Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Waterschade in muur behandelen

Waterschade

Waterschade

Beschadigde muren of plafonds na waterinfiltratie?
Casius brengt je in contact met professionele vakmannen voor de herstelling.

Herstellingswerken na waterschade?

Schade door een waterlek komt jammer genoeg vaak voor. Een van de meest voorkomende oorzaken is een lek in de douche, waardoor de onderliggende ruimte wordt aangetast. Het zal je dus niet verwonderen dat dit vaak in appartementen voorkomt. Aangezien de oorzaak meestal bij de bovenbuur ligt, zullen de herstellingswerken meestal via de verzekering van de getroffen partij lopen. De elementen die het vaakst worden beschadigd door waterinfiltratie zijn: 

  • Plafond
  • Muren
  • Parket of laminaat
  • Kasten en ander meubilair

Eens je het lek ontdekt hebt, is het cruciaal om eerst de oorzaak van de beschadigingen aan te pakken. Het herstellen van de afvoer in je douche is hier een mooi voorbeeld van. Is het lek gedicht, dan kan je beginnen aan de effectieve herstellingswerken.

Als het lek is gedicht, wordt het een stuk eenvoudiger om de problemen op te lossen. Het plafond herstellen of vernieuwen, herbepleisteren en tot slotte opnieuw schilderen of behangen. Vaak ben je er dan vanaf. Let op dat de beschadigde muren en plafonds voldoende droog zijn na de herstellingen. Pas hierna kan men starten met de bezettingswerken.

Tip: Ben je op zoek naar een bestek voor de verzekering? Gebruik onze dienst en vergelijk meerdere offertes op maat. Onze vakmannen komen graag langs om de herstellingswerken in een duidelijke en vrijblijvende offerte te gieten.

Offertes waterschade aanvragen

Recente opdrachten

maandag 21 september 2020

Muur herstellen na waterschade

Door waterinfiltratie via een buurman moet een muur worden hersteld. De oorzaak bij de buurman is opgelost waardoor de werken spoedig kunnen starten. Breedte 2 meter en hoogte 3 meter.


Pleisterwerken
maandag 21 september 2020

Herstellen waterschade

Door een slecht geplaatste voeg bij de bovenbuur is er waterschade in onze badkamer en keuken. In de badkamer moet het vals plafond hersteld worden in de keuken is er een vochtvlek die moet weggewerkt worden


Pleisterwerken
vrijdag 18 september 2020

Herstellingswerk na waterschade

Door water infiltratie dien het plafond hersteld te worden opp 4x6m.


Pleisterwerken
Offertes vergelijken