk eenvoudiger om de problemen op te lossen. Het plafond herstellen of vernieuwen, herbepleisteren en tot slotte opnieuw schilderen of behangen. Vaak ben je er dan vanaf. Let op dat de beschadigde muren en plafonds voldoende droog zijn na de herstellingen. Pas hierna kan men starten met de bezettingswerken.

Tip: Ben je op zoek naar een bestek voor de verzekering? Gebruik onze dienst en vergelijk meerdere offertes op maat. Onze vakmannen komen graag langs om de herstellingswerken in een duidelijke en vrijblijvende offerte te gieten.

Offertes waterschade aanvragen

Recente opdrachten

vrijdag 23 oktober 2020

Waterschade herstellen

Er is waterschade in mijn woning, ik weet niet wat er precies moet gebeuren. Dit zou nagekeken moeten worden wat er precies in orde gebracht moet worden. Dit kan eventueel gaan over bezetting, schilderen, en zelf elektriciteitsleiding met water erin.


Vochtbehandeling
woensdag 21 oktober 2020

Waterschade aan plafond herstellen

Door waterinsijpeling is er waterschade aan het plafond in de slaapkamer en er is een stuk bezetsel los gekomen. In het toilet is er een lek van het dak waardoor het water langs het lichtarmatuur naar beneden druipt. De schade is door de aanwezigheid van een vals plafond echter niet te zien.Het vals plafond zal dus moeten verwijderd worden om de schade te herstellen waarna dit vals plafond terug moet geplaatst worden.In bijlage 3 foto's van de schade in de kamer en 1 forto van het vals plafond wc.


Vochtbehandeling
vrijdag 16 oktober 2020

Waterschade herstellen na lek in dak

De voorkant van ons plat dak () is beschadigd alsook de binnenmuren hebben waterschade opgelopen.


Renovatie
Offertes aanvragen